Ankastre Inox ürünlerin temizliği zor mu?

ankastre değil beyaz eşyalarım. fakat inoks hepsi de. markası siemens. buzdolabı ve bulaşık makinesinde sorun yok. ocak biraz uğraştırıyor. ama o da bahsettiğiniz kadar değil ya da ben daha 3-4aydır kulanıyorum ilerde olabilir. cif le temizliyorum çelik için olanı.hatta normal slu bezle bile silsem sorun olmuyor. yalnız ben şunu farkettim ocağımı 1-2 ay kullanmadım hiç o zaman lekeler oluştu sildim bez izi kaldı. ama kullanmaya başladıktan sonra sorun düzeldi. yani ben çok sorun yaşamadım

Benim de ocağım ve davlumbazım bu şekilde gri..
Ocakta çok sorun yaşıyorum.Geçenlerde ne oldu bilmiyorum ama küçük küçük pas lekeleri oluştu,ne yapsam geçmiyor.Önerisi olan var mı?

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.
beyaz eşyalarımın hepsi inox(gri renk)
derin dondurucum beyaz onu griye boyama fikri aklıma geldi.böyle bir işlem yapılabilir mi veya yapan yerler var mı.tşk ederim

merhaba,ben de az önce katıldım aranıza.hemen konuya girmek istiyorum benimde fırınım,buzdolabım,bulaşık makinem hepsi bosch inox ürünler.bulaşık makinesi ve buzdolabı zaten yağ kir yemek bulaşığı olmadığı için nemli bi bezle silsem bile tertemiz oluyor.ama o fırın....ahhhhhhhhh...nasıl pişmanım nasıllll....fırınımın kendisi inox üzeri cam yani seramik.kesinlikle ama kesinlikle yağ çözücü çamaşır suyu vs.kullanmayın anında inoxun rengini değiştiriyor.cam kısmı içinde siyah olduğu için acaip tozu gösteriyor ve yemek kalıntısı kurudumu çıkarmak için baya uğraşıyorum.bence sakın almayın inox,gidin beyaz renk alın ve her şeyi kullanın ne renk atması ne çizilme.....ayrıca eğer aldıysanız marketlerde dışı turuncu spey şeklinde yabancı bi marka inox temizleyici var fiyatı13-15tl arasında sanırım ama uzun süre gidiyor.bu ürün inoxun ağaran rengini biraz olsa yerine getiriyor.ama cam bölümünü ne yapıcam bilmiyorum mafoldumben

Kızlar kesinlikle çelik alın iz yapmıyor ve aynı zamanda inox'tan hiç bir farkı da yok ama daha kaliteli ve dayanıklı. Fiyat olarak bir kaç yüz Lira pahalı ama değer. (Bir tavsiye Bosch'ta çok güzel ürünler var, bir bakın derim. Bakmak ücretsiz) Ha artık iz yapmayan ınoxlarda var kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba:)
sadece sizlere bu konuda 10 dk önceki deneyimimi paylaşmak için şimdi üye oldum
2 ay önce aldığım inox ocak beni delirtcek sekilde leke oldu internetten inox temizleyicilere baktım ve 46 tl ye bi tane buldum derken dedim birde yabancı sitelerden bakayım hiçbir ürüne para vermenize gerek yok

:)
elma sirkesini yumusak bir bezin üzerine dökün ocagınızı silin durulayın ilk günkü gibi oldu benimki ve cok mutluyum temizle temizleme ama pis dursun bu olay moralimi bozuyordu
hepinize tavsiye ederim memnun kalacaksınızzzzzzzz:lepi:

nette inox sprey boya var

.ankarapazari diye bir sitede var link veremiyorum 400 gönderim olması gerekiyormus

benim tüm beyas esyalarım grş cam seramik ocak kullanıyorum antifingerprint die bi zırt var ama tamamen pazarlama taktiği !! mikrofiber bir bez ve pril ile temizliyorum ocagı tül perdelerden yaptıgım cok ince bi tül buldum elıme yapıstı bırakamıoorum kurulandıgında iz filan yok gözünüz korkmasın su gri cif denen seyı de sadece cila amaçlı kullanıyorum umarım yardımcı olabılmısımdır

kızlar peki çizilenler için bi öneriniz var mı ben bi cahillik edip buzdolabım fırınım herşeyimi bulaşık süngerinini gri tarafıyla sildim hepsi çizik içinde her gördüğümde içim acıyo valla araba pasta cilası bile yaptık ama çizikleri gitmiyor bir öenrisi olan varsa lütfesn yazsınn

ınox ve ankastreden iyice korktum yaa genelde hep sorunlu yorumlar.. ama üretim yapıldığına ve bir arkadaşımızında söylediği gibi bu kadar çok tutulduğuna göre vardır bir yöntemi..umarımm..:26:

görünüm olarak super!.. ama temizlik...?

ama beyaz olanlardada sorun oluyor mesela bizimki yani annemin kullandığı fırın gayet iyi bir fırın marka olmasına rağmen bazı yerleri soyuldu....

Cnm benim ocagim bu,ateste pisiyo direk camda diil ama temizlemesi zor diyince gozum korktu simdi..

arkadaşlar ben de kullanıyorum cam ocak. arçelik OC 608 cam tablalı gazlı ocak. bu resimdeki tarz.. hiç bir problem yaşamıyorum. kuruyan leke kazıması çizme çizilme sorunu falan yaşamıyorum ben. leke kurutmazsanız sorun da olmaz arkadaşlar.. beyaz ocak bile olsa yemek yendikten sonra bulaşıkları makinaya dizdikten sonra ocağı silmiyormusunuz,, bunu da silince sorun yok.cifin sarı mutfak spreyi ile temizliyorum.. çok memnunum,iyi ki de almışım..tavsiye ederim.

maalesef inoxların temizliği çok zor yaa su damlasa iğrenç bir leke oluyor, annemlerin ankastre inoxtu çok çektik o yüzden kendime almadım:)

kızlar inoks dediğiniz şu gri renk olanlar mı?
görünümü çok güzel, ben de fırını mı gri almayı düşünüyordum ama sanırım vazgeçeceğim

bizde sipariş verdik arçelik inox ama çok kortum şimdi gerçekten bakımı bu kadar zor mu yoksa uygun temizlki maddeleriyle iş hallolur mu yani olay süngerin çizen tarafını kullanmamak mı yağ çözücü vs.

kızlar bende bu yaz evleneceğim inşallah ve bu aralar beyaz eşya araştırması yapıyorum marka olarak arçelik yada bosch olacak yorumlara bakılırsa bosch dan daha çok memnun olmuşlar ama bizde yıllardır arçelik kullanıyoruz bi sorun yaşamadık. Ben herşeyi inox almayı düşünüyordum ama yorumlara bakılırsa özellikle ocakta çok sorun yaşanmış.. peki ne yapayım ben beyaz mı inox mu :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…