Ankaralı Mayıs anneleri...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Naze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben gata da takip ediliyorum öncekinde de orada normal doğum yaptım memnun kaldım az kişi oluyor bebk doğunca çocuk doktoru gelip tüm konntrollerini gözünüzün önünde yapıyor bebek dikişleriniz falan yapılırken hep karşınızda duruyor her hareketini görebiliyorsunuz dışarıdan gelen hastalara da bakıyorlar

slm bende ankara da yaşıyorumm inşallh mayıs annesi olcam bende akropol hastanesine devam etmeyi düşünüyorum

Bende Akrapol hastanesi ebru.yüce Ye gidiyorum. Sen kime gidiyorsun? Doğumdansonra bilgi verebilirmisin?

Akrapolde doğum yapan arkadaş vardı sanırım atladım alıntı yapamadım. Memnun kaldınız mi?

Bende Akrapol hastanesi ebru.yüce Ye gidiyorum. Sen kime gidiyorsun? Doğumdansonra bilgi verebilirmisin?

Akrapolde doğum yapan arkadaş vardı sanırım atladım alıntı yapamadım. Memnun kaldınız mi?

canım oranın yeni doğan yoğun bakımı yokmuş o yüzden koru ya geçtim ben doğumda ne olacağı belli olmaz inşallah ihtiyaç olmaz ama yeni doğan yoğun bakımı olması önemli die riske atmadım şimdi korudan da memnunum

Gata da hangi doktora muayene oluyorsun cnm.hocalara randevuylami gidiyorsun.yoksa alt kattaki gebelik kismindami muayene oluyorsun?

Gata da hangi doktora muayene oluyorsun cnm.hocalara randevuylami gidiyorsun.yoksa alt kattaki gebelik kismindami muayene oluyorsun?

önceki gebeliğimde müfit cemal yenen hoca tarafından takip edilmiştim özel muayenehanesinde gatanın doktoru kendisi. Bu gebeliğimde alt kattaki gebelik kısmında takip ediliyorum memnunum.

Ankarada portfolyomda yayinlamak uzere ucretsiz dogum fotografi cekiyorum. İsteyenler ozel mesajla ulasirlarsa cok sevinirim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar,

Bebeğimin odası için yatak, uyku seti falan alıcam, Ankarada uygun nerde bulabilirim bilginiz var mı.

Ben ilkini akropolde yaptım cnm 2011 mayısta. Hastane olarak ebeler olarak memnun kaldım ama sanki sezeryancı bi hastane normal doğum için 10 cm açılma olduğu halde sonradan çatıma bakıldı ve çatın dar riske atmayalım diyip sezeryana aldılar nurten hanımdı dr. Ama kafamda şüpheler kaldı doğru dürüst ıkındırmadılar bi teknik anlatmadılar bilemiyorum şimdi nasıl daha yoğunmuş sanırım bi de bülent beyi herkes övüyor çok duydum tercihiniz erkek dr olursa

Benim doktorumda Ebru Yüce. Doktoruma cok güveniyorum yakın.zamanda formundan.bir arkadaş.doğum yapmış onda cok memnun kalmış açıkçası. Ben bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum ama bakalım artik doktorum ne der.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…