Ankaralı Mayıs anneleri...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Naze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm bende Zekai Tahir'e gidiyorum ama özel dr'um yok banada önereceğiniz bir dr. varsa sevinirim

Neysencim valla ben Zekai Tahir'i kimseye tavsiye etmiyorum..Çünkü özel doktorun yoksa kimse yüzüne bakmıyor, hastanede çalışan ve muayenehanesi olan doktorları da alınmasınlar ama biraz paragözler..

Ben 29 Mayıs Hastanesi'ne gidiyorum Dikmen'de..

SSK'lıysan 45 YTL fark ödüyorsun..(Özel doktora her ay 150 YTL vermekten daha mantıklı)

kızlar doğum yapacağınız hastanede özellikle yenidoğan yoğun bakımı olmasına dikkat edin olurmu

merhabalar ben inşş agustos annesi olucam. bi sorum var arkadaşlar özel hast. araştırıyorum 100.yıl hastanesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çook sevinirim..

kızlar bende zekai tahire gidiyorum çok iyi ilgilenmiyorlar ama özel olunca yardımcı oluyorlarmış bi tane doktor buldum muayenehanesi demetevler 1. caddede adıda cavidan gülerman çok iyi olduğunu söylediler daha gitmedim tabii muayene ücretide 160 ytl mişş umarım işinize yarar

ben zekai tahir den muammer doğanın özeline gidiyorum,doktorumdan memnunum hastaneye sadece tetkikler için gidiyorum ama doğumu orada düşünüyorum,tam donanımlı ve deneyimli ekip olması ve doktorumun o hastanede görev yapmasına güveniyorum ama tüm bunlara rağmen orada doğum nasıl oluyor bir bilgim yok mesela epidural anestezi yaptırabilmen oradaki anestezi uzmanının insiyatifindeymiş isteğe bağlı olmuyormuş bu da beni düşündürüyor çünkü ben epidural normal yada sezeryan doğum istiyordum bazı soru işaretleri var kafamda bakalım son karar ne olacak

walla arkadaşlarım şuan gittiğim doktora gitmişler dikişsiz ve ağrısız sezeryan yapmışlar. normal doğumuda dikişsiz yaptırıyormuş. bakalım 2 ay kaldı. nisan 20-25 arası bebişime kavuşuyorum en dikişsizinden:)

kızlar ben hamile değilim ama kalmak için LOKMAN hekime Gidiyorum orda 3 tane doktor var siz hangisini tavsiye ediyosunuz

kızlar ben hamile değilim ama kalmak için LOKMAN hekime Gidiyorum orda 3 tane doktor var siz hangisini tavsiye ediyosunuz

Ben Etlik Lokman Hekimde Elif Hanıma gittim bir kez çokta memnun kalmıştım ama o ara o hacca gitti falan eşim rahatsızlandı falan derken 29 Mayıs Hastanesini keşfettim..Sana Elif Hanımı tavsiye ederim ilgili ve sempatik bir hanım..

ben fatma hanıma gittim aslında 3 seferdir
hem hemşiresini sevmiyorum hemde pek ilgili gibi gelmedi

ayrıca çok teşekkür ederim canım
araştırıyorum ibni sinada bi dr. söylediler bakalım
29 mayıs hst. de doktorun kim

Canım 29 Mayıstaki doktorum Nesrin hanım,

Elif hanıma göre daha az konuşuyor, eğer senin sorun varsa ve söylüyorsan yardımcı oluyor ve tavsiyede bulunuyor..Onun haricinde ekstra bilgi vermiyor.. Mesela ben bir kaç kez aldığım kilolarla ilgili dert yandım ama pek oralı olmadı
( belki boyuma göre kilomu fazla görmemiş olabilir ) Elif hanım bazı şeyleri ben sormadan söylemişti.. ( belki gebeliğimin ilk dönemi olduğu ve bir takım sıkıntılarım bulunduğu için bana pek çok şey anlatmış ve bir kaç küçük el kitabı vermişti ) Ama yinede Nesrin Hanımda çok sempatik bir insan, güvenebilirsin, insanı tedirgin etmiyor, kafanda soru işareti kalmıyor.. Hastaneye randevulu gidiyorsun.. Üstelik ayrıntılı ve 4 boyutlu ultrason olanakları da var..

çok teşekkür ederim canım
sanada doğumda Allah kolaylıklar versin Sağlıkla sıhhatle inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin
sevgilerimle

Bende yazamadan edemeyecem yarama tuz bastı bu başlık
Doğumumu ..Araştırma hast.yaptım gaz sancısından öldüm öldüm dirildim kimse müdahale etmedi artı ameliyat masasında bir saat daha fazla beklettiler DR.gelemedi sağolsun benim Dr.um Prof hanımda yurt dışına konferansa gitmişti herşey ters başladı 4 gün neler çektim o hastanede ismini duyunca midem bulanıyo

Zekai Tahir Burak hastanesinin vukuatları bitmiyor..Dün hastenede bir kadın kendisinin doğumda doktordan birtek dayak yemediğinin kaldığını, ablasınında bebeğini az kalsın karnında öldürüyorlardı hikayesini dinledim... ve kadın diyor ki her önüme gelene sakın o hastaneye gitmeyin o hastane kendini aşmış artık diyorum diyor...

Nasıl bu kadar sorumsuz olabildiklerini hala anlamış değilim.Artık insanlıkla falan alakaları kalmamış gibi..Ya yönetim kadrosu iyiniyetli ama çalışanları sorumsuz yada hepsi kötü..Orada harcanan zamana yazık..Merak ediyorum oraya devam eden kadınlar o kadar eziyete rağmen başka bir çocuk daha düşünürler mi??

benim dün görümcem zekai tahire gitti 36 haftalık hamileydi ve doğum izni almaya gitti ama apar topar doğuma almışlar üstelik ilki sezeryan diye almışlar ters hiçbir durum yok yani ablam gitmek isteyincede burası amerika değil bizde amerikan doktoru değiliz demişler tam 7 saat sürdü ve 7 saatte kanamayı durduramadılar bugün kendine geldi gidip gördük iyi şükürler olsun ama bebiş tam gelişemediği için ufacık kızımız erken geldi diyoruz sadece yapacak bişi yok çünkü bende yarın gidip doğum izni alıcam doğumu orda düşünüyordum ama şaşırdım kaldım offffff çok zor kime güveneceğini bilememek en iyisi sancı 5 dakkada bir gelince hastaneye gitmek zaten korkularım var bazen hiç doğmasada içimdemi saklasam diyorummm:)))

Çok şaşırdım gerçekten daha süresi dolmamış bebeği niye almışlar ki..Kabul etmeseydi keşke..Birde bu tarz ameliyatlarda sözleşme yaptırıyorlar..Kendi rızamla ameliyat oluyorum diye..Siz atmıyorsanız imzayı eşinize dostunuza o anda yanınızda kim varsa ona attırıyorlar..Sonradan hak talep edemeyin diye..Hayır eğer bebek erken alınacaksa doktorunun onu daha önceden uyarması ve yönlendirmesi gerekirdi..:enbuyukkk:

sancısı olduğu içinmi acaba doğum aldılar anlamadım:uhm:.sezeryan ameliyatı 45-60 dk arası sürüyor 7 saat nasıl oluyo.bende etliğe bi gittim ama orası kötünün iyisi sanırımbenneyaptımki.düşünceen katılıyorum sancıların sıklaşınca git ama suyun gelirse hemen git.bende bazen oğlum hasta olunca ağlayınca içimde kalsaydı diye düşnüyorum yavrumu

ya ne kötü hikayeler bunlar bende doğumu orada düşünüyorum doktorum zekai tahirin doktorlarından,özel hastalara muamele farklı diye duydum ama özel değilsen vay haline durumu varmış sanırım.. bu gidişimde doktorumla net olarak bu konuyu konuşacağım( büyük ihtimalle orada doğum yapmamı önerecek) ona göre başka bir hastane düşünebilirim

hayır yaseemincim hiç sancısı yokmuş aşağıda ultrasonda 40 haftalık doğumundan 1 hafta 2 gün geçmiş demişler yatış yapmışlar yukarı aldıklarındada 36 haftalık demişler ve artık çıkartamayız demişler 7 saat beklemişler ve kanamasını durduramamışlar hastaneden çıkmadan bebişte sarılık var zannedip minicik ellerinden 1 ünite kan almışlar zaten elinde damarda yok garibimin ilkinde bulamamışlar ikincide almışlar nasıl canı yandıysa 4 saat hep uyudu bende doktorla konuştum ama ordan başka yerde olamaz dedi acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum ama napıcağıma daha karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…