ademircim kolaylıklar diliyorum,erken diş çıkaracak efe,kolaycacık çıkarır inşallah kuzucuk:)
esracım,süper bilgiler vermişsin,çok sağol canım..
bahsettiğin duaların çoğunu okuyorum hergün hem de defalarca..hatta nazar boncuğu,cevşen falan da takıyorum..
yetmez diye dedim ya babama telefon bağlantısı yapıyorum okutmak için:)
allaha emanet tüm kuzular,allahım esirgesin..
kem gözden çok korkarım zaten..
siz nasılsınız,zeynepciğim nasıl?
zeynebim sondan başlayayım;
tatil fikir olarak süper ama bu yıl sizin için henüz erken olabilir..
klimadan sakının çocuğu aman diyim,çarpar,durduk yerde hasta falan olur allahım korusun..
karar sizin ama zor olur canım yaa..
biz annemlere gittik,ev ortamıyken bile ilk hafta alışana kadar çok huysuzlandı,hergün saatlerce ağladı bir hafta..sonra alıştı ama sizin tatil zaten 1 hafta olacaksa aynı durumu yaşamanızı istemem..
her bebiş aynı değil tabii,seçim sizin..
bir de havuza sokamazsın,denize ancak gün battıktan sonra..
yani gölgede oturmak için de boşa para vermeyin bari:))
buluşma fikri bana uyar canım,kekimizi kurabiyemizi yapıp gelelim sana:)
yalnız dışarı çıkmaya alışık değiliz eve gelin diyene bak,tatile gidecek:))))))))
zeynep o çocuğu tatillerde bir hasta et sorarım sanaklava:
değişiklik olur tabi olmaz mı canım benim..nasıl isterseniz öyle yapın..çok dikkat ederiz,huysuzlansa bile evde olmaktan iyidir diyorsanız gidin tadını çıkarın..
negatif enerjiyi hiç sevmem ama uyarayım diye yazdım zor olur diye..
zaman geçtikçe öyle maymun ediyor bizi bu cadılar,daha neler göreceğiz kimbilir:))
bu arada neden deniz ve havuz yasak ki,ben girdim denize:)
hatta zeynoyu da soktum ya:))
tabi bizim teşkilat sağlamdı,annem babam kardeşim hepberaber soktuk,çıkınca elbirliği olsun diye ama niyeyse her işi kardeşim yaptı,biz denizden el salladık onlara
ademircim peki efe onun içinde durmayı kabul ediyor mu?
zeynep lal etrafı görmesine engel her durumda hır çıkarıyor da:)))
ben edepsizimdir yer mekan demem emziririm,bakmasınlar onların ayıbı diye:)))
zeynepcim ebi de söylemiş bence de mamaya hiç bulaşma..
eğer sütün yeterli olmadığını doktor söylediyse,mama önerdiyse başlayabilirsin..
hem mamaya geçiş yapılan ilk günlerde gaz ve kabızlık sorunu yaratabiliyor,minicik kuzuya yazık annesi..
ama dediğim gibi doktor önerisiyle olursa yapacak birşey yok,mamalar da anne sütüne çok yakın..
zeyneeeepppp keyfi mama verilir mi çocuğa deli misinlmaz:
boşa stres yapma,yetiyordur eminim:)
her ay düzenli kilo alıyorsa zaten mamaya hiç ihtiyacın olmayacak ama olur ya doktorun söylerse ancak öyle verirsin mamayı..
ay ben seni napayım zeynebim,sırf dışarda nasıl emzircem diye mama verilir mi canım:))
heryerde emzirebilirsin,kimse de tuhaf karşılamaz..
bu güne kadar bebeğini emziren anneyi garipseyen birilerine rastladın mı?
çok dert ediyorsan ademirin bahsettiği önlüklerden alırsın,güvenli ortam oluşturursun:)
mamaya gelene kadar sütünü sağsana,oda ısısında bile saatlerce kalabiliyor:)
çıkmadan sağarsın,alırsın yanına..
hep söyledim,mamalar artık çok daha başarılı,bizler pirinçunundan yapılan mamayla büyüyen nesiliz ama muhallebi kafa olmadık,bizlerden de bilim adamları falan çıktı yani:))
mamaya hiç karşı olmadım ama öncelik anne sütünün,olmazsa tabi ki mama veririz..
lütfen bunları düşünüp sütü küstürme:)))
zeynepcim benimde ilk 2 ay akşamları sütüm azalıyordu. garibim saatlerce emmeye uğraşırdı. bazen 2-3 saat oturduğumuz olurdu memede, sonrada gaz problemi çıkıyordu. ama inan düzene girdi. takma kafana sıvı tüket herşey oturuyoo. bende sütüm az sanıyordum ama neredeyse 5 aydır emiyo bücür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?