Hoşbulduk arkaaşlar.Hepinize teşekkür ederim.
Allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın.
Bu hafta sonu Özelcanın Acitiydeki yerine gittik.Niyetim internetten gördüğüm beğendiğim park yatağı yakından görebilmekti ama olmadı.mağazalarında yoktu.Ulustaki yerlerinde görebilirmişim.ama orayada gitmiştim çok kalabalık tıkış tıkıştı içim daraldıgından birşeye bakmak bile istememiştim.Yine oraya gitmem gerekecek sanırım.
Sitelerde park yatak satan yerler varmıdırki orayamı gitsem...
Kraft504 park yatak almayı düşünüyorum.Şimdilik ona ayrı bir oda yapamayacağım belki seneye...şimdilik kendi odamıza park yatağını koyacağız.
Teşekkür ederiz teyzesi.deniz masllah poyraza ama nazar hak coook dıkkat et canım cok gecmıs olsun bazen kotu nıyetlı ınsanlara karsı dedıgın gıbı davranmak gerekbılıo hamılelıktede dogumdan sonrada sorulunca cok ıyıyım falan demıcen kucukte olsa bı sorun söliyip ıdare edıyoruz falan dıycen :))) mecburen...
bızımde oda takımımız geldı önceki gun dunde sıldım sırkelı suyla ama hala kokuyo heralde 1 hafta havalansa ancak gıtcek kokusu neyse bugunde nst ye baglandım sukur bı sıkıntımız yok ama artık ellerımde sısıyor sabah uyusuyo doktor normal dedı zaten sıcaklarda ömrümü yediiii....
kızlar yok bıkac gundur ama artık gelın yaaa sonrada ben dogurcam ben gelmıcem(((
Merhaba SİNEMSEDeniz Merhaba
Yazdıklarından çok duygulandım.Biz oğlumla Allah Kısmet ederse 2.5 sonra buluşacağız.
Şimdiden çok hevesleniyorum.Onu kucağıma almak koklamak işte bu benim oğlum demek için sabırsızlanıyorum.Allahım inşallah sağlıkla kısmet eder o günleri görmeyi.
Yorgunluk stres üzüntü hemen sütü keser diyorlar ama nasıl engel olacağız süt kesilmeden nasıl bunlarla başa çıkacağız bilemiyorum.
Nazar da oluyor.Hadi bakalım başet de göreyim...
Çok zor çook.
Allah hepimize kolaylık versin.
Ben şimdilik hastane çıkış takımı birkaç zıbın tulum falan aldım.
ilk önce bunları çıkrıkçılardan aldım.
sonra Etlik CA dan eşim dayanamadı tulumlar bir de güzel süveter aldı.Çok hevesliydi müdahale etmedim.
Daha yatağını büyük parçaları almadık.
6.5 ayımızı bitirdik.bir iki hafta sonra belki çıkıp park yatağını alacağız.
heyecan yaptım yazdıklarını okuyunca
seneye bu zamanlarda miniğimle birlikte bizde alışverişe çıkarız ne güzel...
sana ve Poyrazına nazarlardan uzak güzel sağlıklı güzel günler diliyorum
Kendinize iyi bakın
Esracım canım merhaba. Valla üfürükçüler gibi bütün gün okuyorum nerdeyse :) Şaka bir yana okumak lazım gerçekten her durumda. Ufacık kuzucuklarımız iyi ya da kötü tüm enerjilerden etkilenebiliyorlar.denizim çoook geçmiş olsun canım,okurken içim gitti..
allahım beterinden saklasın..neyse ki hemen doktora gitmişsin,ihmal edince cerrahi müdahale gerekiyormuş mastit ilerleyince..
bilinçli olmak ne güzel şey,doktora gidecek kadar akıllı olduğumuz için şanslıyız..eskiden canı bişi çekti ondan şişti derlermiş,o acıyı çekermiş anne..
poyrazım da hem meme hem mama desteğiyle hemencik toparlanır eminim..
allahım nazarlardan korusun yavrumuzu..okuyorsundur ama yine söyleyeyim bolca felak,nas ve ayetel kürsi oku nolur..allahıma emanet kuzularımız..
biz de haftasonu geliyoruz ankaraya,bizimkilere kalsa bırakmazlar:) eşime de yazık akşama kadar oruç tutup evde ıvır zıvırla geçiştiriyor üzülüyorum..gelip al dedim hafta sonu..
bu arada 2 gün önce mevlütümüzü yaptık,90 mevlüdü oldu:)))
ayy zeyno hocaya bakıp bakıp gülüyordu,millet gülmemek için zor tuttu kendini:))
çok güzeldi hele en son bir bebek ilahisi okundu annemle ben başladık ağlamaya,çok duygusaldı..
vee son bombam zeynom denize girdi dün teyzeleri:))
çok sevdi,kurbağa gibi çırpıntı:))
eve gelince yarım çay kaşığı ateş düşürücü verdim ama,tırstım hasta falan olur diye:)
tam alıştı buraya bu sefer dönüş zamanı geldi,şaka maka 1 ay kaldık:)
teyzesi bakıyor tüm gün ben dinleniyorum ama dönünce yine kalacağız başbaşa..
bizde haberler böyle..
ebicim sana da allahım kolaylık versin,son zamanlar için fazla sıcaklara denkgeldin:)
doğumdan sonra bu gunleri hiç hatırlamayacaksın bile:)
sinemse sen de hoşgeldin canım:)
Gerçekten zor oluyormuş. Esranın da dediği gibi eskiler böyle olunca bişey canı çekti deyip canının çektiği şeyi göğsüne sürüp mastitin geçmesini beklerlermiş. Güler misin ağlar mısın işte :)mastit çok zor gerçekten bende ilk ayımda süt birikmesi olmuştu ama daha önceden bildiğim için hemen müdahale etmiştim, ılık su ile masaj ve sağmayla geçmişti. ben sütüm artsın diye ısırgan otu çayı ve rezene içmiştim. çokta faydasını gördüm. ama şimdi sıcaklardan içemiyorum valla. ayın 17. sinde bizim de 4. ay aşılarımız var, birde rotavirüsün 2. dozu ateşsiz ağrısız atlatsak bari.
Çok teşekkür ederim canım. Poyrazım yavaş yavaş toparlıyor ama sıcaklardan mıdır nedir çok kısa süre emiyor, tabi bir de karın gurultularımız emmemizi bölüyorDenizim canım hoşgeldin. Zor zamanlar atlatmışsınız, Allah beterinden korusun, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah. Poyrazımız hemencecik eski formuna kavuşur, toparlanır sen hiç merak etme annesi. Sütün için en iyi yöntem sık sık sağmak, zamanla artacak göreceksin. Ayrıca ısırgan otu çayı, maden suyu öneririm. Anne olunca insan gerçekten çok hassas oluyoır bebeği konusunda ama çok kafaya takmamaya çalış moral sütü önemli ölcüde etkiliyor çünkü. Bak zaten toparlanmaya başlamışsınız, olumlu düşün, Poyraz doyuyordur merak etme.Doymasa durmaz zaten. Sen de zamanla onun ağlama şeklinden neyi olduğunu anlamaya başlamışsındır, baktın doymadı mama miktarını azıcık artır ya da sağdığın sütten biraz daha fazla ver. Esra'nın da söylediği gibi felak,nas oku sürekli. Ahh hakikaten bebeğini emzirmek ne acayip bir duygu öyle, tarifi imkansız.Allah'a çok şükür bize bu günleri gösteriyor. İnşallah tatlı hamişlerimizde bu mutluluğu yaşayacaklar, az kaldı.
canlarımmm ben geldimmm :)))
öncelikle denizcim cok gecmiş olsun kızlarında dedigi gibi takma hiç biseyi senn moralinn bozuk olması sütten oglusuna gecer sen iyi olki oda iyi osun bak iilesmeye baslamsınız bile masallahhhhhhhhhhhh.buarada nazar konusunda haklısın benm annede beni cileden cıakrıyo herseyiş sölüyo millete söleme degim halde noclakki diyo hem süt sölenmez diyo hemde konusup duruyo yok sezeryanı söle oldu su böle oldu bogacamen bu kadını ki cok sükür gelmiyo artık en fazla bi hafta dayanabldm snunda birbirimize girdik zaten bi yemek yapıyodu bi kac kerede ütü yaptı onun dısında oturuyo aksama kadar onun için dedim gekme artık az daha gelse ben iice psikopata baglardım heralde neyse sen bol bol ayetel kürsi fatiha felak nas bide elemneşrah oku oda rahatlatırmıs cocugu her sevişinde masllah barekallah de anne babanında nazarı degermiş allah nazaardan kem gözlerden korusun bebeişlerimzii inşşşşş her kucagına alısında koyususunda besmele cek falan yane bide moralini yüksek tut cok öpüyorummm
Denizcim sen niye takıyorsun kayınvalidenin sözlerini, boşversene, konuşsun dursun, aldırma. Zaten hassas bir dönem geçiriyorsun, neden seni üzmesine müsade ediyorsun. Eminim çok da güzel olmuştur saçların, öncelikle sen sonra da eşin beğendikten sonra kaynanan çatlasınnaniknanik[/COLOR]
ademir geçmiş olsun canım, bizim de 2. ay aşılarımızdan sonra ateşimiz çıkmıştı, sabaha kadar nöbet tutmuştum başında. Günde 4 kez saat aralıklarını açarak calpol verebilirsin canım. Yavrum benim, inşallah kolaylıkla atlatır bu geceyi, ağrısı ateşi pek olmaz.
kızlar yaaaaaaaaaaaa boshayallersmile
benm kuzumun göbegi hala düşmedi yıkayamadık kızımı bi türlüsenağlama koktu cocuk resmen kaydirigubbakcemile3 gerci hergün sampuanlı suyla siliyorum ama olsun bi yıkansydı kendine gelirdi yavrumboshayallersmile
pzrtesi yani 18günlükken üstü düştü bugn 20 gnlük olduk hala tamamı düşemedi siznkilerde böyle 2 parca halindemi düşmüştü:uhm:
masallh esranınki 6gnde düşmştü ne güsel her acıdan masallh barekallh zeynoya allh nazardan saklasıh:Saruboceq:
bide denzcm cidden uyku sütü etkiliyo aksmları esim sen yat ben bakarım diyo sagolsun dün beren hanımı uyutrkn ben uyudum resmn minik kusum uymamk için direndi resmn esimde sen yat hadi dedi sagolsn 4 saat faln uyumum nasıl oldysa kızmda 3 saat uyumus tabi okadar uykuszluga sonunda dayanamadı sızdı kaldı yoksa uyucagndan degilkaydirigubbakcemile3 bende uyudumya sütümn sagoldgı hissettm ciddn dnlenmk iyi geliyo cnm
ebicm sende yerlestr esyaları gecer zmnla kullndıkca inşşş
esramında sesi cıkmıyo tatil sonrası toparlnmaya calısıyodr cnm benm opuyorumnanaktan
hmm birde yeni bi arkads gelmiş ismini unuttum :kedi: hosgeldn cnm aramızayerimseniben
canlarım hepinizi ve bebişlernizi koccamn öpüyorumopuyorumnanaktan bu sıcaklarda kendnze ve bebişlere dikkt edinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarımmmm,özledim siziiiopuyorumnanaktan
tatil dönüşü sendromundayız ana-kız:)))
ev çal çal oyna:)) ayyy temizlik için 5 kişi bulsam zor biter
eşim sağolsun 1 ay boyu süpürmemiş bile:))
zeynom alışmaya çalışıyor,unutmuş evi:)
bir de benim pc çöktü,evde bi pc daha var akıllara zarar,sayfayı açana kadar çatlıyorum:) şimdi eşiminkine el koydum yazayım diye:) ayy görgüsüzlüğün gözü kör olsun :))))
denizim yeni saçların süper olmuştur eminim,güle güle kullan..
kayınvalideni takma çünkü hem genç hem güzelsin,oğlunu aldın yetmedi,bir de çocuk doğurdun üstelik onun doğurganlığını kaybettiği bir dönemde:) seni kıskanmasın naapsın kadın:)
sen ve kuzucuğum iyi olsun da gerisini boşver..
ebim geri sayım başladı mı ne kaydirigubbakcemile3
zeynebimmm,yıkamak göbeğin düşmesini geciktirir diye yıkama diyorlar aama 15 günü geçince düşmezse k vitamini veriyorlarmış bebişe,doktoruna danış istersen..
belki çok küçük bir önlemle hemen çözüm bulursunuz..yavruma yazık sıcakta..
aman allahım başka dert vermesin,göbüşünüz düşer nasılsa:) hatta piercing bile takarsınız
ee herkesin keyfi yerinde anlaşılan,o zman ne zaman buluşcaz? yavaştan bir tarih seçelim,ebim doğurmadan buluşabilirmiyiz acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?