- Konu Sahibi yildiz2472
-
Bende 16 Nisan 1996 aynı günmüşMerhaba kızlar ben de 28 yaşındayım Sincandayım( evimiz burda yoksa semti hiç sevmiyoruz eşimle) Gazi Edebiyatı bitirdim açıktan 4 sene çocuk gelişim okudum ama iş nasip olmadı şimdilik ev hanımıyım. Çocuğumuz yok kedimiz var sütlaç çok memnun oldum ben de
Doğum günümüz 1 gün arayla bende 16 Nisan 1997
günaydıınnn...Merhaba kızlar ben de 28 yaşındayım Sincandayım( evimiz burda yoksa semti hiç sevmiyoruz eşimle) Gazi Edebiyatı bitirdim açıktan 4 sene çocuk gelişim okudum ama iş nasip olmadı şimdilik ev hanımıyım. Çocuğumuz yok kedimiz var sütlaç çok memnun oldum ben de
Y yelkus00 memnun oldumMerhabalar. Ben Ankaralıyım eşimin işi sebebi ile mengendeyiz ama her hafta Ankaradayim diyebilirim ailem sevdiklerim herşeyim orada yani Eryamanda oturuyoruz 29 yaşındayım 6 yıldır evliyim. Veteriner teknikerliği okudum ama çalışmıyorum 7 kedim var bu ara bebek düşünüyoruz çok memnun oldum
Memnun oldumMerhaba kızlar ben de 28 yaşındayım Sincandayım( evimiz burda yoksa semti hiç sevmiyoruz eşimle) Gazi Edebiyatı bitirdim açıktan 4 sene çocuk gelişim okudum ama iş nasip olmadı şimdilik ev hanımıyım. Çocuğumuz yok kedimiz var sütlaç çok memnun oldum ben de
Doğum tarihim yanlış yazılmış hatırlamıyorum nedenini, 8 Ağustos benim doğum günüm 1998Merhaba kızlar ben de 28 yaşındayım Sincandayım( evimiz burda yoksa semti hiç sevmiyoruz eşimle) Gazi Edebiyatı bitirdim açıktan 4 sene çocuk gelişim okudum ama iş nasip olmadı şimdilik ev hanımıyım. Çocuğumuz yok kedimiz var sütlaç çok memnun oldum ben de
7 kedi evde mi yoksa mahallede beslediklerinizle birlikte miMerhabalar. Ben Ankaralıyım eşimin işi sebebi ile mengendeyiz ama her hafta Ankaradayim diyebilirim ailem sevdiklerim herşeyim orada yani Eryamanda oturuyoruz 29 yaşındayım 6 yıldır evliyim. Veteriner teknikerliği okudum ama çalışmıyorum 7 kedim var bu ara bebek düşünüyoruz çok memnun oldum
Aynen tam ortamizdasinY yelkus00 memnun oldumSibella2710 ve seninle evlerimiz çok yakın valla ben ikinizin ortasındayım.. 7 kedi mi :) maşaallahhh :) hafta sonları Ankara dasınız o zaman.. kolay olsun ... Ayhhh ne güzel hadi inşaallah bebek haberini burada bizleri müjdelersin dilerim :)
Evimde beslediklerim mahallesi sayarsak kedi köpek baya var bende7 kedi evde mi yoksa mahallede beslediklerinizle birlikte mi
Ay ne güzel ilk defa aynı gün doğduğum biriyle tanıştımBende 16 Nisan 1996 aynı günmüş
Ben de yakınından geçemezdim sonra korkumu yendim iyi de oldu benim içingünaydıınnn...Sibella2710 maşaallah sana.. okuyup kendine emek katanların hayranıyım... İçinizde en büyüğünüz benim galiba :) yakınız seninle bu arada.. valla ben de çok memnun oluyorum herkes gelsin tanışaşım inşaallah :) hayvanları çok seviyorum çok ama o kadar da korkuyorum ya hu ://
Olsun 8 ağustosta iyi aslan burçlarını severim iyi anlaşırımBen de memnun oldumkediniz mi var
Memnun oldum
Doğum tarihim yanlış yazılmış hatırlamıyorum nedenini, 8 Ağustos benim doğum günüm 1998Sincan zordur ama işte kendi eviniz varmış ne güzel, kedinizin resmini atar mısınız çok severim hayvanları
Hayvanlara karşı mıBen de yakınından geçemezdim sonra korkumu yendim iyi de oldu benim için
Öyle mi asıl burcunuz nebenim de yükselenim aslan :)
Evet özellikle kedilerden çok korkuyordum nedense ama kendimi zorlayıp yendim ve bana baya iyi geldi eşimle akşamları beslemeye çıkıyoruz bazı günler. Karton ev falan da koyacaktık ama bizim semtte ya çalıyorlar ya da kırıyorlarHayvanlara karşı mı
Bende öyle bir gün erken falan tanıştığım oldu ama aynı gün ilk kezAy ne güzel ilk defa aynı gün doğduğum biriyle tanıştım
Maşallah maşallahEvimde beslediklerim mahallesi sayarsak kedi köpek baya var bende
Hayvan düşmanlığı olan insanları anlamıyorum ya yazık değil mi ne yapacan evini kırıp ellerine ne geçiyor çok üzülüyorum kızıyorum daEvet özellikle kedilerden çok korkuyordum nedense ama kendimi zorlayıp yendim ve bana baya iyi geldi eşimle akşamları beslemeye çıkıyoruz bazı günler. Karton ev falan da koyacaktık ama bizim semtte ya çalıyorlar ya da kırıyorlar
Alıştırmayın falan diyorlar onlara neyse.. annem babam Antalya’da yaşıyor orada ev yapmıştık kimse dokunmamış çevre çok önemli yaniHayvan düşmanlığı olan insanları anlamıyorum ya yazık değil mi ne yapacan evini kırıp ellerine ne geçiyor çok üzülüyorum kızıyorum da
balık burcuyum :)Öyle mi asıl burcunuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?