oleyyy zeynebim gelmiş,valla bugun de gelmesen arayacaktım,merak ettim kuzumolumunekankayizsmile
iyi haberlerini duydum sevindim:)
güle güle kullansın pembiş cicilerini yavrum,çok güzel olmuştur eminim..sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarını..
ben de pembe sevmiyordum,odasına pembe birşey almadık ama gel gör ki herkes pembe kıyafetler getirdi kızıma,ayy bir de yakışıyor pembeye bakışım değişti:))
kıyafeti dert etme zaten ilk günlerde giyecek kadar olsun,sonra çıkar alırsın..doğumdan sonra en fazla 15 gün veriyorum sana,çıkarsın gezmelere kesin :))
pazarları keşfetmemiz lazım,yoksa çok pahalı bebek mağazaları:)))))
ama ıslak mendil kıyafetten önemliymiş:)) acaba ben mi çok kullanıyorum,eşim mendille komple silsen bu kadar gitmez napıyorsun diyor:)))
gimsaya gittik dün 6 paket huggies mendil attım hemen arabaya:)) her yerde 5-6 lira ama orda 3 lira görünce dayanamıyorum:)
bez için de en uygunu gimsa..
zeyno dün gece uyumadı teyzesi,2 den 4:30'a kadar gezindik evde,gece gündüzü ayıramıyor sıpam:)))
kzkardeşim vardı 10 gündür,o da bu sabah gitti,ayy ne rahattım gidince bi garip oldum..
fotoğrafları beğenmene sevindim canımm,daha güzelleri sizin olsun inşallahhh..
iyi ki de çektirmişiz,zeynom ilk anlarını görecek:)
haftaya çrş 2 aylık oluyoruz,muayene ve aşımız var,aynı gün tolga bey uygun değildi o yüzden benim kontrol cumaya kaldı,ordan da doğru izmire:))
annemlere gidip tatil yapıcazzemuszemus
çekirdeğim,canım biz uyku setini funnababyden aldık,perdesi ve tavan lambası takım oldu..farm diye bir modeli aldık,mavili yeşilli..
eğer herşey takım olsun dersen funnababy ideal hem sonradan takıma ekleme yapabilirsin..mesela ilkin abajur almadıysan git seneye takımın abajurunu bulabilirsin:)
tül olarak da düz bi tül taktık,güneşlik de zaten var olanı kullanıyoruz:) halı da almamıştık,krem rengi bir yolluğum vardı yeşil çiçekli,cuk oldu:)
aman ıvır zıvırına para yetiştirmek ne zormuş,halı perde ucuza geldi bari yırttık:)))
odasının ilk halinin albümü var profilimde,sana arkadaşlk talebi yolladım,kabul edip bakabilirsin:)
zeynebimin bahsettiği
fotolar doğum fotoğrafları,başka koymadım canım..siteye yükleyemiyorum,küçültüyorum ama yine kabul etmiyor..facebooka yükledim ama nazar mı oldu nedir,nasıl huysuzlaştı ben de kaldırdım..ama varsa facebookun ekleyelim,sana açarım albümü,görürsün kurabiyemi..nasıl büyüdü ben bile inanamıyorum:)
herşey doğana kadarmış,şimdi hergün değişiyor:)
işin gıcık tarafı babasına benziyor,ay ben taşıdım,ben doğurdum ve ben bakıyorum ama çocuk her geçen gün babasına benziyor:))) ayak baş parmağına kadar babası zeynom:))))
gelsin bebişler de buluşalım kızlar yaa,milllet buluşup fotoğraf koyunca hevesleniyorum vallaboshayallersmile
kızlarrrr öncelikle hos gelmıs zeynep bebek saglıkla buyusun analı babalı ıns ...
ve bugun ıns sorunsuz bı sekılde bulut kagan da gelmıstır annesının koynuna sımdı koklayı öpüyodur ayyyy...bende tasındım sukur kazasız belasız valla cok ıs yapmamıs olamama ragmen cok yoruldum tabanlarım ustume basma dıye ınlıyo sankı(( ama ıyıyız ya en önemlisi o...bugun magzalara baktım mothercare chıcco premamon hepsi ındırımde ama artık bısey almıorum arkadaslarımda bıseyler almıs yeter heralde ya bı odası kaldı onuda kararsız kaldım yarın belkı bakıcaz herkes gecıkmıssın kokusu cıkmıo dıye korkuttu beni bakalım ne olcak bu arada zaman ılerledıkce hıc dogurcakmısım gıbı gelmıo.hala ınternetım yok ama yazmaya calısırım bu arada zeyno nerelerde???
oleyyy zeynebim gelmiş,valla bugun de gelmesen arayacaktım,merak ettim kuzumolumunekankayizsmile
iyi haberlerini duydum sevindim:)
güle güle kullansın pembiş cicilerini yavrum,çok güzel olmuştur eminim..sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarını..
ben de pembe sevmiyordum,odasına pembe birşey almadık ama gel gör ki herkes pembe kıyafetler getirdi kızıma,ayy bir de yakışıyor pembeye bakışım değişti:))
kıyafeti dert etme zaten ilk günlerde giyecek kadar olsun,sonra çıkar alırsın..doğumdan sonra en fazla 15 gün veriyorum sana,çıkarsın gezmelere kesin :))
pazarları keşfetmemiz lazım,yoksa çok pahalı bebek mağazaları:)))))
ama ıslak mendil kıyafetten önemliymiş:)) acaba ben mi çok kullanıyorum,eşim mendille komple silsen bu kadar gitmez napıyorsun diyor:)))
gimsaya gittik dün 6 paket huggies mendil attım hemen arabaya:)) her yerde 5-6 lira ama orda 3 lira görünce dayanamıyorum:)
bez için de en uygunu gimsa..
zeyno dün gece uyumadı teyzesi,2 den 4:30'a kadar gezindik evde,gece gündüzü ayıramıyor sıpam:)))
kzkardeşim vardı 10 gündür,o da bu sabah gitti,ayy ne rahattım gidince bi garip oldum..
fotoğrafları beğenmene sevindim canımm,daha güzelleri sizin olsun inşallahhh..
iyi ki de çektirmişiz,zeynom ilk anlarını görecek:)
haftaya çrş 2 aylık oluyoruz,muayene ve aşımız var,aynı gün tolga bey uygun değildi o yüzden benim kontrol cumaya kaldı,ordan da doğru izmire:))
annemlere gidip tatil yapıcazzemuszemus
çekirdeğim,canım biz uyku setini funnababyden aldık,perdesi ve tavan lambası takım oldu..farm diye bir modeli aldık,mavili yeşilli..
eğer herşey takım olsun dersen funnababy ideal hem sonradan takıma ekleme yapabilirsin..mesela ilkin abajur almadıysan git seneye takımın abajurunu bulabilirsin:)
tül olarak da düz bi tül taktık,güneşlik de zaten var olanı kullanıyoruz:) halı da almamıştık,krem rengi bir yolluğum vardı yeşil çiçekli,cuk oldu:)
aman ıvır zıvırına para yetiştirmek ne zormuş,halı perde ucuza geldi bari yırttık:)))
odasının ilk halinin albümü var profilimde,sana arkadaşlk talebi yolladım,kabul edip bakabilirsin:)
zeynebimin bahsettiği
fotolar doğum fotoğrafları,başka koymadım canım..siteye yükleyemiyorum,küçültüyorum ama yine kabul etmiyor..facebooka yükledim ama nazar mı oldu nedir,nasıl huysuzlaştı ben de kaldırdım..ama varsa facebookun ekleyelim,sana açarım albümü,görürsün kurabiyemi..nasıl büyüdü ben bile inanamıyorum:)
herşey doğana kadarmış,şimdi hergün değişiyor:)
işin gıcık tarafı babasına benziyor,ay ben taşıdım,ben doğurdum ve ben bakıyorum ama çocuk her geçen gün babasına benziyor:))) ayak baş parmağına kadar babası zeynom:))))
gelsin bebişler de buluşalım kızlar yaa,milllet buluşup fotoğraf koyunca hevesleniyorum vallaboshayallersmile
Zeynepcim kıyafeti takma kafana zaten ilk günler öyle küçük oluyorlar ki zıbılar, çıtçıtlı badiler ve patikli altlar yeter sana. E hastane çıkışının tulumu da vardır tamam işte. Sonra arabasına atarsın kızını, doğru alışveriş merkezine, bir iki parça giysi alır çıkarsınız hemen. Kızın sağlıkla gelsin de gerisi hallolur. Odanız da çok güzel oluştur eminim, sağlıcakla kullanın. Bizim odamıza annem üzerinde mickey mouse ve minnie mouse olan tül yaptırmış güneşliğimde vardı zaten güzel oldu. Böyle birşey de düşünebilirsin. Evet canım bebişim kabız benim, 3 günde bir müdahale ile kaka yapıyordu ancak Salı günü ve bugün kendiliğinden yaptı kakasını çok şükür. İnşallah düzene girer artık.
Esracım hakikaten ıslak mendil olayı biraz garip geldi banaohaoldumsmile. Ben çiş yaptığında ıslak mendilin yarısını kullanıyorum, e pek kaka da yapmadığımız için çok ıslak mendil tüketmiyoruz. Ama kaka yaptığında en az 3-4 mendil harcıyoruz. E tabi 3 günde bir kaka yapınca baya doldurmuş oluyor Ömer Çağankaydirigubbakcemile2. Kız erkek çocuklarının ıslak mendil kullanma olayı farklı oluyor mu bilmiyorum ama.
Ah Esracım ah sorma Ömer Çağan da tıpkı babası, bir yeri de bana benzememiş, değişir diyorlar ama geliba beni teselli etmek için söylüyorlar. Ne yapalım sağlıklı olsunlar da bize benzemesinler, sevdiğimiz adamlara benziyorlar bu da güzelboshayallersmile. Oh annenlere gideceksin demek ne güzel, biz de pazartesiden bu yana annemlerdeyiz, insanın annesi gibisi yok valla, kaç yaşında olursan ol anne bir başka.
Hepinizi öpüyorum kızlar, haydi artık bebişler gelsin de buluşalım süper olur.
Zeynepcim moralini bozmak istemem ama bebekle çok sıcak yerlere gitmek biraz zor olur herhalde. Biz pazartesi Burdur'a geldik, pişti oğlum arabada tek çıtçıtlı badiyle bile, ara ara klimayı açtık hafiften ama korkuyor insan hasta olacak diye. Biz de tatile gitsek mi diye düşünüyorduk ama bebekle çok zor, odadan çıksak çok sıcak, çıkmasak klimayı açamayız bebek hasta olur, seneye inşallah artık.
kızlar çok heyecanlısınız o günlerimi hatırladım birden . benım sızlere nacizhane tavsiyem ilk üç ay çıtçıtlı badi ve tukumlar dışında bişey giymiyor ve patikli tulumları üzerinde yazan ayları beklemeden hememn giydirin yoksa birden uzuyorlar ve daha giydirmeden kısa geliyor ve kaldırıyorsunuz. birde bir iki ay büyügünü alın çocuk kıyafetlerinde mesela benımkı 6 aylık ama biz 9 ay kıyafetleri giyiyoruz. birde doğmadan çok fazla giysi almayın benım hiç kullanmadan kaldırdıgım o kadar çok kıyafeti olduki doğunca ihtiyacınız neyse ona göre alın böylelikle boşa masraf yapmamaış oluyorsunuz.doğunca o kadar çok eksikleri çıkıyorki bence daha doğmadan bütcenizi daraltmayın derim..
valla bizde de mendil çok gidiyo.. ama biz gimsadan deil, gimattan alıyoruz. prima premium care 15 lira. 2 li pakette satılıyor. ben 3 numaraya geçtim 60 tane var içinde. 1 ve 2 de 72 tane var. imkanınız varsa. gimattan alın derim. ıslak mendilde 1,90 gimatta.
Esracımmm canım yaaa baktım resimlere ne kadar güzel olmuş odası kuzununn:))))Çok beğendim Allah sağlıkla mışıl mışıl uyuyup büyümesini nasip etsin inşaallah canım:Saruboceq: Gerçekten uykuseti,perde ve lamba kombinasyonu süper olmuş cıvıl cıvıl:)Ben de bir bakayım olmazsa modellere..Artık bir kısmı küçük gelse bile giysileri de pek tatlıymış minik minik...Ayyyyy ben de istiyorum yaaaa neyse az kaldı ben de yerleştirip eklerim resimlerini:)))Bu arada nazar konusunda çoook haklısın canım boşver koyma resim falan değer nazar ben inanırımm Allah'ım esirgesin,korusunn kuzucuklarımızı:Saruboceq: Şimdi babasına benzese de ileride döner tatlım sıkma canını:))Kız çocukları anneye benzer,yanii benzemeli benceekaydirigubbakcemile2 Çoookkk tatlı ve güzel bir genç kız olacak büyüyünce canım benim..Bahtı da güzel olsun en önemlisi de o...
ıslak mendil canavarıyım ben o zman canım:) bir de kaka yapınca poposunu yıkıyorum,yıkamasam batarız kesin:))) kız çocuklarda enfeksiyon kapma riski daha fazla diye bir kez yukardan aşağı silip yeni mendile geçiyorum, abartıyor olma ihtimalim yüksek:)))
tabi sevdiğimiz adamlara benzemesi konusunda haklısın ama azıcık da bize benzeseler ne güzel olur dimi:) gerçi ben de babama benziyorum:)) ama anne gibisi yok,gideyim de biraz keyif yapayımkaydirigubbakcemile3
bu arada maşallah kaka olayınız çözülmüş,kendisi yapmış yavrum
Evet canım haklısın kızlarda biraz daha dikkat etmek lazım alt temizliğine. İnşallah zamanla bize benzer yavrularımız, ne de olsa 9 ay taşıdık dimi insan benzesin istiyor. Bir arkadaşımın kızı doğduğunda aynı annesiydi hatta annesinin yeni doğmuş resmiyle karşılaştırmıştık kopyasıydı resmen. Şimdi kızımız 16 aylık ve tıpkı babası. Belki bizde de böyle değişimler olur bakalım göreceğiz hepberaber. Kakamızı 3 gün arayla da olsa kendimiz yaptık inşallah düzene girer bundan bö yle. Çok öpüyorum kızını ve seniopuyorumnanaktan
Evet canım haklısın kızlarda biraz daha dikkat etmek lazım alt temizliğine. İnşallah zamanla bize benzer yavrularımız, ne de olsa 9 ay taşıdık dimi insan benzesin istiyor. Bir arkadaşımın kızı doğduğunda aynı annesiydi hatta annesinin yeni doğmuş resmiyle karşılaştırmıştık kopyasıydı resmen. Şimdi kızımız 16 aylık ve tıpkı babası. Belki bizde de böyle değişimler olur bakalım göreceğiz hepberaber. Kakamızı 3 gün arayla da olsa kendimiz yaptık inşallah düzene girer bundan bö yle. Çok öpüyorum kızını ve seniopuyorumnanaktan
Esracım bu arada Gimat Ostimde Karşıyaka mezarlığına giderken yol üstünde eşin bilir, gerçekten çok uygunmuş fiyatlar uğramak lazım bize biraz uzak ama.
ayy içime su serptin canımmopuyorumnanaktan inşallah aynı değişimlerden biz de görürüz :))
gimatı biliyorum ama bir dükkan var mı tavsiye edilen diye düşündüm ama dediğin gibi eşim biliyormuş,farketmez hepsi toptancı dedi:))
biz eryamandayız ya, yakın gimat,pazar günü açık olursa bi uğrayalım diyoruz,haber veririm sana da..
çok öpüyorum kuzumu da seni deopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canlarım merhabalaropuyorumnanaktan
Uzun zamandır giremiyorum çok özlemişim...
Pazartesi sabah 8.30'da Poyrazım sünnet oldu teyzeleri. :lepi:
Çok korkuyordum ama Allah'a şükür sünnet çok kolay geçti. Ankara Üniversitesi'nde Çocuk Üroloğu Prof Dr Tarkan Soygür yaptı ameliyatı. Oğlu olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi ki erkenden yaptırmışız sünneti hiç acı çekmedi oğluşum. Hastanedeki sünnet olmuş diğer çocuklar resmen bas bas bağırıyorlardı nası içim yandı. Ama oğluşum bir aylık ollduğu için daha az acı hissi oluyormuş. Çok şükür bugün banyomuzu da yaptık. Poyrazım kocaman abi oldu artık :lepi::lepi:
İşin tek kötü yanı sünnetten bir gün sonra oğluşum çok kötü ishal oldu. Zaten anne sütü aldığı için genelde suluydu kakası ve popomuzdaki pişik yeni iyileşiyorken tekrar kötüleşti
İshal için test yaptırdık dün Allahtan temiz çıktı sonuçlar. Ama bu pişik işini napcaz bilmiyorum. Islak mendili 2 hafta önce bıraktık. Pamuk ıslatıyorum ya da mümkün olduğunca poposunu yıkıyorum. Yaklaşık 7-8 çeşit ilaçlı krem kullandık. Sebamed pişik kremi iyi gelmedi bize. Niveaya geçtik. Oda olmadı Esra'nın tavsiyesiyle Mustella aldık. Sağolsun Esracım Mustella iyi geldi. Ama pişiğimiz öyle kötü ki artık kanıyor. Günde yaklaşık 10- 15 kez alt değiştiriyorum. Her alt değiştirmede içim parçalanıyor.
Bir de gaz sorunumuz var hala. Artık geceleri arabada geçiriyoruz diyebilirim. Eşimin gözleri kapanana kadar arabayla geziyoruz. Sıpamın uykusu gelince eve dönüyoruz. Bazıları 40 günde geçer diyor bazıları 3,5 ay sürer diyor. Allahım tüm kolikli bebeklere ve ailelerine sabır ve şifa versin :Saruboceq:
Geçen gün artık cinnet geçirdim. Eşim sağolsun çok destek oluyor her konuda ama yine de annelik harika ama zor zanaat :)
Dün hastaneye tahlile giderken Poyrazımın arabasını yanımıza aldık. Kocam artık yeter biraz keyif yapalım dedi ve soluğu Optimumda aldık.:lepi: Oğluşum da sağolsun müsade etti keyif yapmamıza :) Siftahı yaptık artık gerisi gelir:roflol:
Kendime birkaç parça kıyafet aldım. XSIDE'da çok güzel tişörtler ve pantolonlar var. Tabi benim gibi balinalara göre :)
İşte bizden böyle kızlar. Biraz sıkıntımız oluyor ama buna da şükür.
Gülcüm dün doğum yaptı değil mi? İnşallah bebek de kendisi de iyidir:Saruboceq:
Ne kadar uzun anlatmışım ya çeneye bak bendeki:roflol::roflol:
Umarım sizler de bebişler de iyisinizdir. Öpüyorum çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Zeynepcim moralini bozmak istemem ama bebekle çok sıcak yerlere gitmek biraz zor olur herhalde. Biz pazartesi Burdur'a geldik, pişti oğlum arabada tek çıtçıtlı badiyle bile, ara ara klimayı açtık hafiften ama korkuyor insan hasta olacak diye. Biz de tatile gitsek mi diye düşünüyorduk ama bebekle çok zor, odadan çıksak çok sıcak, çıkmasak klimayı açamayız bebek hasta olur, seneye inşallah artık.
bana oda konusunda tavsiye verin kızlar beyaz mı alayım krem mi duvarları cok acık bi lila yaptık tül de kırık beyaz icinde lila cizgiler var.krem oda takımına güzel uyku seti bulabilrmiyim?bide ademir gimatta nerden alıyosun toptancısı mı var?topik ne hareketli olmus.zeynebcim sukur kavusturana canım hadi gec klamıssın eksikleri tamamla odanın resmini cek bizde görelim cocuk gelicek daha bitiremedin :)))))
Canlarım merhabalaropuyorumnanaktan
Uzun zamandır giremiyorum çok özlemişim...
Pazartesi sabah 8.30'da Poyrazım sünnet oldu teyzeleri. :lepi:
Çok korkuyordum ama Allah'a şükür sünnet çok kolay geçti. Ankara Üniversitesi'nde Çocuk Üroloğu Prof Dr Tarkan Soygür yaptı ameliyatı. Oğlu olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi ki erkenden yaptırmışız sünneti hiç acı çekmedi oğluşum. Hastanedeki sünnet olmuş diğer çocuklar resmen bas bas bağırıyorlardı nası içim yandı. Ama oğluşum bir aylık ollduğu için daha az acı hissi oluyormuş. Çok şükür bugün banyomuzu da yaptık. Poyrazım kocaman abi oldu artık :lepi::lepi:
İşin tek kötü yanı sünnetten bir gün sonra oğluşum çok kötü ishal oldu. Zaten anne sütü aldığı için genelde suluydu kakası ve popomuzdaki pişik yeni iyileşiyorken tekrar kötüleşti
İshal için test yaptırdık dün Allahtan temiz çıktı sonuçlar. Ama bu pişik işini napcaz bilmiyorum. Islak mendili 2 hafta önce bıraktık. Pamuk ıslatıyorum ya da mümkün olduğunca poposunu yıkıyorum. Yaklaşık 7-8 çeşit ilaçlı krem kullandık. Sebamed pişik kremi iyi gelmedi bize. Niveaya geçtik. Oda olmadı Esra'nın tavsiyesiyle Mustella aldık. Sağolsun Esracım Mustella iyi geldi. Ama pişiğimiz öyle kötü ki artık kanıyor. Günde yaklaşık 10- 15 kez alt değiştiriyorum. Her alt değiştirmede içim parçalanıyor.
Bir de gaz sorunumuz var hala. Artık geceleri arabada geçiriyoruz diyebilirim. Eşimin gözleri kapanana kadar arabayla geziyoruz. Sıpamın uykusu gelince eve dönüyoruz. Bazıları 40 günde geçer diyor bazıları 3,5 ay sürer diyor. Allahım tüm kolikli bebeklere ve ailelerine sabır ve şifa versin :Saruboceq:
Geçen gün artık cinnet geçirdim. Eşim sağolsun çok destek oluyor her konuda ama yine de annelik harika ama zor zanaat :)
Dün hastaneye tahlile giderken Poyrazımın arabasını yanımıza aldık. Kocam artık yeter biraz keyif yapalım dedi ve soluğu Optimumda aldık.:lepi: Oğluşum da sağolsun müsade etti keyif yapmamıza :) Siftahı yaptık artık gerisi gelir:roflol:
Kendime birkaç parça kıyafet aldım. XSIDE'da çok güzel tişörtler ve pantolonlar var. Tabi benim gibi balinalara göre :)
İşte bizden böyle kızlar. Biraz sıkıntımız oluyor ama buna da şükür.
Gülcüm dün doğum yaptı değil mi? İnşallah bebek de kendisi de iyidir:Saruboceq:
Ne kadar uzun anlatmışım ya çeneye bak bendeki:roflol::roflol:
Umarım sizler de bebişler de iyisinizdir. Öpüyorum çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bana oda konusunda tavsiye verin kızlar beyaz mı alayım krem mi duvarları cok acık bi lila yaptık tül de kırık beyaz icinde lila cizgiler var.krem oda takımına güzel uyku seti bulabilrmiyim?bide ademir gimatta nerden alıyosun toptancısı mı var?topik ne hareketli olmus.zeynebcim sukur kavusturana canım hadi gec klamıssın eksikleri tamamla odanın resmini cek bizde görelim cocuk gelicek daha bitiremedin :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?