Çok şaşırdım gerçekten daha süresi dolmamış bebeği niye almışlar ki..Kabul etmeseydi keşke..Birde bu tarz ameliyatlarda sözleşme yaptırıyorlar..Kendi rızamla ameliyat oluyorum diye..Siz atmıyorsanız imzayı eşinize dostunuza o anda yanınızda kim varsa ona attırıyorlar..Sonradan hak talep edemeyin diye..Hayır eğer bebek erken alınacaksa doktorunun onu daha önceden uyarması ve yönlendirmesi gerekirdi..:enbuyukkk:
bu arada kızlar dün yine hastanedeydim doğum izni almaya gittim 32 haftalık benim hesaplarıma göre ama ultrasonda 30 hafta çıktı ve vermediler 15 gün sonra dediler bebişe baktılar gayet iyiymiş ama kilosunuda boyunuda sölemediler muayenehanesinde olsak şakırlar ve orda bi doktor vardı özlem yörük yada yörükoğlu onun hastası olan varsa acırım felaketti bana şeker yüklemesi yapılmamıştı testlerde çok düşük çıktı değerlerim dün için tekrar gel dediler ama grip olmuşum bütün gün yattım gidemedim:))hala kendimi iyi hissetmiyorum ve ayaklarım çok şişti sanki balon üzerinde yürüyorum ve altları çok kötü yanıyooo
evet ablam kabul etmemiş ama oda ablasıyla gitmiş bilemediği için ablada imzayı atmış heralde zamanını bilmiyo diye düşünmüş bebeği kuvöze almışlar 2 gün sonrada çıkarttılar anlamadığım bebeği normalde ayına kadar kuvözde tutmuyolar mı
merhaba arkadaşlar ankarada sevk ile muayene olmak istiyorum,rahim ağzı yarası ve iki yumurtalığımda kistler var. bildiğiniz çok iyi bir dr varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.özeline de gidebilirm.
Annemin bir doktoru var ama adını hatırlayamıyorum. Zübeyde Hanım doğumevinde başhekim yardımcısıydı en son..İsmini öğrenince buraya yazarım..
Birde benim ve ablamın doktoru var..O da yine zübeyde hanımda doktor. İyi bir hanım..
Dr. Saime Kış ;
05322544985
03124255693
ankaralı mayıs anneleri etlik doğum evinde saat 16-19 arası vardiya muayenesi başlamış ben geçen gün rapor almak için gittim kimse yoktu ultrasaona da direkt girdim nst yede biliyorsunuz bunlar için ilk önce gün ve randevu veriliyor gider gitmez giremiyorsunuz.
KIZLAR... BEN ANKARA ÖZEL LOKMAN HEKİM HASTANESİNDE ELİF HANIMA GİDİYORDUM... ÇOKTA MEMNUNDUM, AMA ELİF HANIM ARALIK AYINDA HACCA GİTTİ VE DOĞUMUMA SEVGİ HANIM GİRDİ... DOĞUM SERVİSİ OLARAK LOKMAN HEKİM ÇOK SÜPER, HELE ELİF HANIM MÜKEMMEL, ÇOK SİSTEMLİ DOĞUM YAPTIRIYORLAR, SANCINI FALAN ODANDA AİLENİN YANINDA ÇEKİYORSUN, SADECE DOĞUM ANINDA DOĞUMHANEYE ALINIYORSUN... TAVSİYE EDERİM ELİF HANIMI, ÇOK BİLGİLİ VE ÇOK ŞEKER BİR İNSAN... NE KADAR SORU SORARSAN SOR, SABIRLA CEVAP VERİYOR...
BEN ORDA DOĞUM YAPTIM, TOPLAM 2 SAAT SANCI İLE KIZIMI KOLLARIMA ALDIM, DARISI SİZLERE OLSUN...
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...slm arkadaşlar
bende 2 aylık hamileyim.günlerdir acaba hangi doktor diye sürekli araştırdım.hamile kalmadan önce sürekli zekai tahire giderdim.fakat oradan öyle sıkıldımki şimdi hamileyim ve gitmek istemiyorum.sonuçta doğum için doğum hastaneleri uygun ama ben özelde düşünüyorum.etlikteki lokman hekime gidiyorum fatma hanıma.aslında memnunum bir sorunum yok güler yüzlü hoş bir bayan.ücretlerde 60 ytl ssk için.doğumda 1.000 ytl ve sezeryan 1,500 ytl.daha önce orada doğum yapan yada çevresinde oradan bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Kızlar Çağ Hastanesinde normal doğum için SSKlı hastadan 750 YTL fark, Bayındır Hastanesinde 1,500YTL fark alıyorlarmış.. Hacettepe isterseniz doktoru parayı çook severmiş :) iki tane doktor ismi aldım ama araştırmaya devam.. Ayrıca zekai tahir burak hastanesini tabiki herkes harika bulmasada tam teşekküllü ve doğum uzmanlarının bulunduğunu her durumda acil müdahale için yeterli donanıma sahip olduğunu söyleyenler sıklıkta.. İşin rahatını düşünmektense donanım sahibi yerde bulunmak daha doğru olur diye öneride bulunanlarda var tabi. Hak vermemek elde değil.. Araştırmaya devam bakalım.. Zekai tahir için doktor ismi soruyorum önerebileceğiniz doktor ismi varsa yazın lütfen..
Kızlar doğum yapmak için hastane araştırıyorum.. Suda doğumu düşünüyorum dikişsiz ve sıcak suyun etkisiyle daha rahat olacağımı düşündüğüm için ama yinede karar veremiyorum bazı doktorlar tavsiye ediyor fakat tavsiye etmeyenlerde var.. Doğum için özel hastane yerine tam teşekküllü büyük hastaneyi tercih etmelisin diyenlerde var karar veremedim.. Kızlar doğuma kadar araştırdığımız hastaneleri yazalım mı birbirimize fikir vermiş oluruz.. Ayrıca ben SSK lıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?