ayyy hosgeldınız kızlar masallah bebıslere artık abı abla oldular benım kızıma bızde bızım cadıyla uyku sorunu cekıyoruz gece12 ye kadar oturuyo bı turlu duzelmıyo hele su 1haftadır gece saat bası uyanıyo azıcık emıyo memede uyumak ıstıyo bıde acayıp tukuruklu salyalar sel oldu gıdıyor...
kızlarrr coook gecmıs olsun sıze kıyamam kuzucuklara...
selam ankaaralı anneler
allahım kısmet ederse bende haziranda anne olucam uzun bir bekleyişten sonra kavuştuk bebeğimize o yüzden çok özeniyorum herşeyi istediğim gibi olsun istiyorum
sizlerden ricam bana önerilerinizi yazmanız
mesela marka konusunda birçok marka var bebetto,idilbaby,ufaklık,aziz bebe felan
hastane çıkışı ve diğer penye ihtiyaçları için hangisini tercih etmeliyim hiçbir tecrübem yok
birde mothercare de satılan body lerin yakalarının kısa sürede dağıldığını okudum başka bir forumda sizde böyle mi düşünüyorsunuz
önerileriniz benim için değerli yardımlarınızı bekliyorum
buradan çok yardım alacağımı düşünmüştüm ama yanılmışım kimse cevap yazmamış
canım hoşgeldin,sağlıkla kavuş yavruna..
bu aralar burayı çok ihmal ediyoruz ama kuzucuğun gelince anlarsın nedenini:))
kuzucuklar tüm günümüzü dolduruyor:))
alışveriş için çook detaylı yazdık ama hangi sayfada ne var bulman imkansız,o nedenle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım:)
hastane çıkışı saydığın markalar çok güzel,hangisini beğenirsen alabilirsin..
ama mutlaka yedek body-alt koy çantana..ben mayısta doğum yaptım,hastane çok sıcaktı,hastane çıkışının çoğu şeyini kullanmadık,kısakollu body ve alt giydirdik..
yenidoğan için uzun kolluya abanma derim..etraftan bebek üşür yazın bile uzun kollu giyer diyenlere pek aldırma,bizimki kolsuz bodylerle gezdi:))
mothercare çok kaliteli,yıka yıka sapasağlam..özellikle içine giyeceklerini kesinlikle tavsiye ederim,çok yıkanıyor çünkü..
ca ve lcw soldu,çıtçıtları bozuldu ama dış giyim için seçilebilir markalar..
chicco da mothercare gibi favorim..
dış giyim nerde beğenirsen ordan alınabilir ama içine giyecekleri,tenine değecekler ondan önemli..
ca hem uygun hem çok çeşit var,ankamalle git gözün dönsün:)))
wenice de çok güzel şeyler yapıyor..
marks&spencer acity'e outlet mağaza açmış,aklımdayken yazayım:))
zeyland indirim yapınca süper oluyor,%50 falan oluyor:)
ve önemli öneri,tulum yerine alt-üst al,tulum çok kısa zamanda küçük geliyor..ilk aylar boyları çok uzuyor kuzuların:)
aslında aklına takılanları sorsan daha verimli olur,elimizden geldiğiince yardımcı oluruz
sağolun kızlar yaaa
ozaman kesinleşti bodyler mothercareden alınacak
bende gerekmeyeceğini umarak lazım olursa diye bir tane biberon bulunsun evde diyorum o yüzden alıcam bir tane
esracım bende tereddüt ediyorum ama bugün verdim cok sıvı yapıyorum hazır mama kıvamında oluyo süt gibi keci sutu anne sutune en yakın sutmus ya ınsallah bısey olmaz zayıflarsa dıye korkuyorum esra söleye söleye cocuk banada buyumedi gibi geliyo yaa haftaya bi doktora gitsek de anlasam ne oluyo bitiyo takıntılı oldum sayelerinde :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?