Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gülümmm canım benimm yaaa ne güzel anlatmışsınnopuyorumnanaktan İçime su serptin canım çok teşekkürler...Senin adına da çok sevindim rahat bir doğum olmuşş..Bir kez daha anladım doğru hastane ve doktor seçimi yaptığımı:lepi: Valla sayende tüm korkularım silindi kafamdan çok sağol canıma.s. Allah bebeğine sağlıklı ve uzun ömürler versin...Ahh Bülent beyin bir de kilo takıntısı olmasaaa mükemmel olacak daaa.s Strese giriyorum ben valla..Girdikçe de kilo alıyorum çok yemememe rağmennn((Ayaklarım ve ellerim de başladı şişmeyee...Allah yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq:

bende bülent beye gidiyorum , arkadaşımda orda doğum yaptı geçen hafta bugün gerçekten hiç doğum yapmış gibi degildi. gayet mutluydu. Bülent beyin fan clubu var facede ordan bakabilirsiniz fotograflara.Gitmedigim hastane ve Doktor kalmadı diyebilirim en iyisi bana Bülent Alp AYDIN geldi. Herkese tavsiye ederim bende.

İyiyiz canımm sen nasılsın bebişin nasıll??Bulantıların oluyor mu çok??Şimdi günler geçmiyordur senin için..Cinsiyetini öğrenene kadar böyle gidiyor ama sonra çabuk geçiyor canım..Bu arada hangi doktora gidiyordun sen?Bülent Beyi şiddetle tavsiye ediyorum ben de..İlk randevuyu almak zor oluyor biraz ama çok hastası olduğu için...Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın tatlımm:ecrin_bebek:

bende iyiyim.gerçi benim saatim saatime uymuyoo bi çok iyi oluyorum bi yerlerde sürünüyorum sempatiksalakcinni

bırak günü gününü saatim saatimi tutmuyoo

bulatılarım azaldı.ama tamamen geçmedi maalesef.arada bir midem yanıyoo

evet ya okadar heyecanlıyımki önümüzdeki ay 12 hatalık civarında doktora gidicem tekrar nasl sabırsızlanıyorum bilemezsin.büyümüş olupta net bi şekilde görürüm diye hevesleniyorum

ben medarta gidiyorum.Haluk bey e

ilk muayeneiçin çok sabırsız davrandım bir kaç kişi orayı tavsiye etti.gitim çok güzel ilgilendiler doktoru da sevdim oraya devam ediyorum

evet canım haklısın bülent bey kiloya çok kızıyor. ben toplamda 9 kilo aldım 29. haftadan sonrada hiç kilo almadım hatta verdim bile o yüzden kilo konusunda yırtmıştım ben :))) gerçi benim bu durumum çok hareket etmemden kaynaklanıyor sanırım çünkü bebeğime faydalı olsun diye meyve, kuru meyveler özellikle siyah üzüm, ceviz, pekmez, süt, yumurta, falan gibi şeyleri deli gibi tüketiyordum. hamileliğimin 3. ayından beri hergün istisnasız evde 5 km bisiklet sürüyordum. 33. haftadan sonrada ev taşıma telaşları başladı derken ben kilo almadım. bu arada doğumdan sonra 6 kilo kadar gitmişti. şişliklerim inincede 9 kilo tamamen gitti. yalnız bizim bebek tedaviyle olmuştu tedavi sürecinde ilaçlardan aldığım 5 kilo fazlam kaldı ((

canım yaaa ne güzeeell 9 kiloyla bitirdin demekalkisalkisalkis Vallahi helal olsun çok imreniyorum böyle az kilo alanlara..Gerçi baya bir hareket etmişsin sen ondandır..Biz oturarak çalışıyoruz tabii bir de akşamları yarım saat falan yürüyebilirsem (kocamı ikna edip!!) yürüyorum işte..O yüzden normal yani...Ben baya bir azar işitecem heralde doğuma kadar Bülent Beydeneyvahedigeldismile Ne güzel 2 haftada da vermişsin tüm kilolarını..Ben de diyorum ki sağlıklı olsun da varsın alayım kiloları veririm heralde ilerleyen zamanlardakaydirigubbakcemile3Artık kaç yıl geçer bilmem de...:bbo:

maşallah bende hayran kaldım kilona

ben 44 kiloyla hamile kaldım.geçen haftalarda 1 kilo almışım son günlerde tartılamadım bilmiyorum.

çok kilo almam diyorum ama daha 9 haftalık olmama rağme karnımı görseniz top gibi :) başka biyerd bişi yok ama

kızlarrr oooh muhabbet koyulasmıs bızım eskıler nıye takılmıyo bebısler fırsat vermıo heralde deniz xara hatice yoklar hicc...gull sen ıyı bıtırmıssın hamılelıgı ben suanda 9 kılo aldım heralde doguma kadar bı 2 kılo alırım heralde 11 le bıtırırım ama artık korkmuyorum gıtmez kılolar dıye cunku benım arkadasım 17 kılo almıstı 40 ı cıkınca yarısndan fazlası gıtmıstı sonra gecen yıne gordum 3 aylık oglu sımdı eskısınden daha zayıf bende zayıflarım korkmuyorum :)))) gull senın oglun tosun yani bakalım bize ne dıycek yarın ne gıtcem suyumuz kontrol edılcek...

neyse anlatılanlar karsısında sezeryana karsı korkum azalıyo ıkısınede esıt uzaklıkta olmaya calısıyorum ama sezeryan da 3 cocuk yapılıyo sanırım benim arkadasım kadın dogumda uzmalıgını yapıo o cok korkunc anlatıyo oyuzden ıstemıyodum ama mecbur kalınca yapıcak bısey yok ama hepınız cok rahat gecırmıssınız masallah darısı bıze ıns...

kızlarrr ay benmde yazdıklarım gtmiş galiba ama siz baya kaynatmısınız gecmişi okuyamadım tekrar ama gülcüm seni tebrik etmiş olmam lazım allah saglıkla büyütmeyi nasip etsn inşşş bide kızlar birinzn odası gelmişti hayırlı olsun tekrar :)
aramıza yeni anneler gelmiiş hosgeldnz kızlalropuyorumnanaktan
buarada bana cok kızcaksınız biliyorum ama ben cam sildim eyvahedigeldismile esim dedi kadın tutalım sinirlendm bende cevremde okadar adam var gelen giden yok kadında istemiyorum kendm yapcam dedim esim normal olarak izin vermedi ama ben yaptım boshayallersmile neyse o sırada annem aradı kayınvalidem yani cam siliyorum diyince kıyameti kopardı ben yarın geliyorum bırak hemen diye ama ben silmiştim 3 odayı neyse annem sagolsun geldi bütün evi döktü tertemz oldu heryer ohhh rahatladım walla annem varya bitane allah basımızdan eksik etmesn kendi annemde tık yok kadın benm için nasıl cırpınıyo neyse öle işte sonunda evm tertezm büyük temzlik btti yane onun dısında ev zaten temzidedide neyseeeeeeeeeeeeee teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımı anlatıyım azcık

kızım kocamn olmus teyzeleriiiii 3300 olmusuzzzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:
yalnız söle bi durum 8 günümz kaldı 40 haftamızın btmesne ama bizde tık yok kızım pek memnun yernden smdilik cıkmaya niyeti yok gibi amahayırlısıyla bu 8 gün içinde dogar kızmda kavusurum artık catladım yane cok ösledim kızımı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canlarım buarada gene cok konustum hepiniz ve bebişlerinzde iyidir inşşş esramızda tatilin keyfini cıkarıyodur inşşş hepinzii cokkkkkkkkkkkkkk öptmmmmm

zynb ne güzel senin bebişinin de geliş haberini alacağız yani yakında.Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah

karnın burnunda nasıl sildin o camları yaaaa
gerçi içine dert oluyo insanın ama sende biraz dikkat et

geçe pazarda eşim temizlik yaptı bana sağolsun heryeri dip köşe süpürü sildi halıları kaldırdı camları sildi sağolsun.bende öyyle yattım.yatağın nevresimini değişeyim dedim yatağı kaldırıp nevresimi takayım derken canım yandı bıraktım bende :)

amin cnm inşşşşşşşş:Saruboceq:

ay evet sıkıntı bastı daralıtyorum öyle gördkce ama smdi tertemz :lepi:
pekte karnım burnumda syılmaz dogurcam ama millet daha 5-6 aylık sanıyo belli degil yane karnımm öle cok fazla kaydirigubbakcemile3

benm eşimde sagolsun cok yardımcı oluyo 4 ay yattım kıpırdayamıyodum resmen öle yatıyodum bos bos bulantıdan halsizlikten her işi eşim yaptı annem hergn yemek yolladı esim yaptı herseyi sagolsun gecen gnde oturma odasını döktü koltulalrın tozu falan bal dök yala yaptı resmen kaydirigubbakcemile3 eşlerimzdende allah razı olsun walla onlarda olmasa napardık blmiyorum:Saruboceq:
senn dinlen smdi ilk aylarda ne kadar cok dnlenirsen hamileligin ilerleyen zmanı cok daha rahat gecer azdaha toparlan yaparsın sonra cnmopuyorumnanaktan

haklısın herkesin tavsiyes bol bol dinlen oluyor

işte akşam olsada yatsam diye 4 gözle bekliyorum akşada olunca hemencecik geçiveriyor birşey yapmıyorum yemek masa kurma kaldırma okadar

dün ütü yapayım dedim 3 tane pantolon ütüledim acil bıraktım sonra

bir müddet böyle idare edicizz artık :)

allah ıyılıgını versın zeyneb dıycem ama kendimde o hakkı bulmuyorum bugun neler yaptım kımse duymasın doktor bıde bana ıstırahat dedı (( ben ev tasıdım ya salonun perdelerının fonlarını yıkamamıstım onları yıkadım utuledım ve taktım sonra evi supurdum ve banyo fayansı sıldım ayy bırının cıktıgı ev cok kotu oluyomus guya kadın ev temızledı bı banyoyu pis bırakmıs ayyy fayanslardan sıyah su aktı resmen bızden önce oturan kadına bı ton kızdım kendi pismis banada ucu degıyo cıfler domestoslar bısuru kımyasal kokladım offff yarında doktora gıtcem bakalım ne dıycek kızım ne alemde ama cok umutlu dıılım cunku bugun arkadasımın ablasıyla konustum onun bebegıde öle olmus 8.ayda suyu azaldıgı ıcın 37 de almıslar kendımı herseye hazırlıyorum....

ben de hamileyken çok iş yapmıştım. şükür sağlam doğdu oğlum. su azalman için de bol su tüket. hem sıcaktan da sıvı kaybediyorsun. bi, de bozma moralin,i sağlıklı olsunda 1-2 hafta erken olsun. hem kilosu falanda ii sanırım senin yavrunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…