esracım canım sagol dun ası olduk azıcık ates oldu ama calpol verdık dustu ama sıksık uyandı gece bugunde doktora gıttık 5haftada 950 gr almıs 6200 olmus kuzucugum doktor mama verdıgımız ıcın ek gıda tanıtmaya baslayalım dedı yogurt ve elma armut havuc suyu ıle basla dedı yatıgım mamayı söledim yapma dedi ama bende bi kaynana var sorma oıcırdıgın mamadan daha ıyı dıye dıretıyo bugun yıne söledim doktor istemiyo diye anlamıyo bende tamam arada verırım deyıp gecıstırdım cocuk süzüldü sutle mama yap dıyo yaptım deyınce bak 2 gunde nasıl serpıldı dıyo ayyyy cıldırtıyo beni dedıgını kabul etmeyınce kotu anne oluyorum bı akıl verın esımde annesi ne derse gelip onu bana sölüyo delircem onlara gıdınce sınır harbi yasıyorum resmennasıl duzelır bu kadın yaaaa
kızlar mothercare de supper ındırım basladı ben cooook guzel kılotlu coraplar aldım
cinsiyet öğrenemedimki hala kızlar ben yaaa
şifa olsun kuzuma aşısı
kilonuz da süpper,bak hayıflanıyordun bir de
kayınvalidene ve eşine eski bilgiler işe yarasaydı,hala mağarada taş yontuyor olurduk de
hiç kimseyi dinleme,artık elimizin altında internet var,uzman doktorlara gidiyoruz,ee bunları değerlendirmek lazım dimi
hipp diye bir mama markası var,onda elma püresi var,bebeğimin ilk meyveleri diye yazıyor kavanozda,onlardan da tattırabilirsin..
ben zeynoya kavanoz meyvesi veriyorum,elde yaptıklarımdan daha sağlıklı oldugu kesin:))
mevsiminde toplamışlar en azından..şimdi pazardan elma alsam üzerinde ne kadar zirai ilaç var muamma..
kalan meyvelerden de ben otlanıyorum,zaten pek meraklı değil yemeye
ama ben meraklıyım,hele şeftali-ananas falan olunca içim gidiyor
aha gene mi kaçırdım yaa
hiç yakalayamadık şu mothercare indirimini,hep kazık yedik
zaten bıraktım bu işi,artık kıyafet almayacağım
nazlı bir kız mı geliyor acep
zeynom da göstermemişti 16.haftaya kadar falan ama seninki epey nazlıymış:)
içine ne doğuyor peki? anneler pek yanılmıyor bu konuda
canım içimden geçen kız olması ama erkek olacağını düşünüyorum sonrada erkek olsa şimdiye kadar kesin gösterirdi diyorum
sağlıklı olsunda yıllarca tedavilerle uğraştık biz kız erkek farketmez evladın hepsi bir
bebeğim kızmış teyzeleri
yarın üçlü test sonucundan sonra ciciler almak istiyorum prensesime
esra biz elma-armut ve havuc suyu denedık begendık artık hergun yogurt ve meyve suyu vercem ama meyve pure dııl henuz bende biberonla versem dıyorum pureye gecene kadar cunku meyve suyu kasıkla zor oluyo her yer havuc suyu zor cıkıyo bıde biberon konusunda tavsiyesi olan varmı?nuby hosuma gıttı ama 150lı mı alıyım 240 mı bılmıorum benım kız sımdı 120 mama ıcıyo ıste böle onu dısında ıyıce kurtlandı valla su sıra yuzle oynamaya taktı yanyana yatıyoruz yuzumuzle oynayıp cıglıklar atıyor...
bu arada mothercare dekı ındırımden cooook guzel kılotlu coraplar aldım poposu fırfırlı falan ustu gumus sımlı ayyyy elbıse gıyınce ne tatlı oluyo kızlar yaaa bıde kardesım mont almıs cok guzel ındırımden karlı cıktık yani
bu arada kızımın resmini de koydum tanısamadınız birtürlü bari resmini görün gerci esim kızıyor kızıma nazar deger diyor ama masallah dersınız olu bıter
arkadşlar önceklikle çok faydalı bir site olduğunu belirmek istiyorum ben zonguldakta görev yapıyorum ve şubat tatilinde eğer nasip olursa ankaraya gitmek istiyorum ve gitmişken de bebişin cicilerini almak istiyorum biraz takıntılı bir kişiliğim var ve en ufak şeyler için bile liste yapan bir insanım ama çok kafam karıştı ne kadar çok şey lazımmış ya bana yardımcı oursanız çok sevinirim bebeğe ilk etapta yenidoğan grubundan ne tür giyecekler aldınız ?herkes onlar çabuk küçülür 3 6 ay arası al diyor bir de ulustan özel can bebe diye bir yerden bahsediyıorsunuz ordan neler alınabilir çok kısıtlı zamanım olcak nerden neleri alayım lütfen yardımı olun
kızlar özel can bebenin internet sitesi de var acaba ordan alsak fiyat nasıl olur yoksa gidip yerinden almakmı mantıklı ben baya bişey alcam da
canım çok teşekkürler doğumum mayısta olcak inşallah tam sıcaklar başlamıyor ama yenidoğan hava çok sıcak bile olsa üşür diyorlar sence3 6 ay arası mı alayım kıyafetlerini bi de kolsuzmu kısa kollumu ne biliyim hiç bilöiyorum hiç deneyimim yok bebek arabalarına da baktım tek yönlü çift yönlü üç tekerlekli felan diyor hangisi daha iyi acaba
canım ne güzel anlatmışşsın hemen şimdi bebişim görüp giydiresim geldi.alacağım zıbınları felan yeni doğan almıyım o zaman 3 6 ay arası ideal olurmuki ben ana kucağını felan bir tanıdıktan alacam sadece araba istiyorum puset dediğiniz şey şu kumaştan olan ve hastaneden sonra bebeğin koyulduğu şey miki ya sanki herşey eksik kalcak yetersiz gelcek gibi benim de inşallah mayıs 14 te olcak doğumum tatil yattı diye düşünüyordum siz ne güzel gitmişsiniz ben çok korkuyorum gidersem de hasta felan edersem diye hayırlısıyla bir gelsin de şu korkularım bitisn artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?