- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
Teknik olarak 20 haftanız var, 5 ay demek bu da, birikim yapamaz mısınız? Böylece istedİğiniz hastanede doğum yapabilirsiniz. Benim sigortamı iptal ettirdim. Ama 2 yıl gebe kalmama şartı vardı.tobb 7 bin civarı sgk ile de anlaşması yok
doğuma 2 bin civarı ayırdık ama ankarada özelliklede çankayada bulamıyorum
batıkentte bilgi hastanesi var fiyatları gayet uygun telefonla öğrenebilirsiniz20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım
özel hastaneler çok pahalı doğum 5 bin 6 bin çoğu, devlet hastanesine de gitmek istemiyorum duyduğum olumsuz şeylerden sonra..
lokman hekim hastaneleri uygun ama kalabalık ilgilenilmiyor diyolar
ne yapacağım ben yardım edin kızlar
batıkent bilgi yada medicalpark aslında mantıklı ama evime biraz uzak bu konu kafama takılıyor birazbatıkentte bilgi hastanesi var fiyatları gayet uygun telefonla öğrenebilirsiniz
yaa sanmıyorum ki öyle doğuma yetişememe yolda doğurma falan olsun.. Tabi Allah korusun olabilir böyle şeyler ama zaten büyük şehirlerde mesafeleri malesef göze almak zorunda kalıyoruz bi şekilde.. Bilgide benim 1 eltim ve kuzenimin eşi doğum yaptılar.. Ben de gebeliğimin ilk muayenesini orda olmuştum gayet memnun kaldık bi sıkıntı yaşamadık.. Medikalparka hiç gitmedim bilmiyorum canımbatıkent bilgi yada medicalpark aslında mantıklı ama evime biraz uzak bu konu kafama takılıyor biraz
canım medicalpark 3900 tl mişmedicalpark hani şu batıkenttekiyse arkada orda 2. doğumunu yapmış,2200 cıvarıymıs, üstelik bebek gibi baktılar demişti.
bende eğer hamile kalırsam orayı düşünüyorum:)
zam orayıda vurmuş demekki..ark ın çocuk 10 aylık suan...canım medicalpark 3900 tl miş
doktorum mesai dışında doğuma gelmesi +500 müş
epidural +500 müş
Mehmet Göğşen Önalan doktorum ondan çok memnunum da doğuma girmiyo kendisi yani sezaryen filan yapıyo biliyorum ama normal doğuma fırsatı yok sanırım. orda doğum yapan direk tanıdığım biri yok ama sorduklarım tanıdıklarının orda yaptığını memnun kaldıklarını söylüyorlar. benim isteğim eşimin vs. sancım sırasında yanımda olabilmesi o yüzden orası uydu bana ama arkadaşınız neyinden memnun kalmadı acaba şimdi ben de kararımı sorgulamaya başladımpeki orada doğum yapıp memnun kalan tanıdığınız var mı hangi doktora gidiyorsunuz bide ?
benim iş yerinde arkadaşım orda doğum yaptı memnun değilim diyor
ne zaman yapmışlardı.ben de orda oturuyorum ama ne zaman gitsem çok kalabalık personel çok ilgisiz doğum katı nasıldır bilmiyorum ama hastaneden soğudum yaniŞimdi aklıma geldi çankayanın neresindesiniz bilmiyorum ama dikmen cad. Tdv 29 mayıs hastanesi vardı. Kuzenim ve başka bir tanıdık orada doğum yaptılar.
doktorunuz kimdi acaba ??Etlik lokman hekimde doğum yaptım memnunum. Hastane küçük ama hemsirelerin ilgisi iyi. Temizlik iyi. 2014 de 1250ydi galiba epidural sezeryan
lokman hekim etliktede var cnmLokman Hekim sincanda değil mi yaa
canım çok haklısın ama üniversite hastanelerinin de dezavantajı doktorlar muhakkak ilgileniyor ama genelde asistanlara doğurtuyorlar sürekli asistanlar dolaşıp açıklığınızı kontrol ediyor 10 15 kişi onlar öğrensin diye denek gibi muamele görülüyor halam orda doğum yaptı 4 sene önce ordan biliyorum benm zaten doğum korkum var ama ilgisinden memnundu hemşireler vs çok ilgilenmişcanım ben hacettepeye gidiyorum, hamileliğimin ilk başlarında bende çok kararsız kaldım, çok araştırdım.
İlk diyeceğim kesinlikle etlik, zekai tahir gibi doğum hastanesine gitme.
Özellere gelince gereksiz yere çok para alıyorlar, yani extra yaptıkları hiçbir şey yok, sonuçta bebeği sen doğuruyosun, onlar yardım ediyor. Sezeryan olsa bile yine yapılılan teknik aynı. Ha diyosan ki benim madi sorunum yok, özel itimam isterim o zaman tamam medicanayı tavsiye ederim.
İşte en sonunda hacettepede karar kıldım, üniversite hastanesi sonuçta, bir şey atlanmıyor, her şey araştırılıyor;
bir de doğumdan sonra cocuk bölümüde olduğundan, allah korusun bir sıkıntı olursa hemen müdahale edilir diye düşündüm. E ulaşımıda kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?