Ankaralı Mayıs anneleri...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Naze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende ankarada yaşıyorum...
kontrollerime başlangıçta etlik zübeyde hanıma geçen haftada magnet tıp merkezine gittim... büyük bir ihtimal orada kontrollere devam edeceğim. doğum için de lokman hekimi düşünüyoruz hayıkrlısı bakalım...
yanlız bişey sorcam tecrübeli arkadaşlara doktor geç hamile kaldığımı söyledi yani son adet tarihim 17 ağustos çok iyi hatırlıyorum çünkü o sıra ovulasyon testi yapıyordum ve hani 17 ağustos unutulcak bir gün değil...
pazartesi doktorum buk bebek küçük dedi, yani normalde 16 haftamda olmam gerekiyo 14 buçuk hkaftalıkmış minik yavrum...
bu durum kötü birşey değil demi arkadaşlar?

Son düzenleme:

Geç döllenmeden bahsrtmiş sanırım kötü bişi değil bildiğim kadarıyla normal bişi

mrb annecikler,ewim yakın diye devlet hastanesine gidiorum bende, cok hızlı kontrol ediolar oğlumla hasret gideremeden muayenem bitmiş oluyo bu durum üzüo benı.özele gitmenın vakti geldi.sizlerden ankarada özel hastaneye gidip memnun kalanlardan tavsiyeler istiyorum .Turgut özal hastanesi war suan aklımda doktor tavsiyesi de olabilir bu hastaneden.

Ben yüzüncüyıl dilk hanıma gittim en son. Gelecek hafta randevuyu tekrar ondan alıcam sevdim daha önce akropole gidiyordum hastane olarak seviyorum ama doktorları hakknda bişi diyemem bülent beyi çok övüyorlar

slm kızlar bende geldim aranıza su an denizlide yaşıyorum ama doğumda allah nasip ederse ankarada olacağım dr konusunda karasızım zekai tahiir de yapmayı düşünüyorum. magnete giden arkadaş memnun musun

merhabalar ben ilk doğumumu etlik zübeyde hanımda yaptım bebeğim makat gelişli olmasına rağmen sezeryan için gün verilmedi ve son 39. haftamda kanamalarım olmasına rağmen sancıyla bebek döner diyerek her seferinde beni eve geri gönderdiler.Sonuçta 5- 6 saatlik çekilen sancının sonunda epidural anesteziyle sezeryan odum. Epidural dedim ama uyuşma tam olmadı ve bebek içeriden çıkartıldıktan sonra genel anesteziyle bayıltıldım. uyandıktan sonra epiduralin etkisiyle 15 gün şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla geçen korkunç günlerim oldu. Başımı yastıktan kaldırıp zorla emziriyordum bebeğimi çoğunlukla annemler mama ile beslediler.
Şimdi 2. hamileliğimi yaşıyorum ve sincan Koru hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum. Sorunlu bir hamilelik yaşıyorum ve doktorum her soruma ayrıntılı cevap veriyor. kısmetse doğumumu da orada genel anesteziyle yapmak istiyorum. Allah bütün hamilelere kolaylık versin :)

Canım çoooook geçmiş olsun ne kadar zor olmuş doğumun ikinciye cesaret etmeni tebrik ediyorum benim de ikinci. İnş iyi sorunsuz geçirirsinin hamileliğini ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Ben yüzüncü yıl hast gidiyorum

canım yaa ilk tecrben biraz kötü olmuş benimde şuan ilk bebişim plcak çok heycanlıyım sincan koruyu bende düşünüyorum acaba doktorun kim memnunmusun muayne ücretleri ne kadar bide doğum ücreti ne kadar çok soru sordum dimi ben etimesgutta oturuyorum doğum anında yetişemessek korkusuyla yakın yerlere bakıyorum koruda seçeneklerim arasında bide oraya giden biriyle hiç karşılaşamamıştım hazır birini bulmuşken bütün soruları sorym dedim

doktorum seda tamsoy ve çok memnunum.Gerçekten güzel ilgileniyor.Benim 2 hamileliğimde problemliydi ilk 3 ay sürekli kanamam oluyordu plesentanın aşağıda omasından dolayı. 1 gece yoğun kanama yüzünen koru hastanesinde yatmak zorunda kaldım. odalar otel odası gibi :) saat başı doktorlar kontrole geliyorlar. ilgi alaka güzel e tabi o kadar para veriyoruz :) muayne ücreti 57 lira haftaya cuma ayrıntılı ultrasyon var 175 lira. doğum ücreti muhasebeyle konuşşuluyormuş biz henüz konuşmadık ama doktorum 1000-1500 lira civarında dedi sezeryana. muaynenin en güzel tarafı karşında ekran var ve doktor bebeğin her ayrıntısını gösteriyor :) geçen muaynemde bana renkli ultrasyon çıktısı verdiler bebeğin yüzünü gösteren. muayne 15-20 dk sürüyor. tahlil sonucu beklemek yok sonucu telefondan öğreniyorsun doktor gerek duyarsa ilacını telefona şifre göndererek aldırıyor
ayyyy hastane sanki benim ne çok övdüm yaaaa. ama açıkçası ilk doğumd çok sorunlar yaşamış biri olarak çok memnunum şimdilik :)

vallahi tek çocuğa karşı olduğum için 2. yi göze aldım:))) çocuk ilerde bize bişey oursa yalnız kalmasın arkada bi dayanağı olsun düşüncesindeyim hep. inşallah herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına :)

çooook saol canım inan beni çok aydınlattın aramızda 1 hafta var benimde kanamalarım olmuştu şükür şuan sağlığımız iyi 6 ocak dada benim ayrıntılım var

merhaba;ben çok araştırdım hastane etrafımda doğum yapan arkadaşlarımdan en çok tobb duyuyorum bende orda amelitay olmuş biri olarak bence tobb ama suda doğum hakkında fikrim yok:)

Kızlar mrb ben sincan özel koru hastanesine Meltem hanıma hamileligimin başından beri muane oluyorum
bir fikri olan varmı doktor ve hastane hakkında :92::92:

merhaba;

ben mayıs annesi olacağım, özele gidiyorum da zekai tahir olsun istyrm ama acaba doktorun kim? bana biraz bilgi verir misin? özel oda olayı oluyor mu ?

yazdığını gördüm de ben de mayıs annesi olacağım, özele gidiyorum ama zekai tahire geçmek istiyorum doktorun kim senin ? nasıl geçiyor memnunmusun ? doğum için birşeyler duydun mu yani özel oda olayı felan ? yardımcı olursan çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bende inşallah mayıs annesi olacagim. Ankarada yasiyorum ve hacettepe profesoru olan doktorumun ozel klinigi var oraya gidiyorum. Kendisinden cok memunum ve bilgisini insanligini herzaman takdir edecegim bir doktor. Fakat maddi imkanlarimizi zorlayamiyoruz artik ve sanirim dogumumu ona yaptiramiyacagim. Muaynesi 350 tl ve dogum icin duydugum fiyati 5000 tl bide ustune hastane ucreti oda 1500 tl falanmis. Normal yada sezeryan ayniymis. Tabi bu fiyat eski hastalarindan duydugum. Ben sormaya cesaret edemedim henuz, simdi ne kadar soyleyecek Allah bilir.
Bu sebeplerden oturu yeni doktor daha dogrusu dogumumu yapacak doktor arayisina girdim.. yenidogan bakimi iyi hastanelerden birini tercih edecegim..

''Hacettepe, Guven, HRS ve Bayındır Hastanesinin'' haricinde bir hastanede dogum yapmayi düşünmüyor.. bu bahsettigim hastanelerden hangi doktorlari tavsiye edersiniz bide dogum fiyatlarini ogrenebilirmiyim.

canım ben ankarada koru hastanesine gidiyorum sincandakine. muayene ücreti 67 tl oldu en son zamla. doğum ücreti de 1500 tl epidural istersen + 300 tl. hastane çok iyi doktorum ahmet bey çok iyi ilgili.
ama özel hastaneye gitmek istemiyorum dersen o zaman yenimahalle devlet hastanesini tavsiye ederim. bir kez gittim kadın doğuma ve pozitif enerji aldım.

Canim haftalarimiz yakinmis, bebeklerimizi sağlıkla kucaklayalim inşallah. balgattaki koru hastanesini biliyorum, cok iyi bir hastane ve sincandakide iyidi mutlaka fakat benim erken dogum riskim olabilir ve buy yüzden arastirmalarimiz ve bukonuya hakim kisiler yenidogan bakim unitesi konusunda kesinlikle ''Hacettepe, Guven, HRS veya Bayındır Hastanesinde'' olmali dogumum. Buralarda bulunan doktorlari ve dogum fiyatlarini bilmiyorum, bbu konuda bilgili arkadaşlardan yorum yapan olursada memnun olurum

sincan koruyu ben de araştırdım ama doğum yapanlardan duyduğum memnun olmadıkları yönünde malesef. hemşireleri ilgisizmiş. doğum yapıp memnun olan tandığınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…