Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kacıncı aydan itibaren bebişlerinize hazırlık yapmaya başladınız kızlar ben 9-5 günlük hamileyim ilk bebeğim oldugu için biraz sabırsızlanıyorum galiba:kedi:

kacıncı aydan itibaren bebişlerinize hazırlık yapmaya başladınız kızlar ben 9-5 günlük hamileyim ilk bebeğim oldugu için biraz sabırsızlanıyorum galiba:kedi:

6. aydan önce yapma bence. çok heves ediliyoo değil mi? zaten biz ne dersek diyelim sen dinlemeyecek ve başlayacan alışverişe. yalnız benim kızım 6. ayda erkek çıkınca aldığım bütün pembeler elimde patladı bilgine...

Daha dur canım erken daha 6. 7. ayda başlarsın ama hevesini almak için arada ufak tefek unisex birşeyler alısın, hayırlı olsun bu arada sağlıkla kavuşun inşallah.

Gölbaşındaaa hadi kopun gelin bebişlerle

günaydın canlarımopuyorumnanaktan

zeynep lal bu ara çok şımarık,tüm günüm onunla geçiyor..
iki dakika bıraksam kafamı şişiriyor:))
yarın annemler gelecek ankaraya,nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam:))

bu arada zeyno artık ana kucağında otomobillle gezmekten hoşlanmıyor,illa kucak istiyor,
hatta dışarda arabasıyla gezdirirken bile kucak diye ağlıyor bazen..
var mı yaşayan benzerini?
azimecim,ademir sizde nasıl durumlar?

zeynep,ebi en yoğun zamanlarını yaşıyorlar,ses soluk çıkmıyor:)
denizim sen nerelerdesin,poyrazım nasıl?

valla aynen. optimumda kucağında çocukla araba itmeye çalışan bi zavallı görürsen hiiiççç düşünme gel merhaba ayşegül deee...

kızlar ben geldimmmm kac gundur ınternetımde sıkıntı var ancak duzeldı zaten cok zaman bulamıyorum cadı kızımdan bugun doktora gıttık 1haftada 100gr almıs daha 3250 olmus hala dogum kılosunu yakalayamadı benım cadı gece cok uyuyo doktor gece uyutma dedı saat bası uyandır emzır dedı gunduz ıyı ama gece cok gec saate kadar uyumuyo sonra bı yatıyo 5-6 saat uyuyo bakalım bunu denıycez uykusuz geceler baslıyo bıze napıcaz bılmıorum saat bası kalkmak demek hıc uyumamak demek...
kızlar ek gıda ıcın erken dıılmı?gercı ademır sıze doktor vermıs ınsallah ıyı gelır yarasın kuzuya löp löp et olsun saglık olsun :))) ben kızımı emzırınce öle dıyorum :))) bu arada sutum bıraz daha arttı ınsallah dahada artar yalnız humana ıce ıce bayılcam 2lt humana +1lt su ıcıyorum.gogus uclarım kanamıyo ama emzırırken cok acıyo yaa ne zaman gecıcek acaba?
bu arada toplanıyosunuz ama ben gelemem bızım 40 ımız cıksın dısarda bı yerde bulusunca gelırız ama sız toplanın resım cekersınız sonra albume koyun bende bakarım resımlere :)))

valla aynen. optimumda kucağında çocukla araba itmeye çalışan bi zavallı görürsen hiiiççç düşünme gel merhaba ayşegül deee...

aaa optimumda bunu yaşayan bir biz değiliz yani:)
tamam bir daha görürsem gelirim hemen:))
geçen pttye gittik,yürüyüş olsun dedim bin pişman oldum,dönüşte hem de yokuşta yırttı kendini kucak diye,mecbur aldım:)
yokuşa tırmanırken hem araba itekle hem çocuğu taşı az daha bayılıyordum:))
kolumun ağrısı 3 gün geçmedi:))

canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
cadı kızın da iyiymiş,ooh maşallah size:)
doktorun da söylemiş gerçi,ben ilk 40 gün 2 saatte bir uyanıp emzirdim kızımı,saat kuruyordum,uyansın diye altını falan açıyordum her seferinde:)
bebeklerin kan şekeri çabuk düşüyormuş ve aç kalmaları sarılığı tetikliyor..sarılık da uyku yapar o yüzden ilk ay biraz uykusuz kalınıyor haliyle...
ama hayatın en anlamlı uykusuzluğu:)
göğüs uçlarına lanolinli krem sür bolca,çabucak geçer..ama asla emzirme sonrası hemen kapatma,sütünden sür ve kuruyana kadar bekle,kolay iyileşir..

dinlenmek en kuvvetli süt yapıcı,fırsat buldukça dinlen..
kocaman öpüyorum ikinizi deopuyorumnanaktan

fase 2009 en azından 5 aylık olana kadar bekle merak etme alısverıs kısmı max bir haftani alır yeter ki paradan haber ver

canlarımmmmm ben geldimmm gecmişi okuyamadım umarım bebişler ve sizler iyisinzdir cok ösledim hepinizi opuyorumnanaktan

tatilimize gittik geldikkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
bayramda burdaydık zaten biz karar evrene kadar yerler dolmus bütün otellerde 15inde yer bulduk antalyta tekirovaya gittik cok güseldi sabah cıktık havada yaz sıcagı gibi olmadıgından yok cok rahat gecti kızımda genelde uyudu zaten sadece antalyada gndzleri biras terledi gibi aksamları bile kalın giydirdim rüzgar vardı sag saglim gittik geldik cok sükür kaydirigubbakcemile2

sonra geldik camasır ütü temzilik derken carsamba bitirdim cumartesi aksamı geldik zaten carsamba işlerim bitti oturcam diyodumki kayınvalidemler geldi yemege dünde annemler geldi bugn yine tezmlk ay yoruldum bi btmedi işlerki oturayım haftayada arkadaslarım beebk görmeye gelcek sonra mevlüt bi vakit bulamdım sizlede bi görüsemeedk canlarım yawwww

haftaya bide işitme testimz var esram sen kalca ultrasonunu kacımncı ayda yaptırdın bisey cıkmadı demi 2ay yazmıs bizim doktor ama ne adar yaptırdınız bide

esram ebicim ademir xara kimi unuttum denzicim cok ösledim herkesi okullarda baslarım annişler yogun heralde boshayallersmile

kızım gıyyyyyyyy demeye basladı agladan ben kactım heoinizi cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum önce bebeillermi tabiiopuyorumnanaktan

ii olmuş tatile gittiğin :) döner dönmez bu ne tempo ayol. kalça usg ve işitme testi 2. ayda yapılıyooo. biz hala diş çıkarmaya uğraşıyoruz. bi de ek gıdalara geçtik hergün kavga dövüş yemek yemeye uğraşıyoruz. bi de ne pişirsen derdi? emzirin kızlarrr. yemek işi zoorrr....

selam tatlı annişler ve bebişleri,
okul açıldığından beri sabah okul öğlen oğluşla ev derken bir türlü kk ya giremedim girince de yazamadım okuyup çıktım hep. Okul açıldığından beri oğluşun uyku düzeni acayip bozuldu, gece 1 kere kalkan oğlum şimdi neredeyse saat başı ayağa dikiyor bizi. Ne oldu anlamadım ya? Dün gece tam ben yatıcam 1.30 gibi kalktı karnını doyurdum, e uyumuyo, ben eeee eeee diyorum o bana gülüyo, dil çıkarıp tüüü diye tükürükler saçıyo, oyun yapıyo bana, sonra kalktık babasıyla oynadılar 3.30 gibi uyudu, 6.30 da kalktı emip uyudu 8.30 kadar, ben de kalkıp okula gittim Allah tan dersim 9.25 teydi. Kaç gündür böyle, okula uykusuz gidiyorum hele 7.30 derslerine giderken çok zor oluyor, inşallah eski düzenimize döneriz böyle devam ederse yandığımız resmidir.

Esracım Ömer Çağan seviyor arabasıyla dolaşmayı şimdilik, gerçi çok çıkmıyoruz arabasıyla o yüzden değişik geliyor olabilir. Bu arada 4. ay kontrolümüze gittik geçen gün 700 gr almış Ömer, doktora sordum ek gıdaya başlayalım mı diye yok kilo alımı gayet iyi şimdilik anne sütüyle devam edelim dedi. Ama ben ne yaptım azar azar meyve püresi başladım, arkadaşımın 10 aylık bebeği va 6 ay anne sütünden başka birşey vermemiş sonra da çok zor olmuş ek gıdaya geçmeleri hala da zor yiyormuş başla yavaş yavaş dedi, şimdilik problem yaşamadık çok şükür.

Ayşegülcüm kolay gelsin canım ek gıda tariflerini senden alırız artık tecrübelerinden faydalanırız, inşallah herşeyi severek yer Efemiz, şimdi diş olayı da var ya o nedenle zorlanıyorsunuzur.

Ebicim biliyorsun Ömer Çağan'da uzayan sarılık olmuştu çok uyuyordu ben de 2 saatte bir uyandırıp 40 dk emzirmeye çalışıyordum 1 saat ancak uyuyorduk hop tekrar aynı işleme başlıyorduk, 14. gününde daha yeni geçmişti doğum kilosunu. Meraklanma toparlanır, hayıflanma çok özlicen 5-6 saatlik uykuları. Göğüs uçların için bulabilir miin bilmiyorum ama birkaç ayva çekirdeğinin üzerine biaz gülsuyu döküp sabaha kadar beklet jelleşecek, onu sürersen çabuk iyileşir, çok kötüyse silikon göğüs ucuyla emzi benim göğsümü almamıştı Ömer Çağan başta silikon göğüs ucu kullanmıştım ondan mıdır bilmem hiç yara olmadı bende.

Zeynepcim tatile gitmişsin oohhh dinlenmişsinizdir ne güzel, gerçi yine yorulmuşsun ama dopingini almışsın ne de olsa. Biz de 2. ayda yaptırmıştık kalça ultrasonunu, bir sorun çıkmaz sizinde inşallah.

Deniz çok yoğun galiba uğramıyor hiç.

eeee geliyor musunuz hafta sonu bize?

Öpüyorum hepinizi ve bebişleriiii kocaman.

walla güselim pek dnlendm denemez öle bos gecti doktor havuz denz yok dedi nedense anlamadım giremedm eşim girdi onun yanında oturayım bari dedim hep o sıradada kzıım acıktı odaya git gel derken öle biras bos gecti ama güseldi yineden hava degişilkigi denizi izlemek bile yetti zemuszemus eşim dinlensn diyodum daha com o dinlendi en azından opuyorumnanaktan

kızlar gecen hafta bayramadna önce c&a ya girdim dehset güsel seyelr var ay bi elbise var hello kitty elbisesi kırmızılı beyaazlı kadife cok güseldi tulumlar falandan öle fiyatlarıda cok uygun aldınmı diceksinz yok alamadım kızım magazaya girdik 2 parca bisey baktım onu alıyım bunu alıyım derken uyandı zırıl zırıl yıktı ortalıgı herkeste bize bakıyo noldu dye acıktı kuzum yazık hemen cıktık o yüzden alamadım ama gitcem alcammmmmmmmmmmmmmmmmm cok güseldi ya ablam rizeden bi elbise göndermiş sabah gyidridm eşim diyoki bunu giyince iice kıza benzediikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebişlere cok yakısıyo ya elbise ay sizi ösledm ya sizle konusmayı kzıalr nerdesnz yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bende c&a dan aldım oğlanın kışlıklarını. çok uygun fiyatları. yalnız bodyleri pahalı mothercare in 7'li ve 3' lü paketleri indirimde daha ucuza geliyo. tam da o gün mothercare de indirim vardi 3 lü uzun kollu çıtçıtlı body i 15,90 aaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…