ankaralılar yardmmm bir skintm var

esmerm91

Bal oğlum ♥️
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
10.382
13.853
498
Kizlr mrb..bnm mutfak perdem resmn maf olms camda havalandrma vardi o bölge simsiyah olmus ankarada bildiqinzbir kurutemizlme var miii

Ankarali degilim ama benimde perdem ole olmuştu attim makinaya kosla leke cikaricida doktum deterjanin ustune mis gibi tertemiz oldu. ..

Tatlım Ankara dediğin yer kocaman şehir. Atıyorum sen Etlik'desin diyeilm, ben sana Eryaman'da kuru temizlemeci söyledim, oraya mı götüreceksin taa perdeleri?
Google amcaya sor, ondan kralı yok.

Tatlım Ankara dediğin yer kocaman şehir. Atıyorum sen Etlik'desin diyeilm, ben sana Eryaman'da kuru temizlemeci söyledim, oraya mı götüreceksin taa perdeleri?
Google amcaya sor, ondan kralı yok.

hmm anladığım kadarıyla eryamandasın 3. etaptan el sallıyorum :)

Kizlr mrb..bnm mutfak perdem resmn maf olms camda havalandrma vardi o bölge simsiyah olmus ankarada bildiqinzbir kurutemizlme var miii

aynı durumu bende yaşadım yuvarlak kara bir leke stor veya zebraysa çıkar üstten mekanizmasıyla.
banyoya uzunlamasına ser üstüne su deterjan fırçayla bir iki yıka :) benim perdem beyaz zebra ve tertemiz oldu :) çamaşırlıkta kuruttum da akşama taktım çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…