oleyyy betülüm de geldiolumunekankayizsmile
valla bu topik süper,laf aramızda bizim kızlar birbirinden şeker ve hepsi aklı başında insanlaropuyorumnanaktan
birbirimizden çok şey öğreniyoruz..
hatta bir becerebilsek buluşacağız:))
akropole gitmek şart oldu,medicana ve başkenti de deneyip bir orta yol bulacağız inşallah
bu arada kayram ve zeynom için lunaparktan gondol kiraladım,haftasonu orada uyutalım :roflol:
Canlarım merhabaopuyorumnanaktan
Nasılsınız? Sizi çok özledim ama hem vakitsizlikten hem de sanırım artık ciddi ciddi bunalıma girdim ondan foruma uğrayamıyorum
Okulun işlerini bir türlü yetiştiremiyorum. Öğrencilerimin başarı düseyleri çok düşük ve 5. sınıf konuları da oldukça ağır. Sürekli çalışma kağıtları, testler, özetler bir de okulun lüzumsuz dosyaları, tutanakları derken yetişemiyorum işte.
Poyrazım fena değil hastalığı atlattı. Ama iştahı hala yerinde değil. 3 saatte bir 90 cc sütü içiremiyorum. Çok şükür hala geceleri emiyor inşallah onu da bırakmaz.:Saruboceq: Bu ay 360 gr almış. Artık akşamları bir kez 120 cc formül mama veriyorum. Bu ayı da atlatsak ek gıdaya başlayacağız inşallah.
Kayınvalidemle bu ek gıda konusunda çok geriliyoruz. Ben ilk armut suyu tattırmıştım geçenlerde. Ama hata etmişim. Armut karnını ağrıtabilirmiş. Elma ile başlamak daha doğruymuş. Zaten sadece çay kaşığının ucuyla vermiştim ama şimdi hiç birşey vermiyorum. Zaten bağırsakları sıkıntılı kuzumun. Doktorumuz bekleyelim dedi. Kayınvalidem özellikle rica etmeme, uyarmama ve sonunda tartışmama rağmen mandalina, salata suyu falan ne bulsa tattırmaya çalışıyor. Verme diyorum eve bir geliyorum çocuğumun üstü başı mandalina lekesi. Salata suyunda limon, tuz var 4 - 5 aylık bebeğe verilir mi hiç. Bu ara da ikide bir eline yeşil soğan veriyor çocuğun. Ben dikkat ediyorum ağzına sokmaz diyor ama soğanı bıraksa eli hep ağzında kuzumun acı acı soğan tadıyla. Sinirlerim zıpladı yine anlatırken. Hayır bunlar çok kötü ya da zararlı olmasa da yapma dediğini kasten yapıyor ya çıldrıyorum.
Szi napıyorsunuz kızlar? Kuzularım nasıl? Diş çıkaranlar ne durumda? Kuzularım ya kıyamam ilk dişleri çıkarsalar sonrası daha rahat gelir inşallah.
Geçenlerde Antares Wenice'den bir sürü cici aldım oğluşuma. Orada her daim indirim var. Ben beğeniyorum. Ama kalıpları biraz dar. 6-9 aylıklar bile zor oluyor. Özellikle mevsimlik penye tulumlar var 3'lüsü 29'a, 2'lisi 29'a çok kullanışlılar. Poyraza her gün onları giydiriyorum.
Bim'deki uyku tulumlarından iki tane aldırdım kayınpederime ama ben pek beğenmedim. İçinde elyaf var. Kendinden pamuklular daha kullanışlı oluyormuş ve hiç terletmiyormuş. Eltim iyi anlar bu işlerden de bir kaç arkadaş daha söylemişti. Gerçi evimizin ısısı fena değil. Daha giydirmedim tulumları ama deneyince yazarım size. Chicco'nun beyaz bir uyku tulumunu gördüm kollu, ayaklı olanlardan harikaydı 49 du galiba ama bedenini bulamadım.
Bu arada ben hala hiç kilo veremedim. Ekmeği kesmem lazım çok tüketiyorum. Biraz da suyu azalttım. Okula giyecek kıyafet bulamıyordum. Geçen hafta Poyazı kayınvalideme ve babasına bırakıp akşam 6 dan sonra Optimuma gittim. Tek başıma gezmeyi özlemişim. De Facto'da çok güzel kazak ve pantolonlar var. Özellikle cebinde iki düğme olan pantoolonuna bayıldım ve 3 renk aldım. Okul için çok iyi oldu. Sanırım kazakları 24'ten, pantolonları 26'dan aldım.
Ay ne çok yazdım valla yoruldum. Ama çok iyi geldi. Size yazınca ve yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok iyi hissediyorum.
İYİ Kİ VARSINIZ...opuyorumnanaktan
oğlanı hepten hasta ettim yaaaa. 2 gecedir her yarım saatte bir çığlık çığlığa uyanıyordu. ağzında 4 dişi çıkmaya çalışınca ondan dedim dayadım ağrı kesiciyi. meğer orta kulak iltihabı olmuş. dün akmaya başladı. asg deki dr. antibiotik verdi. kullanmadım. meğer bunun için vermiş. burun akınca kulağı da etkiliyomuş. kafama tükürem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?