ayy kızlar kıme ne yazayım sasırdım valla ılk sunu sölıyım mınık mucızem ben aldım o 3lu havlulardan kullanıyıorum yumusaklar ama ben hala havlunun ıcıne mermersah dıyolar ya ondan annem bulup kare seklınde dıkmıstı yenıdogdugunda cok guzel su alıyo tavsıye ederım.aynı sekılde agız mendıllerı yaptı...
zeynebcim cooook tatlı oluyo kız cocukları zorla kendini sevdiriyo coook zilliler yaaa masallah hepsine ben ek gıdaya basladım yogurt ve meyve suyunda problem yok ama hala purelerden pek hoslanmıyo 3-4 kasık alıyo sonra ıstemıyo alıscak zamanla neyse cok kalmıycam mısafırım var ınasllah daha sonra yıne gelcem opuyorum sızleri ve kuzuları
çok sağol canım insanın psikolojisi çok değişiyor bu dönemde bir iyi bir kötü idare edicez artık sağlıkla ve hayırlısıyla doğsun da gerisi gelir
ayy kızlar kıme ne yazayım sasırdım valla ılk sunu sölıyım mınık mucızem ben aldım o 3lu havlulardan kullanıyıorum yumusaklar ama ben hala havlunun ıcıne mermersah dıyolar ya ondan annem bulup kare seklınde dıkmıstı yenıdogdugunda cok guzel su alıyo tavsıye ederım.aynı sekılde agız mendıllerı yaptı...
zeynebcim cooook tatlı oluyo kız cocukları zorla kendini sevdiriyo coook zilliler yaaa masallah hepsine ben ek gıdaya basladım yogurt ve meyve suyunda problem yok ama hala purelerden pek hoslanmıyo 3-4 kasık alıyo sonra ıstemıyo alıscak zamanla neyse cok kalmıycam mısafırım var ınasllah daha sonra yıne gelcem opuyorum sızleri ve kuzuları
ben hiç kullanmadım o mermerşahtan ama çok işe yarıyormuş,duyuyorum
Eveeet bende o memerşahtan kullanıyorum hala havlu içine benim de annem yapmıştı çok iyi su alıyo
Zeynep bi cetvel yap da kızının ne kadarlık olduğunu görelim ama di mi yaaa
ay sekerlerim yapmnaz olurmuyum esram okadar ugrastı ben ugrastım yaamadım bi türlü bu cetvel beni sevmedmi ne
kızım su anda 6 ay 4 gnlük canlaarım
Yaa ben de bugun sırf wenice ıcın gıttım antares e ama bulamadım baska seyler aldım dıger magazalardan ben de 1 battanıye cam bıberon c&a dan 4 lu bır takım uzun kollu badı fılan aldım.Ayrıca daha once a cıty den bebek arabası ve anakucagını aldık.Aynı yerden bornoz takımı atesolcer de aldım ama belkı degıstırcem kulaktan olcerler cok pahalı old ıcın chıcco nun 10 sn de olcen dıjıtal atesolcerını aldım ama eve gelınce denedım pek ıcıme sınmedı.sızın onerılerınız neler atesolcer alanlar
arkdaşlar merhaba dün deyim yerindeyse soğuktan donarak özelcana gitttik ve bişeyler aldım ya dükkan da buz gibiydi hasta olcam diye çok korkuyorum.neyse aldıklarımı ve fiyatlarımı yazıyıym kraft park yatak chicco liteway bebek arabası chicco hava nemlendirici hastane çıkışı battaniye polar ve penye havlu küvet ve ayağı sebamed şampuan losyon pişik kremi lansinoh krem ıslak mendiller alt açma bezleri oe banyo termometresi avent bibieron takımı tüm bunlar indirirmiyle birlikte 1.100 tuttu soyulduk yani odalarsa çok pahalı geldi bana bebeğndiğim takımı kargosuyla 2 milyar olur dedi vazgeçtim ama kıyafet alamadım çünkü soğuktan ve yorgunluktsn mshvoldum
Canlarım merhabaaaaaaa
Uzuuunnn bir zaman sonra gelebildim. Aslında bir kaç kez girip şöyle bir bakabildim ama Poyraz sağolsun soluk aldırmadığı için yazamadan çıktım.
15 tatili iple çektim ama dinlenmek bir yana daha çok yoruluyorum. Okulun iğrenç ve de lüzumsuz işlerini tatile bırakmıştım. Ev işi, Poyraz, misafirler derken canım çıkıyor.
Oğluşum bu hafta 8 aylık oldu henüz dişte tık yok. Saatlerce kollarından tutup yürütsen bıkmıyor ama tembel poposunu kaldırıp bir adım emeklemiyor. Ama bi sevimli oldu görseniz
Daha önce yazmışımdır belki Poyrazım alerjikYediği her yeni gıdada vücudu kırmızı sivilcelerle doluyor. Doktor 3 yaşına kadar azalarak geçer, 15 günde bir yeniden gıda deneyin dedi. Şu anda günde 2 kase yoğurt, iki kase çorba (havuç,patates,pirinç, yarma,kabak,karnıbahar,kimyon)(bugün tavuğa başladık) ve bir kase kaşık maması yiyor. Geceleri 2- 3 kez aptamil veriyorum. Artık sütüm kalmadı denecek kadar az. Zaten Poyraz 3. ayında emmeyi bırakmıştı. Sağarak veriyordum. Geçen hafta sağmayı da bıraktım. Hem doğru düzgün sütüm kalmadı hem de sinirlerim çok yıprandı. Göğüslerim de mahfolmuş artık sağmaktan Çok üzüldüm ama ne yapayım 7,5 ay aldı yeter inşallah.
Bu hafta kuzumun yüzünde ufacık birkaç isilek çıktı. Yine bir şey dokundu deyip her gün bir gıdasını kestim ama 3 günde yüzü kıpkırmızı oldu ve malesef hafta sonuna geldi. Yarı doktora gideceğiz. Sanırım egzema olduYüzünü nemlendirmeye çalışıyorum ama içim eriyor
Popomuzun pişiklerinden yeni kurtulmuştuk :) Allahım daha büyük dert vermesin yine de şükür kuzum çok mutlu
Biz bu ay sürekli "dede" ve nadiren "anne" diyoruzOyuncaklarla oynama süremiz de biraz arttı
Ama odadan biri çıktığı anda yaygarayı basıyoruz. Herkes işi gücü bırakıp sabah 8 - gece 12 Poyraz efendi ile oynayıp gezdirecek.
İşte bizde durum budur kızlar. Şimdi geçmişe dönüp sizin yazdıklarınızı okumaya çalışacağım. Bu arada şu an Poyraz'ı ayağımda sallıyorum belim koptu yazıcam diye :)
Doğum yapmamış olanlar ve de küçük bebeki olanlar için bir tavsiyem var. En kısa zamanda Anteres Wenice'e uğramaya çalışı çok güzel badi, tulum, tek alt ve üstler var ve fiyatları da çok uygun. Sadece dikkat edin Wenice'in kalıpları biraz küçük ama ben kalitesinden çok memnunum. Özellikle kız bebişler için harika şeyler var her zamanki gibiBen oğluşuma kot pantolon ve ikili t-shirt aldım.
Bakın ben Ankara'ya uzağım ama hafta sonu olmak şartı ilen ne zaman derseniz hazırım. Zeynepcim telefonunu göndermiş ben de size yollayım telefonumu. Bu kadar da zor değil ki buluşmak hiç mi dışarı çıkıp gezmiyoruz? Havaların çok kötü olmadığı bir hafta sonu görüşelim kızlar. Esra sana da kızıcam geziyon geziyon ama bizim gruba bir ayar çekmiyon :) Bu arada Zeynomun son resimlerini gördüm bayıldım. Boncuk gözlüme nazar deymesin inşallah.
Ay unutmadan yazayım Azimecim Ömer Çağan'ın son bir resmini koymuşsun facede gördüm yemin ediyorum tanıyamadım nasıl büyümüş nasıl değişmiş. Zaten çok yakışıklıydı ama şimdi hayran kaldım valla. Öp benim için kocaman olur mu?
Valla çok yoruldum belim kırıkldı hadi hepinizi öptüm. Kuzularımı da popolarından
Ben de chicco'nun alından ölçeninden almıştım fakat hiç memnun değilim. Kontrol amaçlı deniyorum ama oğlumun alnı genelde terliyor ve ateş ölçer alından tarayarak ölçtüğü için 34 derece gibi imkansız bir rakam gösteriyor yani güvenli bir sonuç vermiyor. Bence imkanın varsa değiştir.
kızlar benim artık dolaşacak halim yok alışveriş merkezlerindeki kalabalıktan başım döndü artık sadece kıyafet eksik kaldı onuda eşim tutturdu 1,2 parça yeter diye tabii bilmiyor bunların ne kadar çabuk kirlendiğini bugün yarın döneriz artık eve çok yoruldum .bu arada ben chicconun hava nemlendiricisini alırken alımdan ateş ölçeri hediye verdiler şimdi kafama takıldı güvenilir olmaz diye söylesem eşim bıktım senin bu pimpiriklerinden der ufffff zor ,işler bınlar
kızlar benim artık dolaşacak halim yok alışveriş merkezlerindeki kalabalıktan başım döndü artık sadece kıyafet eksik kaldı onuda eşim tutturdu 1,2 parça yeter diye tabii bilmiyor bunların ne kadar çabuk kirlendiğini bugün yarın döneriz artık eve çok yoruldum .bu arada ben chicconun hava nemlendiricisini alırken alımdan ateş ölçeri hediye verdiler şimdi kafama takıldı güvenilir olmaz diye söylesem eşim bıktım senin bu pimpiriklerinden der ufffff zor ,işler bınlar
vertigo, seni iyiki almışım dediğiniz eşyalar topiğinde de görmüştüm, ne kadar kaldı doğumuna, oda yapacak mısın bebeğine ? :)
bende öbür ay ulus özelcandan toplu alışveriş yapmayı düşünüyorum kısmetse.peki çeşit bol mu özelcan da??peşinde indirim var mI??taksit olursa 12 ye falan bölüyolar mı??)))ne çok sooru sordum ))
evet canım işim gücüm bebek oldu artık herşeyini hazır etmek istiyorum ama mutlaka eksikler çıkıyor.doğum kısmetse mayıs 10 yada 15 de olcak oda yapmayı da çok istiyorum park yatak aldık gerçi ama ben istiyorumki gece park yatağında ynımızda yatsın gündüz de kendi odasında yatsın ama evimiz çok küçük bir de oda takımları baya pahalı bakacaz artık hayırlısı ile bir gelsin de bazen de korkuyorum böyle hazırlık yapıyoruz ya bişey olursa diye ALLAH hepimizin meleklerini korusun
Haklısın ben de çok korkuyordum, o yüzden park yatağını doğuma gitmeme 2 gün kala kurdum, odasını da doğumdan bir hafta sonra aldım ve yerleştirdim. Sezeryandan sonra sürüne sürüne gezdim mobilyacılarda!!! Ama napayım ya cesaret edemedim önceden almaya... Sen yine de gönlünü ferah tut, ben biraz evhamlı bir insanım biraz da ondan yani...
Eksik de hiç bitmiyor, benim fındığım 3 aylık oldu hep bişeyler çıkıyor alınacak :)) Benimki zaten odayı da hiç kullanmadı, ben kullanıyorum dolu dolu, gardolap en önemli şey şuan, eşyaları her geçen gün çoğalıyor :))
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, az kalmış doğumuna, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap, son zamanlarda hiç gezilmiyor, doğumdan sonra hele hiç gezilmiyor, hızlı hızlı ilk gördüğün yerden ne bulursan alıyosun çünkü 2 saatte bir bebeği emzirmen lazım zamanla yarışıyorsun yani :)))
denizim gelmiyorsun gelmiyorsun,sonra destan yazıp kaçıyorsun:))[/B]
neresinden başlasam yazmaya diye bakıyorum:))
poyrazımızı mıncıkla,görüyorum o kuduruğun fotoğraflarını falan,tam afacan olmuşşşş
alerji olayına üzülme,aramızda alerjisi olmadığı halde birşey yemeyenler var
emzirme olayı zaten takılacak durumda değil,geçen azimeciğime de söyledik,bunca zaman aldılar alacaklarını,yemeklerini yesinler yeter onlara..
Zeynom yemek yemiyor,deli gibi hazırlıyorum,en fazla yediği yarım kase..
birkaç defa oturup ağladım,nasıl yıprandıysam artık
buluşma işine el atalım ama artık..
bizim doktorumuzun hastalarını toparlayıp kahvaltı yaptık da biz üç beş kişi toplanamadık iyi mi:))
Yeni gelecek kuzucuklar ve bizim kuduruklarcicilerini iyi günlerde güle güle giysinler.
Evet Esracım Denizime katılıyorum hemen bi el at da buluşalım ama tatil dönüşü olsun çünkü ben Burdurdayım.
Poyrazcığım alerji mi oldu yaaa, bizde de var birşeyler ama çözemedim bir türlü sırtımız kızarıyor bizimde nedendir bilinmez? Ömer Çağan sürünmeye başladı bu hafta, tay tay durup bir-iki adım atıyo bakalım ne zaman yürüyeceğiz?
Denizcim büyümüş mü oğluşum? ne çabuk geçiveriyor zaman sanki dün aldık kucağımıza kuzularımızı.
Ahh ahh benim velet bu aralar ne versem ağzında bekletmeye başladı, biriktirip biriktirip sonra dışarı atıyo, suyla yutturmaya çalışıyorum, her öğün strese giriyorum. Ha birde her yemek yiyişinde ya öksürüyo ya aksırıyo, baştan aşağı mam oluyoruz
Biraz daldan dala oldu ama bu saatte bu kadar; öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?