Ankaralı anneler çocuklarınız ile kışın neler yaıyorsunuz?

sende artık çocukları büyüttüm şöyle biraz daha küçükde okula gider ben daha rahat nefes alırım demiyormusun?üçüncüyü sen mi istiyorsun yoksa eşin mi? bu arada senin eşin ne iş yapıyor?

ya canım ankara öyle kötü bir yer değil sonuçta büyükşehir hatta ulaşım filan metro güzel gayet iyi ama ben bilmiyorum yenimiyim diye böyle hissediyorum izmir soğup büyüdüğüm şehir denize alışmışım ılıman iklimine ne biliyim ailem orada özlüyorum ya buraya pek istekli gelmedim sadece şim ve çocuğum için geldim..

hiç eşinle beraber çalışmayı düşündün mü tabi bayan için çalışmaya ne kadar uygun onu bilmiyorum ama.. aslında bırak ya çalışsın eşin sonra kadın çalışınca erkekler kadına daha çok sorumluluk yüklüyor boşver hiç girme:))

cok haklısın ya ben izmiri görmedim ama cok güzel oldugunu söylüyolar birde sen orda dogup büyüdün ailen orda senin için yani nere olursa olsun yine ora güzel olurdu iznire göre ankara daha sguktur diye düşünüyorum burunu zaten ayazı meşhurdur kuru bi ayaz insanın nefesini keser

eşimin ailesiylede aram açıldı daha doğrusu ben görüşmeme kararı aldım eşimde trip atıyor şimdi bana ama şimdiye kadar beni hiç savunmadı sustu ben hep iyi niyetli ve saygılı davrandım ama karşılığını pek alamadım buna da üzülüyorum ama beni anlayan kimse yok hemde onlarda batıkentteler..

eşimin çalışma konusunda biraz tutucu zaten bende düşünmedim çünkü ben lise1 terkim ama dışardan bitirmeyi düşünüyorum

ankaranın soğunu yedik canım ya oğlan hasta oldu çarşamba geceden beri bugün daha iyi çok şükür atlattık sanırım şimdi ev sıcak ya zannediyorsun dışarıda öyle ama hava soğuk yine öğlen belli saate kadar belli bir ısıda oluyor ama saat4 ten sonra değişiyor yahu hele gece eksilerde:))

tabiki istersen verirsin ama canını sıkma eğer eşine sonsuz güvenin varsa hiç sıkma derim.aslında benim eşimde çalışmamı istemiyor ona çocuk ve bu konularda gayet güveniyorum ama ben bazı şeyleri gurur meselesi yapıyorum bilmiyorum helede halimiz daha iyiyken bu durumlara gelince yinede hamd olsun şükürler olsun bugünümüzede..bazen çalışmak istiyorum kimseye eyvallah demek istemiyorum bizim durumumuz kötü olunca eldeki parayı yedik altınları sattık yedik sonra kredi çektik sonrada hep onun ailesi bize yardım etti ama benim gururuma çok dokundu anlatamam..

iyide ailesi ne güzel yardım etmiş işte yardım etmeyebilirlerdide ama senin gururuna ne dokundu

ya onlar burada olsa ne olucak ki zaten aramız iyi değil sürekli birşey bulup laf sokuyorlar tamam çok çok kötü insanlar diyemem şimdi ALLAH için temizdirler titizdiler namazlı niyazlıdır her ikiside hatta bize çok yardımlarıda dokundu ama ben haksızlığa gelemiyorum artık hep sus sus eşimle tartışıyorum sonra bakıyorum o da tepkisiz bende patladım artık daha öncede başka mevzularda olmuştu ama ben bir iki kere konulştum gayet düzgün saygılı biçimde ama işe yaramıyor ayrıca sürekli sustuğum ve iyi davrandığım için başıma bunlar geliyor..

benim gururuma dokunan eşimin bak bu işe gir dediğim zaman beni dinlememesi biz izmirde kalabilirdik oradada işe girebilirdi ama beyefendi beğenmediği için başvurmadı bile bir iki yerden çağırdılar ordada çok istemiş ret cevabı verdiler..aslında eşim isteseydi çok önceden iş bulurdu hemde izmirde bulurdu..bizde tası tarağı toplayıp buralara gelmezdik daha önce işe girseydi ailesinden almazdık...

en iyisi mesafeli olmak cok senli benli olunca zaten suyu cıkıyo ama görüşmeyi yinede kesmeseydin onlarda torunlarını görmek isterler

demekki eşini kafasında hep ankaraya gelmek varmış onu istiyomuş aileside burda ya onun içindir eşin nereliydi bu arda

canım oğlu onun oğlu torunuda torunu tabiki görüşecekler benim öyle birşeyim yok zaten görüşmesinler diye ben görüşmek gitmek gelmek istemiyorum onlara aynı ortamda bulunmak istemiyorum sadece.. hoş ne onlar birşey kaybeder görüşmeyince ne de ben hatta ben huzurlu da olurum inanki kimse yüzünden üzülmek istemiyorum artık..ya helede eşinin ailesi olunca neyse aramız kötü olmasın diye sürekli içine atıyorsun katlanıyorsun ama artık tahammülüm yok yani bilmiyorum belki biraz zaman geçer ortam yumuşar falan filan ama ben eskisi gibi olamam özür de dilemeyi düşünmüyorum çünkü kötü bir söz söylemedim..

eşimin kafasına artık dank ettide ondan canım:) eşim aslen baba bayburt anne trabzon.. ben zamanında çok dedim hayatım bak şu işlere başvur ne olucak böyle biz nereye doğru gidiyoruz bu çocuk büyüyor zaman geçiyor kahrol dur ama birden ankara işi çıkınca sen tamam de gel tabi ailesininde burada etkili olmuştur ama eşim aslında sıcak yerleri çok sever izmiri antalyayı falan ankarayı öyle pek sevmez burada okuduğu halde soğuk gri şehir der burası için..

ya aslında varya yani öyle birşey oldu ki dur sana anlatayım çok şaşıracaksın benim eşim böyle debelenip dururken birden bir yerden teklif geldi işte yazılım yap başında bulun işin evden çalışacaktı eskisi gibi internet üzerinden.. o da bunu kafasına koymuştu hatta ben bu adamla değil kendi başımada yaparım bu işi diyordu ama yazılım yapmak zor iş tabiki çok kafa yorması uzun süre bilgisayar başında kod yazmak öyle kolay değil.. yani en azından 4 ay geçicek öyle para kazanmaya başlıcaktı ama eskisi gibi güzel para kazanacaktı tam bu işleri yaparken bir akraba vesile olmuştu ankara işi için tamam dedi ben giricem düzenli maaşım işim olsun dedi birden kendine olan güveni kuş oldu gitti..bana dediki bak gidelim ben çalışayım ikinci iş olarak bunuda yapıcam 4 ay değil 6 ayda yaparım belki ama yapıcam dedi oğlanı kreşede vericez herşey daha iyi olucak dedi bende tamam dedim geldim sadece tek istediğim oğlanın kreşe gitmesi sosyalleşmesi için birde beni ailenle yüzgöz etme dedim ama yinede olduk ve yine beni savunmadı işte böyle oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…