Ankaralı Mayıs anneleri...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Naze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ablam kabul etmemiş ama oda ablasıyla gitmiş bilemediği için ablada imzayı atmış heralde zamanını bilmiyo diye düşünmüş bebeği kuvöze almışlar 2 gün sonrada çıkarttılar anlamadığım bebeği normalde ayına kadar kuvözde tutmuyolar mı

bu arada kızlar dün yine hastanedeydim doğum izni almaya gittim 32 haftalık benim hesaplarıma göre ama ultrasonda 30 hafta çıktı ve vermediler 15 gün sonra dediler bebişe baktılar gayet iyiymiş ama kilosunuda boyunuda sölemediler muayenehanesinde olsak şakırlar ve orda bi doktor vardı özlem yörük yada yörükoğlu onun hastası olan varsa acırım felaketti bana şeker yüklemesi yapılmamıştı testlerde çok düşük çıktı değerlerim dün için tekrar gel dediler ama grip olmuşum bütün gün yattım gidemedim:))hala kendimi iyi hissetmiyorum ve ayaklarım çok şişti sanki balon üzerinde yürüyorum ve altları çok kötü yanıyooo

Neysencim çok üzüldüm canım, geçmiş olsun..Bende dün kontroldeydim..Doktorum hemen sordu çalışıyormusun rapora ihtiyacın var mı diye?? Ben evdeyim ama arada bir duruşmalarım oluyor onlarada mazeret göndermeyi düşünüyorum artık..Çünkü şehir dışı..Gerçi doktorum hafta içi gel yazalım istirahat raporunu dedi ama evden çıkamıcam bu aralar, gelecek hafta sonu da sınavım var..Sana Özel TDV 29 Mayıs Hastanesini tavsiye ederim..Yeni doğan ünitesi de olan güzel ve yeni bir hastane..Üstelik Vakıf hastanesi olduğu için fiyatları da özel hastanelere göre daha uygun..Biz Ankara'lı Mayıs Anneleri olarak devlet hastanelerinden hiç memnun kalamadık zaten..Resmen hepimizin burnundan geldi muayenelerimiz..

Bebek normal ayına kadar tutulmuyor canım..Eğer vücut sistemi yeterliyse ve erken doğuma bağlı çok ciddi bir sorun yaşamıyorsa taburcu ediyorlar..Çok küçük doğan bebeklerde ise belli bir ağırlığa gelmesini bekliyorlar..Çok şükür sizin bebişin sorunu yokmuş anladığım kadarıyla..Doktorların gazabına uğramış sadece..

canım çok teşekkür ederim son zamanlarda yine hastane işine başladık inşallah hepimizin korktuğu gibi olmazda rahat rahat bir doğum yaparız..

merhaba arkadaşlar ankarada sevk ile muayene olmak istiyorum,rahim ağzı yarası ve iki yumurtalığımda kistler var. bildiğiniz çok iyi bir dr varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.özeline de gidebilirm.

merhaba arkadaşlar ankarada sevk ile muayene olmak istiyorum,rahim ağzı yarası ve iki yumurtalığımda kistler var. bildiğiniz çok iyi bir dr varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.özeline de gidebilirm.

Annemin bir doktoru var ama adını hatırlayamıyorum. Zübeyde Hanım doğumevinde başhekim yardımcısıydı en son..İsmini öğrenince buraya yazarım..

Birde benim ve ablamın doktoru var..O da yine zübeyde hanımda doktor. İyi bir hanım..

Dr. Saime Kış ;
05322544985
03124255693

canım teşekkkür ederim,bekliyorum

ankaralı mayıs anneleri etlik doğum evinde saat 16-19 arası vardiya muayenesi başlamış ben geçen gün rapor almak için gittim kimse yoktu ultrasaona da direkt girdim nst yede biliyorsunuz bunlar için ilk önce gün ve randevu veriliyor gider gitmez giremiyorsunuz.

yasemincim bende büyük doğumdan almayı düşünüyorum doğum iznini ama çok uğraştırıyolar yani etliğe akşam gitsem hemen alabilirmiyim ordanda veriliyo değil mi bilmediğin şehirde olmak kadar zor bişey yok valla

KIZLAR... BEN ANKARA ÖZEL LOKMAN HEKİM HASTANESİNDE ELİF HANIMA GİDİYORDUM... ÇOKTA MEMNUNDUM, AMA ELİF HANIM ARALIK AYINDA HACCA GİTTİ VE DOĞUMUMA SEVGİ HANIM GİRDİ... DOĞUM SERVİSİ OLARAK LOKMAN HEKİM ÇOK SÜPER, HELE ELİF HANIM MÜKEMMEL, ÇOK SİSTEMLİ DOĞUM YAPTIRIYORLAR, SANCINI FALAN ODANDA AİLENİN YANINDA ÇEKİYORSUN, SADECE DOĞUM ANINDA DOĞUMHANEYE ALINIYORSUN... TAVSİYE EDERİM ELİF HANIMI, ÇOK BİLGİLİ VE ÇOK ŞEKER BİR İNSAN... NE KADAR SORU SORARSAN SOR, SABIRLA CEVAP VERİYOR...

BEN ORDA DOĞUM YAPTIM, TOPLAM 2 SAAT SANCI İLE KIZIMI KOLLARIMA ALDIM, DARISI SİZLERE OLSUN...

Didem'cim ben de Lokman Hekim'e gidiyorum. Epidural yaptilar mi? Sevgi hanimdan memnun kaldin mi? Neler gerekli bebek icin goturmek uzere?

slm arkadaşlar
bende 2 aylık hamileyim.günlerdir acaba hangi doktor diye sürekli araştırdım.hamile kalmadan önce sürekli zekai tahire giderdim.fakat oradan öyle sıkıldımki şimdi hamileyim ve gitmek istemiyorum.sonuçta doğum için doğum hastaneleri uygun ama ben özelde düşünüyorum.etlikteki lokman hekime gidiyorum fatma hanıma.aslında memnunum bir sorunum yok güler yüzlü hoş bir bayan.ücretlerde 60 ytl ssk için.doğumda 1.000 ytl ve sezeryan 1,500 ytl.daha önce orada doğum yapan yada çevresinde oradan bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Sana tavsiyem öncelikle kendine bir doktor bulman seninle ilgilenen özel bir doktorun olursa doğum yapacağın hastane konusunda zaten o sana bilgi verecektir...Benim önerebileceğim doktor AÜ.Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinin doktoru Doç.Dr.Bülent Berker kendisi çok sempatik ve konusunda uzman..Ücretleri de gayet makul doğumumuda onun bulunduğu hastenede yaptım personelin tamamı kendisinin öğrencisi olması sebebiyle gereğinden fazla ilgi gösteriyorlar..Ayrıca hamilelik boyunca istediğin gibi telefonlada görüşüp hertürlü sıkıntını paylaşabiliyorsun ve doğum içinde senin isteğine göre hareket ediyor...Sağlıklı problemsiz bir hamilelik diliyorum....

Rana Karayalçın.............çok iyi ve ilgili bir dr. olarak duydum.

kızlar şuan 5.5 aylık bebğim var vee gebeliğimi 3haftalıkken öğrendim vee elif hanıma bi başladım vee kesinlikle bırakmamayı düşünüyorum çok seviyorum gerçekten sabırlı sevecen bi insan zaten çekingenim afedersinizi ama bi kişi görsün dimi ama gerçi sezeryan olmak zorunda kaldım ama herneyse elif hanımdan çok ama çok memnunum ayrıca lokman hekimin fiyatları 2-3 ay önce düştü sezeryan 1500 iken 500 olmuş

merhabalr! ben 2009 mayıs annesiyim.
çağ hastanesi hakkında bilgisi olan varmı? normal ve sezeryan ücretleri nekadar?

Ben de 29 mayıs hasanesine gidiyorum, Figen hanıma
bu hastanede önce doğum yapmış olan varmı acaba?
hastane temiz, inşallah herşey iyi geçer

Cnm ben 2008 mayıs annesiyim,tabiiki tam teşekküllü bir hastane seçmelisin,küçük özel hastanelerin temizliği,cici,bicisine kanma sakın.Gelişmiş özel hastaneler tabiiki çok iyi.Yeni doğan ünitesi,kardiyoloji vs... çok önemli biliyorsun doğum olayında,bunları gözardı etme cnm.Ben Ankara Gatada yaptım doğumu çok memnun kaldım.

kızlar bence devletin doğum evlerinde yapın doğumları.çok tecrübeliler.ayrıca doktora değil ebelere güvenin normal doğum istiyorsanız.onlar daha usta bence.yinede siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…