gülüm,allahım sağlıkla kavuştursun,bulut kağanımıza saatler kaldıopuyorumnanaktan
dualarımız senininle canımm..
tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz..
elini karnına koy ve bulut kağanımıza söyle onu sabırsızlıkla bekleyen teyzeleri varopuyorumnanaktan
adaşım ve kızımın adaşının annesi esracım:)
zeynep hoşgeldi sefalar getirdi:)
çook güzel bir ömrü olsun,sağlıkla büyütün inşallah..
sarılık olmaması için sık emzirmen lazım canım,altını açmak uyandırmak için en etkili yol olabilir,ben zeynomu öyle uyandırıyordum..
mama olayında yalnız değilsin,ilk günler süt gelmediği için hepimiz ilk günler mama verdik..
süt o emdikçe artacak,hiç ara vermeden emzir canım..
meme ucundaki yaralar için krem dışında kendi sütünü sürüp kuruyana kadar beklersen çok işe yarıyor..
bir de havalar da sıcak sakın emzirme sonrası memen kurumadan kapatma,nemli ve sıcak ortam olunca bakterilere gün doğuyor çünkü:)
zeytinyağının da işe yaradığını duyuyorum ama yaralar çok acı verirse doktor bir ilaç verir,doğal yöntemlerden daha kısa zamanda sonuç alırsın..
kaka da mamadan dolayı katıdır,sütün arttıkça normale döner canım benim..
ilk günler yeni hayata alışmak garip gelebilir ama 1 hafataya kadar profesyonel anne oluverirsin :))
bunlar geçici şeyler,allahım dermansız dert vermesin..
esracım,sen ne kadar rahat olursan yeni hayatınıza alışmak o kadar kolay olur canım..
düşün millet tarlada bahçede çalışarak büyütüyormuş bebeklerini ki hala aynı koşullarda büyüten insanlar var..biz her detayı düşünelim derken bazen abartıyoruz galiba:)
60cc iyi bir rakam gibi geldi,zeyno ilk günlerde 30cc zorla içiyordu mama verirken..emzirmek için elinden geleni yaptığına eminim ama almıyorsa da mamalar anne sütüne çok yakın zaten..
üfürümden şüphelenip temiz çıkana çok rastlıyorum bu ara,o nedenle temiz çıkacağına eminim..
güzel haberlerle gelin inşallah..
kilo kaybı ilk günlerde mutlaka oluyor ama ilk 15 günde doğum kilosunu yakalaması yeterliymiş..
bizim enerjimizden çok etkileniyor kuzularımız,biz pozitif olalım ki onlar da huzurlu olsunlar..
gülcüğümüz bulut kağanımızı kucağına almıştır,allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
bir an evvel sağlık haberleri gelsin inşallah..
esracım çok sağol canım..söylediklerin ilaç gibi geliyor vallaa.s.
doğum sonrası depresyona mı girdim ne:))
zeynomuzu kokla canım yerime
Kızlaaaarrr bebişimizin herşeyini aldııııkkkkaydirigubbakcemile2 Annemler ve kayınvalidemlerle birlikte arabasından tutun telsizine kadar:))herşeyi hazır yavrumunzemuszemus Oda takımını da sitelerden aldık öyle şirin bişey ki anlatamam...Çooookkkk mutluyum habire sevip duruyorum eşyalarınıhihoyyyt oda takımı da gelsin de yerleştireyim istiyorum hayal kuruyorum öyle işte:))Ayyyy baya bir erken tamamladık biz herşeyini ama yine eksikleri olacak elbette...Esracımmm senin tavsiyen üzerine lcwden aldım uzun kollu bady hem ucuz hem de güzelmiş gerçekten...Annelik böyle bişey işte hem hiçbirşeyinden tiksinmiyorsun hem de onunla beraber gelecek tüm zorluklara hazırsın,fedakarsın ne güzel bişeydir Allah isteyen herkese yaşatsın inşaallah bu duyguyu bizim yaşamamıza da az kaldı şükürler olsunnn:Saruboceq:
herkese merhaba..
1 temmuz itibariyle zeynebimi kucağıma almış bulunmaktayım çok şükür fakat birtakım sorunlarımız varr..
zeynep sürekli uyumak istiyor ,uyandırmakta güçlük çekiyorum..hemşireler 2 saatte bir kalkmasa bile uyandır emzir diyor ama bazı günler uyandırmakta çok zorlanıyorum..
ayağından uyarıyorum,üzerinini çıkarıyorum ancak..
doğduğunda sütüm hemen gelmedi,mama verdirdi hemşireler şimdi çok olmasa da sütüm geldi ama uç yok o yüzden bebeğim kavramakta zorluk çekiyor
uçları yara olmaya başladı,krem de sürüyorum oysaki
sağma makinası aldım onda sağıp bazen biberonla veriyorum en azından mama yemesin diye
dün memeden ayrılmak istemedi bugünse hiç emmek istemiyor..
napcam ben kızlar resmen panik oldum..kızımı emzirmek istiyorum ben:sinifsinif:
heee bide kabız gibi sanki kakası katı gibi ve yapmakta zorlanıyor
Allahım çocuk bakmak ne zormuşş... bana bi akıl verin tecrübelilerkafamçokkarıştı
Zeynepcimm öncelikle hoşgeldinn özlettin kendini vallaopuyorumnanaktanNeyse çok şükür ki iyisin az kaldı senin de sabret birazcık daha canım...Odası eminim çok şirin olmuştur prensesin merakla bekliyoruz resimleri:ecrin_bebek:Bizimki de gelince yerleştireyim de ben de koyarım resimlerini:))Bi de canım perdeyi nasıl bişey alcaksın?Ben avizeyle takım mı yapsam diye düşündüm ama bilmiyorum.Şu funnababynin çok şirin modelleri var...Ama onların da perdeleri kanat şeklinde sanırım yani altına yine tül asacaz dimi???kaydirigubbakcemile3Kararsızım...Acaba sadece güzel bi tül mü alsam ki?Esracımm sen de zevklisin maşaallah senin kızın perdesini avizesini nasıl aldınız?Bir de ben senin tatlışş kızının resimlerini çok merak ediyorumm ama göremiyorummmmmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?