ebicim bizim topiğin bebişleri annelerini parmağında oynatma uzmanı anlaşılan:))
mutlu olsunlar da napalım katlanırız:))
alışveriş olayını sorma bitmezzz:) ne zaman dışarı çıksak hoop küçük hanımın bir ihtiyacını farkediyoruz gittiğimiz mağazada:))) ama niyeyse eve gelince bir bakıyoruz olmasa da olur birşey almış oluyoruz:)))
aşıdan korkma,allahın izniyle birşey olmaz,ömer çağanımız dışında ateş yapmadı bebişlere...kıyamam ona vurdu olasılık piyangosu ama sadece 2.ayda ateş yapmıştı ona da..
senin ateş de göğsündeki şişlikten olmasın,mastit ağrı ve ateşle kendini gösteriyor bildiğim kadarıyla..
geçmiş olsun çokk
aklımdayken jokerde emzirme ürünlerinde indirim var,zeyland uyku tulumları 19.90 :)
kızlar cıkan atesım yuzunden agzımın ıcı savas alanı gıbı dudaklarımda yaralar cıktı dıs etlerım sıstı.ates agıza vururmus yaaa.cok kotu tuzlu su ıle gargara yapıorum ama banamısın demedı kac gundur...bı yandan kızımla ugrasıyorum.benım sutum artmıyo sankı yaaa kızım gogsumu sagıyorum tekinden 30ml cıkıyo hala bıde gecen hafta falan sıserdı sertlesırdı sut doldugunu hıssederdım sımdı yumusak yıne sut var ama öle ıste napayım sızce?
alısverıs hıccc bıtmez özellikle su ıslak mendılı kolıylemı alsam dıye dusunuyorum toptancıdan aslında ıyı fıkır yaaa...bıde bu yenıdogan ıslak mendılı nekadar kullandınız?unıbaby nın dıger mendıllerıde ıyımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?