Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
zeyneb zamanı var demekki senin kızın rahatı iyi yeri dar gelmio heralde :))))
bılmıorum ıns ıyıdır bide ben numarasına takıldım yeni dogan 2 yazıyo ustunde 3-6 kg bıde 1 varmıs 2-5 ıcın ayyy bulmaca gıbı bu bez ısı yaa.dun bıde dalan roxy aldım ılk yıkama ıcın bakalım....

walla karnım kücük ama demekki yeri iyi cadının opuyorumnanaktan
kızımın odasını ve kendi resmimi koycaktım ama bin defa ugrastım yok konmuyo deli oldum Çok üzgünüm çoook
ben 1 yazanı aldım ama bilmiyorum cnm kullancaz görcez artık zemuszemus
bende dalan almıstımda pek begenmedm kuruduktan sonra kokusu falan kalmadı nerdeyse bide cok koyma sakın deli gibi köpürüyo birinin makinası bozulmus köpük tasırmıs sen az koy yane dene bak ona göre hareket edersen cnm

hayır, doğru bez aldın canım. 2 numara normal. ama olurda benim bebeğim gibi küçük doğarsa küçük paket 2-4 kilo alabilirsin.

ayyyyyyyyyy kıslarrrrrrrrr bu oğluşum beni öldürüyor sabah 7 de uyandı saat 12 de anca uyutabildim (

sagol ademir gıdıp bıde kucuk numara alcaktım.senın oglun kac kılo dogdukı?doktor bana suanda 2kıloyu gectıyse bı problem olmaz dedı 3250-3500 gbı olurmus heralde tabii tahmin neyse beklıyıp gorcez..bu arada kımse yok herkes nerde...
gullcum duzelır ıns mınık yaramaza bak annesini nasıl yoruyomus...albumde koysana resmını gull gercı senın fırsatın olmaz bı muddet daha kolay gelsın sana...

anneleeeer nerdesınız bebısı olan bırı bana sölesin ben yanlıs bez mı aldım ((

canım bende 3-6 kilo almıştım doğumdan önce ama bebeğim biraz küçük doğdu 2900 o yüzden o bez biraz büyük geldi bende hemen 1 numara aldım ama bir paket anca kullandık hemen 2 numaraya tekrar başladık. ben premium care kullanıyorum en güzeli o

benim oğlan da 2850 doğdu. 1 numara kullandık en ufak paketinden 1 kere sonra 2 numara geçtik. bence de en iisi premium care. hiç isilik, pişik olmadı bu sıcaklarda...

hmm ben premımumcare almadım ama bundan sonra ondan alayım bari....
kızlarr bende tuhaf bı sancı var dunden berı sureklı dııl dun 2kez falan gırdı cıktı 20sn falan suruyo sol kasıgım ve sol kalcam agrıyo bu nedır böle acaba canım yanıyo ama gıdıyo sonra dun aksam ve bu sabah oldu.önemlimidir sizce??

GüLL de doğum yapmış maşallah
nasıl geçti doğum
tebrik ederim tatlım

hoşgeldin canım bakım çantası derken şu nivea ya da chicconun ürün dolu çantalarını diyorsan çoğu kullanılmıyor,tek tek alabilirsin..günlük kullanımda içine eşyaları koymak içinse ebebekte indirim oluyor o çantalarda,arada siteye bak bence..ya da direk özelcan bebeye git,orda bulursun..ben almadım hiç de ihtiyaç duymadım,aldığımız bir tulumun kendi çantası vardı yumuşak kumaştan cici birşey ona koyuyorum bez vs atıyorum arabanın alt tarafına:)[/COLOR][/B]
terlik için al en rahatından açık bir terlik,kumaş sıcakta terletir..benimki saçma sapan tüylü falandı,hiç rahat edemedim,hastaneden gelince de vestiyerin derinlerine attım:))
çok para vermeye de değmezmiş,şimdiki aklım olsa ceyodan rahat birşey alırdım sonra da giyerdim diyorum..

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Çanta olarak Bebetto'nun çantasını aldım. Bayağı büyük kullanışlı bir şey. Terlik konusunda da haklısınız, açık rahat bir terlik en iyisi olacak herhalde, ayaklarım bayağı şişiyor çünkü. Bir sorum daha olacak, aranızda Chicco Liteway kullanan var mı? Eğer varsa memnun mu ve nerden hangi fiyata aldı acaba? Şimdiden teşekkürler...

Canlarım merhabalaropuyorumnanaktan

Uzuunnnnn zamandır giremedim valla çok özledim hepinizi. Malum Poyrazımın gazı bütün günümüzü götürüyor :)

Geçmişi şöyle bir kontrol ettim. Zeynepcim doğurdu doğuracak herlade. Canım benim ya Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah.

Esracımla Zaynom tatildelermiş kıskandım valla :) Ama çok sıcak be gülüm inşallah rahatsınızdır. Biz burda çatlıyoruz. Bu sabah oğluşu emzirirken benim sırtımdan kuzumun da kafasından sular indi.

Ebicim canım daha doğuma vakit var ama sancıları hafife alma inşallah normal ağrılardır ama sen yine de bir kontrole git ve gerekliyse nst ye bağlan derim. Ben de çok önemsememiştim erken diye ama doğuma zor yetiştik nerdeyse :)

Pazar günü gecikmeli de olsa mevlüdümüzü yaptık çok şükür. Tatil dönemi ya çağırdığım kimse gelmedi diyebilirim. Ablam canım erkenden geldi tabi, teyzem, kuzen, yiğenler, kayınvalidem, eltim ve onun ablası işte bu kadar. Toplam 11 kişiydik. Biz yaklaşık 30 kişilik hazırlanmıştık. Boşuna uğraşmışız Ama napıyım oldu bitti işte. Bizbize okuduk. Sadece insanların arayıp gelemiyoruz demelerini beklerdim. Kırıldım açıkçası.

Mevlüdü rahmetli annemin kuzeni -ben hala derim- okudu. Ben Poyrazla uğraşmaktan pek katılamadım okumaya ama mevlüdün sonunda halam Poyrazı istedi. Oğluşumun mevlüt kıyafetini giydirdim (bu sıcakta çatladı kuzum kalın oluyorlar) ve halama teslim ettim. Bir ilahi ile elden ele gezdirdi oğluşumu ve Poyrazımı alan kucağında sallayarak salavat getirdi ve sonraki kişiye verdi. Hz. Muhammedin doğumu ile ilgili bir ilahiydi okunan (Can ahmet galiba) Halamın sesi harikadır ve ilahi de bir o kadar güzeldi. Hepimiz salya sümük tabi :) İyi ki kameraya almışım. Mevlütten sonra her gün defalarca dinleyip ağladık karı koca :) Keşke annem de orda olsaydı ...

Poyrazımı her gören rahmetli anneme çok benzetiyor. Allahım bana dünyadaki en büyük güzelliği yaptı. O da görebilseydi kim bilir ne kadar çok sevinirdi...

Geçen hafta kötü bir haber aldım. Annemin eniştesi -ki biz çok severdik kendisini çok babacan adamdı- beyin kanaması geçirmiş ve sağ tarafı felç olmuş. Nasıl üzüldüm anlatamam. Halbuki hep beraber Eskişehirden çıkıp mevlüde geleceklerdi canlarım benim. Ama nasip olmadı. Ve dün kötü haber geldi eniştemi kaybettik. Bütün canlar birer birer gidiyor Şimdi çanta hazırlıyorum birazdan yola çıkacağız. Poyrazı görmeyi çok istiyordu ama olmadı işte...

Neyse yine sulu göz oldum. Eskişehirde kalmayız galiba çok kalabalıkmış ortam Poyraz rahat vermez zaten. Akşama İzmite eşimin abisine gideceğiz. 2 gün kadar kalıp döneceğiz inşallah. Oğluşumla ilk seyehayimiz umarım güzel geçer.

Çenem düştü yine. Gideyim de hazırlanayım. Hepinizi ve kuzularımı çok öpüyorum. opuyorumnanaktan

GüLL de doğum yapmış maşallah
nasıl geçti doğum
tebrik ederim tatlım

evettt canımmm çok şükür oğlumuzu kucağımıza aldık. çok güzel bir doğum geçirdim sonrasıda rahattı tatlım. allahım tüm bebek isteyenlere versin çok güzel bir duygu herkese tattırsın :))

cnm benm bizde cok ösledik iiki geldn merak etmiştim walla esrada yok gene ortalarda ohhh denzde alem yapıyodur kızıyla :)
benm yarın 40 haftam bitiyo ama bizimkinde ses yok hala yerinden pek memnun cadı opuyorumnanaktan
memlütünzn olmasınada cok sevndm bosver haber vermedilersede üsülme onların görgüsüzlügü :dilcikar:
buarada cok üsüldüm cnm allah sabır versn basınız sagolsun allah size oglusuna hayırlı saglıklı sıhatli uzun ömürler nasip etsin inşşşş
dikkat edin kendize bende cok öptm en kısa zmnda görüsrüz inşşşşşşşşŞeniz

denizcim basınız sagolsun allah ogluna saglıklı sıhhatlı uzun bı omur nasıp etsın ıns sen onunla tesellı bul daha tatlısı varmı acaba evlat nasıl tatlı bısey tabii daha karnımdayken böle dogunca napıcam nasıl bı gormemıs olcam sız dusunun.zeynep senın dogurmya nıyetın yok mu kız hala buralarda gezıyosunn bekle bıraz daha beraber doguralım kaydirigubbakcemile3 bak benımda 33 bıttı zaten 38 de doktor alıcak az daha dur bekle 5 haftanın aramızda lafı olmaz kaydirigubbakcemile3 neyse hayırlı zamanda bı avazda gelsın saglıkla ıns....
ben bugun bebek sekerı ıcın malzeme aldım yapınca sıze resmını koyarım ayyy cok ucuza mal oluyo valla 100 bebek sekerı kapı susunun ham hali yani ustunu ben sulıucem bıde seker ıcın araba 130tl neyse bı yapayım gostercem sızede...

denizim,mevlütü yapmışsınız allah kabul etsin..
ayrıca enişten için başın sağolsun,allahım kalanlara uzun ömürler versin..
anneciğinin boşluğu tartışılmaz ama o poyrazı görüyordur,sana en güzel hatıra da poyrazın ona benzemesi..
habersiz bırakma,çok öpüyorum sizi..

zeynebim ne kumu denizi:))) 2 gündür ayağımı suya sokmadım:) dışarısı korkunç sıcak,zeynomu çıkaramıyorum,ancak ağaçlı bir yere gidersek götürüyorum..evde bırakıp plaja gidince aklım onda kalıyor..kardeşim çok iyi bakıyor o konuda rahatım ama bazen benden başkası susturamıyor ağlayınca:)
dün kuafördeydik saçımı boyattım sonunda:) kardeşim oyaladı,gezdirdi o olmasa bitmiştim:)
senin cadı da sevdi yerini,ekmek elden su gölden takılıyor:)
söyle de gelsin artık:)

ebicim hakkaten senin de birşey kalmadı,zeynep biraz daha takılırsa birlikte doğuracaksınız
bebek şekerlerini bekliyoruzzz:)kolay gelsin canımmmmm

esraa coook sıcakk dımı valla senın kuzu ısılık falan olmuyosa ıyı bız dayanamıyoruz o nasıl dayansın neyse sen yınede tatılın tadını cıkar bende su sıcaklardan kacmanın derdındeyım ama yol korkutuyo yakında serın bıyer arıyorum...az kaldı evet bende ınanamıyorum ıns saglıkla bende arnıza katılırım....zeyneb napıosun nerelerdesın yoksa söledıklerıme alındında dogurmaya mı gıttın :)))))

veeee bombaaaa zeynebimiz berenimizi kucağına almışşşhihoyyythihoyyythihoyyyt

dün saat 16:22'de doğum yapmış,ikisi de sağlıklılarmış

şimdilik tüm bilgim bundan ibaret,detay öğrenince yazarım..

bugun bi türlü fırsat bulup yazamadım,sabah mesaj atmış zeynebim ama ancak yazabildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…