esracım cook guzel anlatmıssın ama bıseyler eklıyeyım ıstedım ılk önce mothercare ın kalıpları bıraz buyuk benım kızım 2 ay yenı dogan bodylerını kullandı chıcco nun kalıpları daha dar suan 6 ay bodylerı gıyıyor kızım bide ben zıbın gibi olan body lerıde coook kullandım ya bılmıyorum ama benim öyle ayy cok az kullandım dedıgım hıc bısey olmadı.bebegın gelısımıyle cok alakalı yani neyi daha cok gıydırecegın de senle alakalı kımı ayaklı tulum kımı ayaksız kısıye baglı bısey ben herseyde aldım az az ve hangısı rahat deneyerek gordum ve gereksız bıseyım yoktu hemen hemen cok zevklı bu alısverısler hadi kolay gelsin sana...
Benim Bebişim Aksilik Çıkmazsa Haziran 1 de doğucak ama ben alışveriş yapmadım dün gittim gene göstermedi cinsiyeti of of :)
çok teşekkürler arkadaşlar bir kaç tene de yenidoğan alıyım ben ozaman tatil işine ben de çok sıcak bakmıyorum bir de hasta felan ederiz neme lazım ama çok isterdim gitmeyi
seneye gideriz bizde
eşimle şimdiden plan yapmaya başladık 1 yaşında olacak denize de rahatç girer felan diye
çok teşekkürler arkadaşlar bir kaç tene de yenidoğan alıyım ben ozaman tatil işine ben de çok sıcak bakmıyorum bir de hasta felan ederiz neme lazım ama çok isterdim gitmeyi
bu arada kızımın resmini de koydum tanısamadınız birtürlü bari resmini görün gerci esim kızıyor kızıma nazar deger diyor ama masallah dersınız olu bıter
selam yardımlarınız doğrultusunda dün ilk mothercare alışverişimi yaptım
7li kolsuz body 0-3 ay için (beyaz)desenlilerde indirim yoktu fiyatı tam 2 katı desenlilerin hemde yeni doğduklarıında kaka felan olursa rahatça kaynatırım diye
3 lü tulum 0-3 ay için (beyaz) aynı sebepten bu tulumları pijama olarak geceleri kullanmayı planlıyorum
7li uzun kollu body 6-9 ay için(desenli)bunu almam için eşim ısrar etti nasılsa seneye kışa alıcaz indirim varken alalım diye
birde havlu markası istiycem sizden mothercare de 3 lü 35 lira ama açık yoktu emin olamadım iyimi diye birde 3 tane çok değilmi ama iyi derseniz kullanılıyo derseniz alıcam
ya da başka hangi markadan almalıyım
çok zevkli yaaa bebek alışverişi ama kadınların adı çıkmış eşim kendini kaybetti dün mağazada herşeyi almaya kalktı zor zaptettim vallahi
yardımlarınız için teşekkürler
Canım cicileriniz hayırlı olsun güzel günlerde giysin kuzucuk. Havlu derken banyo havlusundan mı bahsediyorsun? Yoksa ağzını falan silmek için kullanılanlardan mı? Banyo havlusu bize zannedersem 4 ya da 5 takım hediye geldi, farklı farklı markalar, kullanıyoruz yavaş yavaş. Ağız için falansa bence havlu değil de penye olanlardan almalısın onlar daha yumuşak ve kullanışlı.
kızlarr bu arada dün yazmayı unutmusum mother care de uzun kollu badi kalmamstı bende gttm kanz dan aldım eger ordan alırsanız oranında bedenleri cok kücük kızım 5 aylıktı 12 aylık badisi aldımki kzıım cok tombl bi cocuk degil yane onun dısında en cok sevdgm yer olarak etlikteki bebek magazalrı oraya bakmadan tulum almayın cok cok cok güsel seyelr var ve fiyatlarıda cok uygun etlik iş merkeznn girisndeknde cok güsel hastane cıkısları var karsısındakinde güsel tulumlar var ama en güseli kardelen diye bi magaza var ay degişik degişik birrrrrrr sürü tulum var bebegmn magazası oldu boyuna ordayım birde lcw yede bakmadan gecemyn dün bi elbise aldım pullu pullu giydir giydir ye kızı öyle tatalı yanebak bu seferde ben geldm szlerden ses yok skerler nerdesnnzzzzzz kocamn kocamn kokulu kokulu öptm herkesi
selam yardımlarınız doğrultusunda dün ilk mothercare alışverişimi yaptım
7li kolsuz body 0-3 ay için (beyaz)desenlilerde indirim yoktu fiyatı tam 2 katı desenlilerin hemde yeni doğduklarıında kaka felan olursa rahatça kaynatırım diye
3 lü tulum 0-3 ay için (beyaz) aynı sebepten bu tulumları pijama olarak geceleri kullanmayı planlıyorum
7li uzun kollu body 6-9 ay için(desenli)bunu almam için eşim ısrar etti nasılsa seneye kışa alıcaz indirim varken alalım diye
birde havlu markası istiycem sizden mothercare de 3 lü 35 lira ama açık yoktu emin olamadım iyimi diye birde 3 tane çok değilmi ama iyi derseniz kullanılıyo derseniz alıcam
ya da başka hangi markadan almalıyım
çok zevkli yaaa bebek alışverişi ama kadınların adı çıkmış eşim kendini kaybetti dün mağazada herşeyi almaya kalktı zor zaptettim vallahi
yardımlarınız için teşekkürler
Selamlaaaar, zeynebim canım ablana üzüldüm ama hayırlısı olsun hakkında inşallah. Senin zilli çook tatlı olmuş maşallah ne çabuk büyüyorlar değil mi? Ebininki de fıstık olmuş maşallah. Zeynoyu facede takip ediyorum çoook tatlı bir cadı oldu o da kuzum benim. Poyraz Ada da pek yakışıklı görmeniz lazım. Kısacası bebişlerimizin hepsinin maşallahı var,Benim kuzucuğun da emeklemeye niyeti yok ama sıralıyor kanepe kenarlarında. İki tane de dişimiz var yenileri de yolda. Biz tatili fırsat bulup Burdur'a geldik oğluşumla anneanne ve dedeyi ziyarete. Ohh oğlumun arayıp da bulamadığı zaten kucaktan kucağa dolanıyor, ilgiye boğuldu
Ek gıda konusunda sıkıntılanmayın önce meyve suyu/püresi (ben püreyi tercih etmiştim başlarken pütürlü yemeye alışması için) ve yoğurtla başlayabilirsiniz. Elma, havuç, armut, muz olabilir. Mandalina, portakal, kivi, çilek (zaten mevsşmş değil ama) yasaklar listesinde. Mandalina suyu ara ara veriyorum ben şimdi ama sizin için henüz erken.
Benim yaramazın emme problemini hatırlarsınız iki aydan bu yana çook zorlanarak emziriyorum, bi amuda kalkmadığım kaldı. Bu aralar iyice zorlaştı emzirmek inatla direniyor emmemek için, zaten sadece sol göğsümü emiyo o da zorla. Sağda süt iyice azaldı artık. Canım sıkılıyo bu duruma. Hiç olmazsa 1 yaşına kadar devam edebilseydik.
Bizden böyle hepinizi ve kuzucuklarımı kocamaaaaan öpüyorum
evet cnm yeni dogan al ama az al benede kızlar herseyi coook güsel anlatmıs zaten ccanlarım benmm
cnm benm tatil olayınıda siz bilirisnz tabi annesi, olarak bebegnn ne durumda olcagına en iyi sen karar verip gidersin ben 45 gnlükken gittim ve cok sükür allhın izniyle hiç bisey olmadı dikkat ettkten sonra ohhhh eglenir gelirisnzzz
smdiden hayırlı dognlar cnm
havlu işini çok abartma,mutlaka hediye geliyor..[/COLOR]
annem bornoz seti almıştı,havlusu-küçük havlusu-kesesi falan vardı,tomuycuk diye bir markadan çoook memnun kaldım..
kayınvalidem bebetto almış,pek memnun kalmadım,sert diğerine göre..
bir havlu bir bornoz da hediye geldi yine tomuycuktan..ben havludan çok bornoz kullandım kızımda..ilk 2 aydan sonra falan bıraktık havluyu..
bakayım 3 havlu 2 bornoz olmuş,gökgörmemişin çocuğuna layık
ilk zamanlar için mutlaka yedeğin bulunsun,2 tane işini görür bence..
[/COLOR][/B]
Selamlaaaar, zeynebim canım ablana üzüldüm ama hayırlısı olsun hakkında inşallah. Senin zilli çook tatlı olmuş maşallah ne çabuk büyüyorlar değil mi? Ebininki de fıstık olmuş maşallah. Zeynoyu facede takip ediyorum çoook tatlı bir cadı oldu o da kuzum benim. Poyraz Ada da pek yakışıklı görmeniz lazım. Kısacası bebişlerimizin hepsinin maşallahı var,Benim kuzucuğun da emeklemeye niyeti yok ama sıralıyor kanepe kenarlarında. İki tane de dişimiz var yenileri de yolda. Biz tatili fırsat bulup Burdur'a geldik oğluşumla anneanne ve dedeyi ziyarete. Ohh oğlumun arayıp da bulamadığı zaten kucaktan kucağa dolanıyor, ilgiye boğuldu
Ek gıda konusunda sıkıntılanmayın önce meyve suyu/püresi (ben püreyi tercih etmiştim başlarken pütürlü yemeye alışması için) ve yoğurtla başlayabilirsiniz. Elma, havuç, armut, muz olabilir. Mandalina, portakal, kivi, çilek (zaten mevsşmş değil ama) yasaklar listesinde. Mandalina suyu ara ara veriyorum ben şimdi ama sizin için henüz erken.
Benim yaramazın emme problemini hatırlarsınız iki aydan bu yana çook zorlanarak emziriyorum, bi amuda kalkmadığım kaldı. Bu aralar iyice zorlaştı emzirmek inatla direniyor emmemek için, zaten sadece sol göğsümü emiyo o da zorla. Sağda süt iyice azaldı artık. Canım sıkılıyo bu duruma. Hiç olmazsa 1 yaşına kadar devam edebilseydik.
Bizden böyle hepinizi ve kuzucuklarımı kocamaaaaan öpüyorum
zeynebim bu fıstığı yakalarsam yerim haberin olsun,allah esirgesin yaa bu ne tatlılık
sen nasılsın? ihmal etme diyoruz ama dinleyen kim
canını sıkmışsın biraz ama gel de biraz moral verelim,biz neciyiz burada[/COLOR][/B]
canım siz tatail olarak otele felanmı gittiniz korkuyorum orada klima felan hasta eder diye aman benimkisi de laf olsun önce bşr doğsun sağlıkla dimi ama emininmki bir tataile çok ihtiyacı olur insanaın lohusalıktan sonra biz şimdiye kadar her sene gittik eşimle ama artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak bu sorumluluktan çok korkuyorum....,
bu arada hala gidemedim ankaraya feci halde kar yağıyor.biraz da moralim bozuk kayınvalidem arayıp giysi ala onu alma bunu alam nasılsa hediye gelir diyiyp duruyor hediyeyi mi bekliycem ben ya o da kötü niyetli değil biliyorum ama sinir oldum lohusalaık döneminde de iplerin gerilmesinde çok korkuyorum kız kardeşim o kadar iyi olmasına rağmen kayınvalidesiyle tüm ipler koru o dönemde kim ne dese yanlış annlayıp ağlıyordu ben de öyle olmaktan çok korkuyorum
alışveriş için hevesim kalmıyor yavaş yavaş evim çok dar herşey tıkış tıkış eğilp kalkamıyorum ki yavaş yavaş düzeltiyim ya çok yazdım biliyorum ama bugün canım sıkkın kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?