Kızlaaaarrrr nerelerdesiniz?İkinci sayfaya düşecek topiğimiz neredeysee( Bu arada mothercare de indirim varmış 7li bodyler 32.90 TL ucuz mu bilemedim tecrübeli annelere bir sorayım dedim:))Bir de bizim doğum ekimde uzun kollu mu almak gerekir kızlar yaaa??yarın bebişimiz için alışverişe çıkıyoruz da...Direk Özelcana gidip herşeyi ordan alacağız sanırım..Erken mi daha bilmiyorum ama benim bu kadar dayanmam bile mucize zaten:))))
Sağol tatlım ben de öyle düşünmüştüm ama danışayım istedimm üşümesinn kuzucuklarımızz:)))Senin de az kaldı canım şaka maka şafak 6!!!:)))
kızlaar yaa benim oğlum 3 gündür yine kaka yapmıyor, doktorumuz kan tahlili yaptı normal çıktı herşey çok şükür 6 güne kadar yapmayabilir dedi ama sıkıntılanıyor çocuğum zeytinyağı içiriyorum ama nafile
teyzeleriiiiiiiiii,kızımın doğum fotoğraflarına bakınn:)
gerçi çok değişti kurabiyem ama ilk anlarını teyzeleri de görsünn:)
ANKARA DOĞUM FOTOĞRAFÇILIĞI MERKEZİ *0(532) 490 88 38 (24 SAAT RANDEVU ALABİLİRSİNİZ.)
ayyy canımm çok tatlı yaaaa :))) doğum yaklaştıkça iyice duygusala bağladım ağlıcaktım az daha izlerken :))
Kızlaaaarrrr nerelerdesiniz?İkinci sayfaya düşecek topiğimiz neredeysee( Bu arada mothercare de indirim varmış 7li bodyler 32.90 TL ucuz mu bilemedim tecrübeli annelere bir sorayım dedim:))Bir de bizim doğum ekimde uzun kollu mu almak gerekir kızlar yaaa??yarın bebişimiz için alışverişe çıkıyoruz da...Direk Özelcana gidip herşeyi ordan alacağız sanırım..Erken mi daha bilmiyorum ama benim bu kadar dayanmam bile mucize zaten:))))
kızlaar yaa benim oğlum 3 gü
ndür yine kaka yapmıyor, doktorumuz kan tahlili yaptı normal çıktı herşey çok şükür 6 güne kadar yapmayabilir dedi ama sıkıntılanıyor çocuğum zeytinyağı içiriyorum ama nafile
mrb kızlar ben evımı tasıdım bugun ne kadar bısey yapmasamda yınede yoruldum ayakalrım sıstı hep.bı kac gun ınternete gıremıcem bensız cok derın mevzulara dalmayın.ay kımse dogurmasında benı bekleyın...kendınıze ıyı bakın tabııı bebısleredeee opuyorumnanaktan
mrb kızlar ben evımı tasıdım bugun ne kadar bısey yapmasamda yınede yoruldum ayakalrım sıstı hep.bı kac gun ınternete gıremıcem bensız cok derın mevzulara dalmayın.ay kımse dogurmasında benı bekleyın...kendınıze ıyı bakın tabııı bebısleredeee opuyorumnanaktan
Esracım çok hoş bir aile olmuşsunuz, minik kurabiyeni yerim ben maşallah
Esracımmmm şimdi izledim ne kadar güzel fotolar yaaaa yerim ben senin o tatlı kurabiyeni maşaallah onaaopuyorumnanaktan Allah mutluluğunuzu daim etsin canım...Harika bir anı olmuş,kocamaaan kız olunca da izlesin bunları cimcimeyerimseniben
Çok teşekkürler canım böyle tecrübeli anneler oldukça ne güzel sırtımız yere gelmez hiçopuyorumnanaktan Kimbilir belki benim de ileride senin gibi deneyimlerim olur paylaşacak henüz fazlasıyla acemiyim ama bakalım...Çocuğun altını nasıl temizleyecem onu bile bilemiyorum valla korkuyorum napacam ben:kedi:
Kızlaaaarrr bebişimizin herşeyini aldııııkkkkaydirigubbakcemile2 Annemler ve kayınvalidemlerle birlikte arabasından tutun telsizine kadar:))herşeyi hazır yavrumunzemuszemus Oda takımını da sitelerden aldık öyle şirin bişey ki anlatamam...Çooookkkk mutluyum habire sevip duruyorum eşyalarınıhihoyyyt oda takımı da gelsin de yerleştireyim istiyorum hayal kuruyorum öyle işte:))Ayyyy baya bir erken tamamladık biz herşeyini ama yine eksikleri olacak elbette...Esracımmm senin tavsiyen üzerine lcwden aldım uzun kollu bady hem ucuz hem de güzelmiş gerçekten...Annelik böyle bişey işte hem hiçbirşeyinden tiksinmiyorsun hem de onunla beraber gelecek tüm zorluklara hazırsın,fedakarsın ne güzel bişeydir Allah isteyen herkese yaşatsın inşaallah bu duyguyu bizim yaşamamıza da az kaldı şükürler olsunnn:Saruboceq:
Kızlaaaarrr bebişimizin herşeyini aldııııkkkkaydirigubbakcemile2 Annemler ve kayınvalidemlerle birlikte arabasından tutun telsizine kadar:))herşeyi hazır yavrumunzemuszemus Oda takımını da sitelerden aldık öyle şirin bişey ki anlatamam...Çooookkkk mutluyum habire sevip duruyorum eşyalarınıhihoyyyt oda takımı da gelsin de yerleştireyim istiyorum hayal kuruyorum öyle işte:))Ayyyy baya bir erken tamamladık biz herşeyini ama yine eksikleri olacak elbette...Esracımmm senin tavsiyen üzerine lcwden aldım uzun kollu bady hem ucuz hem de güzelmiş gerçekten...Annelik böyle bişey işte hem hiçbirşeyinden tiksinmiyorsun hem de onunla beraber gelecek tüm zorluklara hazırsın,fedakarsın ne güzel bişeydir Allah isteyen herkese yaşatsın inşaallah bu duyguyu bizim yaşamamıza da az kaldı şükürler olsunnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?