Ebicim benim meme ucum iyi olduğu halde almıyordu 1 ay silikonla emzirdim sonra inatla mememi verdim önceleri 5 dk emip bırakıyordu sonra 10 dk. oldu aha sonra tamamen bıraktık silikonu merak etme bırakırsınız sizde sen yavaş yavaş vermeye çalış. Uykularda biraz daha düzelecek inşallah sen bir rutin oluşturmaya çalış önce besle sonra biraz oynayın sonrada uyut şimdi 2-2,5 saate yay bu durumu sonra 3 saate çıkarabilirsin. Rutin oluşturmak çok önemli bebek ne yapacağını bilince kendini güvende hissediyor ve rahatlıyor.
Bu gidişle toplanamayacağız biz davetime icabet eden olmayacak galiba:sinifsinif:
canım hangi doktora gidiyordun sen,,benimde doktorum bana bebeğin iri diyor bakalım nasıl doğacak...bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
kızlar geçmişe pek bakamadım,kızım anca uyudu,kök söktürdü,yorgunluktan bayılmadan yazayım dedim:)
son zamanlarda biraz huysuzdu,annemler vardı c.tesiden beri rahattım ama bugun sabah gittiler,epey yoruldum..
dün aşı yaptırdık,ateş falan olmadı çok şükür ama pek nazlandı kurabiye hanım..
bir de alt damağında iki beyaz nokta vardı,konduramadım bunca zaman ama hemşireye gösterdim,hayırlı olsun dişiniz geliyor dedi:))
huysuzlukları ondanmış sanırım,zaten epeydir hayli salyalıyız ve ne bulursa ağzına götürüyordu,hiç konduramamıştım çok erken diye ama napalım tavşan olacağız artık:))
buluşma için biliyorum azimeciğim bana çok kızacak ama ertelesek olur mu acepeyvahedigeldismile
çünkü zeynom çok mızmız,hiç keyfi yok,evi dar ediyor,rahat vermez bu ara:kedi:
dün akşam kayınvalideme gittik,yarım saat ancak durabildik,kurabiye kafamı şişirdi mıy mıy:)
son dakika mızmızlık etmiş gibi olduğum için çok ama çok üzgünüm ama görüşmek için bu kadar beklemişken zehir olsun istemem..ya da siz buluşun,plan yapıldıysa bozulmasın:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?