xara ben sincandayım..ama gidişim en az 1 saat tutuyor( dolmuşla in bin..arabayla gidip gelirim artık görvlendirme olmazsa..he ya topikte eryamanlı çokmuş:)))sende taşın bize ne :))
Canım ben de 6 ay kadar çalışmıştım Sincan'da ve Gölbaşından Sincan'a arabayla 45 dk.da gidiyordum. Şansıma o yıl arabamız çok sorun çıkardı ve bir ara dolmuş kullanmak zorunda kaldım sabahın kör vaktinde daha hava aydınlanmadan yola çıkıyordum, 6.15 gibi dolmuşa binmezsem gecikiyordum okula. Eğer Gölbaşı'na atanamasaydım gelecektik Eryaman'a biz de ama artık Gölbaşı'ndan ev aldık okulumdan da memnunum Allah'a şükür, kıpırdamayız buradan uzun bir süre herhalde. Topikte Eryamanlı çokmuş değil topik eryamanlılar topiği olmuş, bir ben varım herhalde eryamanda olmayan, belki bir de Ebi.
başlığı görünce tam benim için dedim ama 24. haftamda olamma rağmen bu sektörde çok acemiyim neyi nereden daha ucuza alırım yada hangi üründen ne kadar almalıyım bilmiyorum ama şimdilik oda takımı almaktansa 5 yaşına kadar kullanabileceği bir mobilya beşik almayı düşünüyorum eşimin tayin durumundan dolayı birkaç yere baktık ama bebek alışverişine yeni başlayan birine nereden neyi alabileceğim konusunda yardım edermisiniz mesela konya sokakda özel can bebe den alayım diyorum ama oralarda bazen fiyaları şişiriyorla r diye çekiniyorum......
Hoşgeldin tatlım, alışkanlık yaparız ayrılamazsın artık bizden. Sen almak istediğin şeyleri sor biz sana fikir veririz. Özelcan'da çok iyi indirim yapıyorlar avantajın bu, sen git bak oraya pahalı gelen şeyleri de diğer mağazalaradan bakarsın Konya sokak bebek mağazalarıyla dolu zaten. Ben 37. haftamdaydı sanırım 7 saatcik dolaşıvermiştim oraları da oaradan biliyorumkaydirigubbakcemile3
Ayyy kızlarrr ben de hepinizi çooookkkk seviyorumm yaaaaopuyorumnanaktan
Esracımm,Denizcimm,Xaracımm bebileriniz ne kadar tatlı olmuşlar maşaallah yaaaYerim ben onlarııı ısırmaya da kıyamam valla ama benim yerime koklayın bari yaaa canlarım benimm..Allah sağlıklı,uzun ömürler versin tüm kuzucuklara:Saruboceq:
Xaracımm çok teşekkürler verdiğin bilgiler için,uygulamaya geçeceğim hemen..Böyle kolay doğum yapanları duydukça iyice cesaretleniyorum inşaallah benim oğluş da annesini çok yormadan,sağlıkla gelir:Saruboceq:
Teşekkür ederiz canım, amin, cümlemizin evladına inşallah. Seve seve koklar öperim senin yerine de oğluşumu. Hiç korkma normal doğumdan, adı üstünde normal olanı bu zaten, eskiden herkes nasıl doğuruyormuş, üstüne üstlük şimdi çok daha konforlu, epidural gibi bir kolaylık var, hem doktor kontrolünde olacak herşey Allah korusun en ufak riskli bir durumda sezaryan olursun korkulacak birşey yok yani. Bu şekilde düşünerek rahatlat canım kendini, kolay doğum yapacağını düşün, beynine de bu sinyali ver. Sancın başladığında da sakın bağırma, derin nefes al her sancıda. Doğum yaklaşınca da ıkınmaya ver tüm kuvvetini sakın bağırarak gücünü harcama, bebeğine strese sokma ve oksijensiz bırakma. Bir de sevdiğim bir ablam bana bir dua yazıp vermişti sancı sırasında okumam için sancımın başladığı andan doğuma kadar okumuştum ve faydasının çok olduğuna inanıyorum, Ankara'ya dönünce bir bakayım bulursam yazarım sana da, ezberlemesi de kolaydı uzun değildi. İnternetten araştır sen de dualrın çok faydası oluyor. Allah kolay doğum nasip etsin, bebeğine sağlıkla kavuş inşallah. Ben de saçımı kestirmiştim birazcık, hamileyken; sen de için nasıl rahat ediyorsa öyle hareket et.
xara bugun nerelere gittin dökül:))
Bir gün topiğe uğramadım çeneniz amma düşmüş ya destan yazmışsınız. Canım benim yazdığım saatlere bakarsan gece kuşu gibiyim, halbuki çocuklu kadın ne işin var bu ssatte bilgisayar başında çocuğun uyurken git yat değil mi, yok ben akıllanmam, okul açılınca çok ararım bu uykuları. İftara teyzemlerdeydik, öğleden sonra da ben uyumuşum gelemedim topiğe.
anam oğlanı hasta ettim valla. hırlayıp duruyooo. cuma 4. ay kontrolümüz var. bu ay biraz geç kaldık. bugün oğlumla başbaşa ankamall a gittik. oğluma kışlık bi şeyler aldım c&a dan. çok şirinler. hafta içi de bi optimum yapayım diyom. kış gelmeden bol bol gezelim de mi? sen ne yaptın alıştınız mı birbirinize?_
Yok canım bu Eryamanlıların alışveriş ve gezme çılgınlığı öldürecek beni, oturun evinizde anacım siz çocuklu kadınlarsınız aaaaaa yeni nesil anneler çok fena cık cık cık
Canlarım merhabaaaaaopuyorumnanaktan
Baya kaynatmışsınız yine kıskandım :)
Teyzeleri benim oğluşum hastalandıİki gün ateşler içindeydi. Sık sık ılık suyla yıkadık, üzerindekileri çıkarıp ıslak bez uyguladık,calpol verdik, düşüp düşüp tekrar çıktı. Viral enfeksiyon dedi doktor.
Geçen saçımı boyatmaya gittiğimde Poyrazı kayınvalideme bırakmıştım ya ondan iki gün sonra kayınvalidem çok fena hastalanmış, sonra da Poyrazım hastalandı sanırım ondan bulaştı tam kuluçka evresinde gitmişiz kayınvalideme. Nasıl zor iki gün geçirdik anlatamam. Ateşten doğru düzgün ememedi oğluşum şimdi ateşi düştü ama iştahı hala iyi değil. Doktor bir süre iştahı düzelmez dediNedir bu oğluşumun çektiği yaaaa senağlama İsyan etmiyorum tabiki buna da şükür ama yine de insan harap oluyor bebeğini hasta görünce
Kızlar popomuz birazcık daha iyi en azından kanaması durdu bugün. Valla popomuzun durumuna göre mustella, hametan, nivea ve desitin kullanıyorum. Yarın eşim bepanten de alacak inşallah işe yarar ama Esracımın dediği gibi cildi biraz hassas oğluşumun. Her alt açmadan sonra bir düre poposunu açık bırakıyorum Esracım hatta ishalken bazen 1 saate kadar bekliyoruz ama nafileDaha ne yapabilirim bilemiyorum ki artık rüyalarıma giriyor kuzucumun pişiği
Kusura bakmayın nolur hep can sıkıcı haberler veriyorum galiba ama napıyım bi sizinle paylaşabiliyorumsenağlama
Ah ah bu kuzuların gözünün içine baktıkça hassaslaşıyorlar galiba, geçmiş olsun canım. İnşallah daha iyidir Poyrazımız. Allah beterinden saklasın, yavrularımıza sağlık versin. Canım popoya bir de zeytin yağı dene bakalım belki işe yarar ya da bezini, ıslak mendilini falan değiştirsen onlar da artırıyordur belki pişiğinizi, mesela molfix ıslak mendil kızartmıştı benim oğlumun poposunu. Pişiksiz, iştahlı günler Poyrazımızın olsun.
Öptüm tüm topiğiopuyorumnanaktan