zeyneb zamanı var demekki senin kızın rahatı iyi yeri dar gelmio heralde :))))
bılmıorum ıns ıyıdır bide ben numarasına takıldım yeni dogan 2 yazıyo ustunde 3-6 kg bıde 1 varmıs 2-5 ıcın ayyy bulmaca gıbı bu bez ısı yaa.dun bıde dalan roxy aldım ılk yıkama ıcın bakalım....
ayyyyyyyyyy kıslarrrrrrrrr bu oğluşum beni öldürüyor sabah 7 de uyandı saat 12 de anca uyutabildim(
anneleeeer nerdesınız bebısı olan bırı bana sölesin ben yanlıs bez mı aldım((
GüLL de doğum yapmış maşallah
nasıl geçti doğum
tebrik ederim tatlım
Canlarım merhabalaropuyorumnanaktan
Uzuunnnnn zamandır giremedim valla çok özledim hepinizi. Malum Poyrazımın gazı bütün günümüzü götürüyor :)
Geçmişi şöyle bir kontrol ettim. Zeynepcim doğurdu doğuracak herlade. Canım benim ya Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah.
Esracımla Zaynom tatildelermiş kıskandım valla :) Ama çok sıcak be gülüm inşallah rahatsınızdır. Biz burda çatlıyoruz. Bu sabah oğluşu emzirirken benim sırtımdan kuzumun da kafasından sular indi.
Ebicim canım daha doğuma vakit var ama sancıları hafife alma inşallah normal ağrılardır ama sen yine de bir kontrole git ve gerekliyse nst ye bağlan derim. Ben de çok önemsememiştim erken diye ama doğuma zor yetiştik nerdeyse :)
Pazar günü gecikmeli de olsa mevlüdümüzü yaptık çok şükür. Tatil dönemi ya çağırdığım kimse gelmedi diyebilirim. Ablam canım erkenden geldi tabi, teyzem, kuzen, yiğenler, kayınvalidem, eltim ve onun ablası işte bu kadar. Toplam 11 kişiydik. Biz yaklaşık 30 kişilik hazırlanmıştık. Boşuna uğraşmışızAma napıyım oldu bitti işte. Bizbize okuduk. Sadece insanların arayıp gelemiyoruz demelerini beklerdim. Kırıldım açıkçası.
Mevlüdü rahmetli annemin kuzeni -ben hala derim- okudu. Ben Poyrazla uğraşmaktan pek katılamadım okumaya ama mevlüdün sonunda halam Poyrazı istedi. Oğluşumun mevlüt kıyafetini giydirdim (bu sıcakta çatladı kuzum kalın oluyorlar) ve halama teslim ettim. Bir ilahi ile elden ele gezdirdi oğluşumu ve Poyrazımı alan kucağında sallayarak salavat getirdi ve sonraki kişiye verdi. Hz. Muhammedin doğumu ile ilgili bir ilahiydi okunan (Can ahmet galiba) Halamın sesi harikadır ve ilahi de bir o kadar güzeldi. Hepimiz salya sümük tabi :) İyi ki kameraya almışım. Mevlütten sonra her gün defalarca dinleyip ağladık karı koca :) Keşke annem de orda olsaydı ...
Poyrazımı her gören rahmetli anneme çok benzetiyor. Allahım bana dünyadaki en büyük güzelliği yaptı. O da görebilseydi kim bilir ne kadar çok sevinirdi...
Geçen hafta kötü bir haber aldım. Annemin eniştesi -ki biz çok severdik kendisini çok babacan adamdı- beyin kanaması geçirmiş ve sağ tarafı felç olmuş. Nasıl üzüldüm anlatamam. Halbuki hep beraber Eskişehirden çıkıp mevlüde geleceklerdi canlarım benim. Ama nasip olmadı. Ve dün kötü haber geldi eniştemi kaybettik. Bütün canlar birer birer gidiyorŞimdi çanta hazırlıyorum birazdan yola çıkacağız. Poyrazı görmeyi çok istiyordu ama olmadı işte...
Neyse yine sulu göz oldum. Eskişehirde kalmayız galiba çok kalabalıkmış ortam Poyraz rahat vermez zaten. Akşama İzmite eşimin abisine gideceğiz. 2 gün kadar kalıp döneceğiz inşallah. Oğluşumla ilk seyehayimiz umarım güzel geçer.
Çenem düştü yine. Gideyim de hazırlanayım. Hepinizi ve kuzularımı çok öpüyorum. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?