ankaralı arkadaşlar yardım eder misiniz

Ben de daha sormadım hiçbir şey.. Nırmal doğumdan korkuyorum.. Ne yapacağımı da bilmiyoeum. Bu hafta kontrolüm var belki sorarım. Gatada Her hangi bir öğretim üyesi e gittin mi hiç?
Evet temel beye gitmistim, gercekten cok ilgili ve guler yuzlu bir doktor ama randevu almak biraz zor sizin kontrol bu hafta mi, alabildiniz mi randevu?

Temel beye 14. Haftada gitmistim bebisim bacaklarini sim siki kapatmisti gostermedi:)
16. Haftada net kiz oldugu belli oldu, doktor 12 de de kiza benziyor demisti zaten.
Siz bu gidisinizde ogrenirsiniz artik :)
Ben bi kez murat dedeye randevu aldım. Ona da gidemedim. Açıkçası onlara sürekli takibe mi gideceğiz bilmiyorum. Orda uzmanlık okuyon öğrenciler var heralde hani sıra alıp muayene oluyorsun ya onlara gidiyorum. Sen hep randevuyla mı gittin? Hiç bi bilgim yok.. Ankaraya da yeni geldik başka doktor da bulamadım maalesef..

Murat dedeyi de iyi diyorlar ama hic gitmedim.
Randevu almak zor demistim ya zaten her zaman alinmiyor, ben bir kez gittim simdiye kadar 3 hafta sonra bir daha gidecegim tabi randevu alabilsem super olur ama alamazsam asagida da cok guzel ilgileniyorlar. Gitmenizde fayda var, sonucta biri asistan biri prof, hem surekli birdoktora gidersehiz dogumda o gelip ilgilenebiliyormus orada dogum yapan bir bayan soylemisti. Her seyinizi bilen doktorla da doguma girmek daha avantajlidir diye dusunuyorum.

Bu arada hosgeliniz Ankaraya, umarim seversiniz buralari:)

Canım ya acaba murat dedenin özeline gitsem doğuma o girer mi ki? Ben bu hafta 3 lü test yaptıracağım. 24. Haftadan sonra murat dedenin özeline gitmeyi düşündüm. Benim en büyük sıkıntım sezeryan istemem. Normal doğum çok isterim ama çok korkuyorum. Bir de acropol diye bi hastanede bi dr gittim o da her şey yolunda diyince gatadakiletden randevu almadım daha. Çalışıyorum bazen o gün izin almak zor oluyor. Bu arada ankaraya alışamadım pek fazla.. Biraz da şehir dışında oturuyoz iyi değil semt. Lojmanda da kimse yok bunalıma girmiştim yeni çıktım sayılır...

Murat dedenin ozel muayenehanesi mi varmis ki ?
Ben gatadaki muayenehznesjnden bahsediyordum, fandevu alip gidiliyor gatadaki muayenehanelerine de....

Kesin konusmayayim ama o bayan oyle soylemisti, hatta 2.ye hamileydi yine ayni doktora geliyordu cok memnun kalmis.

Ben de surekli dogumum normal olsun diye dua ediyorum, bir de anlayisli ve sabirli dogum ekibi diliyorum kendime :))

Havalar isindikca cikar gezersiniz bir suru park var alisirsiniz yvas yavas c.tepe lojmanlarinda misiniz orayi hic sevmiyorum :))

Evet canım tam da ordayız.. Ben elmadağda çalışıyorum en yakın lojman buradaydı.. İnşallah benim de normal olur... Şöyle 38. Hafta da kendiliğinden geliverse bebişim...

Evet canım tam da ordayız.. Ben elmadağda çalışıyorum en yakın lojman buradaydı.. İnşallah benim de normal olur... Şöyle 38. Hafta da kendiliğinden geliverse bebişim...

Hayirli lsun yeni eviniz :)
Kolaylikla alalim insallah saglikli bebislerimizi kucagimiza, dogsa da sevsek modundayiz surekli :)
Bebisimin karni acikmis kahvaltiya gidiyoru biz :) gorusmek uzere

MinikPiranha canım ya rahatsız ediyorum ama gatada sen de çıcuk kardiyolojisine göründün mü? Bir de ayrıntılı ultrason yaptıracak mısın?
Est. Sorabilirsin ne gerekiyorsa.
Cocuk kardio 22. Haftada bakiyor canim, randevumu aldim zamani geldiginde gidecegim.
3lu tarama yaptirdim bir problem cikmadi sukur, ben istememistim ama doktorum bence yaptir deyince sozunu dinleyip yaptirdim:) bir de gatada ayrintili ultrason yok, onun icin de herhangi bir hastaneye gitmemiz gerekiyormus ben zubeyde hanima gidecegim

Canım ben de gün oldum kardiyolojiye. Bugün 3 lü test yaptırdım. Sonuçlar haftaya çıkacakmış. Benim de kızım olacakmış. İnşallah değişmez. Anıl diye bir doktora denk geldim çok ilgiliydi. Canım ayrıntılı usg için zübeyde hanımda nasıl bir yol izleyeceğim. O hafta mı gideceğiz yoksa öncesinde öi gidip randevu alacağız? Ben özelde sordum ayrıntılı usg ye 450 500 dediler baya çok geldi bana..

Kuzucuk Allah analı babalı büyütsün öncelikle Ben agustosta dogum yaptım üstelik özelde ve hersey içinde dahil 1.300 tl ödedik dogum esnasında yani ve doktorumdanda cok memnunum eger düşünürsen bi araştır Batıkent Bilgi Tıp Hastanesi yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Merhaba, banlanmistim birkac gundur yazamadim :)
Ben pazartesi gunu zubeydeye gitmeyi planliyorum, nasil oldugunu ogrenir sana da yazarim.

Hayirli olsun kizcen, insallah degismez cinsiyeti

Ben pazartesi gunu zubeydeye gitmeyi planliyorum, nasil oldugunu ogrenir sana da yazarim.

Canım ben biraz araştırdım. Özeldee yaptııracağım. 200 tl ye çukur ambarda bir dr.a ben elimde cd falan olsun istedim. Bir de cinsiyeti 17. Haftada baktılar kızdan erkeğe döner mi ki ya??

Canım ben biraz araştırdım. Özeldee yaptııracağım. 200 tl ye çukur ambarda bir dr.a ben elimde cd falan olsun istedim. Bir de cinsiyeti 17. Haftada baktılar kızdan erkeğe döner mi ki ya??
Aaa hic orasini dusunmemistim, benim kizimin hala tek bir ultrason resmi bile yok,
Yine de zubeydeye giderim ben sanirim, ucun besin hesabini yapiyoruz daha minnak gelmeden, zamaninda yedigimiz hurmalar tarafindan tirmalaniyoruz da maddi olarak

Doktor kiza mi benziyor dedi kiz mi dedi kesin, ilerki aylarda donen oluyor ne desem yalan olur ama net bacak arasini gorduyse sanmiyorum degisecegini, Allah gonlune gore verir insallah :))

Canım ben biraz araştırdım. Özeldee yaptııracağım. 200 tl ye çukur ambarda bir dr.a ben elimde cd falan olsun istedim. Bir de cinsiyeti 17. Haftada baktılar kızdan erkeğe döner
Canım gata ya en son ne zaman gittin bilmiyorum ama ultrason makinesini değiştirmişler. Bana foto verdiler.i ve yüzünü üç boyıtlu renkli gösterdi.Hatta yeni bir dr gelmiş galiba ya da bana ilk kez denk geldi. Anıl saygı diye çok ilgiliydi tek tek kolunu bacağını ayak tabanını bile gösterdi. Cinsiyet için se çok hakaretli bi durmuyo dedi cinsiyetine bakalım dedi. Bu bebek kız dedi:) umarım değişmez. 17. Haftaya girmiştim... Değişirse de canı sağ olsun zaten daha bir şey almadım.:)) bir de gata da epidural normal doğum yapılıyormuş bu beni çok mutlu etti:))

Senin adina cok sevindim korkuyordun dogumdban gonlune gore oldu. Subatin ortalarinda git mistim en son ins. Bana da verirler bu sefer fotosunu :))

Ben hic isimle4ini bilmiyorum doktorlarin, tip olarak taniyorum sadece, esmer orta boylu orta yasli bir doktor var o hosuma gidiyor benim de. Doktor benziyor bile dememis kiz bu demis kizdir o zaman :)) icin rahat edecekse ayrintiliya kadar yine de bisey alma :)

Evet
canım galiba o doktor. Üçlü testte kaşesini vurunca ismini okudum. Diğerlerini de bakmıştım. Bu adam ist. Gatadan gelmiş. Çok ilgiliydi. İnşallah bir daha gittiğimde de ona denk gelirim. Görüntü iste mutlaka veriyorlar. Bana da ilk kez verdiler. Belki renkli de gösterir sana. Evet ayrıntılıya kadar bekleyeceğim bir şey almak için. Bu arada sen ankarada nerde oturuyorsun? İlk gebeliğin mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…