sagol esra epıdurali belden mı yapıolar bı arkadasımda spınalden cok memnun dıgerıne de anestezi uzmanı spınal tavsıye etmıs bende karar veremıorum anestezi uzmanıyla mı gorussem bılmıorum spınalı enseden mı yapıolar bıde sureklı takılı dııl heralde epıduraldekı gıbı?????
Ben de çok seviyorum bu topikteki herkesleri:asigim:
Amanın Zeynomuzun yeni fotosu gelmiş, maşallah kuzuma, yesin Minnie Mouse'u Azime teyzesi (he he bu arada adımı da ifşa ediverdim). Esra eşinin iş yeri Gölbaşı'nın neresinde, e gelirken getiriversin bir gün sizi bize, süppper olur:dance:. Saç-göbek olayı iyiymiş, hemen değiştirelim. Ben Sincan'da çalışmıştım 6 ay kadar, o kadar da kötü değil canım, doktorlar iyiyse götür hem size de yakın.
Ebicim spinali hiç bilmiyorum ben ama epiduralden çok memnun kaldım.
ohhhh topik hareketlenmis masllahhhh...
bende bugun doktora gıttım kuzucugum hala oturan boga 2730g olmus doktor 3 eylul le 8 eylul arası gun sec dedı kılosu ıyı oldugu ıcın 38i doldurunca hemen alırız beklemeye gerek yok dedı ama 3eylul cuma oluyo benımde aklıma su geldı acaba hafta sonu olunca hemsıreler falan ıyı ılgılenırmı?oyuzde 6sı pazartesi daha mı ıyı 3.gun kontrolude arefe gunu oluyo ama 7.gun kontrolu bayramın songunu oluyo ayy ne cok dusunduuuum bıde spınal mi epiduralmi?ya cok korkutuyo herkes omırılıge yapılıyo cok tehlıkelı dıye hareket edersen sakat kalırsın falan dıyolar cok acıyomu ıgne yapılırken?korkmaya basladım((
bu arada deniz sacların gayet guzel olmus gule gule kullan :)))
esracım biz dr a medicanadaki prof musa beye gidiyoruz..ama senin dediğin gibi bende şehir içi kullanamıyorum araba ve her seferinde eşim izin almak zorunda kalıyor..bende eryamanda veya yakında dr arıyorum..dolphinin ordaki sağlık merkezi(adını unttum bak şimdi) orda var mıdır acaba iyi bir dr..bulursak haberleşelim canım..hatta beraber götürelim heheheDzeynep bu arada fıstık gibim olmuş maşallah
/COLOR]
esra bende özelcandan aldım cogu seyı ama gercekten bazen sısıryolar sonra ındırım yapıolar kızıyorum öle olunca ben kucuk besık ıcıne uyku setı ıstedım besıgı kaynanam almıstı mothercareden dedım bu bos olmaz cocuk kafasını gozunu vurur getırdıler kucucuk set 200tl daha almadım ama esıme dedım ıyı pazarlık yap barı bılmıorum bakalım ne olcak....
dogum gunu konusunda coook kararsızım kızlar yaaaa.3 eylul cuma olsun dıyorum bayrama bıraz toparlanmıs olurum dıye sonucta annemler bayramda 7/24 yanımda olamaz.ama cumartesı pazardan tedırgın oluyorum bıde bebegın 3.gun muayenesi pazara gelıo 7.gunde bayamın 1.gune doktor olurmu?ayyyy dusun dusun ruhum daraldı ademır sen ne dersın sende medıcanada yaptın dogumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?