HAYATIM NİYE YIKAMIYOSUN. AL 10LİTRELİK HAZIR SU. SUYA GÜVENMEDİĞİM İÇİN VE DAHA GÖBEĞİ DÜŞMEDİĞİ İÇİN DİYORUM HAZIR SUYU. YIKA BİŞEYCİK OLMAZ. SONRA HEMEN GÖBEĞİNİ KURULA BİRAZCIK BAİKONLA SİL KAPAT BİŞYECİK OLMAZ. BU SICAKTA YAVRUM RAHATLAR:CüvCüv:
denizz askolsun sen nıye takıosun yaaa agzı olan konusuyor sen begendıkten ve esın begendıkten sonra ona pek guzel seyler dusmez yaniii ayy hıc dusunmuyomu yaa bu kız emzırıyo bıde en önemlisi dogumdan sonra kadınların enzor zamanları logusa sendromu 6 ay gecmeyebılıyomus dıkkat et kendıne sen ıyı olcan ki oglusunda ıyı olsun canımm....
ayyy kızlar bebısler dogunca bıde bu kısım var heralde ben cocuk agladıkca aglarım kuzulara kıyılmaz ki neyse sifaa olur ıns...
zeyneb yıkasana bereni ay kokar cocuk bu sıcakta bunalır benim arkadasımın annesi hic beklemez dusmesını gun asırı yıkar cocukları hıc bıseyde olmuyo arkadasın dedıgı gıbı bıraz batıkon sur bısey olmaz allahın ıznıyle...
canlarımmmm,özledim siziiiopuyorumnanaktan
tatil dönüşü sendromundayız ana-kız:)))
ev çal çal oyna:)) ayyy temizlik için 5 kişi bulsam zor biter
eşim sağolsun 1 ay boyu süpürmemiş bile:))
zeynom alışmaya çalışıyor,unutmuş evi:)
bir de benim pc çöktü,evde bi pc daha var akıllara zarar,sayfayı açana kadar çatlıyorum:) şimdi eşiminkine el koydum yazayım diye:) ayy görgüsüzlüğün gözü kör olsun :))))
denizim yeni saçların süper olmuştur eminim,güle güle kullan..
kayınvalideni takma çünkü hem genç hem güzelsin,oğlunu aldın yetmedi,bir de çocuk doğurdun üstelik onun doğurganlığını kaybettiği bir dönemde:) seni kıskanmasın naapsın kadın:)
sen ve kuzucuğum iyi olsun da gerisini boşver..
ebim geri sayım başladı mı ne kaydirigubbakcemile3
zeynebimmm,yıkamak göbeğin düşmesini geciktirir diye yıkama diyorlar aama 15 günü geçince düşmezse k vitamini veriyorlarmış bebişe,doktoruna danış istersen..
belki çok küçük bir önlemle hemen çözüm bulursunuz..yavruma yazık sıcakta..
aman allahım başka dert vermesin,göbüşünüz düşer nasılsa:) hatta piercing bile takarsınız
ee herkesin keyfi yerinde anlaşılan,o zman ne zaman buluşcaz? yavaştan bir tarih seçelim,ebim doğurmadan buluşabilirmiyiz acep?
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniana sedefim sen beni nasıl buldun :2:
haziran annelerini ihmal ettim kabul eyvahedigeldismile
zeynebim suya girince sever eminim kuzum,şampuanlı suyla seni silsem sen de feryat edersin:))
ebicim yarın güzel haberlerle gel yavru kelebeğimize söyle iyi tepinsin son zamanları içerde
pc formattan geldi çok şükür,özledim valla siziopuyorumnanaktan
bu arada haziran annelerinden bir arkadaşım var,başka bir şehirde yaşıyorlardı,ankaraya taşındılar hatta eryamana :) aylarca yazıştık hatta günde en az 1 saat telefonla konuşuyorduk ve bugun buluştuk,gün boyu beraberdik,kk'ya ne kadar teşekkür etsem azdır,nasıl mutlu oldum:) sanki kırk yıldır görüşür gibiydik,oğlunu kendi yavrummuş gibi benimsiyordum daha görmeden ama görünce içim garip oldu,yiyesim geldi valla:)
ayy toplu görüşme yapalım hepinizin bebişlerini yiyeyim ben:)))
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ohhhh topik hareketlenmis masllahhhh...
Bende bugun doktora gıttım kuzucugum hala oturan boga 2730g olmus doktor 3 eylul le 8 eylul arası gun sec dedı kılosu ıyı oldugu ıcın 38i doldurunca hemen alırız beklemeye gerek yok dedı ama 3eylul cuma oluyo benımde aklıma su geldı acaba hafta sonu olunca hemsıreler falan ıyı ılgılenırmı?oyuzde 6sı pazartesi daha mı ıyı 3.gun kontrolude arefe gunu oluyo ama 7.gun kontrolu bayramın songunu oluyo ayy ne cok dusunduuuum bıde spınal mi epiduralmi?ya cok korkutuyo herkes omırılıge yapılıyo cok tehlıkelı dıye hareket edersen sakat kalırsın falan dıyolar cok acıyomu ıgne yapılırken?korkmaya basladım((
bu arada deniz sacların gayet guzel olmus gule gule kullan :)))
nedre doğum yapacaksın canım. Aynı tarihlerde yapacagız sanırım.bende ayın 6sına yapayım diyorum. Nekadar durursa okadar iyi kilo alır.bizim arkadas 38i doldu hemen girdi. Bebek zaten kilo kaybediyo. Yavrum 2 ayda anca toplandı
ben medicanada yapıcam ins tarıhe karar veremıorum ıste doktor 3 eylul le 8i arası bıgun sec dedı zaten cuma ve carsamba arası oluyo cuma olursa sıkıntı olurmu dıyorum cumartesi falan hemsıre doktor acısından nöbetcilerın elıne kalmıyım özeldede sıkıntı olurmu hafta sonu?neyse karar vercez bı sekılde ıns...
kızlar valla ne taktınız cocukların kaksına yazık zeyno demekkı öle rahat cocuk kabız degılse ugrasma kızla esra :)) gecmıs olsun denız yavrumun nasıl acır poposu yaa bepanthen ve mustela denedınmı?
kızlar spınal mı ıyı epıdural mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?