Ankastre Inox ürünlerin temizliği zor mu?

Bende tüm beyaz eşyalarımı ankastre aldım. Onların özel ürünleri var spreyleri var, sıkıyorsun temizliyorsun, öyle birşey al bence cnm araştırıp, ankastereye özel temizleme spreyleri al canım. Bi arkadaşım kullanıyordu bu spreylerden markasını hatırlamıyorum.ama alman markası bir üründü öyle birşeydi.

Hımm tamam tatlım teşekkür ederim,araştırayım o zaman ben.
Ya bu ürün yapıldıysa vardır elbet temizlemenin de bir çözümü,öyle hiç temizlenmeyecek ya da çok zor temizlenecek bir şey olsa hiç kimse kullanmaz ve bu kadar da popüler olmaz ama değil mi?

tabi ki canım, çok şık duruyorlar ve cok tutuldular.Ben de hiç düşünmeden inox ankastre aldım. Arkadaş iki fıs fıs yapıyor siliyordu çok pratik geldi,birşey döküldüğünde çok bekletince kuruyor, bekletmemek lazım işte, hangisi olursa olsun.

cif kesinlikle istenen sonucu vermiyor ben onunla sildikten sonra sprey şeklinde cila kullanıyorum burda marka falan veriliyor sanırım janshon&janshon'ın ki var bende 35 lira ve 3 ay dayanıyor.idareli kullandığım halde.zeytinyağı ve bebe yağı demiş arkadaşlar doğrudur ama yağ olduğunu bile bile içim rahat etmez gibi geliyor napsak ki...Ayrıca bide evyeden muzdaribim onunda parlatıcı macunu var kullanıyorum 45 lira oda.ışimiz iş bu inox'larla çıldırtıyolar beni evet çok güzel ama yemekten sonra saatlerce mutfak temizliyorsun.Offffffffffffffffff offffffffffff

teyzemde var bosch markalı fırın,normal fırın temizler gibi temizledi 2 sende fırın çöp oldu bakıyorum ocağa heryeri çizik çizik inoxlar soyulmuş sanki altından çeliği parlıyor çok çirkin görüntülü nasıl temizlenir bilmiyorum ama normal malzemelerle sakın temizlemeyin bakalım iyi kullananlar ne diyor :ecrin_bebek:

aynı marka bendekiyle ve 6 ayda berbat görünüyor
gerçi cif yeni alınmış gibi yapıyor denedik ama sanırım o mahvetti satıcı sakın kllanmayın bi daha demişsempatiksalakcinni
bulaşık makinesiyle buzdolabını elimle silsem parlıyor derdim fırınla

bu urunu ben de bi sorayim ya..
ben de bosch aldim umarim sıkıntı olmaz..
ya peki camlarin temizligi nasil ben cam almistim ocagimi...

benim buzdolabım inox ve çok memnunum parmak izi bırakmıyo ama o fırınla davlumbazdaki yağ lekelerini çıkartamıyorum nefret ettim artık keşke beyaz alsaydım çifler çifler tertemiz yapardım ya....cifin dediğiniz deterjanından alayım ben de bi bakalım işe yarayacak mı.....

Sırf bu problem yüzünden beyaz alacağım sanırım ocak-fırınımı. Çevremdekilerin de hiçbiri tavsiye etmiyor. Eltim kullanıyor mesela ve inanılmaz titiz bir kızdır her dakika siler o ocağı falan ama bıkmış durumda,sürekli iz kalıyor ne kullandıysam fayda etmedi sakın alma dedi.

Ama griler de çok güzel görünüyor yaaaabilmiyorumkismile

ben kullaniyorum cam ocak..
avantaji görüntüsü..
temizligini esime yaptiriyorum,cünkü kalintilari kazimak icin bicak gibi bi alet var,ben cizik cizik yaptim..
esimi yakaladigim yerde ona temizletiyorum..:))
yani hassas bi ürün..
birde camda pisen yemekle,ateste pisen yemek lazzeti arasinda kesinlikle fark oldugunu düsünüyorum..
bir dahaki tercihim kesinlikle cam olmayacak..

Cnm benim ocagim bu,ateste pisiyo direk camda diil ama temizlemesi zor diyince gozum korktu simdi..

canim benimki bundan..tamamen cam-keramik dediklerinden..
temizligi zor dedigim su..
eger su damlasa sicak yüzeye leke kaliyor tabii,yemek damlasa kuruyor yaniyor..
ama kendine özel bicak gibi bi temizleyicisi var ve onunla kuruyan,yanan kalintilari kaziyip,yine keramik icin yapilan özel ilaciyla siliyorsun..
ama iste ben bicagiyla cok cizdim cami..
temizligi zor olmaktan ziyade hassas,özen istiyor yani..
e ateste pisenle camda pisen konusundada dedigim gibi,bence fark var..
bende bir dahaki mutfagimda seninki gibi almayi düsünüyorum acikcasi..

anladim cnm ben hic sormadim alirken,,servis gelince sorarim artik nasil temizlenicek die..Yemek lezzeti olarak farkediyo mu bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…