Ankaralı kızçelerim toplanalım

Merhabalar. Ben Ankaralıyım eşimin işi sebebi ile mengendeyiz ama her hafta Ankaradayim diyebilirim ailem sevdiklerim herşeyim orada yani Eryamanda oturuyoruz 29 yaşındayım 6 yıldır evliyim. Veteriner teknikerliği okudum ama çalışmıyorum 7 kedim var bu ara bebek düşünüyoruz çok memnun oldum

Bende 16 Nisan 1996 aynı günmüş

günaydıınnn... Sibella2710 maşaallah sana.. okuyup kendine emek katanların hayranıyım... İçinizde en büyüğünüz benim galiba :) yakınız seninle bu arada.. valla ben de çok memnun oluyorum herkes gelsin tanışaşım inşaallah :) hayvanları çok seviyorum çok ama o kadar da korkuyorum ya hu ://

Y yelkus00 memnun oldum Sibella2710 ve seninle evlerimiz çok yakın valla ben ikinizin ortasındayım.. 7 kedi mi :) maşaallahhh :) hafta sonları Ankara dasınız o zaman.. kolay olsun ... Ayhhh ne güzel hadi inşaallah bebek haberini burada bizleri müjdelersin dilerim :)

Ben de memnun oldumkediniz mi var
Memnun oldum
Doğum tarihim yanlış yazılmış hatırlamıyorum nedenini, 8 Ağustos benim doğum günüm 1998 Sincan zordur ama işte kendi eviniz varmış ne güzel, kedinizin resmini atar mısınız çok severim hayvanları

7 kedi evde mi yoksa mahallede beslediklerinizle birlikte mi

Aynen tam ortamizdasin aynen haftanın 3 günü falan işte amin inşallah

Ben de yakınından geçemezdim sonra korkumu yendim iyi de oldu benim için

Olsun 8 ağustosta iyi aslan burçlarını severim iyi anlaşırım

Hayvan düşmanlığı olan insanları anlamıyorum ya yazık değil mi ne yapacan evini kırıp ellerine ne geçiyor çok üzülüyorum kızıyorum da

Hayvan düşmanlığı olan insanları anlamıyorum ya yazık değil mi ne yapacan evini kırıp ellerine ne geçiyor çok üzülüyorum kızıyorum da
Alıştırmayın falan diyorlar onlara neyse.. annem babam Antalya’da yaşıyor orada ev yapmıştık kimse dokunmamış çevre çok önemli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…