- 29 Ocak 2015
- 6.996
- 127.693
- 748
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
Anladım canım sağolasın, bana baya uzak buradaki hastanelerde pek uygun değilSancaktepe Bölge Hastanesi
canım sana kesinlikle zekai tahiri öneririm 2 doğumumda orda oldu allah razı olsun hepsinden çok güleryüzlü iyiler doğuma giren doktorlar çok anlayışlılar bide ben şimdi lokman hekime gidiyorum tam tersi çok ilgileniyorlar evimin yanında olduğu için gidiyorum20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım
özel hastaneler çok pahalı doğum 5 bin 6 bin çoğu, devlet hastanesine de gitmek istemiyorum duyduğum olumsuz şeylerden sonra..
lokman hekim hastaneleri uygun ama kalabalık ilgilenilmiyor diyolar
ne yapacağım ben yardım edin kızlar
ama bence zekai tahire git doğum için benim açılmam olmuştu ama az kalmştı kesmediler alttan açılmamı beklediler otle doğum yaptım çok şukur inşallah diğer bebeklerimide sağ salim orda doğururum lokman hekimde ilerleyen zamanlarda nasıl olduğunu sana anlaırım20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım
özel hastaneler çok pahalı doğum 5 bin 6 bin çoğu, devlet hastanesine de gitmek istemiyorum duyduğum olumsuz şeylerden sonra..
Ben lojman hekimde yaptım, 10 tane çocuğum olsa yine de orada yapmak isterim :) çok çok memnun kaldım. Sadece randevüyü gittiğin günü gözden çıkar o kadar :) gerçi benim öyle çok beklediğimde olmadı, ama basen doktorlar doğumda oluyor onu bekliyprsun20 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım
başkent üniversitesinde yenidoğan ünitesi var mı acaba?ben başkente gidiyorum takipler için muayene 122 tl doğum normal düşünüyorum 1500 tl bir gece özel oda ücreti de 500tl miş toplamda nasip olursa ben de 2000 tl ye yapıcm doğumu.
bi arkadaşın bebeği doğumdan sonra rahatsızlanınca üniversite hastanesine sevketmişlerMehmet Göğşen Önalan doktorum ondan çok memnunum da doğuma girmiyo kendisi yani sezaryen filan yapıyo biliyorum ama normal doğuma fırsatı yok sanırım. orda doğum yapan direk tanıdığım biri yok ama sorduklarım tanıdıklarının orda yaptığını memnun kaldıklarını söylüyorlar. benim isteğim eşimin vs. sancım sırasında yanımda olabilmesi o yüzden orası uydu bana ama arkadaşınız neyinden memnun kalmadı acaba şimdi ben de kararımı sorgulamaya başladım
evet asistan konusunda haklısıncanım çok haklısın ama üniversite hastanelerinin de dezavantajı doktorlar muhakkak ilgileniyor ama genelde asistanlara doğurtuyorlar sürekli asistanlar dolaşıp açıklığınızı kontrol ediyor 10 15 kişi onlar öğrensin diye denek gibi muamele görülüyor halam orda doğum yaptı 4 sene önce ordan biliyorum benm zaten doğum korkum var ama ilgisinden memnundu hemşireler vs çok ilgilenmiş
asker eşi olmayanı almazlar değil miben gatada normal doğum yaptım 10 numara beş yıldız tek başımaydım diğer hastaneler svaş zamanındaki hastanelere benziyor...ben hiç gitmemiştim ama asker eşi olduğum için aldılar..
alırlar ama 2. sınıf muameleasker eşi olmayanı almazlar değil mi
canım ben devlet kurumundayım o yüzden 300 tl devletten alcam baro ayrı vermicek sanırım çok da emin değilim amaBence bu kadar dert etmeyin. Bebeğiniz sağlıkla gelsin, bu arada ankara barosunun doğum yardım için ödediği miktar ne kadar? İstanbuldayım ben 2015 için 1250 tlydi. Baktınız mı yardım fiyatlarına 2016 için?
canım hangi doktordan memnunsun evime yakın daha iyi olurBen lojman hekimde yaptım, 10 tane çocuğum olsa yine de orada yapmak isterim :) çok çok memnun kaldım. Sadece randevüyü gittiğin günü gözden çıkar o kadar :) gerçi benim öyle çok beklediğimde olmadı, ama basen doktorlar doğumda oluyor onu bekliyprsun
Merhaba ben de gataya gidiyorum. Ama doğum için uygun mu bilmiyorum. O beni biraz korkutuyor açıkçası. Gatada epidural normal doğum yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı?Bilemiyorum oraya gitmedim hic ama memnundu akrabam.
Ben gataya gidiyorum, subay ailesi oldugum icin hic sira da beklemiyorum ama siviller doguma alinmiyor gatada sanirim, muayeneye gidebilirsiniz ama
Hayir, malesef daha dogum konusunda soru sormadim.Merhaba ben de gataya gidiyorum. Ama doğum için uygun mu bilmiyorum. O beni biraz korkutuyor açıkçası. Gatada epidural normal doğum yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı?
Ben de daha sormadım hiçbir şey.. Nırmal doğumdan korkuyorum.. Ne yapacağımı da bilmiyoeum. Bu hafta kontrolüm var belki sorarım. Gatada Her hangi bir öğretim üyesi e gittin mi hiç?Hayir, malesef daha dogum konusunda soru sormadim.
Gataya bastan beri cok sicak bakiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?