Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oyoyoyoyyo allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşalahhhhhh :)))[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsun... yerleştirince foto da koy bakalım. ne kadar heyecan verici bişey...fiyatlarınıda yaz ki bize yardımcı olsun...

amin kızlar,daha da güzelleri sizin bebişlerinizin olsun inşallah:)
prş falan teslim edecekler,yerleştirince koyarım fotoğraflarını..
fiyatına gelince büyüyen beşik,3 kapılı gardrop,şifonyer,duvar rafı ve oyuncaklar için bir parça var ve funnababy uyku seti,lambası falan hepsi dahil 2000tl..

oyoyoyoyyo allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşalahhhhhh :)))

amin kızlar,daha da güzelleri sizin bebişlerinizin olsun inşallah:)
prş falan teslim edecekler,yerleştirince koyarım fotoğraflarını..
fiyatına gelince büyüyen beşik,3 kapılı gardrop,şifonyer,duvar rafı ve oyuncaklar için bir parça var ve funnababy uyku seti,lambası falan hepsi dahil 2000tl..
[/QUOTE]

ooo çok iyiye almışssın. fotoları çok merak ettim. gerçi ben ilk önce oda yapmayı düşünmüyordum nasılsa yanımda yatak odasında kalacak diye belkide yapsam daha iyi olacak. özelcan dan almıştın sanırım. heralde bizde ordan alacağız. birde optumum alışveriş merkezinde chicco var orasıda uygun geldi bana outlet olduğu için.fazla gezmeden bir iki yerden temin edeceğim inşallah...

ooo çok iyiye almışssın. fotoları çok merak ettim. gerçi ben ilk önce oda yapmayı düşünmüyordum nasılsa yanımda yatak odasında kalacak diye belkide yapsam daha iyi olacak. özelcan dan almıştın sanırım. heralde bizde ordan alacağız. birde optumum alışveriş merkezinde chicco var orasıda uygun geldi bana outlet olduğu için.fazla gezmeden bir iki yerden temin edeceğim inşallah...[/QUOTE]

canım eğer yatak odasında olacaksa parça sayısını daha az alırsın o zaman daha da uyguna gelir:)
optimum chicco uygun ama özelcan daha uygun.. a dan z ye ne lazımsa herşey var,toplu alınca daha da indirim yapıyorlar..
reklam gibi oldu ama başka yere gidip fazla ödemeye gerek yok diye söylüyorum..

esracım hayırlı uğurlu olsun tekrar canım benim güzel günlerde kullanın.. mail attım sana yinede:) burdanda yazim arkadaşlara bi yardımım olur belki..ben cepa bebeğim mağazasından sevi bebenin küvet,kova,maşrapa ve filesini, arzum oda termometresini (çok iimiş), canbebe alt açma, unibaby ıslak pamuk, chicco 60lı göğüs pedi ve ateş ölçeri aldım, bunlar piyasaya göre en uygun ordaydı..lansinoh 56gr göğüs kremi joker bebede indirimli şu an 28tl.. oda takımını sitelerden aldık 2000tl dan 1500e düştü eğer ordan alıcaksanız mutlaka pazarlık yapın epey farkedio çünkü.. funnababy takımınıda özelcan bebeden almayı düşünüorum..

tekrar teşekkür ediyorum canımmm,ben de sana destan yazdım,bakarsın mailine:)
tecrübelerini paylaştığın için ayrıca teşekkürler,ben de bu topik sayesinde çok şey öğrendim,başkalarına da çok faydalı olacak eminim:) olumunekankayizsmile

Kızlar mrb; bende hastane olarak Akropole gidiyorum. Bebeğimin Odasını vs yavaş yavaş hazırlıyoruz. Lamba için bauhaustan bakın; Çok güzel bebek lambaları var; bakmanızı tavsiye ederim. Herkese kolay gelsin.:teytey:

kızlar ben de fatih hastanesine gidiyorum 27.haftadayım su an konu ne ise beni de bilgilendirir misiniz lütfen* bilmiyorumkismile

canım eğer yatak odasında olacaksa parça sayısını daha az alırsın o zaman daha da uyguna gelir:)
optimum chicco uygun ama özelcan daha uygun.. a dan z ye ne lazımsa herşey var,toplu alınca daha da indirim yapıyorlar..
[/QUOTE]
canım verdiğin bilgi ve tecrubeler için teşekkür ederim...araştırdıysan eğer doğrudur.ben özelcan a gitmediğim için diğeri uygun geldi. ayrıca bu hafta sonuda bebek şekeri için suluhan a gideceğim :) hemen bilgi veririm üşenmezsemde gidersem

kızlar ben de fatih hastanesine gidiyorum 27.haftadayım su an konu ne ise beni de bilgilendirir misiniz lütfen* bilmiyorumkismile

canım herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok. ben rutin kontrollerimin yanında doğum anınada çok önem veriyorum o yüzden biraz hassas davranıyorum. ama diğer arkadaşa yolladığım mesajı sanada yollarım.

rica ederim canım,işine yarasın da boşuna mağaza mağaza gezmezsin,ben başlangıçta epey turladım,iyi ki bu zamana bırakmamışım:)
bebişin şekerlerini de suluhandan halledince epey karda olacaksın
kuzucuklar da sağlıkla gelsinler,değmeyin keyfimizezemuszemus

teşekkür ederim canım ilgin için bende sana bir güzel içimi dökmüştüm ama henüz özel den yazamıyormuşum o yüzden burdan cevap yazıyorum :) boşa gitti yazdıklarım burdan da yazamam neyse artık :)

(( işte canım herkes bir konuda sıkıntı yaşıyor mutlaka (

amim amin inşallah sağlıkla gelsinler...bu arada ben tam 37 haftada izne ayrılacağım için alışverişte o zaman bir çırpıda olacak. epey zorlancam biliyorum ama 1 en fazla 2 yere giderim artık...

amim amin inşallah sağlıkla gelsinler...bu arada ben tam 37 haftada izne ayrılacağım için alışverişte o zaman bir çırpıda olacak. epey zorlancam biliyorum ama 1 en fazla 2 yere giderim artık...

canım hiç dert etme,güzelce yaparsın listeni,gidersin tek yerden alırsın hepsini..hem daha çok indirim yaparlar,parça parça alsan yapmayacakları indirimi yaparlar

[/QUOTE]
bende özelcan düşünüyorum herşeyi..banada çok uygun geldi fiyatları..

bende oda konusunda sitelere ve özelcana bakcam inş

dün a city outlete gittim..
salı günleri özel markalarda fırsat indirimleri oluyo..
kızıma chiccodan etek bluz aldım çok şeker..
kendime dagiden pijama takımı aldım ifil ifil
mayısın başında da özelcana gidip herşeyi almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…