Ankaralı anneler çocuklarınız ile kışın neler yaıyorsunuz?

benim gönderdigim yer emineller diye bir kreş 500 lira sen düşünmüyomusun ikinciyi

canım düşünüyorum ikinciyi ama bizim düzenimiz tam oturmadı herşey biraz karışık..eşim kendi işini yaparken bir anda ortak yüzünden iflas geldi borçlar ve vergi borçları yüzünden 1 ev sattık ve hatta diğer evimizde satılık öyle böyle değil yani.. eşim çok uzun süre çalışmadı iş bakmadı beğenmedi falandı filandı 22 ay sonra ankaradan iş teklifi geldi ve oldu geldik buralara ev kira maaş fena değil ama borç kredi kartlarına yüklenmişiz onlara borç var bir yandan ne biliyim tam oturmadı birde ben hep yalnız kaldığımı düşünüyorum gerçi izmirdeyken ailem oradaydı filan uzaktılar.. zor geçti o yüzden mehmet orhun ne zaman ilkokula gider ancak o zaman yaparım diye düşünüyorum bilmiyorum allah bilir hatta şansa bırakmayayım diye ben korunuyorum hapla..

sana birşey sorucam canım ben aktar dükkanı açmak istesem nerde açmalıyım semt olarak sence en çok hangi semtler rağbet görür ankarada?

canım kusura bakma baglantı gitti cok üzüldüm geçmiş olsun işallah bir an önce toparlanırsınız eşin şu an ne iş yapıyo

canım çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin ama bu yaşta geçirilmesi daha iyi çocuk hastalığı neticrde hiç geçirmemek daha tehlikeli ben öyle biliyorum..eşim elektronik mühendisi sincan organizede çalışıyor elektromed firmasında..ben evlenmeden önce aktar işletiyordum aile mesleği tıbbi bitkiler üzerine okudum ama evlenince bıraktım..

anladım canım hayırlısı olsun işallah kısa zamanda açmayı mı düşünüyosun yer olarak bi yer varmı kafanda

canım oğlanın kreşe başlaması alışması lazım bende yeniyim burada biraz daha alışmam lazım ben istiyorum kendi ailemin desteğiyle açarım diyorum hayırlısı tabiki..herşey nasip kısmet..

canım oğlanın kreşe başlaması alışması lazım bende yeniyim burada biraz daha alışmam lazım ben istiyorum kendi ailemin desteğiyle açarım diyorum hayırlısı tabiki..herşey nasip kısmet..

hakkında hayırlısı olsun o zaman biraz daha zamanının geçmesi lazım oglanda alışır hiç merak etme biaz zamangeçince alışıyolar cokta seviyolar ama sakın ilk başlarda aglarda filan vazgeçme kararlı ol

öyle yapıcam canım yoksa çocuk hep evde tv bağımlısı olur ALLAH korusun.hayır çevrede çoluk çocuk olsada o da yok bir akrabam var onlarda karı koca çalışıyorlar çocukları kreşte ama işte yenge çalışınca sürekli gelip gitme olmuyor aynı yerde oturduğumuz halde..

cok haklısın cocuklar tv cok izliyolarresmen bagımlı oluyolar ve cocukları sersemleştiriyo oyuncaklarıyla filan oynamıyo

daha önce ankaralı kadınlar toplanalım mı diye bir topik vardı hemşerim memleket nire de orada buluşma oldu bende gittim ilkinde 3 kişiydik daha sonra bir arkadaşın evinde toplandık orada toplam 8 kişiydik sanırım güzeldi ya birkaç insan tanıyorsun güzel oluyor onlarda bana gelicekler inşallah.. sende katıl istersen anlıyorum çocukların okul programı filan ama istersen sende gel tamam mı

canım gelemem cünkü cocukların okul saatleri uymuyor erken cıkıyo oglum

valla geldim geleli canım çok sıkılıyor hiç evde olmak istemiyorum ama yemek bulaşık çamaşır ev işleri çocukla ilgilen oyna derken zaman hem hızlı geçiyor hemde ağır.. aslında hiç evde olmak istemiyorum nedense içim çok sıkılıyor aslında izmiri özlüyorum ailemi özlüyorum bazen çıkıyım gidiyim 1-2 hafta geziyim geliyim diyorum ama maddiyat işte her zaman istediğin olmuyor.. pek alışamadım vesselam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…