teyzesi,sen bi doğur sonra hepberaber gezeriz,senin cadı da gezgin olsun:)))
yardıma gelen olacaksa da ilk günlerde olsun be zeynebim,46 günlük olduk artık,15 gün kalıp gitti annemler,sonrasında ki en yorucu kısmında yalnızdım..
ben gelirim sana yardımaolumunekankayizsmile
rahimdeki ağrıyı nasıl ayırt ediyorsun zeynebim:)
eğer abartılı bir rahatsızlık veriyorsa doktoruna sormalısın,sakın ihmal etme..ama onun dışında sona doğru yürümek zorlaşıyor,hareketler kısıtlanıyor..yeri de daraldı ya cadının,acıtır hareketleri..ben zıplardım oha noluyor içerde diye:))
bir de sana ticker yapmak farz oldu,sana kalırsa tickersız doğacak kuzum:))
sen bana son adet tarihini,beklenen doğum tarihini ve tickerın üzerinde ne yazmasını istiyorsan onu yazsana,hemen yapayım..
oooooooo zeyneb hoşgeldin canımmm :)))
hosgeldin zeyneb cok ısler yapıp geldın artık dnlenme zamanı bak sana ıkaz da verıo artık dınlen zorlama benı anne dıyo karısmam sonra dıkkat et artık ay canım benım ben bıle ıkı dolanınca yoruluyorum senın doguma ne kaldı surda gayet normal ama bencede danıs bı doktoruna agrılarını...
bu sene zilli kız senesi demekki kaydirigubbakcemile3 valla bende benımkınden korkuyorum allah yardımcımız olsun nedıyım...
gull belli oldumu hadi bakalım saglıkla kolayca gelsin ıns... normal diil heralde kesin tarih verdigine göre 1haftan kaldı yani hadi bakalım son hazırlıkları da bitti mi?ay ay ay yeni bebis gelio topiğimize.ya dıger kızlardan haber yokkk.haticedende cok haber yok heralde ev kalabalık neyse böle guzel haberleri kimse esirgemesin mutluluklarına ortak olalım...
hb cnm hayırlı olsun 8inde geliyomus bebeişin allah hayırlı güsel dogumalr versn inşşşş:Saruboceq:
8 temmuzda oğlum geliyor kıslarrrrrrrrrrrr :))
Canım hayırlısı olsun inşaallah..Sağlıcakla al oğluşunu kucağına....Darısı da biz bekleyenkerin başına artık..Güzel haberlerini eksik etme bizden.....
canım sağlıkla kavuş inşallah Bulut Kağanımıza, haydi gözün aydın.
selam kızlar hatice gözün ayın canım, bebişin hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar annemcumartesi gitti oğlumla 4 gündür başbaşayız, ev işleri, yemrk, bebek kolay değilmiş, alışmaya çalışıyorum. Ömer Çağan sırt üstü yatmayı hiç sevmiyor, altını bile zor değiştiriyorum ağlıyor sürekli, az önce altını açtım, ağladı yine yeni bezi bağlayamadan kucağıma almak zorunda kaldım veee oğlum üzerime çişini yaptı uzun uzun, tişörtüm, atletim, pantalonum çiş oldukaydirigubbakcemile3, niye ağlıyor anlamıyorum, gazı da yok ama. Bezini kucağımda bağlıyorum, kıyafetini bile kucağımdayken giydiriyorum.Kucak delisi mi oldun ne
gülcüm gözün aydın,belli olmuş kuzumuzun geliş günüopuyorumnanaktan
sağlıcakla gelsin inşallah:Saruboceq:
çekirdekcim darısı başına:)
xaracım canım aynı dert bizde de var,yalnız değilsin:)
kucak delisi bizim yaramazlar:)
bebişle evi idare etmek hiç kolay olmuyor yalnız başına ama alışıyor insan:)
zeynebim,ticker niye olmadı ki,ben de aynı siteden aynı şekilde yapıyorum,tekrar dene canım benim..
Esracımm çok teşekkürler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama aslında çabuk geçiyor zaman..Bak senin tatlış kızın büyüdü bileee:)))Maşaallah tüm kuzulara...Kocamaaann olduklarını da görürüz inşaallah:))
gülcüm gözün aydın,belli olmuş kuzumuzun geliş günüopuyorumnanaktan
sağlıcakla gelsin inşallah:Saruboceq:
Esracımm çok teşekkürler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama aslında çabuk geçiyor zaman..Bak senin tatlış kızın büyüdü bileee:)))Maşaallah tüm kuzulara...Kocamaaann olduklarını da görürüz inşaallah:))
çiş meselesiyle ilgili kötü haber vereyim alışsan ii olur. saolsun oğlum günde 3-4 kere üstüme yapmazsa merak ediyorum oğlana bişey mi oldu diye açar açmaz fıskiye gibi.fazla oyalanmadan alt bağlamayı öğrendim valla. Bu arada bu karı da nerden ıktı demeyin konunun ilk bikaç sayfasında varım sonra da doğurdum zaten oğluşum da büyüynce rahat girmeye başladım topiğe.
sağol canımmm şafak sayıyoruz artık :)))
[
hoşgeldin canım,yoktun ortalıkta,oğluşu büyütmüşsün bile:)
çişe razıyım ama bizimki üzerime kaka yapıyor:)))
dün tam hazırlandık çıkcaz,altını değiştirirken yaptı gene ve üzerimdeki bembeyaz tshirt ne hale geldi anlatamam:)))
erkek olsa çiş banyosu yaptıracakmış herhalde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?