aa iyiymiş,markası neydi hatırlıyor musun?ben hafta sonu ozelcandaydım demıstım orada bady ler vardı uzun kollu 3 adet 10 lıra fena degıldı
benim bebeğim yok ama aldığım tüyoları paylaşayım, mothercare de her ayın 15 i %50 indirim oluyormuş :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selam kızlaaarrrr. oğlum bugün 6. ay aşılarını da oldu. artık 1 yaşına kadar aşı işimiz bitti. şimdilik atş falan yok. hala oğluma mont arıyorum. cuma ankamll de en alt katta bi mağazada beğendim ama gene de emin olamadım. c&a nın bodyleri sağlam çıkıyo mu yaaa? uzun kollu lazım bana da. bi de santralde bebek için neler var? ben daha hiç girmedim oraya...
Esracım görüşmek yalan oldu bize, biz de o gün bir yakınımızı kaybettik annemler geldi memleketten. Bir de ben feci grip olmuşum dökülüyorum hafta sonundan beri, oğlum da kaptı benden malesef. Bugün hem 5. ay kontrolümüze hem de grip için doktora gittik. Hafif hırıltı başlamış, sizin hafif atlattığınız bir virüs bebekte kısa zamanda aşağıya iner dedi. Ama antibiyotiğe gerek yok dedi. Şurup verdi. Ben de antibiyotik başladım. İnşallah ilerlemeden atlatır kuzum.
Bize de reflü için Bebelac AR kullanabilirsiniz dedi.
Zeynonun ek gıda maceralarını bekliyorum, inşallah sorunsuz başlar, hemen toparlar merak etme Esracım.
Ben gece uykusundan önce sütlü prinçli muhallebi vermeye başladım. Yalnız bebelec çok tatlı o nedenle midir bilmem bizimki memeyi reddetti birkaç gün, hero baby aldım o güzel, bebelac gece de güzel.
Ben gidip uzanayım artık, dökülüyorum fena.
kızlar bızımde cumartesi 40ımız cıktı yaptıklarımızı anlatayım 39.gun annemle yengem geldi aynı 40 gıbı suya dualar okundu ve yıkandı 40ından calma dıyolarmıs bebek uyusun dıye yapılıomus neyse sonra ali imran okudu yengem kızımın agzına burnuna vucuduna ve poposun ufledi atesli hastalık gormesın dıye sonra koltuk altına falan tuzlu su surduler.cuartside yıne yıkandık suya benım alyansımı attılar bıde kızımın boynuna tesbih taktılar.yasinler falan okundu guzel oldu yaaa ben böle ritüelleri cok severim bölece 40 ımızı ucurduk ama kımsye gıtmedık daha gerci pazar gunu evden cıktık kayıvalıdeme gıttık ama o bıze yumurta falan vermedi bende unuttum(( zaten mısafırden nevrim döndü artık sezonu actık mısafır sezonu...
kızlar bıde sorayım odaya bebek ıcın buhar makınesi aldınızmı hangısı ıyı sızce sıcak buhar mıkrop uretıyo dıyolar sogukta kullanılmazkı bebek odasında kafam karıstı
ayy bıde kızlar bebegın bezının kuculdugunu nasıl anlıyosunuz bız hala 1numra kullanıyoruz ama hala kaka yapınca bacagından akıyo cocugun bende buyuge gecmedım oyuzden nasıl anlıosunuz buyuk beze gecılecegını?
kızlar nerdesiniz hiç ses soluk yok..
biz nezleyle mücadele ediyoruz,önce kurabiyem oldu sonra ben..allah beterinden saklasın tabi ama hem hasta hem anne olmak çok zormuş:)
buhar makinasının yağ için minik bir aparatı var,üzerine koyuluyor,ona okaliptus yağı koydum çok işe yaradı,burnumuz açılıyor sayesinde..
ebicim biz tchibodan almıştık ama malum orada haftalık değişiyor ürünler..
bir de kızlar doktor konusunda kafam karıştı,akay iyi hastane doktorumuz da iyi ama hep en baştan beri başka doktor arıyorum farkındaysanız:)) yani aradığımı bulamadım henüz..
bir de idrar testinin sonuçları için saatlerce aradım ulaşamadım pediatriye,bırakın doktorla konuşmayı!
sorularıma cevap veren ve dediği anlaşılan bir doktoru olan söylesin allah aşkına..
medicanaya giden çoğunlukta sanırım,kime gidiyorsunuz?
başket ünv hastanesinin çocuk bölümü çok iyiymiş,emzirme ve ek gıda için beslenme semineri falan bile veriyorlarmış..
kızlar nerdesiniz hiç ses soluk yok..
biz nezleyle mücadele ediyoruz,önce kurabiyem oldu sonra ben..allah beterinden saklasın tabi ama hem hasta hem anne olmak çok zormuş:)
buhar makinasının yağ için minik bir aparatı var,üzerine koyuluyor,ona okaliptus yağı koydum çok işe yaradı,burnumuz açılıyor sayesinde..
ebicim biz tchibodan almıştık ama malum orada haftalık değişiyor ürünler..
bir de kızlar doktor konusunda kafam karıştı,akay iyi hastane doktorumuz da iyi ama hep en baştan beri başka doktor arıyorum farkındaysanız:)) yani aradığımı bulamadım henüz..
bir de idrar testinin sonuçları için saatlerce aradım ulaşamadım pediatriye,bırakın doktorla konuşmayı!
sorularıma cevap veren ve dediği anlaşılan bir doktoru olan söylesin allah aşkına..
medicanaya giden çoğunlukta sanırım,kime gidiyorsunuz?
başket ünv hastanesinin çocuk bölümü çok iyiymiş,emzirme ve ek gıda için beslenme semineri falan bile veriyorlarmış..
Canım çok geçmiş olsun biz de aynı durumdaydık atlattık çok şükür gerçi Ömer Çağan'ın burnu akıyor hala ama kötü değil şükür. Siz ne durumdasınız? SEn yine iyiysin, hem hasta hem anne olmak zor ama çalışan hasta bir anne olmak çooook daha zor inan. Burun tıkanıklığı için deniz suyu kullanıyorum ben, sıkıp birkaç dk. sonra otribebe burun aspiratörüyle çekiyorum, açılıyor. Bizim doktor da idare ediyor şimdilik, inşallah hasta olmaz kuzularımız dr. aramaya gerek kalmaz. Aslında bir arkadaşım Mesa ya götürüyor 2,5 senedir oğlunu Nisa hanıma, baya memnun, istediği zaman arıyor kolayca ulaşıyor. Ben de düşündüm ama hasta olmadıktan sonra sadece kontrollere o kadar para vermeye gerek var mı bilemiyorum. Karışığım yani.
oğlum hastaaa. ateşi 38 in üstünde. medicanada dr. ulaşamadım bi türlü. asg ye gittik mecbur. memnun kaldım sayılır. ammaaaannn ne bileyin ya?
Esram başta bana da acayip gelmişti aspiratör ama alıştım. O doktor mu bu doktor mu derken nerdeyse 6 aylık olcaz ya neyse:))
Ayşegül geçmiş olsun canım yaa, ne olmuş kuzucuğa, bu mevsim geçişlerini hiç sevmem, kışı da sevmem zaten, ilkbahar kadınıyım ben, ılık, kıpır kıpır, missss:)) He he megaloman azimeee:))
gecmis olsun hepınıze yazıkkk kuzulara onlar hıcccc hasta olmasın benım kızımda 2gundur kabız kaka yapamıo bugun olaya el attım poposuna kulakcopuyle zeytın yagı surdum bıraz yaptı ama ne zoralndı sonra da uyuya kaldı dusun ne yorulmus cunku benım kızım yorgunluk ne uyku ne bılmez hıc hali yok cocugun doktor bıze gunde 4 kez mama verdı ona basladık dıye heralde kabız oldu.cok aglıyo cokkk ıkına ıkına...
gecmis olsun hepınıze yazıkkk kuzulara onlar hıcccc hasta olmasın benım kızımda 2gundur kabız kaka yapamıo bugun olaya el attım poposuna kulakcopuyle zeytın yagı surdum bıraz yaptı ama ne zoralndı sonra da uyuya kaldı dusun ne yorulmus cunku benım kızım yorgunluk ne uyku ne bılmez hıc hali yok cocugun doktor bıze gunde 4 kez mama verdı ona basladık dıye heralde kabız oldu.cok aglıyo cokkk ıkına ıkına...
kızlarr naberrr nasılsınız??
biz iyiyiz şükür,okul ,zeynep,ev işleri koşuşturuyorum..
arada fırsat bulursam sizi okuyup çıkıyorum..
kızlar biz yeni doktorumuzu buldukkkk:teytey::teytey::teytey::teytey:
akropolden ahmet beyy..mutlaka tavsiye ediyorum,şu ana kadar gördüğüm en iyi çocuk doktoru..
yanlız tek sorun ,hastalarına çok vakit ayırıyor..bu siz içerdeyken çok hoş oluyor ama dışarda beklemek biraz sıkıcı..ben çok memnun kaldım çok ilgili birisi..sositososito
bu arada zeynep 4. aya giriyor ama hala 6 kilo olmadı(( çok canım sıkılıyorr:sinifsinif::sinifsinif:
minyon bir bebek olacak sanırım..iştahsız da..nasıl yapacağım bilmiyorum
bizim için yemek vakitleri işkence olmaya başladı(
ama yememesine rağman uslu bir çocuk maşallah
oynuyor ,gülüyor bu arada kendisi uyumayıda öğrendi:lepi::lepi:
tek sorunumuz iştahh umarım ek gıdalarla oda düzelir..
ademir geçmiş olsun nasıl oldu oğlun?
ebi canım,mamasının içine 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı koy biişiciği kalmaz kuzucunun inş:1hug:
topiğimizin güzel sahibi senide öptük..cenebimide bye
ah ah ne çektik biz kabızlıktan. 15 günlükken başladı zeytinyağı içmek falan da kar etmedi bize 2,5-3 aylık oluncaya kadar 3-4 günde bir yapıyorduk, düzeldi çok şükür, muhallebi falan yedirmişsm baya katı yapıyor ama yapıyor hergün maşallah. Sadece anne sütü alan bebek kabız olursa yeterli beslenemediğnden olurmuş, ek gıdalar da yapabilir. Aptamilin içinde nişasta var o bizi kabız yapmıştı, hero baby lactum kullanıyorum şimdi, anne sütüne çok yakınmış. inşallah geçer sizin kabızlık da bir an evvel.
esraammm ben geldiimm:1huglumunekankayizsmile herkese slmopuyorumnanaktan canım ben uğramayalı topik baya ilerlemiş maşallahalkisalkisalkis
esraben bebişin kendi kendine uyumayı nasıl öğrendibi yöntemin varsa açıklarmısın keşke benim oğluşumda öyle uyuyabilse ya normalde sallayarak uyutuorum ama bu ara sallanmak istemio sallanmayıncada uyuyamıo ne yapacağımı şaşırıorum vallakafamçokkarıştı
esracım bu akrapol ahmet beyde gidilecek doktorlar arasında yerini aldı deneye deneye bulucaz artık napalımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?