- Konu Sahibi yildiz2472
-
ay senin buram buram sincan :) ben biraz dışarıda kalıyorum oralara göre. Bazen işim oluyor işe giderken halledemediysem. Sincan merkeze geçmemek için aman sonra hallederim diyorum. :) insan bi yeri sevmeyince sevmiyor yaBen de plevnedeyim lale tren durağına yakın :)
Evet ben de aynı gezmek amaçlı bile çarşısına gitmek istemiyorum Allahtan araba var da bir yerlere gidebiliyoruz eşimle hiç bize uygun bir yer değilmiş. Tehlikeli olması da cabası..ay senin buram buram sincan :) ben biraz dışarıda kalıyorum oralara göre. Bazen işim oluyor işe giderken halledemediysem. Sincan merkeze geçmemek için aman sonra hallederim diyorum. :) insan bi yeri sevmeyince sevmiyor ya
Selaaammm,herkese selammm
ay buluşalım o haldee güze doğru ne dersiniz :)
hoş geldinn atomkaaa :)Merhaba kızlar ben de Çankaya'dayım 35 yaşındayım evliyim evden çalışıyorum
Günaydınnn Selam,Merhaba kızlar ben de Çankaya'dayım 35 yaşındayım evliyim evden çalışıyorum
Valla çok iyiymiş uygun bi zamanda buluşup kaynaşırız ne güzel ^^hoş geldinn atomkaaa :)
ortak buluşma kızılay olacak gibi:)
Şu ara yoğunluk az o yüzden ben de daralıyorum ama gün içinde spor yaparak vaktimi doldurmaya çalışıyorum. Yoksa sürekli sosyal medyada gezmekten beynim yanıyorGünaydınnn Selam,
Bende hybrit çalısıyorum. p tesi cuma evdeyim. Hep evden çalışmak nasıl? ben pandemide hep evde idim pandemi etkisi mi nedir darım darım daralmıştım.
inşaallah artık güz döneminde yaparız buluşmayı.. takipte kalın canlarım :)Valla çok iyiymiş uygun bi zamanda buluşup kaynaşırız ne güzel ^^
Şu ara yoğunluk az o yüzden ben de daralıyorum ama gün içinde spor yaparak vaktimi doldurmaya çalışıyorum. Yoksa sürekli sosyal medyada gezmekten beynim yanıyor
yaaa kıyamam sana öğretmenim yaa ;(Ben de ankarada oturuyorum ogretmenim ama evdeyim su an bebegims bakiyorum. Cok yalnizimm
Sincandayim sizyaaa kıyamam sana öğretmenim yaa ;(
biz varız lütfen kendini yalnız hissetmee..
bak ne güzel bebişin de var Allah bağışlasın..
Hangi semttesin peki ?
aa ne güzel yakınızzzz :)Sincandayim siz
Aa ne guzel ben de eryaman 5 de oturdum zamanindaaaa ne güzel yakınızzzz :)
ben de eryamandayım
aa ne güzel yakınızzzz :)
ben de eryamandayım
Aaa sende mi ankarada oturuyorsunBen de ankarada oturuyorum ogretmenim ama evdeyim su an bebegims bakiyorum. Cok yalnizimm
Eveet caniimAaa sende mi ankarada oturuyorsun
Aaa sende mi ankarada oturuyorsun
yaa kıyamam aramak istersen ara gelmek istersen gel kendini yalnız hissetme lütfenBen de ankarada oturuyorum ogretmenim ama evdeyim su an bebegims bakiyorum. Cok yalnizimm
O kadar bunalimdayim kiyaa kıyamam aramak istersen ara gelmek istersen gel kendini yalnız hissetme lütfen
kıyamam yaO kadar bunalimdayim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?