Gülümmm canım benimm yaaa ne güzel anlatmışsınnopuyorumnanaktan İçime su serptin canım çok teşekkürler...Senin adına da çok sevindim rahat bir doğum olmuşş..Bir kez daha anladım doğru hastane ve doktor seçimi yaptığımı:lepi: Valla sayende tüm korkularım silindi kafamdan çok sağol canıma.s. Allah bebeğine sağlıklı ve uzun ömürler versin...Ahh Bülent beyin bir de kilo takıntısı olmasaaa mükemmel olacak daaa.s Strese giriyorum ben valla..Girdikçe de kilo alıyorum çok yemememe rağmennn ((Ayaklarım ve ellerim de başladı şişmeyee...Allah yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq:
evet canım haklısın bülent bey kiloya çok kızıyor. ben toplamda 9 kilo aldım 29. haftadan sonrada hiç kilo almadım hatta verdim bile o yüzden kilo konusunda yırtmıştım ben :))) gerçi benim bu durumum çok hareket etmemden kaynaklanıyor sanırım çünkü bebeğime faydalı olsun diye meyve, kuru meyveler özellikle siyah üzüm, ceviz, pekmez, süt, yumurta, falan gibi şeyleri deli gibi tüketiyordum. hamileliğimin 3. ayından beri hergün istisnasız evde 5 km bisiklet sürüyordum. 33. haftadan sonrada ev taşıma telaşları başladı derken ben kilo almadım. bu arada doğumdan sonra 6 kilo kadar gitmişti. şişliklerim inincede 9 kilo tamamen gitti. yalnız bizim bebek tedaviyle olmuştu tedavi sürecinde ilaçlardan aldığım 5 kilo fazlam kaldı((
zynb ne güzel senin bebişinin de geliş haberini alacağız yani yakında.Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
karnın burnunda nasıl sildin o camları yaaaa
gerçi içine dert oluyo insanın ama sende biraz dikkat et
geçe pazarda eşim temizlik yaptı bana sağolsun heryeri dip köşe süpürü sildi halıları kaldırdı camları sildi sağolsun.bende öyyle yattım.yatağın nevresimini değişeyim dedim yatağı kaldırıp nevresimi takayım derken canım yandı bıraktım bende :)
allah ıyılıgını versın zeyneb dıycem ama kendimde o hakkı bulmuyorum bugun neler yaptım kımse duymasın doktor bıde bana ıstırahat dedı(( ben ev tasıdım ya salonun perdelerının fonlarını yıkamamıstım onları yıkadım utuledım ve taktım sonra evi supurdum ve banyo fayansı sıldım ayy bırının cıktıgı ev cok kotu oluyomus guya kadın ev temızledı bı banyoyu pis bırakmıs ayyy fayanslardan sıyah su aktı resmen bızden önce oturan kadına bı ton kızdım kendi pismis banada ucu degıyo cıfler domestoslar bısuru kımyasal kokladım offff yarında doktora gıtcem bakalım ne dıycek kızım ne alemde ama cok umutlu dıılım cunku bugun arkadasımın ablasıyla konustum onun bebegıde öle olmus 8.ayda suyu azaldıgı ıcın 37 de almıslar kendımı herseye hazırlıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?