:)) ayyy canımmm gün gelse diye çok hevesleniyorum diğer taraftanda korkuyorum( hangi hastaneye gidiyorsun???? ben fatihe gidiyordum ama duyduğum olaylardan güvenim sarsıldı yarına akropolden randevu aldık bakalım memnun kalırsam bu hastaneye devam edicem yorumlar çok olumlu geldi. eksikleriniz ne alemde biz daha ufak defek şeyler aldık ama daha çok alınacak vaarrrrr :))
günler geçmiyor çok doğru.. sanki hiç haziran gelmeyecek ve temmuz olmayacak gibi... bende çağ hastanesine gidiyorum. ilk önce atakulenin karşısında bi doktorun muayenehanesine gidiyordum. hoşlanmadım doktordan sonra çağ hast. başladım. memnunum. çağ hastanesine gitmesem bende akay a gidecektim oraya gidenlerde çok memnun. bu arada biz hiçbirşey almadık. tabi bebek bezi stoğumuz ve hamile olduğumu eşime söylemek için aldığım minik ayakkabılar hariç :)) ama heryeri geziyorum araştırıyorum. doğum iznine çıkınca 1 hafta içinde herşeyi alacağım. alacağım yerler belli çünkü...eşimde bende saçma şekilde uğursuzluktan korkuyoruz alamadıkiçimiz gidiyor mağazalardan çıkarken....
hayırlı uğurlu olsun... yerleştirince foto da koy bakalım. ne kadar heyecan verici bişey...fiyatlarınıda yaz ki bize yardımcı olsun...
oyoyoyoyyo allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşalahhhhhh :)))
esracım hayırlı uğurlu olsun tekrar canım benim güzel günlerde kullanın.. mail attım sana yinede:) burdanda yazim arkadaşlara bi yardımım olur belki..ben cepa bebeğim mağazasından sevi bebenin küvet,kova,maşrapa ve filesini, arzum oda termometresini (çok iimiş), canbebe alt açma, unibaby ıslak pamuk, chicco 60lı göğüs pedi ve ateş ölçeri aldım, bunlar piyasaya göre en uygun ordaydı..lansinoh 56gr göğüs kremi joker bebede indirimli şu an 28tl.. oda takımını sitelerden aldık 2000tl dan 1500e düştü eğer ordan alıcaksanız mutlaka pazarlık yapın epey farkedio çünkü.. funnababy takımınıda özelcan bebeden almayı düşünüorum..
:)) ayyy canımmm gün gelse diye çok hevesleniyorum diğer taraftanda korkuyorum( hangi hastaneye gidiyorsun???? ben fatihe gidiyordum ama duyduğum olaylardan güvenim sarsıldı yarına akropolden randevu aldık bakalım memnun kalırsam bu hastaneye devam edicem yorumlar çok olumlu geldi. eksikleriniz ne alemde biz daha ufak defek şeyler aldık ama daha çok alınacak vaarrrrr :))
merhaba canım bişey sorcaktım sana bende fatih hastanesine gidiorum da nasıl olaylar duydun merak ettim,sakıncası yoksa anlatırmısın?
merhaba canım bişey sorcaktım sana bende fatih hastanesine gidiorum da nasıl olaylar duydun merak ettim,sakıncası yoksa anlatırmısın?
ooo çok iyiye almışssın. fotoları çok merak ettim. gerçi ben ilk önce oda yapmayı düşünmüyordum nasılsa yanımda yatak odasında kalacak diye belkide yapsam daha iyi olacak. özelcan dan almıştın sanırım. heralde bizde ordan alacağız. birde optumum alışveriş merkezinde chicco var orasıda uygun geldi bana outlet olduğu için.fazla gezmeden bir iki yerden temin edeceğim inşallah...
kızlar ben de fatih hastanesine gidiyorum 27.haftadayım su an konu ne ise beni de bilgilendirir misiniz lütfen* bilmiyorumkismile
canım verdiğin bilgi ve tecrubeler için teşekkür ederim...araştırdıysan eğer doğrudur.ben özelcan a gitmediğim için diğeri uygun geldi. ayrıca bu hafta sonuda bebek şekeri için suluhan a gideceğim :) hemen bilgi veririm üşenmezsemde gidersem
teşekkür ederim canım ilgin için bende sana bir güzel içimi dökmüştüm ama henüz özel den yazamıyormuşum o yüzden burdan cevap yazıyorum :) boşa gitti yazdıklarım burdan da yazamam neyse artık :)
rica ederim canım,işine yarasın da boşuna mağaza mağaza gezmezsin,ben başlangıçta epey turladım,iyi ki bu zamana bırakmamışım:)
bebişin şekerlerini de suluhandan halledince epey karda olacaksın
kuzucuklar da sağlıkla gelsinler,değmeyin keyfimizezemuszemus
amim amin inşallah sağlıkla gelsinler...bu arada ben tam 37 haftada izne ayrılacağım için alışverişte o zaman bir çırpıda olacak. epey zorlancam biliyorum ama 1 en fazla 2 yere giderim artık...
canım hiç dert etme,güzelce yaparsın listeni,gidersin tek yerden alırsın hepsini..hem daha çok indirim yaparlar,parça parça alsan yapmayacakları indirimi yaparlar
kızlar,bugun kızımızın odasını aldıkhihoyyyt
özelcanbebe'den aldık,oda takımı, uyku seti,lambası,cibinliği falan herşeyimizi
tamamladık
allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..
henüz almamış arkadaşlar oraya bakmadan takım almayın çünkü fiyatlar her üründe olduğu gibi yine çok farklı piyasadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?