ankaralı arkadaşlar yardım eder misiniz

tobb 7 bin civarı sgk ile de anlaşması yok
doğuma 2 bin civarı ayırdık ama ankarada özelliklede çankayada bulamıyorum
Teknik olarak 20 haftanız var, 5 ay demek bu da, birikim yapamaz mısınız? Böylece istedİğiniz hastanede doğum yapabilirsiniz. Benim sigortamı iptal ettirdim. Ama 2 yıl gebe kalmama şartı vardı.

batıkentte bilgi hastanesi var fiyatları gayet uygun telefonla öğrenebilirsiniz

birikim yapabiliriz aslında ama o kadar sıkıntıya girip bebek için bile düzgün alışveriş yapamazken hastaneye 5 6 bin vermeyi içime sindiremiyorum açıkçası

batıkent bilgi yada medicalpark aslında mantıklı ama evime biraz uzak bu konu kafama takılıyor biraz
yaa sanmıyorum ki öyle doğuma yetişememe yolda doğurma falan olsun.. Tabi Allah korusun olabilir böyle şeyler ama zaten büyük şehirlerde mesafeleri malesef göze almak zorunda kalıyoruz bi şekilde.. Bilgide benim 1 eltim ve kuzenimin eşi doğum yaptılar.. Ben de gebeliğimin ilk muayenesini orda olmuştum gayet memnun kaldık bi sıkıntı yaşamadık.. Medikalparka hiç gitmedim bilmiyorum canım

Batıkent bilgiyi hiç önermem.ailem.Batıkentte oturuyo batman gelmeden önce bende orda yaşıydum arkadaşlarım hep orda, tecrübe yaşayan çok yani, Selçuk bey var gani hastası olan, kalabalık yani, ikincisi yenidogan yoğun bakım ünitesi yok, 1.5 sene önce doğum yapan arkadaşın bebeğini apar topar medicanaya yollamışlardı

medicalpark hani şu batıkenttekiyse arkada orda 2. doğumunu yapmış,2200 cıvarıymıs, üstelik bebek gibi baktılar demişti.
bende eğer hamile kalırsam orayı düşünüyorum:)

Etlik lokman hekimde doğum yaptım memnunum. Hastane küçük ama hemsirelerin ilgisi iyi. Temizlik iyi. 2014 de 1250ydi galiba epidural sezeryan

peki orada doğum yapıp memnun kalan tanıdığınız var mı hangi doktora gidiyorsunuz bide ?
benim iş yerinde arkadaşım orda doğum yaptı memnun değilim diyor
Mehmet Göğşen Önalan doktorum ondan çok memnunum da doğuma girmiyo kendisi yani sezaryen filan yapıyo biliyorum ama normal doğuma fırsatı yok sanırım. orda doğum yapan direk tanıdığım biri yok ama sorduklarım tanıdıklarının orda yaptığını memnun kaldıklarını söylüyorlar. benim isteğim eşimin vs. sancım sırasında yanımda olabilmesi o yüzden orası uydu bana ama arkadaşınız neyinden memnun kalmadı acaba şimdi ben de kararımı sorgulamaya başladım

Şimdi aklıma geldi çankayanın neresindesiniz bilmiyorum ama dikmen cad. Tdv 29 mayıs hastanesi vardı. Kuzenim ve başka bir tanıdık orada doğum yaptılar.
ne zaman yapmışlardı.ben de orda oturuyorum ama ne zaman gitsem çok kalabalık personel çok ilgisiz doğum katı nasıldır bilmiyorum ama hastaneden soğudum yani

Csnm etlik zubeyde de yaptim devlet ama cok ilgililer ozelde dogum yapsam bu kadar ilgilenmeslerdi. Dogumda uc kere sicak carsaf getrdiler. Sacimi oksadilar. Yataga bi damla kan degse hemen degisiyorlar. Hemsireler temizlik gorevlileri cok ilgililer . surekli gelip soruyolar agri sizin var mi. Bebege surekli bakiyorlar. Bebegim sekiz bucuk aylik cok ta iyi. Sezeryan oldum . dikislerim hemen gecti agri sizi yok hic. Yataga hic girmedim o derece. Devlet olmaz diyorsan da batikentte bilgi hastanesi bin yuz elli yl ye dogum yapti arkadasim gecrn yil. Bi arkadasim daha bes yil once orda dogum yspti. Selcuk doktor cok memnun kalmislardi ikisi de ayni doktora gitti.

Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum ve gerçekten çok memnunum doktorlarda hemşirelerde çok ilgililer. Kanber Oguzer var 6 numaralı odada gerçekten çok başarılı bir doktor tavsiye ediyorum canım

canım ben hacettepeye gidiyorum, hamileliğimin ilk başlarında bende çok kararsız kaldım, çok araştırdım.
İlk diyeceğim kesinlikle etlik, zekai tahir gibi doğum hastanesine gitme.
Özellere gelince gereksiz yere çok para alıyorlar, yani extra yaptıkları hiçbir şey yok, sonuçta bebeği sen doğuruyosun, onlar yardım ediyor. Sezeryan olsa bile yine yapılılan teknik aynı. Ha diyosan ki benim madi sorunum yok, özel itimam isterim o zaman tamam medicanayı tavsiye ederim.
İşte en sonunda hacettepede karar kıldım, üniversite hastanesi sonuçta, bir şey atlanmıyor, her şey araştırılıyor;
bir de doğumdan sonra cocuk bölümüde olduğundan, allah korusun bir sıkıntı olursa hemen müdahale edilir diye düşündüm. E ulaşımıda kolay

canım çok haklısın ama üniversite hastanelerinin de dezavantajı doktorlar muhakkak ilgileniyor ama genelde asistanlara doğurtuyorlar sürekli asistanlar dolaşıp açıklığınızı kontrol ediyor 10 15 kişi onlar öğrensin diye denek gibi muamele görülüyor halam orda doğum yaptı 4 sene önce ordan biliyorum benm zaten doğum korkum var ama ilgisinden memnundu hemşireler vs çok ilgilenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…