ay gercekten allahtan bugun daha ıyıydı sankı bugun ben dısarı cıktım azıcık emzirme atleti aldım 2 tane bıraz kazıklandım galıba daginin bi tane aldım 30tl bide baska bi marka 17tl bide hastane icin gecelik aldım ben pijama almıstım bide yedek gecelik aldım yetermi cantama:
pijama-gecelik-sabahlık
kızımın hastane cıkısı
terlik
ped
bez
emzik koyuyorum corap gerekırmı benım ıcın ne eksık kızlar tecrubelıler ne lazım ne gereksız bı aydınlatın benı bilmiyorumkismile
ay gercekten allahtan bugun daha ıyıydı sankı bugun ben dısarı cıktım azıcık emzirme atleti aldım 2 tane bıraz kazıklandım galıba daginin bi tane aldım 30tl bide baska bi marka 17tl bide hastane icin gecelik aldım ben pijama almıstım bide yedek gecelik aldım yetermi cantama:
pijama-gecelik-sabahlık
kızımın hastane cıkısı
terlik
ped
bez
emzik koyuyorum corap gerekırmı benım ıcın ne eksık kızlar tecrubelıler ne lazım ne gereksız bı aydınlatın benı bilmiyorumkismile
canım çorap al yanına ve mutlaka giy. sezeryanda ped yeterli olur ama normal doğumda yeterli olmayabilir gazlı bez ve pamuk yada hasta bezi alabilirsin. canım bana bebek için zıbın götürmemi söylemişlerdi bende öyle yaptım ama çok pişman oldum. zıbında heryeri açılıyor. hemşirelerde keşke şu çıtçıtlı atletlerden getirseyiniz dediler. hastane çıkışının yanında en azından bir yedek takım daha götür bizimki altını değiştirirken batırmıştı ilk kıyafetini ben 4 tane götürmüştüm iyiki öyle yapmışım. yanına en az 2 tane penye battaniye birde kalın battaniye al kalın battaniyeyi ben o hastanede bebeği koydukları beşiğin içine sermiştim sağına soluna çarpmasın diye. eğer bebeği hastaneden çıkartmak için anakucağı götüreceksen mutlaka onun o çukur yerini desteklemek doldurmak içinde bişeyler götür. ben sezeryan oldum kanamamda olmadı o yüzden geceliğim kirlenmedi bile çıkarkende pijamamı giydim çıktım.
evet ıns medicanada yapıcam dogumu odalar sıcaksa gıymem ama yedek bı corap alayım 2 takımda camasır alıyorum emzirme atleti aldım ben oda suan tam bedenim acaba bibuyugunu alsammı doguma göguslerım buyurmu acaba ayyyy ılk olunca hıcbısey bılmıo ınsan cok soru sordum bıde o hastane cıkısının hepsi cocuga kat kat mı gıydırılıyor...
aldıklarınızı okuyunca pek bir heveslendim
ben daha hiç bir şey almadım.bakmıyorum bile.ne biliyim korkuyorum galiba şimdiden alırsam...
sadece annemin ördüğü patikler var.
ama bilgileriniz çok işime yarayacak gibi
ademir cok sagol nıye sordum anlatayım hani yedek 1-2 takım al dıyolar ya hastane cıkısında ıc zıbın dısında bı ayaklı pantolon ve ustu bıde ayaksız alt ust takım oluyo ya yetmıomu dıye yoksa dedım lahana gıbı mı gıydırılıo cocuk dedım :)))) atlet konusundada sagol ya yakında kımse olmayınca bılemıor ınsan hamılelıktede alısıoz ya hersey buyuk olsun rahat olsun dıye acaba buyukmu alsam dıye tereddute dustum ıns zaten daha fazla sısermıyım bılmıorum 9 kılo aldım lohusa gecelıgı alırken gulduler bana hep buyuk yapmıslar ben s beden aldım kolları dusuk duruyo :)))
bu arada resimdeki senin oglun efe mi nekadar tatlı yaa ne guzel bı bebek masallah....
Ademir maşallaahhh Allah nazarlardan saklasın oyyy çok güzelll bebişiinnn
tavsiylerin için çok teşekür ederimm.hepsini kafama not aldım..evet bebikler çok çabuk büyüyor.çok heyecanlanıyorum aslında ama dediğingibi bir kaç ay geçsin de öyle ufak tefek başlarım alışverişe
mothercare nerdeydi
tabi ihtiyaç olmayınca nerde olduğunu dahi bilmiyomuşum
oooo oğluşun kocaman oluş maşallahhh.pek bi karizmatik olacak tü tü tüüü
Gülcümmm sana tebrik mesajımı görememiş olabilirsin diye tekrar yazıyorum..Hani silinmiş ya sayfalar..Allah bebişini sağlıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin canım..Hoşgeldi Bulut Kağan bebişşşalkisalkisalkis Hayırlı uğurlu olsun ailenize mutluluk getirsin,şansı açık olsun canım:Saruboceqarısı da başımıza artıkgamyoncuiremsu Aynı yerde doğum yapacağız malum merak ediyorum nasıl geçti doğumun?Sonrasında çok ağrın oldu mu canım?Doğuma eşini falan alıyolar mı?Bir de doğum ücreti dışında para falan ödediniz mi hiç??Ayy ne çok soru sordum dimii??Merak ediyorum napıyımfisfisfis şimdiden teşekkürler canım cevapların içina.s.
:
gulll hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt
öyle güzel anlatmışsınki şimd doğur deseler korkmadan doğuracam valla
insanın doğum yapası geliyor :))
hangi hastaneydi senin?
gull gercekten cok kolay anlatmıssın bende bıkac gundur sezaryan olursa dıye korkuyodum ama guzel anlatmıssın bıraz rahatladım.ya normal ıstıyorum ama olmazsa yapıcak bısey yok kızmda zaten popsunun ustunde oturuyo azımle :)) ademir sen normal yapmıstın dimi ay burda herkes sezayan oldu nıye böle ki neyse hayırlısı bakalım...bu arada cok tatlı oglun yaaa kası gozu burnu kalemle cızılmıs gıbı zeytın gözler masallah barekallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?