- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi bir_umut_yasamak
-
sincan koru en mantıklısı galiba
2600 müş doğum genelde memnun konuştuklarım sadece evime uzak
sizde memnundunuz değil mi?
iş yerinden arkadaşım koruda hüseyin beye gidiyor muayene 106 tl doğum 2600müş çok memnunum diyorEvet ben memnundum ama doktorum şu an medicanada Günay gündüz varmış arkadaşım ona gidiyor fiyatı nerden duydun telefonda söylemiyolar diye biliyorum
iş yerinden arkadaşım koruda hüseyin beye gidiyor muayene 106 tl doğum 2600müş çok memnunum diyor
ben evime uzak diye gitmemiştim ama başka biyer bulamayıp gideceğim sanırım
İstanbul da hangi hastane öğrenebilir miyim?
bu ne kötü bir söylemdir yahu.Çukurambar koru hastanesi Ahmet Özek der susarım. MÜ KEM MEL sakın devlete gitme hepsi olmuş bi köpek ordakilerin
zekai tahir de çok kalabalık kimse ilgilenmiyor bikaç kez gittimEtlik lokman hekime cok yakin oturuyorum, buna ragmen orada dogumu asla dusunmuyorum.
bir iki defa da mecburiyetten gittim ama hic memnun kalmadim.
Erken zamana randevu alman imkansiz
Randevu saatine uymuyorlar aksatiyorlar
Dogum hafta sonuna d3nk gelirse kendi doktorun degil o hafta sonu nobetci olan doktorda doguruyorsun
Yenidogan unitesi yok herhangi bir olumsuz durumda sincan lokman h3kime gonderiyorlar.
Bence z3kai tahir burak hastanesine gidin, orada dogum yapan bir akrabam memnun kalmisti, oz3l oda falan da ayarlayabilirsiniz ozele vereceginiz paradan daha az verirsiniz.
Bilemiyorum oraya gitmedim hic ama memnundu akrabam.zekai tahir de çok kalabalık kimse ilgilenmiyor bikaç kez gittim
siz hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosunuz
aynı vakaya başka hastanede çok farklı teşhis konuldu ki bu bir çok defa yaşandı. ayrıca sağlık alanındayızneden tavsiye etmiyosunuz??
etlik lokman hekime işim çok yakın:)Etlik lokman hekime cok yakin oturuyorum, buna ragmen orada dogumu asla dusunmuyorum.
bir iki defa da mecburiyetten gittim ama hic memnun kalmadim.
Erken zamana randevu alman imkansiz
Randevu saatine uymuyorlar aksatiyorlar
Dogum hafta sonuna d3nk gelirse kendi doktorun degil o hafta sonu nobetci olan doktorda doguruyorsun
Yenidogan unitesi yok herhangi bir olumsuz durumda sincan lokman h3kime gonderiyorlar.
Bence z3kai tahir burak hastanesine gidin, orada dogum yapan bir akrabam memnun kalmisti, oz3l oda falan da ayarlayabilirsiniz ozele vereceginiz paradan daha az verirsiniz.
ne zaman yapmışlardı.ben de orda oturuyorum ama ne zaman gitsem çok kalabalık personel çok ilgisiz doğum katı nasıldır bilmiyorum ama hastaneden soğudum yani
Heheh komsu ciktik :))etlik lokman hekime işim çok yakın:)
Ben tarama şeker yuklemesi vs. Zekai tahirin ümiköy de semt polikliniği var orada yaptırdım. Ozamanlar orası gayet tenhaydı sabah gidip her işimi halledebiliyordum, hastane de kendinize bir doktor da belirleyebilirsiniz onu araştırın özelde ona muayene olabilirsiniz. Direkt hastanede muayene olmak zor çok kalabalık ama umitkoy boş oluyor. Ben sadece doğum için ana hastaneye gittim birde son dönem 3-4 kez nstye girdim kaydım olsun diye.zekai tahir de çok kalabalık kimse ilgilenmiyor bikaç kez gittim
siz hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?