benim vermek istediğimde öyle dini manevi eğitim verilen bir yer bilgiseli anaokulu kreş batıkentte çok güzel seninkinin adı ne kaç para gerçi uzaktır ama olsun biliyim:))ALLAH bağışlasın maşallah ne güzel büyütmüşsün birde 3.yü düşünüyorsun maşallah büyütmüşsün tekrar doğur büyüt cesaretine azmine hayran kalmadım maşallah canım
ne güzel gelsene bana bir gün çocuklarıda al gel:) beklerim valla ben aslen uşaklıyım ama izmirde doğdum büyüdüm..
canım düşünüyorum ikinciyi ama bizim düzenimiz tam oturmadı herşey biraz karışık..eşim kendi işini yaparken bir anda ortak yüzünden iflas geldi borçlar ve vergi borçları yüzünden 1 ev sattık ve hatta diğer evimizde satılık öyle böyle değil yani.. eşim çok uzun süre çalışmadı iş bakmadı beğenmedi falandı filandı 22 ay sonra ankaradan iş teklifi geldi ve oldu geldik buralara ev kira maaş fena değil ama borç kredi kartlarına yüklenmişiz onlara borç var bir yandan ne biliyim tam oturmadı birde ben hep yalnız kaldığımı düşünüyorum gerçi izmirdeyken ailem oradaydı filan uzaktılar.. zor geçti o yüzden mehmet orhun ne zaman ilkokula gider ancak o zaman yaparım diye düşünüyorum bilmiyorum allah bilir hatta şansa bırakmayayım diye ben korunuyorum hapla..
sana birşey sorucam canım ben aktar dükkanı açmak istesem nerde açmalıyım semt olarak sence en çok hangi semtler rağbet görür ankarada?
ben oğlanın altını temizlicem gelicem sonra..
canım oğlanın kreşe başlaması alışması lazım bende yeniyim burada biraz daha alışmam lazım ben istiyorum kendi ailemin desteğiyle açarım diyorum hayırlısı tabiki..herşey nasip kısmet..
öyle yapıcam canım yoksa çocuk hep evde tv bağımlısı olur ALLAH korusun.hayır çevrede çoluk çocuk olsada o da yok bir akrabam var onlarda karı koca çalışıyorlar çocukları kreşte ama işte yenge çalışınca sürekli gelip gitme olmuyor aynı yerde oturduğumuz halde..
daha önce ankaralı kadınlar toplanalım mı diye bir topik vardı hemşerim memleket nire de orada buluşma oldu bende gittim ilkinde 3 kişiydik daha sonra bir arkadaşın evinde toplandık orada toplam 8 kişiydik sanırım güzeldi ya birkaç insan tanıyorsun güzel oluyor onlarda bana gelicekler inşallah.. sende katıl istersen anlıyorum çocukların okul programı filan ama istersen sende gel tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?