Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zaten smdiden olcak gibi teyzesi kaydirigubbakcemile3
oy kurban olurum cnm benm cok tesekkkr ederm söylemen yeterli opuyorumnanaktan
şöyleki kaydirigubbakcemile3 direk rahmim agrıyo yürürken yatarken dönerken falan orası agrıyo yane direk kaydirigubbakcemile3
bende aynen gecen yatarak tv iliyorum bak babası tekme atıyo dedim o anda naptıysa içerde noldugunu anlamadım ben zıpladım yermden resmen tekmemi attı komple keninimi vurdu karnıma anlamadmkaydirigubbakcemile3 simdide öyle bi oyana bi buyana pat pat vuruyo eşimde diyoki bu hiperaktif falanmı olcak acaba kaydirigubbakcemile3 dedim bana cekerse biraz hareketli olabilir:roflol:
he ya tickersz dogcak bu gidişlekaydirigubbakcemile3
söliyim cnm hemen
22 ekim son adet tarihi
30 temmuz beklenen dogum tarihi ne yazsın düsünmedm dur bekle az düsniyim hemn
bilmem bulmadım prensesimz geliyor annesinin melegi falan ne biliyim ay yaz sen işte biseyler kaydirigubbakcemile3

hosgeldin zeyneb cok ısler yapıp geldın artık dnlenme zamanı bak sana ıkaz da verıo artık dınlen zorlama benı anne dıyo karısmam sonra dıkkat et artık ay canım benım ben bıle ıkı dolanınca yoruluyorum senın doguma ne kaldı surda gayet normal ama bencede danıs bı doktoruna agrılarını...
bu sene zilli kız senesi demekki kaydirigubbakcemile3 valla bende benımkınden korkuyorum allah yardımcımız olsun nedıyım...

gull belli oldumu hadi bakalım saglıkla kolayca gelsin ıns... normal diil heralde kesin tarih verdigine göre 1haftan kaldı yani hadi bakalım son hazırlıkları da bitti mi?ay ay ay yeni bebis gelio topiğimize.ya dıger kızlardan haber yokkk.haticedende cok haber yok heralde ev kalabalık neyse böle guzel haberleri kimse esirgemesin mutluluklarına ortak olalım...

oooooooo zeyneb hoşgeldin canımmm :)))

hb cnm hayırlı olsun 8inde geliyomus bebeişin allah hayırlı güsel dogumalr versn inşşşş:Saruboceq:

walla öyle yoruldum artıkboshayallersmile
bu kızların hepsi zilli dedgin gibi ama napalım yapcak bisey yok allah yardımcımız olsun opuyorumnanaktan bi dogsunlarda hayırlısıyla azda zilli olsunlar bisey olmas zemuszemusbayanssulusmile
esranın kızına bakıp bakıp seviyorum burdan masllah allah nazardan saklasın bi ayda ne bitirim olmus öyle yaaa tam ıssırmalık sıpakaydirigubbakcemile3

hb cnm hayırlı olsun 8inde geliyomus bebeişin allah hayırlı güsel dogumalr versn inşşşş:Saruboceq:

sağolun kıslarrrr :)) evet sezeryan olacak oğluşuma kavuşucam :)) diğer yandan doktor amcası sezeryan yapmasa benim oğlum kendisi yapacak zaten en iyisi doktor yapsın kurtulalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım hayırlısı olsun inşaallah..Sağlıcakla al oğluşunu kucağına....Darısı da biz bekleyenkerin başına artık..Güzel haberlerini eksik etme bizden.....

sağol canımmm :)) hayırlısıyla darısı başınıza :))

selam kızlar hatice gözün ayın canım, bebişin hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar annemcumartesi gitti oğlumla 4 gündür başbaşayız, ev işleri, yemrk, bebek kolay değilmiş, alışmaya çalışıyorum. Ömer Çağan sırt üstü yatmayı hiç sevmiyor, altını bile zor değiştiriyorum ağlıyor sürekli, az önce altını açtım, ağladı yine yeni bezi bağlayamadan kucağıma almak zorunda kaldım veee oğlum üzerime çişini yaptı uzun uzun, tişörtüm, atletim, pantalonum çiş oldukaydirigubbakcemile3, niye ağlıyor anlamıyorum, gazı da yok ama. Bezini kucağımda bağlıyorum, kıyafetini bile kucağımdayken giydiriyorum.Kucak delisi mi oldun ne

gülcüm gözün aydın,belli olmuş kuzumuzun geliş günüopuyorumnanaktan
sağlıcakla gelsin inşallah:Saruboceq:

çekirdekcim darısı başına:)

xaracım canım aynı dert bizde de var,yalnız değilsin:)
kucak delisi bizim yaramazlar:)
bebişle evi idare etmek hiç kolay olmuyor yalnız başına ama alışıyor insan:)

zeynebim,ticker niye olmadı ki,ben de aynı siteden aynı şekilde yapıyorum,tekrar dene canım benim..

Esracımm çok teşekkürler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama aslında çabuk geçiyor zaman..Bak senin tatlış kızın büyüdü bileee:)))Maşaallah tüm kuzulara...Kocamaaann olduklarını da görürüz inşaallah:))

çiş meselesiyle ilgili kötü haber vereyim alışsan ii olur. saolsun oğlum günde 3-4 kere üstüme yapmazsa merak ediyorum oğlana bişey mi oldu diye açar açmaz fıskiye gibi.fazla oyalanmadan alt bağlamayı öğrendim valla. Bu arada bu karı da nerden ıktı demeyin konunun ilk bikaç sayfasında varım sonra da doğurdum zaten oğluşum da büyüynce rahat girmeye başladım topiğe.

canım valla zaman nasıl geçti,o koca göbek benim miydi ve bu kurabiyeyi ben mi doğurdum diye şoka giriyorum bazen:))
göz açıp kapayana kadar senin doğum haberini beklediğimiz gün gelecek eminim:)
hepberaber büyütürüz kuzuları,hatta gün yapalım diyoruzopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım,yoktun ortalıkta,oğluşu büyütmüşsün bile:)

çişe razıyım ama bizimki üzerime kaka yapıyor:)))
dün tam hazırlandık çıkcaz,altını değiştirirken yaptı gene ve üzerimdeki bembeyaz tshirt ne hale geldi anlatamam:)))
erkek olsa çiş banyosu yaptıracakmış herhalde:)))

sağol canımmm şafak sayıyoruz artık :)))

son bir hafta haopuyorumnanaktan

sıradakiiii:içelim:

bu arada haticecim napıyor acaba,alıştılar mı yeni hayatlarına..

valla hiiiç şikayet etme. bende kakada şikayetçiydim, sonra 3-4 gün yapamad kakasını vallahi o dönemde ağzıma bile yapsın yeterki yapsın diyordum.

bi de bu topikten biri medicana hakkında soru sormuştu başka konuda. devam ediyor mu hala oraya. ebi26 ydı sanırım.

evet kızlar ancak gelebıldım bugun cok yoruldummm yatmak ıstıyorum kızım gecede uyutmuyo öle sıkıstırıyokı cok canımı yakıo dun gece 2.5 falandı bugunde dolandım ortalarda daha bı ton yıknacak var ve utulencek var ayy cok sıkıstık ya cumartesi tasıoruz ıns evi yarında evin temizligi var allah yardım etsin bana ne kadar kendımı korusamda yoruluyorummmm.medicana ya devam ediyorum evet turkan hanıma temmuz 15 gıbı falan gıtcem yıne ılk ızlenım olarak memnunum cok sukurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…