Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yesicayla mı buluştun kız ülen bizi unuttun haa:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar::dilcikar:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

yesicayla mı buluştun kız ülen bizi unuttun haa:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar::dilcikar:aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

sedefim senden birşey saklanmıyor valla:))) evet yesicayla görüştük,çocuklarla uğraşmaktan iki laf edemedik ama yine de çok güzel vakit geçirdik,çağdaşla oynadı zeyno,elele bile tutuştular:))
topiğe uğramıyorum haklısın,zaten hiç tanımadığım yeni üyeler gelmiş,bizden kimse kalmamış.. sen de pek uğramıyorsun gördüğüm kadarıyla..sen nasılsın,maviş nasıl?

evet haklısın bizlerden kimse kalmadı napalım sarı kızım hala diş çıkarıyo ağrısı sızı yok ama baya bi hareketlendi bugün de çok acı bi haber aldım öyle üzüldüm ki bi arkadaş vardı istanbulda onlar 4.kkatta oturuyo kızını almış balkona yemek yedirmeye kız hareketliymiş zavallı yavrum ordan aşağı düşmüş yaa sanki benim yavrum düştü öyle çok üzgünüm ki hiç havam yok annemi aramıştım o söylemişti aman deyim kızlar nooooluur siz biz dikkat edelim bu olay dün olmuş zavallı yavrum cenette bir melek şimdi arkadaş dediğime bakma bi samimiliğim yok ama merabalaşırız işte anneden şüpheleniyolarmış :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ay cok üsüldm ya bi anne nasıl böle bisey yapsın yavrusunu atson asagıya anneden ansıl süphlenrler yaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

esracım ay bi vaktm olması tatile gittik gedik evi topaldım camasır ütü teszmlk bitti derken kayınvalidemelr bereni ösledk dedi geldielr ertesi gün annemler sonra hafta sonu geldi tekrar temzlk yaptın derken okuldan arkadalsrım gelemk istedi taaa persembe gelceklerdi ama salı kurabye falan yaptı ertesi gün temzlk falan onlar geldi gtti ev hala savas alanı daha tezmlk yapcam ama halm yok ay havalarmı carptı ne bulusma ayarlamısınız sanırım görmedmde biara bulusalım bana gelin bzizim hatunların hepsi calısıyo bana gelin ortak nokta sınavalr falan ugrasmasınalr pasta börekle ben yaparım ne istiyosanız bak valla canaınız ne cekiyosa söleyn yaparım ben opuyorumnanaktan

esrammm gidelim hayatım bereen hanımında kıyafetler iptal gelmiyo cogu babası gitmiş almıs bisürü tulum ama benmde uzun kollu cıtcıtlı alama gerekiyo ay kocam gelcek smdi ben daha yemek hazırlamadım :roflol: cok öptm herkesi ösledmmmmm herkesi kzıalr geln kaybolmayınnnnnn en cokta bebeilşleri öptmmmopuyorumnanaktan seviyorum siziopuyorumnanaktan

kızlar o sokağın adı ne bilmiyorum ama bi yer var, benim bebeğim yok ama arkadxaşlarımdan biliyorum, bende hediyeliklerimi ordan alıyorum. hiç indirim yapmıyorlar ama fiyatlar zateçok uygun.
tarif edeyim belki işinize yarar.

kızılay meydanından onur çarşısına doğru giderken köşede turkcell var, oradan aşağıya inin, restoranlar falan var, onları geçince bi oyuncakçı var onun bitişiği, inşallah işinize yarar :1rolleyes:

canım araştırıyorlar hani olur ya anne bebeğinin hareketli (yaramaz)olduğunu bile bile neden balkonda yemek yediriyo düşmesine sebeb olan ne var ne yok araştırıyolar şu anda bebek otopside olur ya kasıtlı mı diye rabbim yavrularımızı bize bağışlasın evlat acısı vermesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sedefcim,allah sabır versin arkadaşına,söyleyecek söz bulamadım...
şüphe değil de ihmal var mı diye araştıracaklardır muhtemelen... allahım yardımcı olsun...

yenihayat,bilgi için teşekkürler..birlikte yola çıkan arkadaşlar olarak topikcek doğurduk:)ama alışveriş ihtiyacımız bitmedi tabii ki,mutlaka işimize yarar..
gerçi biz nerde ne ucuz epey çözdük,alışveriş için özelcana gidiyoruz:)
ıslak mendil ve bez için de en uygunu gimsa:)
hatta sosyete pazarı bulsak daha iyi olacak yoksa bu mothercare ve chicco ocağımıza incir ağacı dikti:)
aklımdayken kızlar lcw'den aldığım bodylerin çıtçıtları bozuldu,tutmuyor artık..gerçi bu konuda çok hassaslarmış,duyuyorum,söylesem değiştirirler eminim ama ayıp,o kadar giydik demi:)
bir de kurabiyem ultra huysuz,bugun camı açıp imdaaaat diye bağıracaktım nerdeyse:)
allahım sağlık versin de huysuzluklarına razıyız..
sedefin yazdığından sonra içim kötü oldu çok,hiç şikayet etmeyelim halimizden...

alışveriş krizi tutanlar. mothercare açmış sezonu ama ne açma. 7 li uzun kollular 50 lira . astronot sordum 90 lira. zeyland da gördüm astronot 35 eonu alcam. bide zeyland da bu ay uyku tulumları19,90 mış. eğer 12 aylık bulursam alcam valla. geceleri soğuk oluyooo. yorganda tehlikeli bizim için. çünkü döne döne içine giriyoo iyice, kafayı da kurtulamıyoo. veya tamamen dışına çıkıyooo..... yarın bi optimum yapayım. uzun kolluları ben atlet gibi içine giydiriyorum valla. bi de 2 gündür hep dışardaydık. mobilya yeniliyoz, dükkan dükkan gez, oğlan bi rüzgar yedi sormayın. hastalanmasa bari. 2 gündüe mamasını ıhlamur la yapıyorum. umarım işe yarar..

yenihayat, tarif ettiğin yerden ben alışveriş yapmıştım. ama hastane çıkışı diye sattıkları ve bu büyük deil mi dediğimde olur mu anca sığar? dedikleri takımı ben bu kış giydircem umarım. Kazıklanmaktan hiiiççç hoşlanmam...

pazar mazar hikaye ben bunu anladım. şu fatih te bi çarşamba pazarı var güya ucuz, aha adam uyku tulumuna 25 dedi, ertesi gün zeyland mesaj attı tulum 19,90 diye. pazarın adı çıkmış valla. bi yere gitceen zaman da haber ver ayol usta şöferrr ben atarım seni istediğin yere ayıp ettin... zati yakınsın sanırım bana....

vaay son alışveriş haberleri ayşegüldeymiş:))))
pazar işin geyiği,yoksa aldığımız yerler de ürünleri de gayet kaliteli ama indirimleri yakalarsak daha iyi olacak:)) ayın 15ini bekliyorum mothercare için:)
uyku tulumu kullanıyoruz biz,kesinlikle çok rahat ama olabildiğince büyük almanı tavsiye ediyorum..
usta şöför,kap çocuğunu bize gel bir gün,yakınız,eryamandayım ben:)

oğluma aldım uyku tulumu19,90 a. astronotta haftaya gelcemişşş, onu da alayım bi, iki tanede şööle bere bulsam tamamdır... eryamanın neresinde oturuyonuz eryaman ahalisi.... eryaman buluşması yapak...

Ay kızlar sizi cumartesi davet ettim ama perşembeden beri giremedim kk ya dedim kızlar gelmek istedilerse ne kadar ayıp oldu, çok üzülmüştüm ana mesajları okuyunca rahatladım uygun değilmişsiniz zaten. Kusuruma bakmayın, telefonumu atcam özel mesjla bir tarih belirleyelim sonra telefonlaşıp kesinleştiririz. Şimdi anlatayım neden kkya gelemediğimi: Cuma Ömer Çağan'ın 4. ay aşısını yaptırdık şurup içirip gittim bu kez 2. ay baya ateş olmuştu çünkü. Bu kez çok iyiydi hiç sıkıntısı yoktu ama 6 saatte bir şurubu verdim. Kayınvalidemi bırakmaya gittik aşıdan sonra ben rahat edemem ateşlenir falan burada kalın dedi (eşim şehir dışında görevdeydi) orada kaldık. Gece 2 gibi çeyrek ölçek urup verdim ateşi yok diye, 4 gibi bir uyandım ki çocuk ateşlenmiş 38.2 olmuş ateşi. Hemen çeyrek şurup daha verdim yüzünü yıkadım ama maşallah keyfi yerindeydi oyun yapıyordu bana 5 gibi uyudu. Sabah 9 gibi yine hafif ateşi vardı yine şurupla idare ettik. Akşam üzeri eve geldik, yemeğe misafirim vardı, pazar günü de dışarıdaydık. Benim oğlan hemen ateşleniyor bu aşılarda ya demek ki hastalıkları hep ateşli olacak. Eşimde öyle hastalanınca hemen ateşi çıkar. Bu aşı maceramızıda böyle atlattık şükür.

Esram benimki de senin kurabiye gibi çok mız mız bu ara, durmuyo hep kucak istiyo kayınvalidem kıyamıyo ağlayına hemen kucaklıyo alıştı herhalde pofff nasıl vazgeçircez bakalım mama samdalyesinde ya da pusetinde bal yapmaz arı gibi sürekli mızlıyo ya. Bu ara uykularından da ağlayarak sanki korkmuş gibi uyanıyor okuyorum da ama bilemedim acaba bizimde mi diş çıkacak, köpek dişlerinin oluğu yerlerde beyazlık ve kabarma var ama ilk onlar da çıkmaz kikafamçokkarıştı

Zeynebim mesajını aldım canım ama fırsat bulub cvp yazamadım kusura bakma, baya yoğunsun sen kolay gelsin tatlım. Belli oldu mu okul durumun inşallah norm fazlası olmazsın o tarafta yokmu hiç açık ya ile nasıl gelip gitcen? Poyrazcığımın emmeye başlaması süper haber inşallah daha da iyi olur emdikçe sütün de çoğalır.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Allah korusun tüm yavrularmızı.

Son düzenleme:
Benim de çook acil uzun kollu çıtçıtlı body almam lazım ben de ayın 15ini bakliyorum mothercare için. Geçen eşimin teyzesi lcw dan yağmurluk ve kazak almış çok tatlı ya kazağın aynısından bulursak babamıza da alcaz.

herkese selam kızlar ,
uzun süredir uğrayamadım..pc sorun vardı..geçmişe şöle bir göz attım..
herkesler iyi maşallah.

ademir canım sizin dr da musa beydi değil mi?medicana dan ayrılmış...siz ne yapmAyı düşünüyorsunuz..
ek gıda nasıl gidiyor..alıştınız mı?birde refrüsünü nasıl anladınız oğlunun..
ben dr gidince dr herşey normal deyip başından savuyor gibi geldi..
bu aralar hiçbirşey yemek istemiyor ..600gr almış(

iyi bir dr arıyorum..akrapolden ahmet beyi önerdi komşum..duyan var mı..

tam ciğerimden burdun benii. şimdi dr mu arayacam ben yaaa.... asg deki dr u bilen var mı? yardım ediiinnn...

eryaman asg tıp mrk deki doktora biz gittik ayşegülcüm,acil durum dışında gideceğimi sanmıyorum:)
biz akayda öge hanıma gidiyoruz,çok memnunuz,giden birkaç arkadaşım daha var,onlar da çok memnun..
esracım hoşgeldin,arada uğra,hiç sesin çıkmıyor
öge hanımı tavsiye ederim sana da..biraz uzak ama bu civarda bulamadık..

kızlar ugrayamadım uzun suredır ama ust uste dertlerımız bıtmedi benım gogusum sıstı bı kac gun tekrarladı sagma falan sıcak havlu neyse gectı yalnız cok komıktı gogsumun bırı futbol topu gıbı duruyo dıgerının yanında :))))) sonra 2gun ateslendım sebebını bulamadılar kamyon carpmıs gıbı oldum ates ınsanı nasıl sersemletıyo yaaa.neyse cok sukur onları atlattım kızımla yasama alısma cabaları devam yarın mısafırım gelcek gercı unıversıte arkadaslarım bısey yapma dedıler ama gece bögurtlenlı cheescake yapıcam bıde kuru dolması yapıcam tabiii bu benım planım kızımın ki ne bılmıorum :)))
sızın asılar dısler ve tabii vazgecılmez sey alısverıs tantananız var demek hııııc bıtmıycek galıba ama ben uzunca bı sure alısberıs yapmam heralde bu zamana kadar kızım sadece hastane cıkıslarını gıydı daha bıton sey var boy boy kıslık astronot mu bısey dıyosunuz onuda teyzem almanyadan hedıye gondermıs yani rahatım cok sukur...bızde asımızı olduk carsamba gunu kolaydı cok sukur ama 2.ay asısından cok korktum yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…