kızlarr yıne doldurmussunuz ne yazayım bılemedım yaaa...
ılk önce ademır gecmıs olsun yazık kuzuya neysekı kendı doktoruna goturmussun bu musa beyı cooook metheden var bızde ona devam ederız heralde :)) doktor aramaya gerek kalmıcak :)) ınsallah cabuk atlatır.poyraz toplamıs sayılır bak masalllahhh...denızz hherkese söleme nazar deger kızzz ya benım esımde ıyıdır de ben onun yaptıgı ısı begenmem kıııı bakalım bız napcaz ama cocuk bakma kousunda guvenıyorum bıde emzırebılse bana gerek kalmaz :roflol: ınsallah yuzumu kara cıkarmaz...
bende dun kızımın cıclerını utuledım cekmecelerıne yerlestırdım annem ugradı azıcık kapı susunu yaptık bıraz becerebılırsem bıtınce koyarım resmını ıns...sagolun kızlar super destek verıosunuz arkadasın bırı bebegı sana gosterınce aglarsın ama dıkkat et cok cosma dıkıslerını rahat atmazalar dedı benı kım susturcak orda ben kuzumu gorunce agzımı bı acarım bıdaha bılmem yani senağlama bıde bısey sorcam sıze dogum sırasında cıkan sesler sızı korkutmadımı?kesılırken falan onu nasıl atlattınız ipod lamı gırsem doguma ???benım canım cook tatlıdır bıyerım kesılse acısından cok kanı gorunce falan bıde dusundukce kotu olurum napsam?
ayyyy azimecim allahım ne sekerlık o yaaa ısır ısır ye ınsan öpse doyamaz kiiii masllah barekallah ayyy bızım bu topıktekı kuzuların hepsı nasıl tatlı yaaa böyle....
ademircim sen de gel tabiii,optimum günü yapalım:))
azimecim lütfen bu mesajı görünce ömer çağanımızı şöyleee koccaman öp lütfen:)
allahım esirgesin kuzum,çok çirkin çooook
kim bakacak derdine soon,ben hepsine bakarım,siz gidin çalışın:))
hem de gözüm gibi bakarım,hepsini dizerim yan yana ooh:)))
ebicim canım,doğum sırasında hiçbirşey duymayacaksın ki:) his yok:) kan da göremezsin önün kapalı olacak,göğsünden altı yok gibi olacak..
sana başlayalım mı diye soracak doktorun sen tamam dediğinde bebiş gelmek üzere olacak zaten:)
hem ne kadar ağlarsan ağla dikişe engel bir durum yok,istesen de bedenini hareket ettiremezsin ki:)
sen o anın tadını çıkar,prensesini öp kokla..
doğum sırasında genelde müzik açık oluyor hastanelerde,ameliyathane gayet keyifli,kendi adıma konuşayım okeye dördüncü lazımdı kızım talip oldu modundaydı herşey:)))
ama sen sakin ol,tansiyon falan önemli çünkü,panik yapma,sadece mutlu kavuşma anını düşün:)
aperpil bize taze bebiş lazım,azıcık tecrübemizle bilmişlik yapmak istiyoruz:)))))))
en başta ben,bayılırım :))))))
bu eryaman evlerindeki sağlık ocağı varya oradaki aile hekimimizi öldürcem yardım etmek isteyen. ayın 17 sinde aşıya gittiğimde öksürüğü var diye dr. gösterdim. hiç bi şeyi yok annesi dedi öksürük şurubu verdi. kullandık ama öksürüğü geçmedi. bugün medicanada musa bey e kontrole gittik. oğlum bronşiolit olmuş. oksijen verdiler iğne yaptılar. salıda kontrole çağırdı. ağırlaşırsa hemen getirin acilden diyoo bi de... ayyy bide bi sürü yeni doğan geldi topuk kanı aldırmaya. benim oğlan yanlarında yarmagül gibi durdu valla. zaman ne hızlı akıyo...
azimecim lütfen bu mesajı görünce ömer çağanımızı şöyleee koccaman öp lütfen:)allahım esirgesin kuzum,çok çirkin çooook
kim bakacak derdine soon,ben hepsine bakarım,siz gidin çalışın:))hem de gözüm gibi bakarım,hepsini dizerim yan yana ooh:)))
Canım teşekkür ederiz, öperim koskocaman ama şimdi uyuyor sabah kalkınca hemen yapışcam senin yerine.Ah ah yakın olsak gözüm kapalı bırakırım oğluşumu sana, Zeynoyla da arkadaş olur, uslu uslu beni bekler oğlum aaaahh aaaaahh
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler. şimdide diş çıktı başımıza. salyası akıyooo, eline ne geçerse ağzına sokuyooo, sanırım kaşınıyooo. bi de huysuz ki. dün sabaha karşı 4.20 da uyudu garibim yaaa... ay ne oldu bu bücüre yav, sakin, akıllı oğlum gitti, içine canavar kaçtı sanki...
Bu ara bizim mayıs anneleri topiğinde de herkes aynı dertten muzdarip bebişler bir anda huy değiştiriverdiler, haberimiz yok onlarda buralarda bir yerlerde sohpetteler herhalde, sözleştiler artık uslu moddan çıkalım gösterelim şunlara anyayı konyayı diyekaydirigubbakcemile3 Benim oğlanda 2-3 haftadır eline ne versem ağzına sokuyo, elinde birşey yoksa ellerini sokuyo hem de ikisini birden, salya durumu bizde de var ama diş olduğunu anmıyorum henüz erken değil mi ya? Bir de eşim de ben de geç çıkarmışız dişleri, genetik olur diyorlar, bakalım.
azime maşallah süphanallah çok çirkiinn:) sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.
Evet çoook çirkindir benim kuzum çoook, teşekkür ederiz canım, amin cümlemizin evladı inşallah.
selam kızlar..
AZİME oğlun çokk tatlı 41 kere maşallahinş bebek bakma olayını halledersiniz
benimde annem bakacak ama dediğin gibi anne de olsa ev ev üstüne olmuyor(
bakalım ne yapacağız..
DENİZERDO babanla sorunsuz atlatılmış maşallah..
bende 5 aydır çalışmıyorum,kendimi yeni atanmış gibi hissediyorum valla..
iyice soğudum ama bir o kadar da çalışmayı özledim..
ZEYNEP kızımın adaşı :))) banyo olayını da halletmişin tebrik ederim ..
bence önceden kendim yapıyordum ama hareketlenince daha zorlaşıyormuş..
resmen kafayı yıkarken tersten bakıyor bana eçekkk
ADEMİR geçmiş olsun canım umarım düzelmiştir artık bebişin..
birşey sorcam sana ,,,
kalça ultrasonunu medicana da mı yaptırdınız canım??
ne kadar ücreti..birde rota virüs hangisinden yaptırsam..
ESRACIM sen nasılsın keyifler nasıl?zeynom nasıl?neeee optimum günü mü:)))
bende istiyorummmm bananeeee:sm_cool::sm_cool:
EBİİİ çok az kaldıııııı:)))) inş hiç birşey anlamadan mis kokulunu alacaksın kucağınaolumunekankayizsmile
ZEYNO17 evet canım musa bey medicana da prof..fiyatı yanılmıyorsam 70 küsür(yanılıyor da olabilirim)) ademir deaha iyi bilir..ben aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum..ama kontrele denk gelirse orda da olur sanırım..
APERPİL sana da az kalmış canım..cinsiyeti neydi ..yazdızsan da ben kaçırdım sanırım..
ÇEKİRDEK sende iyisindir inşş..
umarım kimseyi unutmamışımdır..çok geçmişe bakamadım..
kızlar bu arada acity tokerden aldık bebek arabamızı..http://ucuzlukcanavari.com/13646-8350-large/baby-2-go-proton-bebek-arabasi-8809-yeni-urun-2010.jpg için Google Görsel Sonuçları
ulus özelcana gidemedik..acitydekinde de hem renk ve model yoktu hemde indirim yapamam falan dedi,bende sen bilirsin dedimDD
arabadan çok memnunum..hiç yer kaplamıyor..4 e katlanıyor resmen..çift yön kullanılabiliyor..tam yatış pozisyonu var..çok memnun kaldım ben şahsen
he birde bu arada zeynep için bayramlık baktım hiççç hoşuma giden olmadı..
şöyle sıra dışı süslü püslü ,kokoş şeyler istiyorum..
var mı öyle bebek giyiminde çok iyi dediğiniz bir yer ??
neyse çenem düştü hoşçakalın
merhaba, henüz doğum yapmadım ama , Allah izin verirse az bir zaman kaldı..
bebeğin aşılarını sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz? Musa bey çocuk doktoru mu? ne kadar ücret veriyorsunuz? Şimdiden teşekkürler
selam kızlar..
AZİME oğlun çokk tatlı 41 kere maşallahinş bebek bakma olayını halledersiniz
benimde annem bakacak ama dediğin gibi anne de olsa ev ev üstüne olmuyor(
bakalım ne yapacağız..
DENİZERDO babanla sorunsuz atlatılmış maşallah..
bende 5 aydır çalışmıyorum,kendimi yeni atanmış gibi hissediyorum valla..
iyice soğudum ama bir o kadar da çalışmayı özledim..
ZEYNEP kızımın adaşı :))) banyo olayını da halletmişin tebrik ederim ..
bence önceden kendim yapıyordum ama hareketlenince daha zorlaşıyormuş..
resmen kafayı yıkarken tersten bakıyor bana eçekkk
ADEMİR geçmiş olsun canım umarım düzelmiştir artık bebişin..
birşey sorcam sana ,,,
kalça ultrasonunu medicana da mı yaptırdınız canım??
ne kadar ücreti..birde rota virüs hangisinden yaptırsam..
ESRACIM sen nasılsın keyifler nasıl?zeynom nasıl?neeee optimum günü mü:)))
bende istiyorummmm bananeeee:sm_cool::sm_cool:
EBİİİ çok az kaldıııııı:)))) inş hiç birşey anlamadan mis kokulunu alacaksın kucağınaolumunekankayizsmile
ZEYNO17 evet canım musa bey medicana da prof..fiyatı yanılmıyorsam 70 küsür(yanılıyor da olabilirim)) ademir deaha iyi bilir..ben aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum..ama kontrele denk gelirse orda da olur sanırım..
APERPİL sana da az kalmış canım..cinsiyeti neydi ..yazdızsan da ben kaçırdım sanırım..
ÇEKİRDEK sende iyisindir inşş..
umarım kimseyi unutmamışımdır..çok geçmişe bakamadım..
kızlar bu arada acity tokerden aldık bebek arabamızı..http://ucuzlukcanavari.com/13646-8350-large/baby-2-go-proton-bebek-arabasi-8809-yeni-urun-2010.jpg için Google Görsel Sonuçları
ulus özelcana gidemedik..acitydekinde de hem renk ve model yoktu hemde indirim yapamam falan dedi,bende sen bilirsin dedimDD
arabadan çok memnunum..hiç yer kaplamıyor..4 e katlanıyor resmen..çift yön kullanılabiliyor..tam yatış pozisyonu var..çok memnun kaldım ben şahsen
he birde bu arada zeynep için bayramlık baktım hiççç hoşuma giden olmadı..
şöyle sıra dışı süslü püslü ,kokoş şeyler istiyorum..
var mı öyle bebek giyiminde çok iyi dediğiniz bir yer ??
neyse çenem düştü hoşçakalın
sagolun kızlar ama napıyım bugun gozumu actım yatakta kendımı dusunuyodum masada nasıl olcak kızım gelıcek falan sankı hastanedeyım ayyy nıye böle stres oldum bılmıorum dogumda önce hafıf bı sakınlestırıcı yapıolar mı acaba benım kafam guzel olsa daha ıyı olcak sanırım doktor bana bı kokteyl yapsın...salı gunu anestezi uzmanıyla konuscam karar vercem epidural mi spinal mi?ıkısınınde korktugum yanları var ama sonunda kuzumu alıcam ya gerısı hıkaye....
kızlar bısey dıyemıyorum bulusma olayına zeyneb dogru söluyo ıstersenız yanı hapınıze uygunsa benı beklemeyın toplanın sız sonrada ben katılrırm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?