- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.765
- 333
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
ben güven hastanesinde yaptım doğumu.. bankacı olduğun için sigortamız çok geniş hiç para ödemedim.. ama bir başka normal doğum yapan arkadaş epiduralliye 5500 TL vermiş dyşe biliorm..benim evim çankayada sincan koruya 40 dakika fln uzaklıkta doğum yapacağınız hastane evinize yakın olsun deniliyor ama sorun olur mu
sizin ne kadar uzaklıktaydı?
İstanbul da hangi hastane öğrenebilir miyim?5 bin 6 bin nasıl bir ücret ya. Ankara'da bütün hastaneler mi öyle? Benim gittiğim hastane normal 500 TL, sezaryen 700 TL. İstanbul bu arada...
etlikdeki lokman hekimde yenidoğan ünitesi var mı acabalokman hekim etliktede var cnm
sincandaki hastaneler baya uzak kalıyor bana
etlik lokman hekim olabilir ama çok kalablık diyorlar oda içime sinmiyor
yoketlikdeki lokman hekimde yenidoğan ünitesi var mı acaba
bilmiyorum cnm ama ben çalıştığım devlet hastanesinde ücretsiz olarak doğum yaptım çokta memnun kaldım özel odamızda vardı ilgili hemşiremizde neden devlet hast.araştırmıyorsun hiç??etlikdeki lokman hekimde yenidoğan ünitesi var mı acaba
normal doğum istiyorum ama çok korkuyorumbilmiyorum cnm ama ben çalıştığım devlet hastanesinde ücretsiz olarak doğum yaptım çokta memnun kaldım özel odamızda vardı ilgili hemşiremizde neden devlet hast.araştırmıyorsun hiç??
etlikte ki lokman hekimin hiç bir branşını tavsiye etmem. bunu ben ve arkadaşlarımın yaşadıklarına dayandırarak söylüyorumetlikdeki lokman hekimde yenidoğan ünitesi var mı acaba
Benm dr doktorum kanbrr hocaydi. Pamuk gbiydi .Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum ve gerçekten çok memnunum doktorlarda hemşirelerde çok ilgililer. Kanber Oguzer var 6 numaralı odada gerçekten çok başarılı bir doktor tavsiye ediyorum canım
neden tavsiye etmiyosunuz??etlikte ki lokman hekimin hiç bir branşını tavsiye etmem. bunu ben ve arkadaşlarımın yaşadıklarına dayandırarak söylüyorum
sincan koru en mantıklısı galibaHizmet sektörü neticede, memnuniyet ve memnuniyetsizlik kişiye göre değişir, benim doktoruma biri çok havalı demişti sinirli demişti ama bana şeker gibiydi mesela
tek bi hastaneye göre genelleme yapma ama araştır biraz maddiyat doğum sonrası içinde çok geçerlinormal doğum istiyorum ama çok korkuyorum
zekai tahire bikaç kez gittim ve ortamdan çok korktum yüzlerce hamile bekliyor doktor bile yok asistan gelmiş 5 kadını aynı anda muayene ediyor sorduğum soruya bile cevap vermediler
çevremden gidenlerde korkuttu aynı anda 15 kadın sancı çekiyormuş birsürü ebe doktor açıklığa bakıyormuş önüne gelen en ufak bişeyde de sezeryana alıyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?