kacıncı aydan itibaren bebişlerinize hazırlık yapmaya başladınız kızlar ben 9-5 günlük hamileyim ilk bebeğim oldugu için biraz sabırsızlanıyorum galiba:kedi:
Daha dur canım erken daha 6. 7. ayda başlarsın ama hevesini almak için arada ufak tefek unisex birşeyler alısın, hayırlı olsun bu arada sağlıkla kavuşun inşallah.kacıncı aydan itibaren bebişlerinize hazırlık yapmaya başladınız kızlar ben 9-5 günlük hamileyim ilk bebeğim oldugu için biraz sabırsızlanıyorum galiba:kedi:
sizin ev nirde?
günaydın canlarımopuyorumnanaktan
zeynep lal bu ara çok şımarık,tüm günüm onunla geçiyor..
iki dakika bıraksam kafamı şişiriyor:))
yarın annemler gelecek ankaraya,nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam:))
bu arada zeyno artık ana kucağında otomobillle gezmekten hoşlanmıyor,illa kucak istiyor,
hatta dışarda arabasıyla gezdirirken bile kucak diye ağlıyor bazen..
var mı yaşayan benzerini?
azimecim,ademir sizde nasıl durumlar?
valla aynen. optimumda kucağında çocukla araba itmeye çalışan bi zavallı görürsen hiiiççç düşünme gel merhaba ayşegül deee...
kızlar ben geldimmmm kac gundur ınternetımde sıkıntı var ancak duzeldı zaten cok zaman bulamıyorum cadı kızımdan bugun doktora gıttık 1haftada 100gr almıs daha 3250 olmus hala dogum kılosunu yakalayamadı benım cadı gece cok uyuyo doktor gece uyutma dedı saat bası uyandır emzır dedı gunduz ıyı ama gece cok gec saate kadar uyumuyo sonra bı yatıyo 5-6 saat uyuyo bakalım bunu denıycez uykusuz geceler baslıyo bıze napıcaz bılmıorum saat bası kalkmak demek hıc uyumamak demek...
kızlar ek gıda ıcın erken dıılmı?gercı ademır sıze doktor vermıs ınsallah ıyı gelır yarasın kuzuya löp löp et olsun saglık olsun :))) ben kızımı emzırınce öle dıyorum :))) bu arada sutum bıraz daha arttı ınsallah dahada artar yalnız humana ıce ıce bayılcam 2lt humana +1lt su ıcıyorum.gogus uclarım kanamıyo ama emzırırken cok acıyo yaa ne zaman gecıcek acaba?
bu arada toplanıyosunuz ama ben gelemem bızım 40 ımız cıksın dısarda bı yerde bulusunca gelırız ama sız toplanın resım cekersınız sonra albume koyun bende bakarım resımlere :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?