Sünnet öncesi sakinleştirici verildi oğluşuma eli kolu rahat dursun ve sakin olsun diye. Lokal anestezi yapıldı. 3 aydan önce lokal yapıyorlarmış.ya benim oğlana da düşünüyoruz. kaç lira ödediniz. uyuşturdular mı? ve gerçekten çabuk mu iileşiyor?
Hocanın muayenesine 175 tl+sünnete 300 tl+pipisindeki yapışıklığın açılmasına 150 tl+özel odaya 125 tl verdik. Yani 750 tl+ye maloldu. Pek çok yer daha uygun fiyata yapıyor ama biz çok memnun kaldık. Kesinlikle değer verdiğimiz paraya.
Hiç sünnet ağrısı acısı yaşamadı diyebilirim. Yapışıklığımız olduğu için birazcık sarı kabuk oldu ama bugün 6. günümüz ve neredeyse iyileşti.
Etrafımdaki herkes öyle diyor inşallah çabucak girer düzene:Saruboceq:bilmişlik taslamak gibi olmasın ama aranızdaki en tecrübeli anne olarak söyleyeyim uykuda, gazda kakada heeep düzene giriyor az sabır....
Çok teşekkür ederiz Esra teyzesiopuyorumnanaktandenizim canım çok sevindim,bak boşuna telaş yaptın poyrazım gayet kolaylıkla atlatı bu sünnet merasimini de:) kocaman abi oldu artık kuzummopuyorumnanaktan.
pişik olayına da çok üzüldüm,kıyamam çok hassas poposu var demek ki..keşke mustelayı baştan alsaydınız diyeceğim ama allahım dermansız vermesin,pişik geçer.
yıkamak ve ıslak pamuk çok iyi fikir..
insan anne olunca hem yaratıcı hem de güçlü oluyormuş:)
araba turlarınız işe yarıyorsa süper:)
optimum sezonu da açılmış,ohhh maşallah maşallah
Canım Allahım kimseye sıkıntı vermesin.Minnacık pişik bile hem kuzulara hem bize çok acı veriyor.
Valla araba turları genelde işe yarıyor ama çok sıkıntısı olduğunda araba da kesmiyor
Dün yine optimumdaydık :) Bu işi sevdik galiba :) Bu kez babamıza ve oğluşuma alışveriş yaptık.
Bebek mağazalarında da baya indirim var. Chicconun 60 lı göğüs pedi 14.90 dı. Sebamedde yine %20 indirim vardı.
Zeynepcim teşekkür ederim canım.denizcim hayırlı olsun cok acı cekmeden oghlusun kurtuldu sünnet olayından opuyorumnanaktan
inş zmnla herseynz düzene girer canım anladıgım kadarıyla baya alıstın zaten bundan sonra hersey dahda kolay olur inşşş
arada banada geliyolar nasıl olcak napcam diye ama halletcez artık
ablamın arkdası dogum yapmadan bu cocugu nasıl emzircem sabaha kadar basında bekledim diyolar nasıl oclak derdim hep ama dogdugu ve yanıma geldigi an sanki 40 yıllık anneymişim gibi hiseetm kendmi hersyeini biliyomusuum gibi yaptım demişti allah öle bi ayarlamıski hersyi o iç güdüyü anneligi bi anda asılıyıveriyo demmekki insana cokd egişik bisey ya gercekten allah herkese nasip etsn artık iice sabırsızlanmaya basladım ne zmn gelcek noclak diye hayırlısı olsun tabi ama cok merak ediyorum kızımı yaaaaaaaaaaaaaaboshayallersmile
denizcm öp oglusuunu biizm yerimize dikkat et kendine senide cok öpüyorum en kısa zmnda gel yine ösletme kendni Şenizopuyorumnanaktan
Bebeğin ilk ayı biraz zor oluyor tabi ama dediğin gibi Allahım yardım ediyor ve inanılmaz bir güç ve sabır veriyor. Öyle olmasa nasıl yapardık bilmiyorum.
Canım benim sonuna geldin zaten yolun. Seni çok iyi anlıyorum. İnsan hiçbirşeyi bu kadar merakla bekleyemez zaten:) İnşallah sağlıkla kavuşacaksın kuzumuza.
Oğluşum müsaade ettikçe gelmeye çalışıyorum canım. Hamileyke ne kadar çok zamanımız varmış herşeye :) Tadını çıkar bu zamanların canım benim. Bol bol dinlen. Huzurla bekle bebeğini. Öpüyorum çokopuyorumnanaktan
Teşekkür ederiz canım.Denizcim hayırlı olsun canım sünneti atlatmışsınız, çabucak iyileşmiş Poyrazımız. Ah keşke biz de yaptırsaydık erkenden, eşim büyüyünce sünnetini hatırlasın oğlumuz diye bekliyor ama bizim pipimizde de darlık var pek uzun bekleyemeyiz gibi geliyor bana. Şimdilik sorun yok ama ileride problem çıkarsa bebeğime daha zor olacak. İshal olmuşsunuz geçmiş olsun, pişik için saf zeytinyağı denedin mi? Kolik için de rezene ve kimyon tohumu kaynatıp verebilirsin rahatlatıyor, sen de içersen hem sütün artar hem de sütten bebeğe geçer. Bebek arabaları süper değil mi, çok iyi yapmışsınız havanız değişmiştir. Biz de annemlerle dolaşmaya çıktık bugün ama bizim beyefendi arabada durmak istemedi, kucakta etrafı seyretmek istedi paşam. Hiç vitrin bakmaya da müsade yok durunca mızırdandı hep, dolaştıracağız beyimizi, işimiz var anlaşılanakannehir
Darlık varsa hiç bekleme derim ben. Çocuk doktorumuz hiç onaylamamıştı sünnetimizi erken ve hata olabilir sünnette diye ama oğluşum çok zor çişini yapıyordu parça parça eziyet oluyormuş. Şimdi nasıl rahat yapıyor hem de yaklaşık 2 metre nişan alabiliyor :) Sünnetten sonra hastanede hemşirelerin, evde de bizim ne üst kaldı ne baş :)
Çok bile beklemişiz keşke ilk anladığımızda yaptırsaymışız.
Hem ben sünneti hatırlamalarındansa hiç etkilenmemelerini ve hatırlamamalarını daha doğru buluyorum. Tabi sizin kararınız sonuçta.
Ama çok araştırdım ve yaptıracaksanız kesinlikle hastane ortamında ve hoca tarafından yapılmasını tavsiye ederim.
Zeytinyağı pişik olduktan sonra daha da yakıyor iyileşsek kullanıcam. Her banyodan sonra tün vücuduna sürüyorum ama poposunu yakıyor biraz. Sünneti yapan doktorumuz desitin ve sudo krem önerdi. Desitini sipariş vericem bugün. İnşallah işe yarar. Her çocukta aynı kremler etkili olmuyor çünkü.
Ara ara rezene yapıyorum canım ama çok etkilemiyor. Valla bu gaz işi kötü bir bela. Olacaksa oluyor ve nerdeyse hiçbirşey çözüm olmuyor. Bir süre sonra geçecek inşallah.
Yerim senin yaramazı
Canım benim sıkılıyorlar tabi evde kalmaktan alışverişte de hareket istiyor demek ki. Allahım nazarlardan korusun.