ankaralı arkadaşlar yardım eder misiniz

canım sana kesinlikle zekai tahiri öneririm 2 doğumumda orda oldu allah razı olsun hepsinden çok güleryüzlü iyiler doğuma giren doktorlar çok anlayışlılar bide ben şimdi lokman hekime gidiyorum tam tersi çok ilgileniyorlar evimin yanında olduğu için gidiyorum

ama bence zekai tahire git doğum için benim açılmam olmuştu ama az kalmştı kesmediler alttan açılmamı beklediler otle doğum yaptım çok şukur inşallah diğer bebeklerimide sağ salim orda doğururum lokman hekimde ilerleyen zamanlarda nasıl olduğunu sana anlaırım

Merhaba.Ben haziran ayinda gazi u üniversitesi hastanesinde dogum yaptim.Doktorum Nuray Bozkurttu.Her ay 122 tl verip muayeneye gittim.Prof oldugu icin fark ödüyorsun.Öncelikle doktorum çok iyiydi işinin ehliydi.Ama asiri yoğun hastası cok fazla her muayenede en az 1 saat beklerdim.Ama kadın isinde cok iyi olunca imatla ona gittim ben gozum kapalı guvendim.Normal doğuma girmiyor kendisi bunu en bastan belirtiyor zaten.Ama sezeryan istersen ucret odeyip o geliyor..Ben ozel hastaneye gitmedim cunku kosulsuz normal dogum taraftarıyım.Ve yaptımda.Ozeller ne yazikki seni ufacık biside sezeryana yonlendiriyor.Ben etrafımda ozelde normal dogurdum dien gormedim daha..
Gazide ozel oda var orda sanci cekiosun nstye baglaniyosun ve doğumu yapıyorsun.Tek basinasin yaninda bagiran yok yani.Benim doktorum doguma gelmesede ki o sıra amerikadaydi doğum ekibine bilgi verdi benle ilgilensinler die.12 saat suni sancı aldim.Ama benim bunu hissetmem sancıları yani 3 saat falandir dogurdum hemen.Cunku doktor talimat verdi hastaya birden yüklenmeyin die.Onun icin hersey sakin ilerledi.Baska hastanede olsam kesinlikle sezeryana yollarlardi beni ama gazideki doktorlar normal dogum icin cok tesvik etti.Ben memnun kaldım sonrasında ozel odada kaldım.Beni hic gelip 15 asistan muayene etmedi.Dogumhanede olan bi ekip var siz o simaları taniyorsunuz zaten onlar gelip kontrol ediyor sürekli...

Ben lojman hekimde yaptım, 10 tane çocuğum olsa yine de orada yapmak isterim :) çok çok memnun kaldım. Sadece randevüyü gittiğin günü gözden çıkar o kadar :) gerçi benim öyle çok beklediğimde olmadı, ama basen doktorlar doğumda oluyor onu bekliyprsun

bi arkadaşın bebeği doğumdan sonra rahatsızlanınca üniversite hastanesine sevketmişler
bende düşünmeye başladım üni hastanesi daha mı iyi olur diye ama bir yandan da kararsızım

evet asistan konusunda haklısın

ben gatada normal doğum yaptım 10 numara beş yıldız tek başımaydım diğer hastaneler svaş zamanındaki hastanelere benziyor...ben hiç gitmemiştim ama asker eşi olduğum için aldılar..

Bence bu kadar dert etmeyin. Bebeğiniz sağlıkla gelsin, bu arada ankara barosunun doğum yardım için ödediği miktar ne kadar? İstanbuldayım ben 2015 için 1250 tlydi. Baktınız mı yardım fiyatlarına 2016 için?

canım ben devlet kurumundayım o yüzden 300 tl devletten alcam baro ayrı vermicek sanırım çok da emin değilim ama

Lokman Hekim de etlik
2milyar doğum paketi var çok da uygun
Yengem Orada doğum yaptı
Doğum paketi çok avantajlı geldi

canım hangi doktordan memnunsun evime yakın daha iyi olur

Bilemiyorum oraya gitmedim hic ama memnundu akrabam.
Ben gataya gidiyorum, subay ailesi oldugum icin hic sira da beklemiyorum ama siviller doguma alinmiyor gatada sanirim, muayeneye gidebilirsiniz ama
Merhaba ben de gataya gidiyorum. Ama doğum için uygun mu bilmiyorum. O beni biraz korkutuyor açıkçası. Gatada epidural normal doğum yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı?

Hayir, malesef daha dogum konusunda soru sormadim.
Gataya bastan beri cok sicak bakiyorum ben.
Ben de daha sormadım hiçbir şey.. Nırmal doğumdan korkuyorum.. Ne yapacağımı da bilmiyoeum. Bu hafta kontrolüm var belki sorarım. Gatada Her hangi bir öğretim üyesi e gittin mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…