Nereden başlayacağımı şaşırttınız bir daha ben yokken bu kadar düşmesin çeneniz bütün gecemi size harcıyorum yafklava:
Eveeet başlıyoruuuuz.
Zrynebim gelmiş hoş gelmiş bir de güzel haber getirmiş fıstığın inatçı göbeği sonunda düşmüş çok şükür, e artık hamam sefası başlar, ohh rahatlar minik kelebek:teytey:. Bu veletler nereden biliyorlar yatağa konduklarını ya benimki de yatağına koyar koymaz açıyor gözü sanki uykusunu almış da uyanmış gibi, ondan sonra uğraş dur uyutacağım diye. Ama annelik her probleme bir çözüm yolu bulmayı zorunlu kılıyor ben de yeni bir formül geliştirdim küçük bir yastık koyuyorum koluma oğlumu ona yatırarak emziriyorum uyuyunca da onunla birlikte koyuyorum yatağına kucaktan indiğini fark etmiyor; hemen azıcık pış pış sonra uyku, bakalım ne zamana kadar kanacak benim bıdık bu numaraya.yerimseniben Aşı konusuna hiç girmeyeceğim zira her şeyi anlatmış kızlar, sadece şunu söyleyeyim 1. ayda yapılan hepatit ateş yapmıyor rahat ol ama 2. ay aşıları yapabilir, Ömer Çağan ateşlenmişti. Zeynep ve Poyraz ateşlenmeden atlattılar çok şükür inşallah Beren de ateşsiz atlatır ama sen bu ay rahatsın. Zeynep çocuğu şimdiden kadifelere boğarsan kışın ne yapacaksın?:1shok: Canım uzun kollu ince bir tulum giydir çıtçıtlının üstüne gece ya da takım zıbın varsa yandan çıtçıtlı, altı patikli o da olur, üstünü de örttürmezse örttürmesin bu şekilde. Sümük olayına gelince hastane çıkışında doktorumuz hem burun hem de göz için kullanılabilen bir damla yazmıştı bize physiologica gifrer diye onun bir tüpünün bir kısmını bir burun deliğine bir kısmını da diğerine hızlıca sıkıp biraz bekleyip burun aspiratörüyle çekiyorum ben, çok ilerdekileri çekmiyor ama otribebe daha iyi sanırım. Ben küvetinde yıkayamıyorum oğlumu, önünü yıkıyorum ama arkasını yıkarken sanki boğazını sıkıyormuşum gibi geliyor rahat yıkayamıyorum, fileyle falan da beceremedim; o nedenle bir aylıktan beri banyoda dizlerime yatırıp yıkıyorum çok kolay oluyor, oğluşumla yıkanmanın zevki de başka tabi.
Sodi certila bir hastane çıkışı birkaç tulum al daha da alma bence, çabuk büyüyorlar kıyafetleri küçüldükçe alırsın doğum sonrası.
Ebiiim geçmiş olsun, dikkat et kendine ama nane içme doğumu başlatır Allah korusun, dursun biraz daha içerde seninki.
Cekrdekcim rica ederim canım, aklına ne takılırsa sor yardımcı olmaya çalışırım, siz yeter ki sağlıkla kavuşun önemli olan o.
Vaaay pırtlı Zeyno, tutamadın mı pırtınıyerimseniben? İyi yapmış kuzucum kurcalamayın popişimi benim bir şeyim yok demek istemiştir o. Hadi bunu da atlattınız çok şükür. Rota aşısını sevmedi demek, benim oğlan yeni karnını doyurmama rağmen acayip bir iştahla içmişti, hemşire bile şaşırmıştı. Bak sen şu fıstığın yaptığına, önde oturacakmış demek, yok ya bu çocuklar büyümüşte küçülmüş, bizi oynatırlar valla. He he hadi kolaysa cezalandır bakalım kaç gün dayanacaksın naniknanik.
Oslm82 aşıları çok güzel anlatmışsın. Ben oğluma aşı yapılırken gözlerimi kapıyorum, Allah sağlık versin yavrularımıza, aşı acısı ne olacak, beterinden korusun Rabbim başka acı göstermesin.
Denizcim sen daha dur ne huylar değişecek ne huylar. Diyorum ya bu bebişler ayakta uyutur bizi. Benim oğlum da göğüsten süt az gelmeye başlayınca emmek istemiyor, geriye doğru itiyor kendini, evin içinde dolaşarak falan emziriyorum o zaman, etrafı izleye izleye emiyor paşam, durunca bile bağırıyor illa gezecek.
Canım ben gece değil ama gün içinde sağıyorum sütümü, sağdıkça artıyor ama uzun zaman sağman lazım, sabredeceksin. Bir arkadaşımın sol göğsünde süt kesilmiş o da emzirdikten 1 saat sonra sağmış sürekli göğüslerini şimdi fullendi göğsüm diyor ama bir ay falan beklemiş. Sen az da olsa sağ göğsünü ama boşalt tamamen böylece beyine daha fazla süt üretmesi için mesaj gidiyormuş ve süt bezleri daha hızlı çalışıyormuş. Bir de annem tv de dinlemiş şu içtiğimiz bitkiler varya onları aylık dönüşümlü olarak içmeliymişiz, mesela 1 ay rezene diğer ay ıhlamur diğer ay ısırgan falan gibi, sürekli aynı çayları içince vucüt alışıp daha az tepki vermeye başlıyormuş ben annemim o da tv nin yalancısıyız bilemem doğrumu ama ben bu şekilde içmeye çalışıyorum. Bir de geçen aktar öğütülmüş ısırgan tohumu verdi süt için yoğurda karıştırıp yememi söyledi onu deneyeceğim. Bu arada şu anki biberonunuz ne?, emzik deliği büyük ve birden fazla olmasın bu sefer ona alışıp memeyi istemez Allah korusun. Ben artık sağdığım sütleri depolamıyorum gün içinde veriyorum Ömer Çağan’a, her dönemin sütü farklı oluyormuş o nedenle bugün depoladığımız süt atıyorum 1 ay sonra bugünkü kadar yararlı olmazmış.
Oyyy ne yazdım be… Haydi öptüm hepinizi nanaktan ve bebişleri gıdıdana.s..
ay kızlar az sonra gelcek annem kayınvalidem yani yıkıcaz kuzumu videoya cekcem olay olclak anlatırım walla bekleyn biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
aşı olayını anladımda ay ben ne cahlim ay ates ölcer falan aldımda burun bilmemnesi hiç aklıma gelmedi düsünüyorumki bu cocugun burnundaki sümük nasıl cıkcak ay sizde olmasanız opuyorumnanaktan
ben sizi cok seviyorum yaaaaa canlarım benmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam canlarım cok çitilemem ay kıyammda zaten ki nasıl kulagına burnuna su kacırmadan yıkcam onun derdindeym annem tuttrmus elde yıkanır dedm filede yıkcam kolda ters cevirip öle yıkardık biz diyo dedm o eskidendi:dilcikar:
esram senn bu zeyno cok ziili yaw haketmiş cezayı lülülülülülü
xaracım cnm kadife giydirdm ama gece elleri ve burnu cok soguktu ay napca bilemedem brden ama sabahalr kısa kolluya kolsuza geciyorum yine cidden haklısınız smdiden böle yaprasm kısın işim zor kocamda kızdı smdiden böle alıstırma cocugu soguk falan degl abratma diye ama ne biliyim yawboshayallersmile
cekirdegm sagol cnm 24 gün sonunda düştü kızımın göbegi zaten tarihe gecircem bugünükaydirigubbakcemile3
topiğimzn gezgn anneleri bakın ne cözüm buldum ben daha tek basıma dısarı cıkma moduna gecemedm yaa kaydirigubbakcemile3 sizz ohhh walla gezn esram sen sehir içinde araba kullanamıypsun bende kullanıyorum ama araba düz vites kaydirigubbakcemile3 neyse cözm buldum diyodum ben cevizliderede oturuyorum ya xara gölbasından gelirken üst gecidin ordan saga yol ayrılıyo alttan yeni yapılan binalar varya ordan girince benm ev cok kolay esranında kocası gölbasına geliyo eryaman grubu toplanır gölbasınada yakınım ben ortak nokta bende toplanırız :roflol: ay süperim demi kaydirigubbakcemile3 böle düsündm aklıma ne geldi bide hepimizinki aynı anda baslıyomus aglamaya hepimiz aynı anda emzirmeye baslıyoruz düsünseniz ay komedi :roflol::roflol:
ay zor bela kızımı uyuuttum geldm ya cenem zaten düsüktü iyice düstü kaydirigubbakcemile3 napıyım ay ben yokkken kaynatıp duruyosunuz yetişemiyorum tabi siz büyüttnz kuzuları geliyosunuz bol bol ama bende yetiştim sizeeeeekaydirigubbakcemile3
ömer caganımı poyrazımı zeynomu baska hangi kuzu vardı unuuttugum varmı yine koccaaamnnnn kokulu kokulu öptüyorummmmmm sizleride cok öptm canlarım görüsürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan