- 26 Şubat 2015
- 2.044
- 4.660
- 333
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
peki orada doğum yapıp memnun kalan tanıdığınız var mı hangi doktora gidiyorsunuz bide ?ben başkente gidiyorum takipler için muayene 122 tl doğum normal düşünüyorum 1500 tl bir gece özel oda ücreti de 500tl miş toplamda nasip olursa ben de 2000 tl ye yapıcm doğumu.
Evet ya meltem aksu yu bende xok duydum ama medicana oldukça pahali malesef koruda günay hanımın adını duydum bende ama kararsızim hastane nasıl xok kalabalik mi
normal doğumdan korkuyorsanız evet tavsiye etmiyorum.(eşime göre merdiven altı bi hastaneydi:)kızımı hemen başka gün başka bi çocuk druna götürmüştü.) insan özel ilgi istiyor öle bi anda. çok uygun doğum paketleri var hastanelerde. arkadaşın dediği marpfhe sigorta çok iyiydi o dönem. ama ben uğraşıp yaptıramadım. ankara tıpa gidiyordum aynı zmnda. bi kadın 41 haftalık hamileydi. hala haftaya gel diyordu bende korktum kaçtım.benimde öle olur die. kızım tam 40 ta geldi.hadi ya
pek tavsiye etmiyorsunuz yani
Evet ya meltem aksu yu bende xok duydum ama medicana oldukça pahali malesef koruda günay hanımın adını duydum bende ama kararsızim hastane nasıl xok kalabalik mi
Gunay gündüz öğrendim arkadaşımdan
evet 2 tane bi etlik lokman hekim bir de sincanda var sincandaki daha iyi diyorlar ama bana uzak yani acil bişey olsa nasl giderim trafik flnda oluyorLokman Hekim iki tane mi ankarada, benim bildiğim sincanda var ve evet kalabalık arkadaşım 2 doğumunu orda yaptı eh işte modunda, başka bir arkadas 20 saat sancı çekti sonra sezeryana almışlar, şimdi bir de kuzen doğuracak bakalim
Lokman Hekim iki tane mi ankarada, benim bildiğim sincanda var ve evet kalabalık arkadaşım 2 doğumunu orda yaptı eh işte modunda, başka bir arkadas 20 saat sancı çekti sonra sezeryana almışlar, şimdi bir de kuzen doğuracak bakalim
çankayaya yakın hem yenidoğun bakım ünitesi olan hem uygun fiyatlı biyer var mı peki bildiğiniz?Hastane seçerken birndiger kriterin yeni doğan yogun bakim ünitesi olması olsun çok önemli
Hastane seçerken birndiger kriterin yeni doğan yogun bakim ünitesi olması olsun çok önemli
çankayaya yakın hem yenidoğun bakım ünitesi olan hem uygun fiyatlı biyer var mı peki bildiğiniz?
sağlık sigortaları 20. haftadan sonra yapılıyor muMalesef bilmiyorum pahalıdır yani,gerçi pahalı herkes için değişir ama sağlık sigortası yaptırmayı düşünebilirsin
sağlık sigortaları 20. haftadan sonra yapılıyor mu
tobb 7 bin civarı sgk ile de anlaşması yokTobb düşünmez misiniz? Doğuma ne kadar bütçe ayırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?