ankaralı arkadaşlar yardım eder misiniz

sincan koru en mantıklısı galiba
2600 müş doğum genelde memnun konuştuklarım sadece evime uzak
sizde memnundunuz değil mi?

Evet ben memnundum ama doktorum şu an medicanada Günay gündüz varmış arkadaşım ona gidiyor fiyatı nerden duydun telefonda söylemiyolar diye biliyorum

Benim doktorum çok tatlı bir kadın özel düşünürseniz tavsiye edebilirim. Liv ve hrs de yaptırıyormuş doğumları da. Fiyatlar nasıl bilmiyorum inş uygun bir şeyler bulursunuz.

Evet ben memnundum ama doktorum şu an medicanada Günay gündüz varmış arkadaşım ona gidiyor fiyatı nerden duydun telefonda söylemiyolar diye biliyorum
iş yerinden arkadaşım koruda hüseyin beye gidiyor muayene 106 tl doğum 2600müş çok memnunum diyor
ben evime uzak diye gitmemiştim ama başka biyer bulamayıp gideceğim sanırım

Çukurambar koru hastanesi Ahmet Özek der susarım. MÜ KEM MEL sakın devlete gitme hepsi olmuş bi köpek ordakilerin

Etlik lokman hekime cok yakin oturuyorum, buna ragmen orada dogumu asla dusunmuyorum.
bir iki defa da mecburiyetten gittim ama hic memnun kalmadim.
Erken zamana randevu alman imkansiz
Randevu saatine uymuyorlar aksatiyorlar
Dogum hafta sonuna d3nk gelirse kendi doktorun degil o hafta sonu nobetci olan doktorda doguruyorsun
Yenidogan unitesi yok herhangi bir olumsuz durumda sincan lokman h3kime gonderiyorlar.

Bence z3kai tahir burak hastanesine gidin, orada dogum yapan bir akrabam memnun kalmisti, oz3l oda falan da ayarlayabilirsiniz ozele vereceginiz paradan daha az verirsiniz.

zekai tahir de çok kalabalık kimse ilgilenmiyor bikaç kez gittim
siz hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosunuz

Ben cukurambar koruda umit beye gidiyorum 33 haftaligim muayne 212 tl dogumda 4500
Etimedde de muayne 78 falan dogumda 1300 civari biseydi yanlis hatirlamiyosam

Bilemiyorum oraya gitmedim hic ama memnundu akrabam.
Ben gataya gidiyorum, subay ailesi oldugum icin hic sira da beklemiyorum ama siviller doguma alinmiyor gatada sanirim, muayeneye gidebilirsiniz ama

Ben çok hastane gezdim lokman hekim de dahil. Lokman hekimde doğum yapanlar memnun değildi.yakın zamanda arkadaşım koru da yaptı biraz bekleyip açılması olmayınca hemen sezaryen yaptılar. Benim gebeliğim biraz sorunluydu,ani bir şekilde asla doğum yapmam dediğim zekai tahir Burak hastanesine gittim. Vip doğum odası tuttum (özel oda ve özel doğum odası 4 sene önce 500 idi) odada hafif sancı çekerken tüm gün eşim annem vs yanımdaydı,normal doğum anında onları odadan çıkarıyorlar. Benim 1gun sonra sancım kesildi ama taburcu etmediler (kızımın kalp atışı düşüyordu) hastane de tam 10 gün yattım,gündüzleri vip odaya aldılar geceleri,özel odamda kaldım ve herkes çok iyiydi.sonuç olarak 39 hafta bitmeden sezaryen yapmadılar,sürekli bebeği takip ettiler.kordondan beslenemediği için sezaryene almak zorunda kaldılar. Ortak tüm hatunlarla sancı çekilen oda baya gergin ama bahsettiğim ayrı bir oda ve iyiki orada kalmışım.
5-6 farklı doktorum vardı hepsi de her şeyle ilgilendi ve başhekim yardımcısı Elif Gül Yapar hanım her sabah doğumhaneye gelip hastaları geziyordu. Benimle çok ilgilendi çok bunaldığım için 3 gün izine çıkardı (hergun gelip nst'ye girmek şartıyla) kısacası benim doğum maceram beklediğimden güzel oldu. Doktorlarımla neredeyse kanka olduk

Son düzenleme:
etlik lokman hekime işim çok yakın:)

ne zaman yapmışlardı.ben de orda oturuyorum ama ne zaman gitsem çok kalabalık personel çok ilgisiz doğum katı nasıldır bilmiyorum ama hastaneden soğudum yani

2013 (kuzenim) ve 2014 (arkadaşın ablası) yılında yaptılar. Benim kuzen çok pimpiriklidir orada doğum yaptığına göre memnundu galiba hiç sormadım ama :). Gerçi o dönem arabasızlardı evlerine yakın diye tercih etmişlerdi ama kuzenim memnun olmasa değiştirirdi kesin.

Ben tarama şeker yuklemesi vs. Zekai tahirin ümiköy de semt polikliniği var orada yaptırdım. Ozamanlar orası gayet tenhaydı sabah gidip her işimi halledebiliyordum, hastane de kendinize bir doktor da belirleyebilirsiniz onu araştırın özelde ona muayene olabilirsiniz. Direkt hastanede muayene olmak zor çok kalabalık ama umitkoy boş oluyor. Ben sadece doğum için ana hastaneye gittim birde son dönem 3-4 kez nstye girdim kaydım olsun diye.

Balgatta Akropol hastanesini öneririm, şuan ki fiyatları bilemiyorum ama randevulu hasta olarak tüm kontrolleri yaptırmaya başlarsanız kalabalık sıkıntısı yaşayacağınızı sanmıyorum,çünkü daimi hastası olmaya başladığınızda kendileri size randevu veriyor , doğuma da aynı yerde devam ederseniz sıkıntısız olur diye düşünüyorum .sağlıklı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…