dün a city outlete gittim..
salı günleri özel markalarda fırsat indirimleri oluyo..
kızıma chiccodan etek bluz aldım çok şeker..
kendime dagiden pijama takımı aldım ifil ifil
mayısın başında da özelcana gidip herşeyi almayı düşünüyorum
özelcana söyleyelim kk'dan gelenlere ekstra indirim yapsınlar:))
özelcana söyleyelim kk'dan gelenlere ekstra indirim yapsınlar:))[/QUOT
bencedeeeee... yoksa ben öyle bir yerin varlığını bile bilmiyordum :)
Bence de , bence de :) Ben de haziran annesi olacağıım inşallah,özelcanı hiç duymamıştım hepinize çok teşekkür ediyorum. Bebek şekerlerimi de yapmaya başlayacağım, çıkrıkçılardan almayı düşünüyordum. Fiyatının uygun olduğunu görünce çok sevindim, çok güzel bir paylaşım ortamı olmuş
özelcana söyleyelim kk'dan gelenlere ekstra indirim yapsınlar:))[/QUOT
bencedeeeee... yoksa ben öyle bir yerin varlığını bile bilmiyordum :)
indirimde nerde ne görürsek yazalım,hep uygun fiyata çok güzel cicileri olsun kuzucuklarımızın:))
aa gelsene topiğe,bugun muhabbet süper:) ankaralı haziran anneleri olarak güç birliği yapalım biz de olumunekankayizsmile
bebek şekeri için direk suluhana git,en uygun malzeme orada..
indirimde nerde ne görürsek yazalım,hep uygun fiyata çok güzel cicileri olsun kuzucuklarımızın:))
anlaştık :) ben dünyaları almak istiyorum zaten:)))))))))))))))
kızlar supersınız valla ben daha cok yenıyım kayınvalıdem sonana kadar bısey alma dıyor ama benım ıcm gıdıyor gecen sadece bı zıbın aldım bıde battanıye ormeye basladım benım kızım kısmetse eylulde dogacagı ıcın kullanır ıns bende alamıyorum kafamda oturtuyorum neyı nerden alıcam dıye mobılya ıcın kafamda ıkı yer var guven bebe ve gorkem .özelcana mutlaka gıdıcem bıde chıcconun 3lu set araba puset port bebe setlerı var ondan almak ıstıyorum ama 1350tl falan uygun nerden alırım?
asıl önemlisi ben buyumeye basladım camasır almalıyım ne nerde uygun bılgı verırsenız sevınırım
öncelikle bebişin sağlıkla gelsin inşallah..
zaman çok hızlı geçiyor,bir bakarsın eylül gelmiş:)
a dan z ye aklına ne gelirse bebekle ilgili herşeyi özelcandan çok uyguna alabilirsin,başka yerlere bakıp yorulma :) biz denedik,gördük:)
araba konusunda chicconun aynı modelini krafttan aldım,3lü seti piyasada 729du en uygun,özelcandan 600e aldık:) bir bak istersen..
çamaşır derken iç çamaşırı diyorsan tenin 3lü set halinde yüksek belli külotları var,acaip yumuşak,%100 pamuk,tavsiye ederim..kıyafet konusunda defacto,lcw ve x side hamile pantolonu konusunda çok uygun..
evet esra ya katılıyorum. kıyafet konusunda bende X side ve lcw baktım. lcw de çok güsel şeyler çok ucuzdu. en pahalı elbise bile 50 tl fl dı. ben almadım henüz eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.bir beden büyük tüm kıyafetlerde henüz oluyor. ama hamile kıyafeti almak isteyenler oraya baksın. hamile kot bile vardı. bu arada bende chicco yada kraftın 3lü travel sistem arabasını almayı düşünüyorum. kraftın fiyatı çok ucuzmuş. esra da memnun heralde. bence kraft almak daha mantıklı...aa birde esra bu üçlü setin çantası varmı yoksa biz extra ücretle takım yapıyoruz çantayı?
bende lcw den eşofmanlar ve buluzlar aldım 27. haftaya girdik halen onları kullanıyoruz. bide bir yakının düğünü vardı onun için şık bişeyler almak zorunda kaldım onlara çok para bayıldım birini daha hiç giymedim diğerinide 3 defa giyebildim sadece
bende lcw den eşofmanlar ve buluzlar aldım 27. haftaya girdik halen onları kullanıyoruz. bide bir yakının düğünü vardı onun için şık bişeyler almak zorunda kaldım onlara çok para bayıldım birini daha hiç giymedim diğerinide 3 defa giyebildim sadece
aynı sorun bendede var. kardeşimin düğünü var ve abiye hamilelik almalıyım. şıkda olmalı ve hayatımda 1 kere giyeceğim :) şanssızlık işte...esracım ben pantolonlarımı giyebiliyorum ama fermuarını kapatmıyorum üstünede uzun bişeyler giyiyorum oluyor. ama daha çok elbise giyiyorum. eşofmanlarımda oluyor henüz:) bakalım bende bugün 27. haftama girdim hayırlısıyla...
kızlar bendede aynı sorun var 25 haziranda yigenimin 28 hazirandada ablaın dügünü var ve banada abiye lazım nerde vardır nerden bulcan hiç bilmiyorum diktiriyimd esem nisanda diktirdim istedigim gibi olmadı hazır almak en mantıklısı ama napcam bilmiyorum simdilik...bende esofman tarzı seyler giyiyorum üstünede tünikkk lcw den almıstım cokta iyi fiyatalrı defactoda hamile kıyafetleri oldugunu bilmiyodum gecen gnde x side baktım güya ama görmeedm hiç hamile pantolonu bende bakar kör :) bi iki yere baktık ama öylsne ne alcagımız bilemden ama karar verdilk esrayı dinleyp direk özelcana gidicez hepsini ordan alır cıkarız diyo esimde :) zaten hemen yorulup acıkıyorum böle cok iyi olcak :) tskr ederiz esracım walla cok makbule geciyo senin bu tavsiyelerin :)
evet esra ya katılıyorum. kıyafet konusunda bende X side ve lcw baktım. lcw de çok güsel şeyler çok ucuzdu. en pahalı elbise bile 50 tl fl dı. ben almadım henüz eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.bir beden büyük tüm kıyafetlerde henüz oluyor. ama hamile kıyafeti almak isteyenler oraya baksın. hamile kot bile vardı. bu arada bende chicco yada kraftın 3lü travel sistem arabasını almayı düşünüyorum. kraftın fiyatı çok ucuzmuş. esra da memnun heralde. bence kraft almak daha mantıklı...aa birde esra bu üçlü setin çantası varmı yoksa biz extra ücretle takım yapıyoruz çantayı?
Sevimy selam. Sen eski kıyafetlerimi giyiyorum dedikçe benim sinirlerim zıplıyor :) Aylardır yatmaktan 13 kilo sahibi oldum daBu arada anne malzeme çantasını sormuşsun. Bazı setlerin içinde çanta da var ama fiyatları çok uçuk. Bende de Kraft'ın araba ve puseti var. Kuzenden kaldı bana:) Çantayı ise eltimin tavsiyesiyle pierre cardinden aldım. Geçen yılların modeli ama içi oldukça geniş ve kullanışlı. Rengi de arabaya uygun. İnternette çanta fiyatlarını araştırdım. Özelcan bebe ile aynı sokakta Pierre cardin ürünleri satan bir mağaza var. Satıcısı çok şeker bir amca. İndirim de yaptı. Hatırladığım kadarıyla 40 a aldık. İnternette çok daha pahalıydı. Tavsiye ederim.
merhaba kızlar biz de bebeğimizin odasını aldık. Sitelerden Dodo'dan aldık. Büyüyebilen karyola, şifonyer, dolap, işbir yatak ve uyku setini 1570 TL ye aldık. Mobilya alırken hem boyasının zehirsiz olmasına hem de /100 mdf olmasına dikkat edin. Özelcana sormuştuk biz belis mobilyayı yarısı mdf yarısı da modüler mi ne öyle birşeymiş o nedenle fiyatlar uygun dediler. Alırken sorun mutlaka ve mobilyadan anlayan birileri olsun yanınızda.
merhaba kızlar biz de bebeğimizin odasını aldık. Sitelerden Dodo'dan aldık. Büyüyebilen karyola, şifonyer, dolap, işbir yatak ve uyku setini 1570 TL ye aldık. Mobilya alırken hem boyasının zehirsiz olmasına hem de /100 mdf olmasına dikkat edin. Özelcana sormuştuk biz belis mobilyayı yarısı mdf yarısı da modüler mi ne öyle birşeymiş o nedenle fiyatlar uygun dediler. Alırken sorun mutlaka ve mobilyadan anlayan birileri olsun yanınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?