Kızlarrrr yardım edermisiniz Ankastre Inox ocaklarına cifle temizlik yapılmadıgını duydum leke kalıyormus dogru mu? Kullananlar nasıl temizliyor:uhm:
teyzemde var bosch markalı fırın,normal fırın temizler gibi temizledi 2 sende fırın çöp oldu bakıyorum ocağa heryeri çizik çizik inoxlar soyulmuş sanki altından çeliği parlıyor çok çirkin görüntülü nasıl temizlenir bilmiyorum ama normal malzemelerle sakın temizlemeyin bakalım iyi kullananlar ne diyor :ecrin_bebek:
bu urunu ben de bi sorayim ya..Merhaba arkadaşlar.Benim de inox mutfak gereçlerim var ve uzun süredir nasıl temizlenmesi gerektiği ve hangi temizlik ürününü kullanmam grektiğini araştırdım.geçenlerde amway ürünlerinden ''zoom'' u bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullandım.sadece sıkıp kuruluyorsunuz(iz falan yapmıyor kesinlikle).Daha önceden varolan yağları bile tamamen yok ediyor.Mucize bir madde.Ayrıca bu ürünü aklınıza gelebilecek her yerde kullanıyorsunuz ve sonuç mükemmel.Ölçü kabıyla birlikta 20 lira.Cif power kullandım hep leke bıraktı ve çok da ucuz bir ürün değildi.Bu bahsettiğim üstelik konsantre.Şiddetle tavsiye ediyorum.Parmak izinden ,boya lekesine ve sigaranın bıraktığı ize,mum lekesine kadar aklınıza ne gelirse çıkarıyor.ben öyle memnun kaldımki.Paylaşmak istedimalkisalkisalkis
ben de bosch aldim umarim sıkıntı olmaz..aynı marka bendekiyle ve 6 ayda berbat görünüyor
gerçi cif yeni alınmış gibi yapıyor denedik ama sanırım o mahvetti satıcı sakın kllanmayın bi daha demişsempatiksalakcinni
bulaşık makinesiyle buzdolabını elimle silsem parlıyor derdim fırınla
bu urunu ben de bi sorayim ya..
ben de bosch aldim umarim sıkıntı olmaz..
ya peki camlarin temizligi nasil ben cam almistim ocagimi...
cam bilmiyorum ama sanırım çelikler gibi sorun olmazhihoyyyt
ben kullaniyorum cam ocak..
avantaji görüntüsü..
temizligini esime yaptiriyorum,cünkü kalintilari kazimak icin bicak gibi bi alet var,ben cizik cizik yaptim..
esimi yakaladigim yerde ona temizletiyorum..:))
yani hassas bi ürün..
birde camda pisen yemekle,ateste pisen yemek lazzeti arasinda kesinlikle fark oldugunu düsünüyorum..
bir dahaki tercihim kesinlikle cam olmayacak..
anladim cnm ben hic sormadim alirken,,servis gelince sorarim artik nasil temizlenicek die..Yemek lezzeti olarak farkediyo mu bilmiyorum ama..
canim benimki bundan..tamamen cam-keramik dediklerinden..
temizligi zor dedigim su..
eger su damlasa sicak yüzeye leke kaliyor tabii,yemek damlasa kuruyor yaniyor..
ama kendine özel bicak gibi bi temizleyicisi var ve onunla kuruyan,yanan kalintilari kaziyip,yine keramik icin yapilan özel ilaciyla siliyorsun..
ama iste ben bicagiyla cok cizdim cami..
temizligi zor olmaktan ziyade hassas,özen istiyor yani..
e ateste pisenle camda pisen konusundada dedigim gibi,bence fark var..
bende bir dahaki mutfagimda seninki gibi almayi düsünüyorum acikcasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?