Ben yaklaşık 3 sene önce Cüneyt Genç'le Mesa'da tanışmıştım. Sadece rutin jinekolojik muayene için gitmiştim. İnsanı rahatlatan güven veren bir uslubu vardı, ben de çocuk sahibi olmaya karar verirsem Cüneyt Bey'e gitmeye karar vermiştim. Mart 2009 da çocuk sahibi olmaya karar verdim ve Cüneyt Bey'e gittim, gayet güleryüzlü, gebelik öncesi yapmam gerekenler konusunda bilgi verdi, tahlillerimi yaptı.Mayıs ayında hamile kalmıştım ve tekarar gittim, hersey çok iyi gidiyordu fakat 2'li test sonucum alt sınıra biraz yakın cıkmıştı ve bunu bana haber verirken o kadar soğuk ve işini yapan insan edasıyla konuştu ve beni rahatlatmak dışında daha fazla panik yaptı. Eşim konuşmak için aradığında, neden arıyorsunuzki tarzında konuşmuş ve biz ertesi gün yüz yüze görüşmek için gittik. Yine bilgi vermeye devam ediyor ama o herşey yolundayken gülücükler saçan insan gitmiş yerine farklı bir insan gelmişti. Benim o anda bilgiden çok rahatlamaya ihtiyacım vardı ama bu rahatlamayı ne ben ne de eşim hissettik.Ve konuşma sırasında benim 1 bebekle ilgilendiğimi kendisinin 100 bebekle ilgilendiğini, herkesle empati kurmasının çok zor olduğunu söyledi ve orda benim için bitmişti ama 1 şanş daha verip mal attım, durumu anlatan ve gelen cevap direk kendisinin öyle yapmadığını, hata yapmadığını açıklayan cinstendi. Benimle ilgili 1 kelime bulamadım içinde. Ben 3 sene sonra, herşey normalse neden böyle bir tepki vereyim?? Neyseki aradığımı bulamadım ve açıkcası yoğunluktan riskli hastaları başından atmaya çalıştığını düşünüyorum, bu davranışın başka açıklaması yok. Yani herşey ii giderken iyi, anlayışlı bir doktor fakat, işler ters gitmeye başladığında tanıyamadığım biri. Bir gbeliğinde sürekli risk altında olduğunu düşünürsek, tavsiye etmiyorum... Şimdi Cihangir Çakıcı'ya gitmeye karar verdim, izlenimlerim hakkında bilgi veririm.Mesa Hastanesinin Ankaradaki en iyi özel hastane olduğu sözü biraz iddialı olmuş :)) Ben 29 Mayıs Hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum, hastane hem çok yeni, hem çok temiz hemde personeli çok ilgili, ayrıca son teknoloji ekipmanları var (nükleer tıpla da ilgililer) ..Üstelik fiyatları diğer özel hastanelere göre çok daha uygun .. Eşimle ilgili bir konuda Bayındır' a gitmiştik ama Bayındır Hastanesi'nin fiyatları olmasından gerekenden daha yüksek ..
evet ben de kesinlikle cüneyt beyi ve mesa hastanesini tavsiye ederim
ama maalesef ben artık ona gidemiyorum
düşük yaptığım döneme rastlamıştı cüneyt beyle tanışmamız,gerçekten beni çook rahatlatmıştı, hastane zaten ankaradaki en iyi özel hastane bence
özel sağlık sigortam var ve maalesef şirket mesa ile bu sene anlaşma yapmamış ve ben Bayındır hastanesine gidiyorum
Halime SEZER KAYA doktorum, zaten Cüneyt Genç de daha önce bayındırda çalışıyordu .
şimdi hamileyim ve bu doktorumdan da memnunum
sadece hastane biraz kalabalık, devlet hastanesi gibi olmuş ama donanım açısından Bayındır Hastanesini de tavsiye edebilirim
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Sana tavsiyem öncelikle kendine bir doktor bulman seninle ilgilenen özel bir doktorun olursa doğum yapacağın hastane konusunda zaten o sana bilgi verecektir...Benim önerebileceğim doktor AÜ.Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinin doktoru Doç.Dr.Bülent Berker kendisi çok sempatik ve konusunda uzman..Ücretleri de gayet makul doğumumuda onun bulunduğu hastenede yaptım personelin tamamı kendisinin öğrencisi olması sebebiyle gereğinden fazla ilgi gösteriyorlar..Ayrıca hamilelik boyunca istediğin gibi telefonlada görüşüp hertürlü sıkıntını paylaşabiliyorsun ve doğum içinde senin isteğine göre hareket ediyor...Sağlıklı problemsiz bir hamilelik diliyorum....
:bbo:
merhaba bende AÜ.Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinin doktoru Prof. Dr. Feride Söylemez'e gidiyorum. doğumum da orada olacak. neler gerekli çantaya neler koymam gerekiyor yardımcı olabilir misin? o kadar kafam karışık ki...:bbo:
Merhaba 2014 mayısda doğum yapanlar varsa paylaşımda bulunalım mı ? Ben Ankarada yaşıyorum . Çok şükür benimve bebişimin durumu iyi. Hastane araştırıyordum sanırım artık karar verdim. Koru (sincan) hastanesini çok beğendim. Sizin fikirleriniz varmı ?
Merhaba 2014 mayısda doğum yapanlar varsa paylaşımda bulunalım mı ? Ben Ankarada yaşıyorum . Çok şükür benimve bebişimin durumu iyi. Hastane araştırıyordum sanırım artık karar verdim. Koru (sincan) hastanesini çok beğendim. Sizin fikirleriniz varmı ?
lina ya giden var mı memnun musunuz?
linaya bir arkadaşım gitti, hiç memnun kalmadı, boşuna o kadar para verdik dedi, sonra yenimahalle devlet hastanesine devam etti ve orada da doğumunu yaptı. ben de linayı araştırmıştım Şükran Hanımı çok övüyorlardı. bence bir kez gidip görmek lazım. evimin çok yakınında ama ben hiç gitmedim nedense, arkadaşımın dediklerinden heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?