Ankaralı anneler çocuklarınız ile kışın neler yaıyorsunuz?

fizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
61
0
96
Ankara
Yazın ve baharda üç buçuk yaşındaki kızımla yapacak birçok şey bulabiliyorum fakat kışın yapılacaklar kısıtlanıyor malum havalar soğuk .sizler neler yapıyorsunuz ? Yaptıklarınızı ve önerilerinizi sekliyorum.

kimse cevap vermedi demek oluyor ki kışın ankarada çocuklar için pek altarnetif yok eylenebilmeleri için

benimde 3 yaşını yeni doldurmuş oğlum var..malesef kışın bişey yapılamıyor ben yarım güğn kreşe vermeyi düşünüyorum en geç şubat ayında maddiyattan dolayı o bile pahalı ama nasıl olucak hep evde çocuk hiç izlemediği kadar tv seyrediyor..(

benimde bir kızım bi oglum var eşim diger günler çalışıyo ve cocuklarla ilgilinemiyo ama pazar günü sabah dışarda kahvaltı yapıyoruz daha sonra tiyatroya götürüyoruz sonra tekrar yemek filan gün geçiyo kışın yapcacak bişey yok kapalı alan dışında bundan önce incege gidiyoduk açık havaydı orası ama şimdi cok soguk

merhaba canım maşallah allah bağışlasın.kaç yaşındalar kızın ve oğlun?neresinde oturuyorsun ankaranın?

meraba oglun eger hafta içi kreşe gitmiyosa olabilir ama hafta içide gidiyosa bide hafta sonu gitmek onu sıkar diye düşünüyorum

bende batıkentte oturuyorum canım ankarayı pek bilmiyorum valla:)) yok canınm daha hiç başlamadık biz kreş olaylarına..zaten verirsemde hafta içi veririm hatta ben istiyorum haftanın 3 günü gitsin sadece oyun grubuna gitsin ama öyle alternatifler hiç bulamadım öyle uygulama yok yani..yarım günde nerdeyse tam gün gibi sabah diyelimki 9 akşam 4 te biticek nasıl yarım günse:)) maşallah sen büyütmüşsün çocukları ne şanslısın banada dua et bende büyüteyim huzurla aslen nerelisin canım?

mesa postanesinin karşısındaki sokakta ortadoğulular sitesi yan yana siteler var bitişik bitişik buradayım atlantis avm ye yürüme 5 dk

aslen çankırılıyım ben canım benim oglan dini bir kreşe gidiyo sabah 9 akşam 4 aynı zamanda ana sınıfı etkinligide görüyolar zaten kız zaten 2.sınıfta allaha şükür büyüttüm şimdi sıra ücüncüde allah nasip ederse

benim vermek istediğimde öyle dini manevi eğitim verilen bir yer bilgiseli anaokulu kreş batıkentte çok güzel seninkinin adı ne kaç para gerçi uzaktır ama olsun biliyim:))ALLAH bağışlasın maşallah ne güzel büyütmüşsün birde 3.yü düşünüyorsun maşallah büyütmüşsün tekrar doğur büyüt cesaretine azmine hayran kalmadım maşallah canım

ne güzel gelsene bana bir gün çocuklarıda al gel:) beklerim valla ben aslen uşaklıyım ama izmirde doğdum büyüdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…