esracım sürekli 20 gün deil. 10 gün kullandım ve 1 hafat araverip akıntı tekrarlayınca bi 10 gün daha kullandık. şimdi de idrar yolları enfeksionu çıktı. 7 gün iğne olacaz. burun akıntısı başladı 4-5 gün sonra gece ağlayarak uyanmaya başladı. emziridm, altını değişitirdim, gazdır şudur budur susturmadım. ööle ki memede bile basıyodu çığlığı. meğer kulak ağrısı varmış. 2 gün sonrada kulağında akmaya başladı zaten. eğer sarı ise kir, beyaz ise iltihap diyo dr. lar. ama rengine bakmana gerek yok. benimki bööle boynundan aşağı akıyodu resmen...
kıyamam yaa,minik kuzular hasta olmasın..
kendim hasta sürünürken koymuyor ama kızım hasta olunca içim çok acıyor..anne olmak sırf bu nedenle zor
hepimize çok geçmiş olsun..
Efe için 20gün antibiyotik kullandıran doktor kim canım? mutlaka doğru olan bu diye vermiştir ama kıyamam daha küçük o..
Kayram da iyi olsun annesi söz verdi yiyeceğiz biz onu:)
ademircim peki bu kulak iltihabının sonrasında mı oluyor burundaki akıntı? belirtiler benzer olunca merak ettim?
azimeeeee özledim seni
deniz,zeynep,ebi ve esra siz de mikrop bulaşmasın diye pek uğramıyorsunuz topiğe değil mi
kızlarr hepinize cok cok cok gecmiş olsun bene az bucuk hasta oldum bogazım sisti ama düseldim sayılır kısımında burnu akıyo sizinkilere kıyamam yaaa allahım acil sifalar versn kuzucuklara aminnnn ben geliyorum esracımda sizler yoksunuz hatta ben bana davet ettm ama kmseden ses cıkmadıki ama yaaaaaaaaaaaa
evett teyzesi kızım buyuyo cok sukur 3 ay bıttı saka maka derken doktora gıttık 5250 olmus boyuda 59cm rotavırusuda yaptırdık 1.doz sızler yaptırmısmıydınız?
gecen gun alısverıs yaptım bende özelcandan kılotlu corap aldım pembe beyaz krem cok guzel oluyo ben cok gıydırıyorum pıjamaların tulumların ıcıne ayaktan usur dıyolar hep bıde body almak zorunda kaldım uzun kollu chıcconun 3 tanesi 39 du 30 a aldım bıraz kazıklandım ama sezonda napıyım bıde bızım babamız dısarı cıkarmıyo hastalık kapar dıye alısverıs merkezine gıdemedık napıyım al cık dedı bende öle aldımeee kıumsecıkler yok yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?