Slm bende Zekai Tahir'e gidiyorum ama özel dr'um yok banada önereceğiniz bir dr. varsa sevinirim
kızlar ben hamile değilim ama kalmak için LOKMAN hekime Gidiyorum orda 3 tane doktor var siz hangisini tavsiye ediyosunuz
Zekai Tahir Burak hastanesinin vukuatları bitmiyor..Dün hastenede bir kadın kendisinin doğumda doktordan birtek dayak yemediğinin kaldığını, ablasınında bebeğini az kalsın karnında öldürüyorlardı hikayesini dinledim... ve kadın diyor ki her önüme gelene sakın o hastaneye gitmeyin o hastane kendini aşmış artık diyorum diyor...
benim dün görümcem zekai tahire gitti 36 haftalık hamileydi ve doğum izni almaya gitti ama apar topar doğuma almışlar üstelik ilki sezeryan diye almışlar ters hiçbir durum yok yani ablam gitmek isteyincede burası amerika değil bizde amerikan doktoru değiliz demişler tam 7 saat sürdü ve 7 saatte kanamayı durduramadılar bugün kendine geldi gidip gördük iyi şükürler olsun ama bebiş tam gelişemediği için ufacık kızımız erken geldi diyoruz sadece yapacak bişi yok çünkü bende yarın gidip doğum izni alıcam doğumu orda düşünüyordum ama şaşırdım kaldım offffff çok zor kime güveneceğini bilememek en iyisi sancı 5 dakkada bir gelince hastaneye gitmek zaten korkularım var bazen hiç doğmasada içimdemi saklasam diyorummm:)))
benim dün görümcem zekai tahire gitti 36 haftalık hamileydi ve doğum izni almaya gitti ama apar topar doğuma almışlar üstelik ilki sezeryan diye almışlar ters hiçbir durum yok yani ablam gitmek isteyincede burası amerika değil bizde amerikan doktoru değiliz demişler tam 7 saat sürdü ve 7 saatte kanamayı durduramadılar bugün kendine geldi gidip gördük iyi şükürler olsun ama bebiş tam gelişemediği için ufacık kızımız erken geldi diyoruz sadece yapacak bişi yok çünkü bende yarın gidip doğum izni alıcam doğumu orda düşünüyordum ama şaşırdım kaldım offffff çok zor kime güveneceğini bilememek en iyisi sancı 5 dakkada bir gelince hastaneye gitmek zaten korkularım var bazen hiç doğmasada içimdemi saklasam diyorummm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?