ankaralı arkadaşlar yardım eder misiniz

ben başkente gidiyorum takipler için muayene 122 tl doğum normal düşünüyorum 1500 tl bir gece özel oda ücreti de 500tl miş toplamda nasip olursa ben de 2000 tl ye yapıcm doğumu.
peki orada doğum yapıp memnun kalan tanıdığınız var mı hangi doktora gidiyorsunuz bide ?
benim iş yerinde arkadaşım orda doğum yaptı memnun değilim diyor

hadi ya
pek tavsiye etmiyorsunuz yani
normal doğumdan korkuyorsanız evet tavsiye etmiyorum.(eşime göre merdiven altı bi hastaneydi:)kızımı hemen başka gün başka bi çocuk druna götürmüştü.) insan özel ilgi istiyor öle bi anda. çok uygun doğum paketleri var hastanelerde. arkadaşın dediği marpfhe sigorta çok iyiydi o dönem. ama ben uğraşıp yaptıramadım. ankara tıpa gidiyordum aynı zmnda. bi kadın 41 haftalık hamileydi. hala haftaya gel diyordu bende korktum kaçtım.benimde öle olur die. kızım tam 40 ta geldi.

Evet ya meltem aksu yu bende xok duydum ama medicana oldukça pahali malesef koruda günay hanımın adını duydum bende ama kararsızim hastane nasıl xok kalabalik mi

Hastane kalabalık değil canım,2 sene önce muayene 70 tl idi şimdi 107 yanılmıyorsam, 2 sene öncede sakindi uzun uzun muayeneni oluyordun şimdi de arkadaşım gidiyor oraya memnun

Lokman Hekim iki tane mi ankarada, benim bildiğim sincanda var ve evet kalabalık arkadaşım 2 doğumunu orda yaptı eh işte modunda, başka bir arkadas 20 saat sancı çekti sonra sezeryana almışlar, şimdi bir de kuzen doğuracak bakalim

evet 2 tane bi etlik lokman hekim bir de sincanda var sincandaki daha iyi diyorlar ama bana uzak yani acil bişey olsa nasl giderim trafik flnda oluyor

Evet 2 tane biri sincan diğeri Etlik te de benim evim sincan a yakın o yüzden oraya başlamıştım da bakalım nereye devam edeceğim

Medicana da tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. O zaman3200 hgibibir rrakam oluyorsunuz 600 ccivarı devlet geri odeme yapıyor. 2600 e geliyor. Muayene ve nst 100 er lira. Ben medicana ya gidiyorum. Tam donanımlıbir hastane oolması çok önemli. Bence bunu da göz önünde bulunduran.

Ben hiç doğum yapmadım ama konya yolundaki koru hastanesine öğrenciyken proje yapmak için çok gittim o dönem güzel bir hastaneydi kalabalık değildi. Geçen yıl bir arkadaşın doğumu için gitmiştik yine kalabalık değildi zaten butik hastane gibi. Fiyatları da uygunsa gidebikirsiniz bence.

Medicanayı bitim kadar sevmem ıvır zıvır herşeyden para alıyorlar. Kesin doğumda da öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…