ankaralı arkadaşlar yardım eder misiniz

Arkadaşlarım genelde acı badem, medikana ya da koru da doğum yaptı. Acıbadem pahalı biraz. Diğerleri orta halli size uyar diye dünüyorum. Ama orta halli hastanelerin kadın doğumlar dediğiniz gibi kalabalık oluyor. Çünkü herkes sizin benim gibi düşünüyor.

benim evim çankayada sincan koruya 40 dakika fln uzaklıkta doğum yapacağınız hastane evinize yakın olsun deniliyor ama sorun olur mu
sizin ne kadar uzaklıktaydı?
ben güven hastanesinde yaptım doğumu.. bankacı olduğun için sigortamız çok geniş hiç para ödemedim.. ama bir başka normal doğum yapan arkadaş epiduralliye 5500 TL vermiş dyşe biliorm..

Bence bu noktada parayı çok düşünmeyin. Yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastane tercih edin.
aman benim başıma gelmez demeyin. Dünyanın 40 türlü hali var Allah korusun.
Tam donanımlı olsun.

Ben iki kızımıda etlik zübeyde hanımda doğurdum,,,devlet hastaneleri her zaman daha güvenilirdir,evet bire bir ilgi yok ama her türlü aksilik için uzman doktorlar var,yengem lokman hekimde doğum yaptı,bebek zor geldi,sezaryana almadılar,kafasını vakumla cektiler,,,çok beklettiler,,,doğumda ne yaşarsan yaşa kendinlesin,Allâha sığın,,sağ salim kucağına al inşallah,,, özeller para tuzağı

etlikdeki lokman hekimde yenidoğan ünitesi var mı acaba
bilmiyorum cnm ama ben çalıştığım devlet hastanesinde ücretsiz olarak doğum yaptım çokta memnun kaldım özel odamızda vardı ilgili hemşiremizde neden devlet hast.araştırmıyorsun hiç??

Ben 2014de medicanada yaptim dogum muayeneler icin yenimahallede lina kadin sagligindaki mine hanima gittim muayelerim 60 tl 3 boyutlu bakmak 125 tl dogumda yapacagin hastaneye gore degisiyordu hrs 3350 medicana 3600 du kendi dr un yaptiriyo ben epidural sezeryan medicanada oldum anestezicileri gercekten cok iyi cokta memnunum ama ozaman calisiyordum odeyebildik simdi mumkun degil oyle bir parayla dogum yapamam kaldiki suan dediginiz gibi 5 6 bini buluyordur

bilmiyorum cnm ama ben çalıştığım devlet hastanesinde ücretsiz olarak doğum yaptım çokta memnun kaldım özel odamızda vardı ilgili hemşiremizde neden devlet hast.araştırmıyorsun hiç??
normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum
zekai tahire bikaç kez gittim ve ortamdan çok korktum yüzlerce hamile bekliyor doktor bile yok asistan gelmiş 5 kadını aynı anda muayene ediyor sorduğum soruya bile cevap vermediler
çevremden gidenlerde korkuttu aynı anda 15 kadın sancı çekiyormuş birsürü ebe doktor açıklığa bakıyormuş önüne gelen en ufak bişeyde de sezeryana alıyolarmış

Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum ve gerçekten çok memnunum doktorlarda hemşirelerde çok ilgililer. Kanber Oguzer var 6 numaralı odada gerçekten çok başarılı bir doktor tavsiye ediyorum canım
Benm dr doktorum kanbrr hocaydi. Pamuk gbiydi .

Hizmet sektörü neticede, memnuniyet ve memnuniyetsizlik kişiye göre değişir, benim doktoruma biri çok havalı demişti sinirli demişti ama bana şeker gibiydi mesela

Hizmet sektörü neticede, memnuniyet ve memnuniyetsizlik kişiye göre değişir, benim doktoruma biri çok havalı demişti sinirli demişti ama bana şeker gibiydi mesela
sincan koru en mantıklısı galiba
2600 müş doğum genelde memnun konuştuklarım sadece evime uzak
sizde memnundunuz değil mi?

Evinize yakin hastane arastirin bence ... Ataturk hastanesinden cok memnun kalmistim kadin dogumunu bilmiyorum fakat.

tek bi hastaneye göre genelleme yapma ama araştır biraz maddiyat doğum sonrası içinde çok geçerli

Walla benim önereceğim doktor Turgut Özal Üniv.Hastanesi Doç.Dr. Yüksel ONARAN mükemmel bir doktor.Ben kaybettiğim bebeğimde gidiyordum.Bu kadar açıksözlü lafı dolandırmayan bir doktor görmedim muayenesi 180,00 tl şu anda hala kontrollerim için ona gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…