Ahhh ahhh kızlar yaaa naaptınız siz böyleee??Dursun varsın ev pis pis..Yazık kuzucuklara yormayın kendinizi yaaalmaz: Valla ben işi gücü iyice serdim..Eşim yapıyo Allah razı olsun ama erkek neticede tabi tam içime sinmiyor..Sinmesin aman çok mu önemli sanki?Kadın da geliyo 2-3 haftada bir zaten...Boşveriiiinnn biraz da kirli olsun eviniz bebişler daha önemli kızlaarrr:umursamaz: Sıcaklar beni de zorluyor valla çok..İdare etmeye çalışıyorum işte...Esracımmm nasılsın canım?Tatil nasıl geçiyor?Soktun mu zeynomuzu suya??Canım benim nasıl keyfi yerindedir şimdi onunopuyorumnanaktan Bu arada bir arkadaşım doğum yapmış kızlar normal doğum bana sen yapamazsın çok zor oluyor dedi acayip canım sıkıldıeyvahedigeldismile Napacaz bilmiyorum valla kabusum oldu iyice bu doğum konusu benim..Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
Arkadaşlar merhaba, ben de inşallah bir Ağustos annesi olacağım. Hazırlıklarımı tamamladım gibi ama bir kaç eksiğim var,size sormak istedim. Öncelikle bebek bakım çantası uygun fiyata nereden alabilirim? Bir de dün Kızılayda ve birkaç alışveriş merkezinde bakmadığım yer kalmadı ama kumaştan, yıkanabilen terlik bulamadım. Marks and Spencer'da vardı ama onlar da çok kışlık gibi geldi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hepinize kolay doğumlar dilerim...
esra kızma bana zaten dun hep kasılamam vardı geced kotuydu bı daha yapmıcam sen nasılsın zeynebi denize soktunmu kuzumuz nasıl tatılde ıyıce serpılır mınık kelebegımız...
doktora gıttık bugun cok sukur suyumuz azalmamıs haftaya gıtmeme gerek kalmadı 15 gun sonra gıtcem tekrar. 2kg 43cm olmus tostosum ıste böleee artık ıstırahat zamanı...
allah ıyılıgını versın zeyneb dıycem ama kendimde o hakkı bulmuyorum bugun neler yaptım kımse duymasın doktor bıde bana ıstırahat dedı(( ben ev tasıdım ya salonun perdelerının fonlarını yıkamamıstım onları yıkadım utuledım ve taktım sonra evi supurdum ve banyo fayansı sıldım ayy bırının cıktıgı ev cok kotu oluyomus guya kadın ev temızledı bı banyoyu pis bırakmıs ayyy fayanslardan sıyah su aktı resmen bızden önce oturan kadına bı ton kızdım kendi pismis banada ucu degıyo cıfler domestoslar bısuru kımyasal kokladım offff yarında doktora gıtcem bakalım ne dıycek kızım ne alemde ama cok umutlu dıılım cunku bugun arkadasımın ablasıyla konustum onun bebegıde öle olmus 8.ayda suyu azaldıgı ıcın 37 de almıslar kendımı herseye hazırlıyorum....
kızlarrrr ben yokken kaynatmışsınız hatta kaynatmakla kalmayıp cam silen banyo temizleyen olmuş!!!
zeynep ve ebi görünmeyin gözüme,çok fena yapcam sizi:mymeka:
zeynebim kaç aydır yat dinlen diye diye telef oldum doğur da kurtulayım sana kızmaktan:)
ebicim bu topiğe bir yorgun hamile yetiyor :))
dilerim'cim sen yenisin sakın biizim kızları örnek alma,dinlen hep tamam mı:))
ee herkes sıcaklarla mı mücadele ediyor? kuzucuklarım nasıl güzel anneler? herkes iyidir inşallah..
biz de sıcakla mücadele ediyoruz,tatil için kötü zamanlama galiba:))
zeynebim denkgelemez oldukolumunekankayizsmile
canım ne kadar az kaldı şaka gibi,geliyor kuzucuğumuzhihoyyyt
zaman su misali,bir bakmışız cadımız kocaman olmuş olacak :))
sağlıkla gelsinler de büyüyorlar göz açıp kapayana dek..
zeyno tam minnoş oldu,ağlama krizlerini saymazsak süperiz:))
bir de görüp ayy ne şeker falan diyorlar,insan bi maşallah der demi!!:)
annem nazarlık ve cevşen almış,şangır şungur takıyoruz napalım:))
anakucağının sinekliği var,dışarı çıkarken onu takıyorum kimse net göremiyor
salıncak da metal ayak üzerinde ana kucağının ilkel hali diyebilirim:))
çok basit birşey dediğim gibi ama mucize gbi:)) sallamadan kendi kendine uyuyan bir çocuk olmadıı zeynom,hayatta sallamam diyordum ama kendi kullanma kılavuzuyla geliyor bebişler,bizim ne istediğimizin önemi kalmıyor:)))
deniz kenarı hep rüzgarlı yoksa en azından ayağını sokalım diyorum..
bugun kahvaltıya gittik termal bi yere annem zeynoyu uyutmak için arabasıyla gezdiriyordu bi geldiler çocuk uyuyor ama saçlar ve yüzü ıslak:))) şifa olsun diye yıkamış elini yüzünü,bunu yapan bıraksak denize de sokar yani:))
ee heyecan durumu nasıl?
zeynebim maşallah kuzuma,ayy söyleme hiç allahım korusun
diyorum bizim topikten hep yumurcak çıkıyor:))
ikinci maşallah da kayınvalidene,türünün tek örneği kadın:))
annenler de kucağına bir alsın herşey bambaşka olacak bak demiştin dersin:)
çok az kaldı zeynebim,allahım sağlıkla kavuştursun..kolaylıkla gelsin annesini hiç yormasın inşallah..
dualarım seninle canımmmm..
çok kolay olacak herşey,sen de süpersin bu pozitif enerjin tüm güzellikleri getirecek sana ve bebişimize:)
çoook öpüyorummmm
zeyneb masallah sana ne guzel hamıleler son zamanda hep agresif ve negatif olur sen supersın masallah sen b u enerjıyle bı avazda dogurursun kaydirigubbakcemile3 valla bızde senle ay bugunmu dıye meraktayız saglıkla gelsın mınık cadı...
esra bugun dınledım 1 yasına kadar bebekler gunese maruz kalmamalıymıs krem surmeyı unutma sakın sevenlerede söle masallah deyın de sölesinler bosa agızlarını acmasınlarklava: kuzum ama oda ne tatlıdır sımdı buyudu koca kız oldu arada öle yaramazlıklar olur annesi...
sagolun kızlar tostos kızım ıyı cok sukur benımde ustumden yuk kalktı.banada doktor buyuk ıhtımalle sezeryan dedı kendımı alıstıryorum kızım poposunun ustune cok yerlesmıs öle dedı doktor pek dönecek gibi durmuyo dedi bıraz ınatcı kızım babasına cekmıs :)))
ebicim ben emzirme sütyeni ve geceliklerimi hala dalinle yıkıyorum..gerçi son birkaç seferdir roxy ile yıkadık,çok memnun kaldım,çok hafif bir kokusu var..
ilk günlerde çok deterjan kokusuna maruz kalmasın onun için kullandığın deterjanla yıka istersen..
zeynebim ay hergün girip birşey yaz nolur,aklım sende hepopuyorumnanaktan
hayırlı kandillerrr kızlar bol bol dua edelim ins ne guzel zamanlar zeyneb sende dua et canım hamilenin duası kabul olurmus senin son zamanın ya bide doguma gıdıncede beni unutma hayırlısıyla kolayca dogum yapayım sımdıden pesın sölim de belli olmaz aksama dogurursun falan :))) senin nisanın falan geldimi gerci herkeste olmuyomus da neyse hadi hayırlısı olsun kuzumuz ıcın ve senın ıcın hangısı hayırlısıysa o zaman olsun.bide kızlar sız hangi bezden aldınız esracım sen ne kullanıyosun zeynoya ben dun primanın yeni bebek olanından aldım ama bılememdım yesıl sarı paket yeni dogan dıyo 3-6 kılo dıyo fıyatı uygun geldı aldım ama ıyı mı ettım anlamadım 14.5tl dı.kotusunu mu aldım((
hayırlı kandillerrr kızlar bol bol dua edelim ins ne guzel zamanlar zeyneb sende dua et canım hamilenin duası kabul olurmus senin son zamanın ya bide doguma gıdıncede beni unutma hayırlısıyla kolayca dogum yapayım sımdıden pesın sölim de belli olmaz aksama dogurursun falan :))) senin nisanın falan geldimi gerci herkeste olmuyomus da neyse hadi hayırlısı olsun kuzumuz ıcın ve senın ıcın hangısı hayırlısıysa o zaman olsun.bide kızlar sız hangi bezden aldınız esracım sen ne kullanıyosun zeynoya ben dun primanın yeni bebek olanından aldım ama bılememdım yesıl sarı paket yeni dogan dıyo 3-6 kılo dıyo fıyatı uygun geldı aldım ama ıyı mı ettım anlamadım 14.5tl dı.kotusunu mu aldım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?