sağlıkla,güle güle kullansın bebişin canım,hayırlı olsun odanız..
gayet uygun almışsın..
bizimki de bugun geldi..özelcandan aldık..ama dediğin gibi belis %100mdf değilmiş o yüzden %100mdf olan takımı tavsiye ettiler,onu aldık..
zaten belis modelleri çok oyuncaklı geldi,düz beyaz aldık o nedenle.. zaten mdf olanla olmayan bakınca bile belli oluyor..
canım odayı hazırladığınızda fotoları eklemeyi unutmayınnnnnnn :))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: alemsin yaaa wlla gülme tutuyo yazdıkalrını okuyunca masllah ama sizinkilere de sanada :) hemen yoruluyorum ama bende gesmekten vazgecmiyorum hiç biz dha alısverise hiç baslamadık benm eşim masllah pek rahat son ay gider alır hemen hallederiz diyo sanki oakdar kolaymıs gibi hatta hemen nherseyi begeniymus gibi ama senin alısveriş btmiş sayılır sanırım sen otur kalkma doguma kadar yeter gezmişin :roflol: bizde bi iki haftaya baslıcaz bakalım dedm son ay hemen nereye hallediyosun baslıyoruz bkac haftaya dedim :roflol: olur dedi :roflol: inş hersey güsel olur bkalm allah hayırlısıyla bebişllerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bi an önce.benm daha cok var ama diyorum artık dogsun :)
masallah 41 kere ben daha 4.aydayım sız nasıl bu kadar enerjıksınız yaa ben böle olurmuyum bılmıorum valla.ya bızmkılerde bı takıntı var esım ve kayınvalıdemde son ana kadar hıc bısey almıcakmısız benı cıldırtıyolar ben doguma gıdınce onlar halledermıs delı oluyorum son zamanda nasıl yetısır okadar sey dıyorum kımseye anlatamıorum bakalım napıcam annem yazık yavas yavas body falan bıseyler alıyo da ben öle uzktan bakıorum herseye esım cok ınat almıcaz dıyo baska bısey demıyor guya alınca ıyı olmuyomus cocuga bısey olurmus falan fılan allah bana yardım etsın
canım benim, eşler hep öyle rahat,ben kurtlandıkça o rahat takıldı hep :))
hatta düğün alışverişi zamanı da böyleydi,ben on yere bakıp listeler çıkarıyordum neyi nerden alsak diye ciddi çalışmalar yapıyordum o iki dk bakıp fikir beyan ediyordu :)))))
kızımızın alışverişinde de pek değişmedi :))) kız da babasına çekerse çok dayak yer benden :)))))
bir günlük işi var alışverişin diyordu hepklava:
tamam öyle ama sırf alıp eve getirmekle bitmiyor ki :)))
allahtan geçen hafta kızkardeşim burdaydı da herşeyi yıkadı ütüledi..
ben olsam hayatta o kadar sabredemezdim,yalap şalap olurdu kesin :roflol:
minicik avcum kadar bodyleri bile ütüledi jilet gibi:))
odayı da dün eşim sildi,yavaş yavaş yerleştircez artık..
ee sona bırakırken düşünecekti,ben yapamadığıma göre iş başına düştü aklinialirimsmile
eşini tehdit edebilirsin,sona kalırsak ütü-temizlik sana kalır diye:))))
hakkaten sıkılıyorum bazen hamilelikten,bebeğim kucağımda olsa daha mutlu olacağım diyorum ama bunu fazla düşünüp erken doğuma yol açmayalım da :roflol::roflol:
madem bu kadar çok isteniyorum,geliyorum demesinler sonra :))))
ay esracım cok tatlısın zemuszemus walla benmde ablam gelir ama kendi dügün kosusturmacası falan bide iice zayıfladı yazık onadaa kıyamıyorum bakalım napcaz zaten görümcelerim sagolsun onlarda pek hevesli gelcez diyolar yardım etcek kişi cokta alsak biseyler gelebilecekler kaydirigubbakcemile3 walla esim cok güzel ütü yapar temizligide süper yapar benm yattıgım aylrda mutfaga bi girdi cıkartamadım :roflol: deli gibi ocak telliyo dedim cık beyazlamıs :roflol: ütüyü yaptırırımda bidaha temizlik yapcanı sanmıyorum :roflol:
evet oda önemli cok düsünürsen öle olurmus normal zamnında gelsinler senn ne kadar kaldı normal dogummu düsünüyosun cnm
sağlıkla,güle güle kullansın bebişin canım,hayırlı olsun odanız..
gayet uygun almışsın..
bizimki de bugun geldi..özelcandan aldık..ama dediğin gibi belis %100mdf değilmiş o yüzden %100mdf olan takımı tavsiye ettiler,onu aldık..
zaten belis modelleri çok oyuncaklı geldi,düz beyaz aldık o nedenle.. zaten mdf olanla olmayan bakınca bile belli oluyor..
güle güle kullanınnnnn fotolarını bekliyoruzz :))
:roflol::roflol::roflol:
senin kocan da epey marifetliiymiş canım,ocak temizleme macerasına koptum :roflol::roflol:
ablan kendi telaşından başını kaldırıp yardım etse bile dediğin gibi insan kıyamaz..
acızık gaz vermek gibi olcak ama ben olsam bebeğiin ütüsünü,eşya yerleştirme işini kardeşim,ben,eşiim ya da annem dışında başkasına yaptırmazdım:roflol: ha evi silip süpürsünler,herşeyi yapsınlar illa yardım edeceklerse :))) baksana birden fazla görümcen varmış,fırsat bu fırsat temizlet her yeri kötükedihüso
ben bugun itibariyle 32+6 haftalık oldum,33.hafta bitiyor yani..normal doğum istedim hep ama benim kızım çok süslü ve içerde takıp takıştırcak bişi bulamayınca kordonu dolamış boynuna :)) suyumuz da azaldı o yüzden normal doğum hayal gibi ama bakalım kısmet tabi.. sezeryana hep soğuk bakmıştım ama sona yaklaştıkça önemli olan zamanında sağlıkla gelmesi diyorum..
sende durum nedir,doğum şekli konusunda var mı bir tercihin? gerçi buna biz değil bebişler karar veriyor ama :roflol:
simdi bile kıyameti kopartıyolar hergün temizlik yapıyosun falan diye evin kirli olmasını sevmiyorum daral geliyo napıyım hergün biyeri döküyorum yapcak iş kalmayınca sıkılıyorum ablamda gelip kızıyo ev zaten temiz neresini temziliyosun otur diye kaydirigubbakcemile3
aslında onlarıda hep kendim hyapmak istiyorum odasıyla ilgili hersey benm elimden gecsin istiyorum bakalım ogün gelsin dedigin gibi temizlik yaptırcam :roflol: 3tane görümcem var hepside cok iyi sagolsunlar :1hug:
ben daha 25+2 haftalık oldum.masllah kızın pek hareketliymiş bikac deffa dolanmıs olarak dogarmıs zaten ama senninki daha cok dolanmıs herlade allah hayırlısıyla saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin kızın daha cok yaramazlık yapamadan kaydirigubbakcemile3
bende hiç istemiyorum sezeryan hep normal dogum istiyorum ama inş bi aksilik cıkmaz tabi kısmet degilse sezeryan yapmam gerekirse tabikide yapıcam ama inş normal dogum olur diyorum..ama dedigin gibi saglıkla sıhatle gelmesi en önemlisi :ecrin_bebek:
oo 26.haftaya girmişsin,çok yokmuş aramızda:)
aman diyim canım benim,bırak temizliği falan,keyif yap,dinlen..gerçi 30.haftaya doğru mecbur bırakırsın,mevlam öyle güzel ayarlıyor ki,kendini istirahata çekmeye mecbur bırakıyor,hareketler yavaşlıyor:CüvCüv:
o zaman görümceler girsin devreye,yok öyle bedavaya hala olmak aklinialirimsmile
benim zilli kesin dansöz falan olacak kaydirigubbakcemile2
dur durak bilmediği için 2 tur doladı işte kordonu,geçen gün tekini çözmüştü ama tekrar dolarsa da hiç şaşırmam :))))
normal doğum için psikolojik olarak hazırlanıyorsun anladığım kadarıyla,bir de küçük egzersizler var,doktorunla konuşup onları yaparsan fiziksel hazırlık olur aslında..
en güzeli normal yolla olanı,zaten sezeryan olması gereken olsa göbeğimizde bir fermuar falan olurdu,doktorlar açıp alırlardı :roflol::roflol:
sağlıkla bir nefeste normal doğurursun inşallah..
evet cnm dedigin gibi son zamanlar cok bisey yapamam dedigin gibi allah herseyi 4/4lük ayarlıyo cok sükür..
sennki pek ziili masallah cok harektli sıkıldı heralde artık kaydirigubbakcemile3 benmkide öle masllah ama hareket etsnler etmeynce hemen telas oluyosun biseymi oldu diye ondan etsinler ne kadar hareket edebiliyolarsa kaydirigubbakcemile3 benm kızımda sabah saaat gibi 7de acıktım kalk diye tekmeleyip uyandırıyo kaydirigubbakcemile3
bu gidişimde sormayı unuttum ama bi kitap var bende orda normal doguma hazırlık diye egerszler var onalrı yapıyorum aklıma geldikce kaydirigubbakcemile3
inş cnm ya bazıları diyo 5 dk sürdü cok kolay oldu inş öyle olur:Saruboceq:
bide esracım ben bisey sorcam sana dar pantolon giymek suyu azaltıyo demiştin bi beli bol lastikli ama alttan dar giyiyorum dar paca ama beli lastikli hamile pantolonu yane bide belide bacaklarıda yane bol paca var ama öle bacakları dar giymekte suyu azltırmı acaba bi sorıyım sana dedim
senin haftalarındayken sabahın köründe tekmeliyordu benim kızım da,acıktı mı diye vicdan yapıyordumkaydirigubbakcemile3 şimdi benle uyuyup uyanıyor,ya da artık ben duymuyorum:roflol:
dediğin gibi hareketli olmaları sağlıklı olmaları manasına geliyor aman tepinsin kuzucuklar :dance: kordonla uğraşmadan tabi:)))))
pantolon konusunda sadece beli lastikli olsun yeterli canım,bacağı streç olmasın tabi,kan dolaşımını zorlaştırıyor çünkü..
hamilelik öncesi giydiğimiz kotlar falan olmazmış kesinlikle..oturunca falan baskı yapmayacak kadar bol olmalıymış.. hamile pantolonları bu konuda ideal..bir de hamile eşofmanı çok rahat,normal olanlarda belim ve göbüşüm kapanmıyor artık:)))
havalar ısınıyor, elbise sezonunu açsak süper olur,efil efil kaydirigubbakcemile3
hamilelik insanı epey terletiyor,menopozlu gibi oluyor insan,şimdiden yazlık giyp çıksam üşümem herhalde:)))
bu kış hep yazlık pijamayla yattım,hatta terleyip gece birkaç kez değiştiriyorum:))))
sende durum nasıl?
evet kordonla ugrasmadınalrda napıyosa yapsınlar kaydirigubbakcemile3
yok strec degil zatende öle gymiyorumz aten ama normal dar paca gibi işte anladın sen kaydirigubbakcemile3 önceki kotları hayal zaten olmuyo :roflol: bende ilk aylarda lcwden almıstım beli lastkli esofman ama artık oda olmuyo bide beli lastikli bol paca almıstım o hala oluyo :roflol: hani böle bol pca spor pantolonlar falan varya beli lastikli rodide gördm gecen ama olmayabilir otarz giyinsek bisey olmas demi :) ben gecen baktım x side ye göremedm hamile pantolonu lcw de de pacaları cok bol diye almadın esofman desen gene bulamadım ay deli oluyom hiç dogru düzgn istedgm gibi bisey bulmıyorum ddegişik giyiyim diyorum ama kıyafet yok ortada kaydirigubbakcemile3
aynen bende öyle düsünüyorum elbisey giycem duguma kdar altına pantolon giydindi falan ugrasmassıın hedme oh giy cık okadar kaydirigubbakcemile3
bende öyle walla askılılarla geziyodum eşimde git giyin doncaksın diye pesimde dolasıyodu :roflol:
merhabalar ben geldimmmmm
evet tecrübeli annneler çok faydanız dokundu velle sağolun
benim alışverişe deha erken ama fikir sahibi oldum azcık
esracım nasılsın bu arada
kıs bende ankaralıyım ya çok güsel topik açmışsın sağol canım :)
x side kot almıştım optimumdan,sen de gittiğin mağazaya sorsaydın belki görememişsindir..belinde kocaman lastiği olduğu için çok rahat ediyorum ama dediğin gibi paçaları hayli bol..
defactonun modeli çok daha güzel,oraya bir bak istersen..oxxo'nun yarı fiyatına almıştım aynı modeli:))
hamile eşofmanı için tunalı tarafına yolun düşerse orda yeşim export var,renk ve kumaş konsunda epey çeşitli eşofman var orda..ben aldığımda 20liraydı..bir kere denesen çok rahat edersin eminim..beli de ayarlanabilir olduğu için her aşamada giyebilirsin.. hatta erman toroğlunu görmüştüm orda,20 liraya kadife pantolon alıyordu:))))))))
bu arada eryamana yakın türeli outlet var,fabrika satış mağazası,ne alırsan 5 lira 10 lira falan..bakalım diye girdik tunikler 10 taytlar 5 liraydı,birkaç parça da ordan aldım..ama alırken sırf bugunleri değil doğumdan sonra da giyilecek şeyleri seçmek lazım yoksa yazık olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?