Herkese yeniden merhaba, doğum yapanlara gözleri aydın diyorum, inşallah analı babalı büyütürler bebişlerini. Ben de iki hafta içinde doğum yapacağım.Bir konuda çok kararsızım ama. Malum havalar aşırı sıcak yanıyoruz. Peki yenidoğan bebeğimize ne giydireceğiz? Herkes başka bir şey diyor. Bir kısım 40'ı çıkana kadar bebek çok üşür, içine çıtçıtlı body üstüne de uzun kollu tulum giydir diyor, bir kısım tam tersine bebek sıcağı çok sevmez kısa kollu body ya da şu kısa paçalı tulumlar var ya onlardan giydir diyor. Ben daha havalar bu kadar sıcak değilken birinci görüşü dinleyip alışverişimi yapmıştım. Ama şu an bizim evin içi 32 derece falan, kızım yanar gibi geliyor. Doğum yapmış tecrübeli anneler görüşünüze ihtiyacım var, siz ne giydirdiniz? Lütfen acil cevap doğurmadan gidip tekrar alışveriş yapayım:)
merhabalar..
herkesin keyifler iyi gibi maşallah sizi okuyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamıyorum..
herşey yoluna giriyo çok şükür zor günler atlattık ama olsun..
bu arada bende çok tembelim sanırım hiçbirşey yetişmiyor,hele çamaşır hiç bitmiyor..zeynep uyansın yedir,mutfağı topla,yemek yap bol sıvı tüket :))(hehehe)derken zaman nasıl geçmiş anlamıyorum..
zeynebe bebek arabası almamıştım,bu aralar almayı düşünüyorum da tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
EBİ maşallah seninde çok az kalmış canım hayırlısıyla doğur bakalım:))
DENİZERDO sizinde 40 çıkmış maşallah daha rahat oluyo değil mi 40 çıkınca..bizimde Allah nasip ederse yarın çıkcak..
ESRA sen 40 çıkınca yaptıklarını yazmıştın önceki sayfalara bir bakayım..
hadi allaha emanetolun
ebimm,doktorun ve anestezi uzmanın iyiyse sezeryan inanılmaz kolay..hep olumlu düşün,herşey çok kolay olacaktır..masallah zeynoya buyumus sabah yuruyusunde annesıne arkadas oluyomus yerım ben onuu....evett esra benım kızım seker olucak sımdı benı tekmeleyıp bunaltınca bende sıra banada gelıcek dıyorum sen bı gel ben senın poponu kolunu bacagını ısırcam dıyorum :)))) allahım saglıkla geleyım ogunlere ıns...esra bende sezeyan olcam tavsıylerını beklıorum nasıl daha kolay atlatırım?
esra masllah dunyaya gelen buyuyor bak 40 ı cıkıomus bundan sonra 2-3-4 ay derken yası falan allah saglıklı ömürler versin...
Herkese yeniden merhaba, doğum yapanlara gözleri aydın diyorum, inşallah analı babalı büyütürler bebişlerini. Ben de iki hafta içinde doğum yapacağım.Bir konuda çok kararsızım ama. Malum havalar aşırı sıcak yanıyoruz. Peki yenidoğan bebeğimize ne giydireceğiz? Herkes başka bir şey diyor. Bir kısım 40'ı çıkana kadar bebek çok üşür, içine çıtçıtlı body üstüne de uzun kollu tulum giydir diyor, bir kısım tam tersine bebek sıcağı çok sevmez kısa kollu body ya da şu kısa paçalı tulumlar var ya onlardan giydir diyor. Ben daha havalar bu kadar sıcak değilken birinci görüşü dinleyip alışverişimi yapmıştım. Ama şu an bizim evin içi 32 derece falan, kızım yanar gibi geliyor. Doğum yapmış tecrübeli anneler görüşünüze ihtiyacım var, siz ne giydirdiniz? Lütfen acil cevap doğurmadan gidip tekrar alışveriş yapayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?